-
RE: آیا مواردی هست که به زن مهریه تعلق پیدا نکند ؟؟؟؟خواهشا" هر کسی م
خود مقصری دوست من. شما زندگی را با ایثار یکطرفه اشتباه گرفتی. غیر از خدا کسی لایق این بخشش نیست. چون اون نیز می بخشد. من راهکار ها رو دادم. این عین نامردیست که از شما یی که زندگی خود را و تمام درآمد خود را صرف زندگی کسی دیگر کرده اید مهریه ای دریافت شود. ولی این قوانین مزخرف هنوز هستند. پس برای اینکه نشان دهی به خودت احترام می گذاری وارزش قائل می شوی راهی را برای فرار از این توهین و قانون مزخرف پیدا کن.برخی از راهها رو دادم. در مورد بقیه من اگر خواستی شماره وکیلی را می دهم تا از ایشان در مورد اینکه به چه کسی می توانی رجوع کنی کسب اطلاع کنی
-
خیلی ممنونم .
لطفا" شماره وکیل را برام میل کن .
مجددا" ازت سپاسگذارم
-
مدیر همدردی دمت گرم ,ای ول بابا!
آقای نیماراد توجه شما را به آیه 4 سوره نسا جلب میکنم:
"کابین زنان را به رضای خاطر بدهید و اگر زنان به طیب خاطر چیزی از آن را به شما بخشیدند بگیرید که حلال است."
آقای عزیز مهریه مال زمان طلاق نیست که سر لج بیفتی بگی نمیدم. در ضمن اول راههای سازش و آشتی رو با کمک یه مشاور از جمله همین آقای مدیر همدردی خودمون بررسی کن اگه نشد برو دنبال طلاق. تازه علاوه بر مهریه خداوند توصیه میفرمایند که بعد از طلاق هدیه ای هم به زن بدهید:
"برای زنان مطلقه هدیه ای مناسب به عهده پرهیزگاران است" (آیه 241 سوره بقره)
"...زنانی را که ازنافرمانیشان بیمناکید ابتدا نصیحتشان کنید اگر مطیع نشدند ازهمبستری با آنان اجتناب کنید, پس آنها را تنبیه کنید, آنگاه اگر از شما اطاعت کردند به آنها تعدی نکنید که خدا بلند مرتبه و عظیم الشان است" (آیه 34 سوره نسا) تازه در آیه بعد توصیه به مشاوره با بزرگترها {یا مشاوران} مینماید.
در ضمن تلفن 129 در تهران راهنمای خوبیه برای مسایل حقوقی.
-
آقای سورنا آرمان گوش کن:
"برای کسانی که بخل میورزند و مردم را نیز به بخل میخوانند و آنچه را که خداوند از کرم خود به آنها عطا کرده است کتمان میکنند و نیز برای کافران عذاب خوار کننده ای مهیا کرده ایم"( آیه 37 سوره نسا)
آقا سورنا آرمان شیطونو کیشش کن نذار بره تو جلدت!
-
خانم پرتو اگر زنی توانست مهر مردی را بدست آورد مرد مهریه که سهل است تمام هستی اش را به او بی بخشد. اما تا فردا صبح هم که آیه و حدیث آورده شود پول زور پول زوره. عزیزان مونث باور کنید هیچ مردی از روی مهر مهریه نمی دهد. چون اگر از روی مهر باشد اصلاً دلیلی ندارد مدار آن از قبل تعیین شود. این پول پول سرویس جنسی زن به مرد است فقط در قالب شرعی.
حال اگر برای دادن این سرویس که صد البته زن در آن حتی بیشتر از مرد لذت میبرد، انتظار دریافت مزد دارید خوب است چون قانون هم در این داد و ستد نمی گذارد بی مزد و مواجب سرویس دهید و حامی شماست.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پرتو
آقای سورنا آرمان گوش کن:
"برای کسانی که بخل میورزند و مردم را نیز به بخل میخوانند و آنچه را که خداوند از کرم خود به آنها عطا کرده است کتمان میکنند و نیز برای کافران عذاب خوار کننده ای مهیا کرده ایم"( آیه 37 سوره نسا)
آقا سورنا آرمان شیطونو کیشش کن نذار بره تو جلدت!
مودب باش خانوم محترم! حیف که این تالار اجازه نمی ده تو شان تو صحبت کنم که چاک دهنمو باز کنم بهت اونی که باید رو بگم. تو کی هستی که از من بخوای شیطونو کیش کنم از جلدم.
مهریه مال زمانی بود که زنی مثل تو تو اندرونی حبس بود.. حالیته؟
آیه قرآن برای من مثال می زنی؟ پس آیاتی چون زنان چون کشتزارهای شما هستند هر زمان که بخواهید به آنها وارد شوید رو هم مثال بزن. آیاتی رو مثال بزن که بر برتری مرد صحه گذاشته. احادیث و آیاتی رو روایات کن که به شما زنان گفته اذن خروجتون از منزل هم باید از همسرتون گرفته بشه.
می خوای سوره نسا رو دفعه بعد برات با تفسیرهاش بیارم یه مقدار شوک زده بشی؟
اینو بخون"
مام صادق علیه السلام فرمود یکی از انصار برای حاجتی از منزل خارج شد - و به سفر رفت - و در موقع بیرون رفتن از زوجهاش عهد گرفت که در غیاب او از خانه خارج نشود. آن مرد رفت و اتفاقا پدر آن زن مریض شد، زن خدمت رسول خدا پیغام فرستاد که اجازه میفرمایید من به عیادت پدرم بروم؟
حضرت فرمود نه در خانهات بنشین و از شوهرت اطاعت کن. مرض آن پدر سنگین شد و زن دوباره پیغام داد، رسول خدا دوباره همان جواب را دادند، چیزی نگذشت که پدر از دنیا رفت، زن از رسول خدا اجازه خواست تا برای تجهیز پدرش از خانه خارج شود. باز رسول خدا فرمود نه در خانهات بنشین و از شوهرت اطاعت کن - آن زن در خانه نشست و امر خدایتعالی را گردن نهاد - پدر را دفن کردند.
