-
RE: بیائيد این جا تشکر کنیم.
سلام. بعد از پست هاي زيباي شما تو تاپيكم (دعايي كه نبايد اجابت ميشد) خيلي آروم شدم و البته خيلي هم وقت شما رو گرفتم.... دور از ادب بود از دوستاني كه پاسخ دادند و همچنين دوستاني كه خوندند و همراهي كردند تشكر نكنم.
دوستان از لطفتون بي نهايت سپاسگزارم و از اينكه وقتتون رو گرفتم و شما رو به زحمت انداختم عذرخواهي ميكنم. از جبران اين همه لطف و محبتتون معذورم. اما براي يك به يكتون دعا ميكنم و براتون آرزوي موفقيت ميكنم. :72::72::72::72::72::72::
-
سلام اعضا تا لار همدردی از خانم داملا همکار من در صندلی داغ در صندلی داغ فوق ا لعاده خیلی زحمت می کشد خیلی خیلی تشکر و قدردانی می کنم امیدوارم در صند لی داغ از تجربیات خانم دا ملا استفاده کنیم براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
-
میخوام از آنی تشکر کنم که در تاپیکم " آیا پذیرش تنها راه حل مساله ست!" کمکم کرد که ریشه یابی کنم و خودم رو بهتر بشناسم؛ شاید من خیلی موفق نشدم که بعد از درک این موضوع خودم رو با ادراکاتم تطبیق بدم؛ اما از آنی ممنونم که بهم فهموند که اعمال و رفتار ما نتیجه ی تفکرات و باورهای ماست!
آنی جان! ان شاء ا... در پناه خداوند، شادی و عشق را با همه ی وجودت تجربه کنی!:46:
:72::72::72::72:[align=center]
-
سلام اعضا تالار همدردی خانم داملا خانم دختر مهربون در صندلی داغ فوق ا لعاده خیلی زحمت کشیدند خیلی خیلی تشکر و قدردانی می کنم صندلی داغ من از خانم داملا تجربه صداقت یاد گرفتم امیدوارم همیشه موفق باشید:72::72::72::72: از مدیران خوب تالار خانم فرشته مهربان اقای حامد اقای کیوان اقای لرد حامد فوق ا لعاده در تا لار خیلی زحمت کشیدند خیلی خیلی تشکر و قدردانی می کنم تا لار همدردی بهترین مدیران تالار با تجربه بادانش دارد من خیلی افتخار می کنم براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم
-
سلام به همه دوستان خوب همدردی
امروز اومدم اینجا ازیک نفر به خاطر لطف وعنایت بیش ازحدی که نسبت به بنده روا داشتند تشکر کنم.
دوست وبرادر عزیزی که خالصانه وبادلی صاف وبی ریا قدم برداشته ومرا همیشه باالطافشان شرمنده کرده اند.
جناب آقای محمدابراهیمی
من همینجا صمیمانه از این همه مهرو محبتی که نسبت به بنده داشتید تشکر می کنم.
وامیدوارم درتمامی مراحل زندگی موفق،سلامت وکام روا باشید.:72:
-
سلام به همه دوستان خوب تالار همدردی
امرو ز او مدم اینجا از یک نفر به خاطر لطف و عنایت پیش از حدی که نسبت به بنده رو ا داشتند خیلی تشکر می کنم:72::72::72:
دوست و خواهر گرامی که خا لصانه در تالار گفتگوی همدردی فوق ا لعاده خیلی زحمت می کشد و با دلی صاف و بی ریا قدم برد اشته و مرا همیشه با ا لطافشان شرمنده کرده اند:72::72:
خانم داملا
صمیمانه از این همه مهر و محبتی که نسبت به بنده داشتید خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72:
براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72:
-
سلام به دوستای گلم در همدردی
من یک سال فقط مقالات و صحبتای دوستان میخوندم و تقریبا با روحیات و سواد بالای دوستان اشنام
امروز امدم اینجا از همه دوستان که باعث شدن چیزای زیادی یاد بگیرم تشکر کنم
اسم نمیبرم بوده گاهی از یه دوست گل فقط یه جمله یاد گرفتم که باعث تغییر نگرشم شده
بینهاین سایت همدردی را دوست دارم و برای مدیران و اعضای کوشا و همه خوانندگان این مطالب بهترین ها را ارزومندم
دوستتون دارم شاد باشین:46:
-
از خانم del تشکر می کنم
به خاطر دل مهربونش :16:
:46:
-
از برادر بزرگوارم جناب آقای sciکمال تشکر رو دارم.ایشون بسیار دلسوزانه وخدایی و علمی به همه کمک می کنند.امیدوارم خدای مهربان به ایشان سلامتی و طول عمر عنایت بفرمایند.
