چشم من دست از افراط و تفریط برداشتم.:46: الان هم دستامو بردم بالا!
به هرحال من نظرم در مورد موضوع تاپیک رو تو صفحه 1 نوشتم:72:
الان حتما می گید چه تناقضی!!! :203:
نمایش نسخه قابل چاپ
چشم من دست از افراط و تفریط برداشتم.:46: الان هم دستامو بردم بالا!
به هرحال من نظرم در مورد موضوع تاپیک رو تو صفحه 1 نوشتم:72:
الان حتما می گید چه تناقضی!!! :203:
بله این نازو نیاز هست ولی نه صد در صد یک طرفه از جانب مرد به زن / بلعکسشم هست حالا به شکل دیگه یعنی مرد ناز مردانه کنه و زن ناز بکشه
نکات:
۱. این هیچ اشکالی نداره و به برده بودن و در بند بودن دختران هم ربطی نداره . همیشه کشش مرد به سمت زن بود حالا از بعد شهوت / لذت / جذابیت و اینا هیچ عیب و ایرادی نداره یعنی نباید بگیم که مثلا مرد شهوت بازه . اصلا اگر این شهوت مرد نبود هیچ ازدواجی صورت نمیگرفت
۲. اینکه دخترا بخواند مثل مرد زندگی بکنند هم ایرادی نداره . این نیست که بگیم ازدواج خوبه و مجردی بده . بسته به نوع آدمش و سطح فکریش هم زندگی پارتنری هست / هم مجردی / هم ازدواج چیزی که مهم هست اینه از یک سنی هر پسر و دختری نیاز به هم دارند حالا این میخاد در قالب دوستی باشه / در قالب پارتنری باشه که در کشورهای امریکا و اروپا مرسوم هست و در قالب ازدواج رسمی / بسته به نوع عرف و فرهنگ
۳. ترجیحا قران و روایات و احادیث را قاطی مباحث نکنید . صرفا چون حضرت محمد یا علی سخنی گفته اند دلیل بر تایید مطلب نمیشه . ممکنه حرف درستی گفته باشند ممکن هم هست حرفشون برای جامعه اونروز خودشون باشه. این مثل این میمونه که بگیم مثلا انیشتن یا فلانی و بهمانی یه همچین برخوردی داشتند با زنشون پس چون اونا آدمای موفق یا باحالی بودند دارند درست میگند.
با سلام
اين تاپيك هم از مواردي كه بزودي به انجمن آزاد منتقل مي شود.
در مورد انجمن آزاد