-
RE: چرا پسران با خواسته های معقول نمی توانند دختران همنوع خود را بیا
کسی شما رو مجبور به داشتن همچین زندگی نمیکنه
این خود ما هستیم که در نهایت تصمیم میگیریم که چطور زندگی کنیم
شاید من خیلی خیلی خوشبین هستم و دارم خودمو با این خوشبینی فریب میدم
وضعیت من به عنوان یه دختر با دیدگاه شما خیلی وخیمتره ولی نمیتونم دست از تلاش و مقاومت بردارم
دوستان لطف کنید کمک کنید که اگه دیدگاه من اشتباهه اصلاحش کنم:303:
-
سلام
این تاپیک رو دیدم گفتم تجربه شخصی خودم رو به شما دوستان جوانتر عزیز ( بالاخص افای آرمان –سورنا ) منتقل کنم .
من اساسا قصد اهانت به درصد کمی از این گروه دخترها رو ندارم
هرچند معتقدم فقط خود پسر این وسط مقصره وگرنه فروشنده جنس مقصر نیست کسی که جنس رو میخره مقصره .
من 40 ساله و مجرد هستم و ذاتا ادم خوشبینی هستم و معتقدم اکثر دخترا خوب هستن مگر خلافش ثابت شه
البته من زیاد انلاین نمیشم و به اینترنت نمیام ( هرچند اینجا رو انجمنی خیلی خوب میدونم )
خیلی سال پیش حدودا 12 سال ) با یه خانوم اشنا شدم
اون موقع دانشجو بود ( البته در یه شهر دیگه ) و من در یک سازمان نیمه دولتی شاغل بودم
بگذریم . در نهایت من به خواستگاری اون خانوم رفتم
خالاصه داستان انقدر کلاس گذاشت و از خودش گفت . که گفتم دیگه از این بهتر گیرم نمیاد
مثلا در جلسه خواستگاری خودش رو در چادر پیچیده بود و میگفت اهل دوستی با پسر نیست و و.........
از میزان درامد ماهیانه من و امکانات و............... پرسید
القصه هر کسی بود خیال میکرد این یه فرشته هست
بعدا گفتم یه تحقیقی از دانشگاهش بکنیم بد نیست
یکی از دوستای زبلم در اون شهر و دانشگاه درس میخوند
پیداش کردم و ازش پرسیدم
بعد از مدتی گفت خودت بلند شو بیا اینجا . رفتیم و چیزهای ازش شنیدم که اصلا قابل باور نبود مثلا یکیش ( داشتن روابط بصورت س ک س گروپ با پسرا )
من گفتم اینجا دانشگاه هست و براحتی در مورد کسی حرف در میاورند و.............
تا اینکه دوستم کمی بعد از پرس و جو گفت با فلانی امروز در...... قرار داره
خالاصه تا با چشم خودم ندیدم باور نکردم
بازم میگم این دسته کم هستند
خوب بگذریم اصل داستان و روی سخن من با پسرای عزیز هست
این شما هستید که این شرایط ازدواج سخت رو میگذارید نه دختر
از پایه قبول کردن چیزهائی مثل مهریه و.......... از طرف پسر اشتباهه ( مهریه امیدوارم بحث رو به حاشیه نکشونه )
دختری ( بازم میگم درصد کمی از دخترا ) که وقتی فقط و فقط هدفش پول و قیافه و شغل شماست رو بذارین برای همون اشخاصی که فقط هدفشون سکس دختره نه زندگی خوب
خیلی راحت از اول بهش بگید که ادم سالم و با جنمی هستید و میتونید در زندگی همدیگرو خوشبخت کنید ( نه اونو خوشبخت کنید )
با هم کارکنید باهم زندگی کنید و با هم لذت ببرید
خواست که هیچ نخواست بهتر . لیاقت شما رو نداشته
برین سراغ بعدی
و اینرو که واقعا درسته بدونید که : بینهایت دختر مناسب شما برای ازدواج وجود داره
:305:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
دوست عزیز شما جواب من را به گونه ای دادید که بنده هرگز به هیچ پست شما جوابی نخواهم داد.
بله که او را قبول نخواهم کرد. دختری که مراسم عروسی برای او مهم باشد به درد من نمی خورد. همین طور کسی که برایش درآمد من مهم باشد،برایم مناسب نیست. دختری که در فکر اینه که رو چه حدی از سطح درامد فکر کنه معنای زندگی مشترک رو اصلا حالیش نیست. اون یه عروسکه که می خواد ببینه واسش چقدر حاضرن هزینه کنن که اونو بخرن!!!
سورناي عزيز
اجازه بديد دريه محيط آرامتر گفتگومون رو ادامه بديم.
بنده در برخي از نگرشهاتون با شما هم عقيده نيستم ، اگر چه معتقدم دربرخي قسمتها داريد واقعيتها رو بيان مي کنيد.
تجربيات مشابهي نظير همين طرز فکرها در ساليان گذشته داشتم (به عبارتي خيلي ايده اليسم فکر مي کردم) ، اما نظر به خواسته خودتون که "بنده هرگز به هیچ پست شما جوابی نخواهم داد" ، اگر مايل به ادامه گفتگو (نه بحث) بوديد من صميمانه حاضر به ادامه هستم.
لطفااز طريق پيام خصوصي مطلعم کنيد.
-
آقای ""siroos" با نهایت احترامی که به شما قائلم و چون شما مانند پدر من هستید ..
ولی همین 40 ساله بودن شما و مجرد بودنتان تمام حقایق را آشکار می سازد...
و من دیگر جایی بحثی نمی بینم.....
موفق باشید...
-
من هم با شما موافقم سيروس عزيز
دختري كه كلمه اي از درآمد من بپرسد مشخص است دندان براي چه چيزي تيز كرده است!!
و هدفش از زندگي چيست!
-
نقل قول:
و هدفش از زندگي چيست!
عجب تفکراتی ... خیلی یکطرفه و با عرض معذرت خود خواهانه فکر میکنید...
از لحن سخنتان چنین به نظر میاد، که شما ، اصلا به طرف مقابل خود احترام نمیگذارید.