-
منم از همه ی اعضای تالار همدردی که وقت میزارن و به هم کمک میکنن ممنونم.اما یک تشکر ویژه از بالهای صداقت عزیزم که خیلی به من کمک کرد میکنم از آنی و آقای Sci هم به خاطر توصیه های کارشناسانه شون متشکرم.
برای همه تون آرزوی موفقیت دارم.
-
من جا داره از اقای مدیر همدردی تشکر کنم که سر به زنگاه در تاپیکها، پست های راهبردیشون ما را از گمراهی در اون تاپیک نجات می ده.
-
تشكر ويژه از اقاي حامد 65
مي خواستم اينجا از آقاي حامد 65 تشكر كنم
به چند دليل
ايشون خيلي منطقي با مراجعان برخورد مي كند و در عين حال خيلي هم با آرامش ،متين و مهربان هستن.
از پست هايي كه خوب باشن تشكر مي كند و اصلا نگاهي به اسم كاربري نمي كند كه براساس ان تشكر كند .
با اينكه مدير هستن اگر صورتي نبودن نمي فهميدي مدير هست
چون برخورد خيلي خوب و متواضعي داره.
به افرادي كه راهنمايي هاي خوب مي دهند و قابل رتبه دادن هستند ،رتبه مي دهد ،حتي اكر اين فرد اولين ارسالش باشه و همين امروز عضو شده باشد ولي بقيه افراد اين طور نيستند.يعني براي رتبه و تشكر ايشون به محتوي پست نگاه مي كند فقط نه فرد ارسال كننده.
همه رو با يك ديد مي بينن و قصد شون كمك و راهنمايي هست
نه اينكه دوستان خودشون رو بيشتر ببينند و بيقيه را ناديده بگيرند.
حالا اگر اين تاژيك رو بايد انتقال بديد تو ي تاژيك ديگه ،انتقال بديد
اينجا نوشتم كه حتما ببينند .
-
RE: تشكر ويژه از اقاي حامد 65
نازنین جان وقتی اومدم این تاپیکو دیدم واقعا تعجب کردم چون من امروز می خواستم همچین تاپیکی ایجاد کنم.البته خیلی وقته می خواستم این کارو کنم اما نمی دونستم اجازشو دارم یا نه.
حالا که تو زحمتشو کشیدی منم استفاده می کنم و یه تشکر ویژه ویژه از حامد 65 می کنم.
جالبه وقتی کسی با جون و دل زحمت می کشه همه متوجه می شن حتی تو این فضای مجازی.
حالا به افتخار حامد 65 یه کف مر تب بزنید:104::104::104::104::104:
-
سلام دوستان،
از همگی شما ممنونم!
از دیدن این تاپیک سورپرایز شدم و واقعاً خوشحال شدم!!! :)
خوشحالم که می بینم تا حدودی توانستم راه رو درست بروم و رضایت شما عزیزان رو جلب کنم.
امیدوارم بتوانم همینطور پیش بروم و نقطه ضعفها رو هم برطرف کنم.
من هم از همه اعضای خوب تالار همدردی تشکر ویژه دارم،
و برای همگی آرزوی موفقیت و سلامتی می کنم.
باز هم ممنون!
-
سلام بچه ها
منم خیلی دلم می خواست که از آقا حامد 65 تشکر ویژه کنم ...
واین تصویر رو برای تشکر از ایشان ارسال می کنم...
http://www.hamdardi.net/imgup/29676/...749039fe25.jpg
این هم از طرف همه بچه های تالار
http://www.hamdardi.net/imgup/29676/...b789ff23c9.jpg
-
حامد جان سلام
اینجا همه ما ازت راضی هستیم
و چقدر خوبه که هستی امیدوارم بهترین ها نصیبت بشه
نازنین جان ممنون از این پست:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین 1
[b]مي خواستم اينجا از آقاي حامد 65 تشكر كنم
به چند دليل
ايشون خيلي منطقي با مراجعان برخورد مي كند و در عين حال خيلي هم با آرامش ،متين و مهربان هستن.
از پست هايي كه خوب باشن تشكر مي كند و اصلا نگاهي به اسم كاربري نمي كند كه براساس ان تشكر كند .
با اينكه مدير هستن اگر صورتي نبودن نمي فهميدي مدير هست
چون برخورد خيلي خوب و متواضعي داره.
به افرادي كه راهنمايي هاي خوب مي دهند و قابل رتبه دادن هستند ،رتبه مي دهد ،حتي اكر اين فرد اولين ارسالش باشه و همين امروز عضو شده باشد ولي بقيه افراد اين طور نيستند.يعني براي رتبه و تشكر ايشون به محتوي پست نگاه مي كند فقط نه فرد ارسال كننده.
همه رو با يك ديد مي بينن و قصد شون كمك و راهنمايي هست
نه اينكه دوستان خودشون رو بيشتر ببينند و بيقيه را ناديده بگيرند.
ممنونم از نازنين 1 محترم كه حرف دل ما رو تو اين تاييك زد
منم از از مدير عزيز ، حامد 65 تشكر ويژه مي كنم ،
ايول ايوله ايول داش حامد يله ايول ، :46::43::72::72::72:
:104::104::104:
-
درود
من هم از زحمات بی دریغ آقا حامد تشکر می کنم و از خداوند منان می خواهم که همیشه شاد و تندرست باشند.ان شالله.
نازنین جان از این که این تاپیک رو زدید ممنون:46:
این هم از طرف بچه های با غیرت و دوست داشتنی تالار همدردی
http://www.hamdardi.net/imgup/31551/...a06432a101.gif
http://www.hamdardi.net/imgup/31551/...792e99e5da.jpg
-
منم ميخواستم به نوبه خودم از حامد عزيز تشكر كنم بابت تمام زحمتايي كه كشيدن و وقتي كه تو تالار گذروندن براي مراجع.اينم تقديم به شما
http://www.hamdardi.net/imgup/32102/...8a3d80b7a8.gif
نازني جان از تو هم خيلي خيلي ممنونم:43:
-
با وجود تازه عضو شدنم توی این تالار، من هم از آقا حامد تشکر می کنم چو توی این مدت کوتاه متوجه خوبی های ایشان شدم...
همین طور از نازنین عزیز بابت این پستشان تشکر می کنم.
-
سلام
اقای حامد عزیز مدیر تالار مهربان دلسو ز است ایشون با مراجعان تالار خیلی منطقی و مهربان دلسو ز کمک می کند
اقای حامد عزیز ایشان با اعضا تالار خوب مهربان دلسو ز است من افتخار می کنم تالار همدردی مدیر با تجربه بادانش داردایشان شبانه رو ز در تالار فوق ا لعاده خیلی زحمت می کشد خیلی تشکروقدردانی می کنم:72::72::72::72:
امیدوارم در مدیر تالار موفق باشید براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72:
اقاب حامد عزیز خیلی خیلی دوستت دارم بهترین مدیر تالار هستی
-
سلام به همه
حالا که بحث تشکر از جناب مدیر آقا حامد65 شد دوست دارم چند نکته ای رو به همتون
بگم!
تاحالا شده که اتفاقی برای مدیرای زحمت کش این تالار با پیام خصوصی گل بفرستید یا از زحمت
های اونها غافلگیرانه تشکر کنید؟
مدیرا که همینجوری زحمت می کشن اما مدیرای این تالار اجرشون چند برابره!