-
بحث ما که به جایی نرسید
همیشه حاشیه ها مهمتر جلوه میکنند
بریم سراغ حاشیه ها
جناب سورنا همیشه سوال پرسیدن در مورد درآمد مبنی بر دندان تیز کردن واسه چیزی نیست
البته من معتقدم که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
من تا حالا این سوال از کسی نپرسیدم ولی اگه هم بپرسم منظورم این نیست که اگه درامدت زیاده تو انسان والایی هستی و بالعکس منظورم اینه که من باید به فکر چه برنامه ریزی واسه زندگیم باشم اگه درآمدمت کمه من از همین الآن خودمو اماده کنم واسه فاکتور گرفتن یه سری چیزایی که شاید مثلا قبلا واسم مهم بوده یا اینکه واسه نیازهام اولویت محدودتر و بیشتری بگذارم
پس همیشه صحبت از درآمد هم اون مفهومی که شما میگیدو نداره
البته بازم تاکید میکنم این که این سوال کی پرسیده بشه اهمیت داره
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط آگرین
نقل قول:
و هدفش از زندگي چيست!
از لحن سخنتان چنین به نظر میاد، که شما ، اصلا به طرف مقابل خود احترام نمیگذارید.
من نمی دونم چه طور انتظار می ره جواب این ... رو مودبانه بدم. شما چطور در چند جمله بنده رو مورد نقد خودتون قرار می دین. به هر حال بگذریم.
احترام بگذارم! چه احترامی بیشتر از اینکه بگذارم با کسی زندگی کند که طرز تفکر خودش را داشته باشد.
البته این جالبه که شما خانوم آگرین این که پسری به خواستگاریتون اومده بود و از درآمدتون پرسیده بود رو یک توهین دونسته بودید!!! البته شما خانومید و ازتون نباید انتظار بره؟!! شما همین که هستید و خلق شده اید بزرگواری کرده اید قدم به این عالم خاکی گذاشته اید. شما حق دارید از درامد همسر خود بپرسید ولی همسر شما این حق را ندارد!!
من نظر شخصی خودم رو گفتم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
بحث ما که به جایی نرسید
همیشه حاشیه ها مهمتر جلوه میکنند
بریم سراغ حاشیه ها
جناب سورنا همیشه سوال پرسیدن در مورد درآمد مبنی بر دندان تیز کردن واسه چیزی نیست
البته من معتقدم که هر سخن جایی و هر نکته مکانی دارد
من تا حالا این سوال از کسی نپرسیدم ولی اگه هم بپرسم منظورم این نیست که اگه درامدت زیاده تو انسان والایی هستی و بالعکس منظورم اینه که من باید به فکر چه برنامه ریزی واسه زندگیم باشم اگه درآمدمت کمه من از همین الآن خودمو اماده کنم واسه فاکتور گرفتن یه سری چیزایی که شاید مثلا قبلا واسم مهم بوده یا اینکه واسه نیازهام اولویت محدودتر و بیشتری بگذارم
پس همیشه صحبت از درآمد هم اون مفهومی که شما میگیدو نداره
البته بازم تاکید میکنم این که این سوال کی پرسیده بشه اهمیت داره
من نظر شخصی خودم رو گفتم. دختر خانومی که از درآمد من می پرسد موجودیست که نیازهایش را می خواهد من تامین کنم و درامد من نشان دهنده این است که او بر روی درامد من می خواهد حساب باز کند. این نظر شخصی من است و شما می توانید نظر دیگری داشته باشید.
من بی خیال این تاپیک شدم. زندگی به من نشان داده است که برخی چیزها بازی با کلامی بیش نیستند. امیدوارم نتیجه خوبی داشته باشه.
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط BABY
نقل قول:
دوست عزیز شما جواب من را به گونه ای دادید که بنده هرگز به هیچ پست شما جوابی نخواهم داد.
بله که او را قبول نخواهم کرد. دختری که مراسم عروسی برای او مهم باشد به درد من نمی خورد. همین طور کسی که برایش درآمد من مهم باشد،برایم مناسب نیست. دختری که در فکر اینه که رو چه حدی از سطح درامد فکر کنه معنای زندگی مشترک رو اصلا حالیش نیست. اون یه عروسکه که می خواد ببینه واسش چقدر حاضرن هزینه کنن که اونو بخرن!!!
سورناي عزيز
اجازه بديد دريه محيط آرامتر گفتگومون رو ادامه بديم.
بنده در برخي از نگرشهاتون با شما هم عقيده نيستم ، اگر چه معتقدم دربرخي قسمتها داريد واقعيتها رو بيان مي کنيد.
تجربيات مشابهي نظير همين طرز فکرها در ساليان گذشته داشتم (به عبارتي خيلي ايده اليسم فکر مي کردم) ، اما نظر به خواسته خودتون که "بنده هرگز به هیچ پست شما جوابی نخواهم داد" ، اگر مايل به ادامه گفتگو (نه بحث) بوديد من صميمانه حاضر به ادامه هستم.
لطفااز طريق پيام خصوصي مطلعم کنيد.
شما فرض بفرمایید ایده آلیست هستم بنده. اگر پیدا کردن دختری که مراسم عروسی نخواهد و خودش را به موازات من فرض کند ایده آلیست بودن است من ایده آلیستم. من ایده آلهای خودم را دارم . نشد هم چندان ضرری نمی کنم. نهایتا کسی می شوم مانند آشنایان بسیار پرشماری که مجرد مانده اند و تا 50 سالگی هم آنقدری رنج نکشیده اند که یک متاهل کشیده است.
-
وقتی کسی خودش میخواد که بخوابه هیچکس نمیتونه بیدارش کنه
نتیجه ای که من از این بحثا گرفتم اینه که خودم هستم که باید درستی راهمو تشخیص بدم کسی بهم کمک نخواهد کرد
از همه دوستان تشکر میکنم و عذر میخوام که باعث اتلاف وقتتون شدم بگذارید به حساب تازه وارد بودنم در این تالار
موفق باشید
-
نه شما از یک طرف موضوع رو مطرح می کنید و از طرف دیگر خود از مخالفین این موضوع به شمار می آیید!! از یک طرف مدام از این صحبت می کنید که نباید دختران و پسران را تفاوتی در نگرش باشد و هر دو باید به موازات یکدیگر زندگی را شروع کنند و بعد می گویید من از درامد او می پرسم که بدانم نیازهای خود را مطابق چه درآمد تنظیم کنم. گویی فراموش نموده اید که این شرط اساسی یک زندگی ایده آل به آن شیوه ای که مطرح کرده اید هست که نیازهای خود را بر پایه دیگری نریزید و بلکه از نتیجه زندگی مشترک هر دو بهره بجویید.