چون مزدشون رو از خدا میگیرن!
خیلی هم سخته کارشون!!! با تمام عشق و محبتی که به ما دارن گاهی مجبورن برای حفظ
قوانین چهره به ظاهر جدی و خشن بگیرن با به قول ما خط کش به دست بشن اما اگه اینجا
قانون مدار نبود و نظم نداشت اینجا هم میشد مثل فروم های دیگه!!!
جالبه که برخی دوستان فکر می کنن مدیر همدردی از اینجا منتفع میشه در حالیکه من خودم
همیشه واسه پشتیبانی 24 ساعته سایت شرکت هزینه های بالایی رو میدم که تازه این همه کاربر
نداره....
حالا شما تصور کنید واسه اینکه با error ای که میگه MY BB مواجه نشید باید هزینه
بشه که اگه ما شارژی هم می پردازیم (که به نظر خود من مبلغش زیاد نیست) بابت نگهداری
همین سایت هست و حقوقی به کسی داده نمیشه!
اگه فرشته مهربان عزیز پست ها رو جابه جا و منظم می کنه واسه حفظ نظم تالاره اما به
کرات دیدم که ما حتی در شوخی ها بهش کنایه می زنیم و به جای قدر دانی از حضور
ارزشمندش بهمون بر میخوره...مثلا یادمه س تاپیک تکنولوژی فکر خودم اول از تذکرشون ناراحت
شدم اما الان واقعا می فهمم که منظورشون چی بوده! واقعا خدا قوت بهشون میگم!
همینطور lord.hamed و keyvan عزیز واقعا واسه ایجاد نظم تالار زحمت میکشن!
مدیر عزیز همدردی که جای خود دارند! واقعا خدا خیرشون بده به خاطر ایجاد این سایت!
آقا حامد 65 هم که همتون شاهد زحماتش هستید! شده روزهایی که هزار گرفتاری داشتن
و خسته بودن ولی انقدر متعهد هستند که اومدن باز کار رو انجام دادن و اگه هم تو پاسخ
دهی تاخیر داشتن اومدن و عذر خواستن در حالیکه اصلا اجباری برای انجام کارها نیست!
واقعا از نازنین1 تشکر می کنم به خاطر تاپیک خوبش! کاش هممون هر از چند گاهی سر زده
ازشون تشکر کنیم تا لا اقل بدونن که ما زحماتشون رو میبینیم و دعاگوشون هستیم و چقدر
واسمون عزیز هستن! اگه انتقادی هم دارید لطفا مودبانه با پیام خصوصی بگید تا کدورت ها
برطرف بشه!
یک خدا قوت جانانه به همشون می گم و امیدوارم که خداوند مهربان اجر زحمات این عزیزان
رو بده و مس وجود همگیشون رو طلای ناب کنه و همه مسائل زندگیشون رو حل کنه!
این سایت از دیدگاه من یک دروازه برای ورود به بهشت هست چرا که رضای خدا در گروی
رضای خلق خداست!!!
موفق و پیروز باشید همگی
:72:
-
سلام
من چند وقت در تالار از خانم داملا خیلی چیزهایی یاد گرفتم از خانم داملا تجربه دانش علم یاد گرفتم خانم داملا به من در تالار خیلی روحیه می دهد ایشان فوق ا لعاده در تالار خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72:
من در تالار از خانم نازنین 1 تجربه دانش یاد گرفتم از خانم نازنین 1 خیلی چیزهایی یاد گرفتم ایشان فوق ا لعاده در تالار خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر وقدردانی می کنم:72::72:
مدیر عزیز خوب و دوست داشتنی همدردی شبانه رو ز فوق ا لعاده خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72:
اقای حامد عزیز واقای کیوان عزیز و خانم فرشته مهربان در تالار فوق ا لعاده خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72::
خانم دختر مهربون خانم انی در تالار فوق ا لعاده خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72:
مدیر خوب دوست داشتنی همدردی خیلی دوستتت دارم
مدیران خوب تالار خیلی دوست دارم اعضا تالار خیلی دوستتت دارم
-
خانم نازنین 1 در صندلی داغ فوق ا لعاده در صندلی داغ خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر و قدردانی می کنم
ایشان بهترین همکار من در صندلی داغ است در صندلی داغ خیلی از تجربیات استفاده کردم براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم:72::72::72::72::72:
-
تشکر فراوان
سلام دوستای مهربون و خوبم
نمیدونم چجوری احساساتمو بیان کنم و چطور از این همه حسن نیت و مهربونی تشکر کنم باور کنید وقتی پیغامهاتونو میخونم بغض گلومو میگیره اشک تو چشمهام جمع میشه چقدر خوشحالم که این همه انسان خوب و به معنی واقعی انسان تو ایران عزیزمون داریم انسانهای خوبی که بی هیچ چشمداشتی از جون و دل باهات همدلی میکنند و کمکت میکنند این صمیمیتو از پستهاتون براحتی میشه فهمید انگار این مشکل و مصیبت واسه خودتون یا از یکی از نزدیکاتون پیش اومده
بهرحال از همه دوستای عزیز فرناز، ساناز، چشمک، رایحه عشق، دلجو دلتنگ، شمیم، مهربونی، امید زندگی، مریم 123، آفتاب همدرد، نوشین تنها، سارا2010، صبا2009، آزاده و سبکتکین :72: :72: :72:
و تشکر ویژه از کارشناسان محترم جناب SCI که خیلی واسم وقت گذاشتند از فرشته مهربون و از مدیر سایت همدردی:72: :72: :72: :72: :72: :72: :72:
از وقتی تصمیم گرفتم بچه رو نگه دارم شوهرم چند روزی میشه رفتاراش بهتر شده و به قول خودش میگه با خودش خلوت کرده و تصمیم گرفته ادم شه نمیدونم بعدا چی پیش میاد ولی به زودی یه تاپیک باز میکنم که مشکلاتی که ازارم میده بگم و منو راهنمایی کنید
و حالا من یه سوال از مدیر سایت داشتم اینکه من 4 تا رتبه گرفتم؟؟؟؟ وقتی دیدم باورم نشد خیلی تعجب کردم[/color]
البته خیلی خوشحال شدم و تشکر میکنم ولی میخواستو علتشو بدونم
-
RE: تشکر فراوان
الهی قربونت برم مامان ترانه جون.
خدا رو هزار بار شکر که این حس خوب و آرامش رو داری . 4 تا رتبه که چیزی نیست باید بهت 100000 تا رتبه داد.:104:
رتبه عشق و مادر شدن. رتبه دلسوزی - رتبه تحمل - رتبه فداکاری....
به خدا اولین لگدش رو تو شیکمت حس کنی با خودت خواهی گفت خدا رو شکر که نگهش داشتم.
:323:
مطمئنم براتون یه عالمه برکت و نعمت میاره. بین شما و شوهرتم پیوند عاشقانه ای خواهد بود.
حیف نبود؟؟ نعمت از این بالاتر؟؟ میدونی چقدر آدمها هستن که آرزوی یه بچه دارن؟ به نظر من سجده شکر بذار.