من با این متناقض گویی ها مشکل دارم و اصلا خودم را به خواب نزدم.
-
من متناقض حرف نمیزنم نمیدونم شاید خیلی تو بیانم مشکل دارم که مدام حرفام دچار سوء برداشت میشه
من وقتی وارد زندگی مشترک میشم خودم به معنی خودم وهمسرم هست
در ضمن منظور من از مرد هم جوانمرد هست تو همه صحبتهام تو کل این تالار
یعنی شما وقتی دارین با شریک اقتصادیتون نه همسرتون صحبت میکنید اینکه اون از سرمایه موجود بپرسه نشاندهنده طمع اون هست , نشاندهنده اینه که اون میخواد نیازاشو با سرمایه جفتتون برطرف کنه؟ یعنی 1 درصد هم احتمال نمیدین که شاید اون پیشنهاد جدیدی واسه بهبود اوضاع داشته باشه ؟ شاید اون تو اقتصاد بیشتر از شما سر رشته داشته باشه؟
سورنا جان شاید اون دختر مفلوکی که تو انتخابش کردی که احتمالا هم شریک اقتصادیت خواهد بود خواست بهت پیشنهاد بده که ما اگه به حقوق تو دست نزنیم و فقط با حقوق من زندگی کنیم با این مبلغی که تو میگی درآمد داری 10 سال دیگه بتونیم صاحبخونه بشیم
باز اون متهمه که شما رو واسه رفع نیازهاش میخواد
-
سلام دوستان
اينكه اقاي sorena_arman بسيار محترم و عزيز ميفرماين كه همون طور كه من شغلي دارم و مخارج خانه رو ميخوام تا حدي تامين كنم و انتظار دارم كه همسرمم در اين كار شانه به شانه مرا همراهي كنه و ايشون هم شغلي رو داشته باشن تا قدري از مخارج منزل هم توسط ايشون تامين بشه بسيار بسيار متين و ارزشمنده والبته درست ..........اما اينجا 2 مساله ي اساسي مطرح ميشه كه بايد در مورد اونها هم كمي فكري بشه.......
1) آيا در مورد اينكه اين خانوم حقوق و درامدشونو خرج مايحتاج زندگي ميكنن "" كه البته از نظر من كار بسيار درستيه و در خونه همه چيز به جاي داشتن برچسب "من" بايد برچسب "ما "بهش بخوره"" حالا اين سوال مطرح ميشه كه پس شما آقاييون خيلي خيلي محترمم بايد گوشه اي از وظايفي رو كه در خانه به دوش خانومه خونه هست رو انجام بدين.............حالا كه هر دو از سر كار خسته و كوفته مياين آيا فقط دوست دارين روي كاناپه دراز بكشين و دوباره اين خانوم باشه كه شروع به پختن شام كنه و براتون چاي بياره و با سخنانش خستگيه اون روز رو از جسمو جانتون خارج كنه.........آيا اين طور نبايد باشه كه حالا كه تامين مخارج خانه نصف نصفه پس پختن شام و ناهار. شستن ظرفها.تعويض پوشك فرزند نوزاد شما.پاك كردن سبزي .جارو كردن و نظافت منزل.شستن توالت و حمام و اتو كشيه لباسها وسر زدن به مدرسه فرزندان و غيره و غيره هم بايد نصف به نصف باشه..............باشه قبوله "همه چيز" با مشاركت دو نفر و نه فقط "بعضي چيزا"............در اين صورت شما نبايد انرژي و نيروي هركول رو در همسرتون جست و جو كنين كه هم كار بيرون رو انجام بدن و هم انجام تماميه كارهاي خونه به تنهايي.......البته در نظرم داشته باشين كه كار بيش از حد باعث شكستگيه خانوما ميشه و شما نبايد انتظار يك الهه ي زيبا رو و بسيار جوان و باطراوت رو داشته باشين چون دوران بارداري و شيردهي هم به اندازه ي كافي اين كار رو با اندام و چهره ي همسرتون ميكنه و اين يكي هم به سلامتي روش.....
2) شما آقاييون از طرفي به كرات شنيدم از اينكه خانوما مرتبا دارن وارد بازار كار ميشن و دارن جاي آقاييوني رو كه نان آور خونه هستن و ميخوان چرخ يه زندگي رو با دستان خودشون بگردونن رو ميگرن لب به شكوه و شكايت باز ميكنين و مرتبا شعار ميدين كه چرا خانوما دارن حق مسلم ما رو براي كار كردن سلب ميكنن و اين طوري باعث ميشن كه بسياري از آقاييون بشينن تو خونه و كنار همسرانشون بافتني ببافن.......چند تا مورد رو در روز ميبينين كه مثلا پدر دختر به خاطر بيكاريه پسر بهش دختر نميده و پسره مرتب تو كوچه و خيابون راه ميره و فرياد ميكشه بخدا كار نيست كه نيست...............آيا همه ي شما راضي هستين كه يه خونه با 2 تا حقوق مخارجش تامين بشه و يه زندگي به خاطر بيكار بودن آقا شكل نگيره........
اگه كشور ما از لحاظ تامين شغل براي افرادي كه مرتبا دارن وارد سن ازدواج و كار ميشن توانا بود حرف شما بسيار بسيار متين و بر سر ما جا داشت ولي الان با اين اوصاف گاهي انصاف نيست...........
و مورد ديگه اي هم كه هست اگه شما آقاييون علاقه ي وافري به شروع زندگي از صفر دارين و اينكه زندگي رو از ابتدا خود زن و مرد با كار و تلاش خودشون بسازن آيا انتظار آواردن جهيزيه كامل از سوي خانواده ي دختر رو ندارين و اينكه مرتب از اينكه دختر چيزي با خودش نياورده لب به شكوه و شكايت باز نميكنين.........اگه واقعا از صفر و با تلاش خودتون "هر جفتتون" ميخواين زندگيو شروع كنين خوب بسم الله پس ديگه نبايد اين گونه انتظارها رو هم از خانومتون و خانوادشون داشته باشين
**** همه چيز نصف نصف...... انصاف و مساوات كاملا بايد رعايت بشه .در تمام زمينه ها****
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mimi
سلام دوستان
اينكه اقاي sorena_arman بسيار محترم و عزيز ميفرماين كه همون طور كه من شغلي دارم و مخارج خانه رو ميخوام تا حدي تامين كنم و انتظار دارم كه همسرمم در اين كار شانه به شانه مرا همراهي كنه و ايشون هم شغلي رو داشته باشن تا قدري از مخارج منزل هم توسط ايشون تامين بشه بسيار بسيار متين و ارزشمنده والبته درست ..........اما اينجا 2 مساله ي اساسي مطرح ميشه كه بايد در مورد اونها هم كمي فكري بشه.......