قربونت برم. خیلی خوشحالم که حالت خوبه. :46: :43:
-
ترانه جان من از دیروز که شنیدم خیلی خوشحالم.و همش خدا رو شکر می کنم.انگار یکی از عزیزانم این تصمیمو گرفته.:46:
اولا به قول مهربونی تو لایق بهترین هائی و این رتبه های مجازی ارزشی در برابر کارت نداره
ولی از نظر فنی می خوای بدونی روی همون رتبت کلیک کن مشخص می شه کیا بهت رتبه دادن و به چه دلیل:72:
-
ترانه عزیز سلام صبحت بخیر
امروز این تاپیکتو دیدم و بی نهایت خوشحال شدم
بخاطر این تصمیم درست جا داره تبریک بگم عزیز دلم امیدوارم قدمش پر برکت باشه
از این تاپیک ها که فقط طرح مشکل نیست خیلی لذت میبرم
چقدر خوبه که بعد حل مشکل مراتب تشکر و مثمر ثمر بودن رو منتقل کنیم
از همه دوستان و کارشناسان محترم بابت کمک به حل مشکل ترانه عزیز تشکر ویژه دارم امیدوارم همیشه برقرار باشین
ترانه جان از الان منتظر تولد نوزادت هستیم:46::46:
-
سلام عزیزانم
ویدا جان خیلی ممنونم که به موضوع اهمیت دادی و پیگیری کردی و خوشحالیتو بهم اعلام کردی منم خوشحالم که دیگه تنها نیستم و دوستای خوبی دارم که مثل خواهر و برادر به فکرم هستند بسیار بسیار سپاسگزارم
و همینجا میخوام بازم از دوستای خوبم که ایتقدر به من محبت دارن و منو شرمنده میکنند تشکر کنم از فرشته مهربان سبکتکین عزیز دلجو دلتنگ و رایحه عشق بسیار سپاسگزارم که منو لایق دونستند و بهم رتبه دادند همتونو دوست دارم و دلم خیلی به شماها خوشه دیگه احساس تنهایی نمیکنم میبوسمتون
:43::46::72:
-
سلام خانم نازنین 1 در صندلی داغ فوق ا لعاده خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر قدردانی می کنم
ایشان بهترین همکار من در صندلی داغ است در صندلی داغ از تجربیات مفیدخیلی استفاده کردم براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم:72::72::72::72:
-
ترانه جان خیلی خیلی خوشحال شدم
همیشه تاپیکتو میخوندم ولی نمیدونستم چی بنویسم
عیدی خیلی خوبی بهم دادی مامان مهربون:43:
-
ترانه جان دوست دارم فکر کنی تو یه مسابقه بزرگ مهم شرکت کردی و مثلا سی سال دیگه قراره بهترین مامان همدردی رو مشخص کنن.سعی کن از همه ماها بهتر باشی و واسه نفر اول شدن تمام تلاشتو انجام بدی.:46:
-
قدرداني از صميم قلب از ياران همدردي
سلام دوستاي خوبم
با عرض معذرت از اينكه اين دو روز كه نتونستم جواب بدم. راستش به خاطر اين بود كه براي اينكه وسوسه نشم و دوباره تايپ نكنم. رمز ورودم را ريست كردم و بعد ديگه به هيچ وجه نتونستم با اون رمز كاربري وارد بشم. بنابراين با يك نام كاربري جديد عضو شدم. در هر حال عذرخواهي مي كنم كه اينهمه لطف شما را بي پاسخ گذاشتم.
و اما حال و احوالم و دليل رفتنم:
خدا را شكر اوضاع زندگيم تا 90 درصد روبراه شده.
1. مهدي جونم نمازش را مرتب مي خونه.
2. اختلافامون خيلي خيلي خيلي محدود شده و تقريبا به صفر رسيده.
3. مهدي جونم حلقه اش را مرتب دستش مي كنه.
4. مشكلات جنسيمون به صفر رسيده.
5. اختلاف هاي مالي مون به صفر رسيده.
6. رازداري مهدي جونم به نسبت قبل خيلي خيلي بالا رفته و ....
من بيشتر اين موفقيت ها را مديون همدردي هستم راستش الان يك جورايي احساس مي كنم كه اوضاع زندگيم تقريبا مرتب است و دلم مي خواد تو موارد ديگه مثل كار يا تحصيل پيشرفت كنم. گفتم شايد اگه زياد همدردي نيام بتونم بيشتر روي كارم تمركز كنم و توي كارم پيشرفت كنم. دليل خداحافظيم فقط همين بود. ولي راستش را بخواهيد فكر نمي كنم خودم هم بتونم دوري از همدردي و دوستاي خوبم را طاقت بيارم.