1) آيا در مورد اينكه اين خانوم حقوق و درامدشونو خرج مايحتاج زندگي ميكنن "" كه البته از نظر من كار بسيار درستيه و در خونه همه چيز به جاي داشتن برچسب "من" بايد برچسب "ما "بهش بخوره"" حالا اين سوال مطرح ميشه كه پس شما آقاييون خيلي خيلي محترمم بايد گوشه اي از وظايفي رو كه در خانه به دوش خانومه خونه هست رو انجام بدين.............حالا كه هر دو از سر كار خسته و كوفته مياين آيا فقط دوست دارين روي كاناپه دراز بكشين و دوباره اين خانوم باشه كه شروع به پختن شام كنه و براتون چاي بياره و با سخنانش خستگيه اون روز رو از جسمو جانتون خارج كنه.........آيا اين طور نبايد باشه كه حالا كه تامين مخارج خانه نصف نصفه پس پختن شام و ناهار. شستن ظرفها.تعويض پوشك فرزند نوزاد شما.پاك كردن سبزي .جارو كردن و نظافت منزل.شستن توالت و حمام و اتو كشيه لباسها وسر زدن به مدرسه فرزندان و غيره و غيره هم بايد نصف به نصف باشه..............باشه قبوله "همه چيز" با مشاركت دو نفر و نه فقط "بعضي چيزا"............در اين صورت شما نبايد انرژي و نيروي هركول رو در همسرتون جست و جو كنين كه هم كار بيرون رو انجام بدن و هم انجام تماميه كارهاي خونه به تنهايي.......البته در نظرم داشته باشين كه كار بيش از حد باعث شكستگيه خانوما ميشه و شما نبايد انتظار يك الهه ي زيبا رو و بسيار جوان و باطراوت رو داشته باشين چون دوران بارداري و شيردهي هم به اندازه ي كافي اين كار رو با اندام و چهره ي همسرتون ميكنه و اين يكي هم به سلامتي روش.....
2) شما آقاييون از طرفي به كرات شنيدم از اينكه خانوما مرتبا دارن وارد بازار كار ميشن و دارن جاي آقاييوني رو كه نان آور خونه هستن و ميخوان چرخ يه زندگي رو با دستان خودشون بگردونن رو ميگرن لب به شكوه و شكايت باز ميكنين و مرتبا شعار ميدين كه چرا خانوما دارن حق مسلم ما رو براي كار كردن سلب ميكنن و اين طوري باعث ميشن كه بسياري از آقاييون بشينن تو خونه و كنار همسرانشون بافتني ببافن.......چند تا مورد رو در روز ميبينين كه مثلا پدر دختر به خاطر بيكاريه پسر بهش دختر نميده و پسره مرتب تو كوچه و خيابون راه ميره و فرياد ميكشه بخدا كار نيست كه نيست...............آيا همه ي شما راضي هستين كه يه خونه با 2 تا حقوق مخارجش تامين بشه و يه زندگي به خاطر بيكار بودن آقا شكل نگيره........
اگه كشور ما از لحاظ تامين شغل براي افرادي كه مرتبا دارن وارد سن ازدواج و كار ميشن توانا بود حرف شما بسيار بسيار متين و بر سر ما جا داشت ولي الان با اين اوصاف گاهي انصاف نيست...........
و مورد ديگه اي هم كه هست اگه شما آقاييون علاقه ي وافري به شروع زندگي از صفر دارين و اينكه زندگي رو از ابتدا خود زن و مرد با كار و تلاش خودشون بسازن آيا انتظار آواردن جهيزيه كامل از سوي خانواده ي دختر رو ندارين و اينكه مرتب از اينكه دختر چيزي با خودش نياورده لب به شكوه و شكايت باز نميكنين.........اگه واقعا از صفر و با تلاش خودتون "هر جفتتون" ميخواين زندگيو شروع كنين خوب بسم الله پس ديگه نبايد اين گونه انتظارها رو هم از خانومتون و خانوادشون داشته باشين
**** همه چيز نصف نصف...... انصاف و مساوات كاملا بايد رعايت بشه .در تمام زمينه ها****
شما از کدام کلام من نصف نصف رو برداشت کردید؟ اینکه من گفتم باید او هم مسئولیت پذیر باشد در تامین مالی نشانه این بود که من درآمد و کار او را برابر با خودم بخواهم؟!! سوال در مورد درآمد را من توهین دانستم. این را دقت فرمودید؟
بنده اگر همسرم در کار بیرون مشارکت می کند او را در منزل همراهی می کنم. به او در تمیز نمودن و تربیت فرزندان کمک می کنم. بدیهیه که زن به خاطر برخی مشخصات مثل نزدیکی روحی به فرزند بار مسئولیتی بیشتری در درون خانه دارد ولی این نشان دهنده این نیست که این زن هیچ مسئولیتی در خارج از خانه ندارد.
البته بدیهیه در قبال زنی که مسئولیتی بیرون منزل به عهده نمی گیرد بنده نیز مسئولیتی در درون خونه قبول نمی کنم.
در مورد جهیزیه هم اگر از من تامین خونه (چه به صورت رهن و چه به صورت خرید) طلب نکنند من هم جهیزیه رو نادیده می گیرم. البته این قضایا را کلی عرض می کنم. بنده شخصی را انتخاب می کنم که به همچین چیزایی نرسیه.