-
RE: قدرداني از صميم قلب از ياران همدردي
سلام لیلا جون
خوشحالم از اینکه دوباره می بینمت
منم خیلی وقتا می بینم به خاطر همدردی از بقیه کارام می مونم ولی بازم نمی تونم که دیگه نیام ولی تصمیم دارم برای خودم زمانهای خاصی رو برای اومدن به همدردی بذارم تا از کار و تحصیلم نمونم
یه خواهشی ازت دارم اگه میشه
1.راه حل هایی که برای حل مشکلاتت به کار بردی تا اونجا که می تونی بگو
2.در رابطه با خانواده همسرت که مشکل اصلی زندگیت بودن چه راه حلی رو به کار بردی
-
RE: قدرداني از صميم قلب از ياران همدردي
1.راه حل هایی که برای حل مشکلاتت به کار بردی تا اونجا که می تونی بگو ؟
1. مهدي جونم نمازش را مرتب مي خونه: با خودم كنار اومدم كه دين يك مساله كاملا شخصي است بنابراين من نبايد دخالتي بكنم يك مدت هيچ دخالتي نكردم (اما حتي خودم طي اين روزها يكبار هم نمازم را قضا نكردم.) بعد از مدتي مهدي جونم دوباره شروع كرد به نماز خوندن الان به نمازش حتي بيشتر از من هم اهميت مي ده.
2. اختلافامون خيلي خيلي خيلي محدود شده و تقريبا به صفر رسيده. خيلي از حرف ها و تكنيك هايي كه بچه ها اينجا بيان مي كنند استفاده مي كنم. ولي شايد بيشترين عامل موفقيتم صبر و گذشت باشه.
3. مهدي جونم حلقه اش را مرتب دستش مي كنه. چند وقت پيش خودش ازم خواست حلقه اش را بهش بدم تا دستش كنه و گفت اين مدت هم كه دستش نمي كرده فقط به دليل محيط صنعتي كارش بوده و مي خواسته حلقه خراب نشه. در اين مورد هم باز من مثل نماز از تكنيك رها كردن به حال خودش استفاده كردم تا جواب داد. در ضمن اينكه در طي اون روزها حتي يك روز هم نشد كه حلقه ام را دست نكنم/
4. مشكلات جنسيمون به صفر رسيده. ما از اول هم زياد با هم مشكل جنسي نداشتيم فقط دعواهايي كه مي كرديم. باعث مي شد من نسبت به مهدي جونم سرد بشم كه اونم به دليل حل شدن اختلافاتمون حل شده.
5. اختلاف هاي مالي مون به صفر رسيده. مال من و مال تو را با خريد يك خونه مشترك توي زندگيمون حل كرديم و الان مهدي جونم حتي در پرداخت اقساطي كه خاص من هست هم كمكم مي كنه.
6. رازداري مهدي جونم به نسبت قبل خيلي خيلي بالا رفته. خوب فكر مي كنم خودش به اين نتيجه رسيده كه نبايد همه حرفي را به هركسي زد. براي حل اين مشكل هم باز از تكنيك رها كردن استفاده كردم و به حال خودش گذاشتمش تا متوجه شد.
2.در رابطه با خانواده همسرت که مشکل اصلی زندگیت بودن چه راه حلی رو به کار بردی؟
راستش هيچ. اون ها را هم رهاشون كردم به مدت يك سال الان مهدي جونم ديگه با خانواده من رفت و آمد مي كنه و از من هم خواهش كرده كه اين كار را بكنم. نمي دونم راستش را بخواي هنوز تصميمي در اين مورد نگرفتم.
من خانواده مهدي را كاملا بخشيدم و هميشه سر نمازم براي سلامتي شون دعا مي كنم و از خدا مي خوام هميشه سايه شون بالاي سر مهدي باشه ولي راستش را بخواي چون مي دونم مادر شوهرم تغييري نكرده نمي خوام مجدد باهاش رابطه اي داشته باشم.
ولي نمي دونم شايد يك روز به خاطر دل مهدي جونم :43::46:كه اندازه دنيا دوستش دارم اين كار را بكنم.