-
سورنا ی نازنین
برادرم شما مسائلی را سخت می گیرید که در دراز مدت تمام دختران و خانم ها بر طبق همین قوانین عمل می کنند .البته نه زنان ناتو که تعدادشان اندک است و مرد را یک ماشین چاپ اسکناس می بینند ولی اکثریت زنان و دختران ایرانی حتی اگر اوائل زندگی در عالم خیال و رویا و هپروت باشند خیلی زود می فهمند دنیا دست چه کسی است و به زندگی عادی با مفاهیم عادی می پردازند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
من متناقض حرف نمیزنم نمیدونم شاید خیلی تو بیانم مشکل دارم که مدام حرفام دچار سوء برداشت میشه
من وقتی وارد زندگی مشترک میشم خودم به معنی خودم وهمسرم هست
در ضمن منظور من از مرد هم جوانمرد هست تو همه صحبتهام تو کل این تالار
یعنی شما وقتی دارین با شریک اقتصادیتون نه همسرتون صحبت میکنید اینکه اون از سرمایه موجود بپرسه نشاندهنده طمع اون هست , نشاندهنده اینه که اون میخواد نیازاشو با سرمایه جفتتون برطرف کنه؟ یعنی 1 درصد هم احتمال نمیدین که شاید اون پیشنهاد جدیدی واسه بهبود اوضاع داشته باشه ؟ شاید اون تو اقتصاد بیشتر از شما سر رشته داشته باشه؟
سورنا جان شاید اون دختر مفلوکی که تو انتخابش کردی که احتمالا هم شریک اقتصادیت خواهد بود خواست بهت پیشنهاد بده که ما اگه به حقوق تو دست نزنیم و فقط با حقوق من زندگی کنیم با این مبلغی که تو میگی درآمد داری 10 سال دیگه بتونیم صاحبخونه بشیم
باز اون متهمه که شما رو واسه رفع نیازهاش میخواد
قبول دارم صحبتهاش شما را. من بد برداشت کردم. شما درست می گویید. البته اینها به بعد از خواستگاری برمی گردند.همان طور که شما فرمودید.
البته اینقدرم من آدم بدی نیستما که دختره مفلوک باشه!(شوخی)
-
چرا پسران با خواسته های معقول نمی توانند دختران همنوع خود را بیابند؟
نتیجه (البته از نظر من): من به عنوان یه دختر یا پسر شاید مطابق با 80 درصد معیارهای این تاپیک
در بسیاری از مواقع فقط حق رو به خودم و امثال خودم میدم و به طرف مقابل اجازه دفاع از دیدگاهها و افکار و عقایدش رو نمیدم برای خودم یه سری محدودیت ها و اولویت و حصار بوجود اوردم که هر کس مغایر با این اصول باشه رو مردود اعلام میکنم و حتی گاها اجازه نمیدم که اون فرد علت مردود شدن خودش رو هم بدونه (مثال: اگه پسری بحث در مورد شرایط مالی من دختر رو در اولویت گفتگوهاش قرار بده من اونو بدون چون و چرا مردود اعلام میکنم البته تا الآن اینطور بوده)
پس بهتره حالا که در عصر گفتگوی تمدن ها زندگی میکنیم یاد بگیریم که قبل از هر قضاوتی گفتگو و مراوده عقاید داشته باشیم شاید اون فرد ایده آل من نباشه ولی حداقل نتیجه گفتگو اینه که اون هم انسانه و دارای یه سری خصوصیات مثبت , من میتونم خصوصیات مثبت اون فردو به دامنه ویژگی های شخصی خودم اضافه کنم
اینجوری ضربه حاصل از نه گفتن و نه شنیدن هم کمتر ما را مورد نوازش قرار میدهد
پیروز و خوشبخت باشید
-
-
[/quote]
[/quote]
من نمی دونم چه طور انتظار می ره جواب این ... رو مودبانه بدم. [/quote]
...:199:
احترام بگذارم! چه احترامی بیشتر از اینکه بگذارم با کسی زندگی کند که طرز تفکر خودش را داشته باشد. [/quote]
عالیه...
البته این جالبه که شما خانوم آگرین این که پسری به خواستگاریتون اومده بود و از درآمدتون پرسیده بود رو یک توهین دونسته بودید!!![/quote]
پسرها ( نه همه ) ظاهر بین و مادیاتی شده اند که فقط به پول خانواده دختر چشم دوخته اند ... مثل اینکه شما نوشته ها و پستها را کامل و درست مطالعه نمی فرمایید و فقط به برداشت های ذهنی خود بسنده میکنید نه به متن نوشته شده بهتر است دوباره ان پست را مطالعه بفرمایید ... من گفتم از شغل پدر و برادرهایم سوال کردند حتی تحصیلات مرا هم نپرسیدند( ای کاش از در امدم خودم سوال کنند نه از مال و اموال پدر) ... حتی به قیافه من هم توجه نکردند ... چه رسد به نوع فکر و دیدگاه من به زندگی ... جالبه بدونید بعضی از خواستگارها هم در جلسه اول حرمت نگه نمیدارند و با هزار منت میگویند پسر ما مهریه بالا قبول نمیکنه ... کسی نیست بهشون بگه ما هنوز نه پسرتان را قبول داریم و نه خانواده تان را ...( شاید اگر پسر را برای زندگی ا م انتخاب کردم مهریه برایم مهم نباشد جالبه بدونید ، که از خرید طلا و جواهرات و لباس ، گل و... برا ی مراسم ازدواج اصلا علاقه ای ندارم )
[/quote]
البته شما خانومید و ازتون نباید انتظار بره؟!! شما همین که هستید و خلق شده اید بزرگواری کرده اید قدم به این عالم خاکی گذاشته اید. شما حق دارید از درامد همسر خود بپرسید ولی همسر شما این حق را ندارد!!
من نظر شخصی خودم رو گفتم.[/quote]
مگه شما قدم به کره خاکی نگذاشته اید... نمی دانم
نقل قول:
و هدفش از زندگي چيست!