مي دونين دوستان من در تمام اين مدت و در تمام موارد سعي كردم علي رغم رفتار اشتباه مهدي من رفتار درست را انجام بدم و بر رفتار درستم استمرار داشته باشم و در برابر رفتار اشتباه مهدي هم صبر و گذشت داشته باشم. فقط همين.
-
سلام مدیر خوب همدردی اقای کیوان عزیز خانم فرشته مهربان اقای حامد عزیز خانم نازنین 1 خانم انی خانم بی دل خانم پاییزان خانم گلنوش 67 خانم با لهای صداقت خانم بهار شادی خانم بلو اسکای خانم چشمک خانم بهار 66 خانم سارا بانو خانم بی نهایت خانم یا سا اقای مهاجر بی نشان خانم داملا خانم بلوم اقای خارپشت خانم دختر مهربون فوق ا لعاده در تالار خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72::72:براتون ارزوی موفقیت سلامتی می کنم
-
خانم نازنین 1 فوق ا لعاده در صندلی داغ خیلی زحمت می کشد خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72:
خانم نازنین در صندلی داغ سرگرمی تفریح برای اعضا تالار ایجاد کردند خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72:
ایشان بهترین همکار صندلی داغ است
-
میخوام اینجا از همه بچه های همدردی تشکر کنم و بگم تو این مدت با استفاده از راهنماییاشون خیلی پیشرفت کردم..یادمه یه روزی از ناراحتی از مادرم برادرم و کار نوشتم..یا تصور ذهنی که از ظاهر همسر داشتم اما از اینجا استفاده کردم و حیفم اومد وقتی مشکلات رو گفتم از نتایجش چیزی نگم.
رابطه ام با مادرم خیلی خیلی بهتر شده..با برادرم خدا رو شکر حتی یه بحث کوچولو نداشتم و همه چی خوب بوده..تموم نکات برای ارامش در محل کار رو یاد گرفتم و رعایت کردم..قالب ذهنی ظاهر رو تغییر دادم و معیارای درستتر رو تو ذهنم پر رنگ کردم...
راستش بعلت درگیری های زیاد تو خونه فضا واقعا متشنج بود و همه از هم دور بودیم اما الان خیلی بهترم و نخندینا واقعا الان روش محبت به خونواده رو یاد گرفتم چون فهمیدم همه چیز به خود ما برمیگرده.
دوستتون دارم خیلی زیاد.اگه توانش رو داشتم به تک تک راهنماییاتون رتبه میدادم.
ازفرشته مهربان،انی،بهار شادی،فرهنگ،نازنین،ویدا،چش مک که یادمه چطور تو تاپیک مادرم به گفتن یه موضوع ذهنمو روشن کرد،حامد،خارپشت،یک زن امیدوار،دلجو دلتنگ و مدیر همدردی و .... همه بچه های قدیمی و تازه وارد تشکر میکنم و برای همتون ارزوی موفقیت دارم.
موفق باشید و خوشبخت
-
RE: تشکر
بهار،حرفات بوی رفتن می ده.آره؟یا فقط خواستی تشکر کنی؟
-
RE: تشکر
فقط خواستم تشکر کنم..چطور میتونم از اینجا استفاده کنم و تشکر نکنم در حالیکه حرفاتون ارومم میکرد.
یادته چطور ازاتفاقی که تو محل کارم افتاد ترسیده بودم و تجربه های قبلیم هم باعث شده بود نگران بشم اما حرفای تو خیلی ارومم کرد و همینطور نظر بچه های دیگه تو تاپیکای دیگم.من فکر میکنم لطف خدا بود که من با اینجا و همینطور یه سایت دیگه اشنا شدم.
وگرنه حالا حالاها درجا میزدم.
(اما چند وقته این جا سوت و کور شده و ازبچه ها خبری نیست و ازخود تو.چرا کم میای فرهنگ؟جای نظرات مختصر و مفیدت واقعا خالیه.بچه های دیگه هم نیستن)