یک نکته هم برا ی اطلاع حضرتعالی بیان کنم که خیالتان راحت باشد ...دخترها برای حقوق ماهیانه 10 ، 20 میلیون تومان دندان تیز میکنند نه کمتر از آن
اگه بیشتر از این مقدار در آمد دارید شما حق دارید ناراحت بشوید و به شما حق میدم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
چرا پسران با خواسته های معقول نمی توانند دختران همنوع خود را بیابند؟
نتیجه (البته از نظر من): من به عنوان یه دختر یا پسر شاید مطابق با 80 درصد معیارهای این تاپیک
در بسیاری از مواقع فقط حق رو به خودم و امثال خودم میدم و به طرف مقابل اجازه دفاع از دیدگاهها و افکار و عقایدش رو نمیدم برای خودم یه سری محدودیت ها و اولویت و حصار بوجود اوردم که هر کس مغایر با این اصول باشه رو مردود اعلام میکنم و حتی گاها اجازه نمیدم که اون فرد علت مردود شدن خودش رو هم بدونه (مثال: اگه پسری بحث در مورد شرایط مالی من دختر رو در اولویت گفتگوهاش قرار بده من اونو بدون چون و چرا مردود اعلام میکنم البته تا الآن اینطور بوده)
پس بهتره حالا که در عصر گفتگوی تمدن ها زندگی میکنیم یاد بگیریم که قبل از هر قضاوتی گفتگو و مراوده عقاید داشته باشیم شاید اون فرد ایده آل من نباشه ولی حداقل نتیجه گفتگو اینه که اون هم انسانه و دارای یه سری خصوصیات مثبت , من میتونم خصوصیات مثبت اون فردو به دامنه ویژگی های شخصی خودم اضافه کنم
اینجوری ضربه حاصل از نه گفتن و نه شنیدن هم کمتر ما را مورد نوازش قرار میدهد
پیروز و خوشبخت باشید
البته این نتیجه گیری که شما کردید حق شماست که هر نتیجه ای بگیرید. ولی باید خدمت شما عرض کنم که بنده باز هم معتقدم دختری که از درامد من در مراسم خواستگاری (همان یافتن دختران همنوع که موضوع تاپیک است)بپرسد مناسب من نیست.
مواردی که شما بعدا اصلاح نمودید به این صورت بود که "دختر مفلوکی که با من(سورنا) هست شاید بخواهد به طور مثال نحوه تقسیم بار مالی را با من مشورت کندو بنابراین از درآمد من می پرسد" این دختر پروسه انتخاب را طی نموده است و بنابراین کسی نیست که در جلسه خواستگاری باشد و فرد ایده آل من نباشد!!!
بله من اگر دختری اولویت اولش معیارهای مالی باشد بدون چون و چرا و با هر دیدگاهی که دارد او را رد می کنم. این دختر بنا بر معیارهای مالی می خواهد تصمیم بگیرد و بنده بنا بر همین دیدگاهها او را رد می کنم. البته هر کس مسئول زندگی خویش است.
این هم نتیجه گیری من. شما مرتب کلام را به شکلی خارق العاده تغییر می دهید. پست به پست شما تغییر می کند. مروری کنید از اولین پستی که گذاشتید تا به حال. بنده واقعا نمی دانم با کدام نگرش طرف هستم!!
[/quote]
من نمی دونم چه طور انتظار می ره جواب این ... رو مودبانه بدم. [/quote]
...:199:
احترام بگذارم! چه احترامی بیشتر از اینکه بگذارم با کسی زندگی کند که طرز تفکر خودش را داشته باشد. [/quote]
عالیه...
البته این جالبه که شما خانوم آگرین این که پسری به خواستگاریتون اومده بود و از درآمدتون پرسیده بود رو یک توهین دونسته بودید!!![/quote]
پسرها ( نه همه ) ظاهر بین و مادیاتی شده اند که فقط به پول خانواده دختر چشم دوخته اند ... مثل اینکه شما نوشته ها و پستها را کامل و درست مطالعه نمی فرمایید و فقط به برداشت های ذهنی خود بسنده میکنید نه به متن نوشته شده بهتر است دوباره ان پست را مطالعه بفرمایید ... من گفتم از شغل پدر و برادرهایم سوال کردند حتی تحصیلات مرا هم نپرسیدند( ای کاش از در امدم خودم سوال کنند نه از مال و اموال پدر) ... حتی به قیافه من هم توجه نکردند ... چه رسد به نوع فکر و دیدگاه من به زندگی ... جالبه بدونید بعضی از خواستگارها هم در جلسه اول حرمت نگه نمیدارند و با هزار منت میگویند پسر ما مهریه بالا قبول نمیکنه ... کسی نیست بهشون بگه ما هنوز نه پسرتان را قبول داریم و نه خانواده تان را ...( شاید اگر پسر را برای زندگی ا م انتخاب کردم مهریه برایم مهم نباشد جالبه بدونید ، که از خرید طلا و جواهرات و لباس ، گل و... برا ی مراسم ازدواج اصلا علاقه ای ندارم )
[/quote]
البته شما خانومید و ازتون نباید انتظار بره؟!! شما همین که هستید و خلق شده اید بزرگواری کرده اید قدم به این عالم خاکی گذاشته اید. شما حق دارید از درامد همسر خود بپرسید ولی همسر شما این حق را ندارد!!
من نظر شخصی خودم رو گفتم.[/quote]
مگه شما قدم به کره خاکی نگذاشته اید... نمی دانم
نقل قول:
و هدفش از زندگي چيست!
یک نکته هم برا ی اطلاع حضرتعالی بیان کنم که خیالتان راحت باشد ...دخترها برای حقوق ماهیانه 10 ، 20 میلیون تومان دندان تیز میکنند نه کمتر از آن
اگه بیشتر از این مقدار در آمد دارید شما حق دارید ناراحت بشوید و به شما حق میدم
[/quote]
ببینید خانوم آگرین شما از یک حرف من نتیجه می گیرید که من به همسرم احترام نمی گذارم!! این را حق من بدانید که از خود دفاع کنم.
اگر یکی از این رفتارها و قضاوتهایی که در مورد من می شود را مرتب در مورد دوستان انجام بدهم وسط تالار بنده را اعدام می کنند.
تصور می کنم این امر که مادی گرایی در دختران رواج بیشتری نسبت به پسران یافته است و این هم توهین کمی نیست که یک دختر یک پسر را به دلیلی مانند درآمدش شایسته زندگی با خویش نداند!!(این نظر من به عنوان یک پسر است. شما می توانید بگویید خیر، این توهین نیست!! دختر باید درآمد پسر را بداند و حساب کتاب کند و بعد جواب بدهد)
بنده هم شاید دختری که از مراسم عروسی بگذرد و برای خود مراسم عروسی نخواهد این مراسم را برایش با افتحار تمام بگیرم، برایش تمام زندگیم را صرف کنم و .... ولی به فرموده شما کسی که در جلسات خواستگاری که هنوز هیچ یک( تصور نمی کنم متوجه این نباشید که خانواده پسر هم نظرشان قطعی نیست هنگام آمدن به خواستگاری !!) تصمیم درستی نگرفته اند سوال پرسیدن از برخی مسائل ( که بنده مسئله درآمد را هم جز این مسائل می دانم و شما نمی دانید) نشانه این است که حرمت نگه نمی دارند.
فقط یک سوال، چرا من نباید به خودحق بدهم که زمانی که از وضع درآمد مالی پسر در جلسه اول می پرسند او را رد کنم و این را توهین بدانم؟ (نظر پسر در مورد شما قطعی نیست= خواستگاری رفتن به منزله این نیست که خانواده پسر تمام و کمال دختر را پسندیده اند.)؟
در مورد بخش آخر حرفهاتون" دخترانی که منتظر درآمد 10 - 20 میلیون به بالا هستند" خب ایشالله که باشند. شاید یکی اومد یکی خواست واسه تکمیل حرمسراش این دختر هم بی نصیب نموند!!
-
سلام به همگی
من نتیجه گیری بحثو گفتم قرار نبود در مورد من نتیجه گیری بشه (لبخند)
من تو همه حرفام یه هدف رو دنبال میکنم از اولش تا حالا و احتمالا تا آینده ,پست به پست من تغییر میکنه چون من این حرفهارو از رو یه کتاب اینجا نمینویسم فکر میکنم , بررسی میکنم , و بر اساس تفکرات و دیده ها و شنیده هام پست میزنم
اینجا دنیای مجازیه هر کسی میتونه از هر حرفی یه برداشتی داشته باشه
فکر نمیکنم دلیلی داشته باشه که دقیقا دنبال تعیین نگرش افراد باشیم خود من ار روزی که اومدم تو این تالار با خیلی نگرش ها مخالف بودم ولی از همونا خیلی چیزا یاد گرفتم
به نظر شما بهتر نیست که دنبال این باشیم که از هم دیگه چیزی یاد بگیریم تا اینکه افرادیو که تو جبهه مخالف ما هستند شناسایی کنیم ؟
من با این موافقم که گاهی اوقات باید عقاید افراد زیر سوال بره تا مشخص بشه که اون فرد بر چه اساس عقاید خودش رو محترم میدونه ولی از اون طرفم موافق نیستم که تو همه شرایط آدما زیر سوال برن.
اگه سوالی , ابهامی ,... در مورد من و نگرشم و .... هر کسی داشت من در خدمتم ,حتی اگه قراره عقایدم زیر سوال بره
موفق باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط صبا_2009
سلام به همگی
من نتیجه گیری بحثو گفتم قرار نبود در مورد من نتیجه گیری بشه (لبخند)
من تو همه حرفام یه هدف رو دنبال میکنم از اولش تا حالا و احتمالا تا آینده ,پست به پست من تغییر میکنه چون من این حرفهارو از رو یه کتاب اینجا نمینویسم فکر میکنم , بررسی میکنم , و بر اساس تفکرات و دیده ها و شنیده هام پست میزنم
اینجا دنیای مجازیه هر کسی میتونه از هر حرفی یه برداشتی داشته باشه
فکر نمیکنم دلیلی داشته باشه که دقیقا دنبال تعیین نگرش افراد باشیم خود من ار روزی که اومدم تو این تالار با خیلی نگرش ها مخالف بودم ولی از همونا خیلی چیزا یاد گرفتم
به نظر شما بهتر نیست که دنبال این باشیم که از هم دیگه چیزی یاد بگیریم تا اینکه افرادیو که تو جبهه مخالف ما هستند شناسایی کنیم ؟
من با این موافقم که گاهی اوقات باید عقاید افراد زیر سوال بره تا مشخص بشه که اون فرد بر چه اساس عقاید خودش رو محترم میدونه ولی از اون طرفم موافق نیستم که تو همه شرایط آدما زیر سوال برن.
اگه سوالی , ابهامی ,... در مورد من و نگرشم و .... هر کسی داشت من در خدمتم ,حتی اگه قراره عقایدم زیر سوال بره
موفق باشید
صبای عزیز من عقاید شما رو نقد نکردم. نگرش شما نگرشی که در این سایت می آورید رو متوجه نمی شوم دقیقا چیست. شما نتیجه گیری که کردید بر اساس پست قبلی من بود. انصافا قبول می کنید؟ وقتی می گین که به طرف اجازه داده نمی شه که حرفهاشو بزنه مطابق با پستهای من نبود؟
موضعتون که نباید تغییر کنه. مگر اینکه مثلا بفرمایید طبق این صحبتها بنده به اینت نتیجه رسیدم که فلان مسائل هست و این دیدگاهمو تغییر دادم. وگرنه در جواب پست من که گفتم این نشانه مناسبی نیست که دختر در خواستگاری پسر از درآمد او بپرسد!! شما پستی آوردید که بستگی به شرایط دارد و بعد من هم گفتم وابسته به شرایط نیست! دختری که قبل از انتخاب نهایی درآمد همسرش برای انتخاب او ملاک باشد برای من مناسب نیست. شما فرمودید که " اون دختری که با شما هست(= اون دختری که مراحل گزیینش من رو طی کرده و من رو هم پذیرفته) شاید بخواد با هم برنامه ریزی کنید واسه اقتصاد خونواده"
انصافا اینا از یک جایگاه برخوردارن؟
-
سورنای عزیز
نتیجه گیری کاملا در مورد خود من بود من اصلا کاری به پست قبلی شما نداشتم (امان از این دنیای مجازی)
چرا که هنوزم با شما موافقم که دختری که تو جلسه اول خواستگاری قبل از هر گزینشی بخواد بر اساس درآمد شما تصمیم بگیره طبق بحث های قبلیمون بگذار که تصمیم نگیره از نظر شما مردوده
چرا که هنوز خودم هم معتقدم به خاطر بعضی مسائل باید خیلی ها رو مردود کرد
ولی حرف کلی من اینه به آدما فرصت دفاع از عقایدشون رو هم بدیم نه صرفا به خاطر تجدید نظر تو انتخابمون به خاطر اینکه شاید اون دفاع نکته ای بود که در آینده واسه خود ما کارآمد شد
من اینقدر بی انصاف نیستم که بخوام بر اساس یه پست شما از کل بحث نتیجه گیری کنم
شاید باشم و خودم خبر ندارم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
همین
بازم نگرشم تغییر کرده یا اشکال داره تو رو خدا بگین
-
نه حله دیگه
معذرت . به هر حال بحث یخورده با سوتفاهم همراهه. شما به بزرگی خودت ببخش.
-
تحولات گفتاری سورنا در تمام طول بحث قابل تحسین و قابل ستایش و فوق العاده بود . حیفم آمد چیزی نگویم .
این بلوغ و تغییر را به شما صمیمانه تبریک می گویم .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
تحولات گفتاری سورنا در تمام طول بحث قابل تحسین و قابل ستایش و فوق العاده بود . حیفم آمد چیزی نگویم .
آقای سورنا و معذرت خواهی از مونث !!!!
یعنی خیلی تبریک .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sogand66
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ani
آقای سورنا و معذرت خواهی از مونث !!!!
یعنی خیلی تبریک .
احساسی برخورد نکنید. بنده مونث را پایین تر از مذکر نمی دانم که از او عذر خواهی نکنم. بنده در این تاپیک 3 بار و در تاپیکهای دیگر به صورت قابل توجهی عذر خواهی کرده ام. بنده این دو"زن و مرد" را چه در وظایف و چه در حقوق یکسان می دانم .
-
سلام من هم یه خدا قوت به همه دوستان عزیزم(به خصوص به این خانمه« صبا_2009»در
این تاپیک می گویم. مهربون اندیشمند تالار خسته نباشی دختر چه کردی...
:72:همگی دست مهربونتون درد نکنه.:72:
اجازه منم می تونم تبریک بگم؟ آقای سورنا تبریک من را هم پذیرا باشید.
-
آقا پای من را وسط نکشید ، به خداوندی خدا من به دلیل آن عذر خواهی این مطلب را نزده ام .
دوستان ، لطفا دقت بیشتری بفرمائید. امان از دست این دنیای مجازی و سوتفاهماتش !!!
-
نه ani بزرگوار این حرف شما نبود جناب سورنا هم متوجه بودند که شما فرمودید(تحولات گفتاری سورنا در تمام طول بحث قابل تحسین و قابل ستایش و فوق العاده بود) که من هم با این کلام شما موافق بودم.
و تبریک من به سورنا هم به همون دلیلی که ani عزیزم فرمودند بود.
-
خیلی جالب بود
چون کامل خوندمش، منم اگه اجازه بدین یه چیزایی بگم
من یه مشکلی با رابطه بین دختر و پسر دارم و اون اینه :
اساسا دختر و پسر برای تشکیل زندگی نباید یک هدف عالی داشته باشند ؟ ،
که اونا رو به سمت یک پیوند محکم هدایت کنه ؟
چرا خیلیا هدف اصلی زندگی رو تو بچه دار شدن، پول دارشدن، خونه دارشدن و ...
و تشکیل یه زندگی آرمانی برای کسب آرامش میدونن ؟
خوب اینا کاملا درستن ولی یه چیزی باید باشه که آدم تو زندگیش واسش تلاش کنه
که واقعا ارزشمند باشه (نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه ؟! )
و گرنه اینا آرزوی خیلیای امثال من هم هست
اصولا از دیدگاه من (که یک تجربیات اندکی هم داشتم) این دو جنس مخالف
برای یک ارتباط مستحکم نیازمند انگیزه هایی بسیار قوی هستند
برای همین توی تصمیم گیری و یا مراحل قبلی و بعدی، من تاثیر عقل و احساس رو 50%-50% میدونم.
میدونین چی میخوام بگم ، یعنی اگه هر کدوم از این درصد ها کم و زیاد شه
یه جایی خودشو به صورت مشکل نشون میده
دو نفری که همراه هم میشن، همونقدری که خیلی زیاد به هم علاقه مند میشن، خیلی جاهای دیگه نیاز دارن که علاقه احساسی رو کنار بگذارند و تو عقل کاری کنند که اون دو رو به هم پایبند کنه، (تاثیر سیاست در رفتار رو توش زیاد میبینم)
من به یک مرد حق میدم که برای خودش معیار بگذاره که از فلان اخلاق دختر تو جلسه خواستگاری بدم میاد و ...
و همینطور در مورد یک خانوم مشابها...
اینها دلیل برای خودخواهی نیست و در واقع نباید باشه !
از دید من هم مثلا پایبندی خیلی مهمه. خیلی دوست دارم که تحت هر شرایطی حفظ بشه
و خیلی چیزای دیگه ...
-----------------------------------------------
من خیلی دوست دارم دلیلی رو پیدا کنم که من نوعی رو به همراه جنس مخالفم
به جایگاهی، به چیزی برسونه که بشه بهش گفت یه هدف متعالی
دنبال حرفهای کلیشه ای هم اصلا نمی گردم
از صحبت های دوستان مطالب زیادی رو یاد گرفتم
یه پیشنهاد دارم واسه خواهر خوبم صبا خانوم (البته میبخشیدا که صریح میگم)
شما حرفای خوبی زدین و نتایج خوبی هم گرفتین
به نظر میومد که شما هنگام ورود به بحث از چیزی، یا شرایط زندگی یا جامعه و ...
شاکی و ناراحت بودین. حرفای خوبی میزدین
الان هم همینطور
هر چند الان حرفاتون پخته تر شده
اما پیشنهاد من اینه که چون ممکنه که این اصلاح عقاید که در عرض چند هفته پیش اومده
فراموش شده و جاشون رو به عقاید قبلی بدن، سعی کنین بیشتر بهشون فکر کنین
بهشون عمل کنین و در ضمن بازم ازین بحث ها بکنین چون خیلی سازندست
ممنون از همتون هر چند اسم نمیارم
لطفا هر اشتباهی در نظریاتم میبینین بهم بگین. خوشحال میشم
-
همه دوستان چه با انتقاداشون چه با پیشنهاداشون لطف داشتند
من ممکنه که از خیلی چیزا ناراحت باشم تو همه حال ولی به قول بابام بهتره هیچ وقت سنگ نندازی همیشه دنبال راه حل باشی
قطعا تو این بحث من پخته تر شدم ولی خب از اول هم مضمون همین حرف ها رو میخواستم بگم باید شرایطش پیش می اومد
من فقط امیدوارم و تلاش میکنم که فقط حرف نزنم
من همیشه سعی کردم شنونده خوبی باشم تا گوینده خوب
ولی امیدوارم عمل کننده بهتری به شنیده ها و گفته هام باشم
امیدوارم که هیچکدوممون عالم بی عمل نباشیم
بازم ازتون ممنونم