سپس رسول خدا به آن زن پیغامی دادند که همه گرفتگیهای آن زن از بین رفت و فرمودند: «ان الله قد غفرلک و لابیک بطاعتک لزوجک » خداوند تو و پدرت را آمرزید و از گناهانتان درگذشت به علت اطاعت تو از شوهرت.
بحار الانوار جلد 103 باب 59
"
پس زنانی مستحق این احکام هستند که بی اذن همسر در مراسم دفن پدرشان شرکت نمی کنند. این با جامعه فعلی ما یکسان است. جو گرفتت فکر کنم . نه؟
اگر احکام اسلام تماما اجرا شد حکم مهریش اجرا می شه
-
درست زن بدون اذن شوهرش آب هم نمیتونه بخوره اما آقایان با این اعمال و رفتار از زبر مهریه نمیتونند در برند حتی اگر زن خیلی خیلی معذرت میخوام فاحشه هم باشه مهریه بهش تعلق میگیره و در مورد مشکلش هم قانون باهاش بر خورد میکند
-
البته اگر فاحشه كه هيچي، تجربه يكبار سكس بعد از ازدواج داشته باشه مهريه رو مي گيره و بعد زير خاك دفن مي شه. اون هم به شيوه سنگسار.اينها رو يادتون رفت بيان كنيد.
-
واقعا جای تاسف است که بحث به اینجاها کشیده شده ....
-
سلام
فکر کنم در مورد مهریه این سخن پیامبر نور و رحمت کافی باشه.
حضرت رسول (ص) فرمودند: اگر مردی با زنی ازدواج کند به این نیت که مهر او را نپردازد ، زنا کار از دنیا رفته (مرگش به سانِ زنا کاران است).
-
درسته چون شما اگه با روسپی ها هم بخوابی و پولشونو ندهی به نوعی گناهکاری. مهریه که جای خود دارد!! ولی به نظر من خانم باید یکی 2 بار مهارت خودشو تو سکس به آقا اثبات کنه بعد مهریه تعیین بشه. هر کی مهارتش بالاتر مهریه ی بیشتر. الان کلاً نرخ بازار اینجوری تعیین میشه. جنس خوب =پول خوب.
-
"تو نمیتوانی صدای خود را به مردگان بشنوانی و سخنت را به کرانی که رو میگردانند بشنوانی. و نیز نمیتوانی هدایت کننده نابینایان از گمراهی باشی. تو نمیتوانی بشنوانی جز به آنان که به نشانه های ما ایمان دارند و خود مطیعند." (52و53 روم)
اگر مردی بدون آنکه قرآن رو گزینشی به نفع خودش نگاه کنه همشو بی چون و چرا سر سرلوحه اعمالش قرار بده هیچگاه به زنش ظلم نمیکنه چنین مردی در مقام همسر مهر همسرش را هم بدست خواهد آورد. اگر مردی صداقت رو مد نظر نداشته باشه ونخواد عهد شکنی کنه از ابتدا مهری رو میپذیره که با دل و جون همون اول کار بتونه پرداخت کنه. اگرم مردی زورش میاد مهر بده خیلی خوب! همون اول کار بگه خانم من شما رو لایق مهر نمیدونم حاضری با من ازدواج کنی؟
در ضمن قرآن هر چی بگه بنده نوکرشم هستم حتی اگه در ظاهر به ضررم باشه.
-
بچه بهتره حرمت عقاید وافکارمون رو خودمون حفظ کنیم تا بعدا از دیکتاتوری و سانسورازاسیون آزرد خاطر نشیم.
بحث خیلی جالب و پر محتوا و صد البته با تنوع عقاید وآرا پیش میرفت ،که خود این مسئله بنظر من سازنده ترین وآموزنده ترین قسمت یه مباحثه میتونه باشه .
بلاخره که ما باید دموکراسی روتجربه کنیم ،
خوب بهتر نیست از همین عالم مجازی شروعش کنیم ،خدارو چه دیدین شاید بالفعل شد و تو عالم واقعیت هم تونستم لمسش کنیم.
-
من شنیدم به ازای از بین بردن پرده بکارت و دخول ، نصف مهریه به نصفه دیگه اون اضافه می شه. مشخصه پس پول چیه مهریه. من حرفی ندارم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پرتو
"تو نمیتوانی صدای خود را به مردگان بشنوانی و سخنت را به کرانی که رو میگردانند بشنوانی. و نیز نمیتوانی هدایت کننده نابینایان از گمراهی باشی. تو نمیتوانی بشنوانی جز به آنان که به نشانه های ما ایمان دارند و خود مطیعند." (52و53 روم)
اگر مردی بدون آنکه قرآن رو گزینشی به نفع خودش نگاه کنه همشو بی چون و چرا سر سرلوحه اعمالش قرار بده هیچگاه به زنش ظلم نمیکنه چنین مردی در مقام همسر مهر همسرش را هم بدست خواهد آورد. اگر مردی صداقت رو مد نظر نداشته باشه ونخواد عهد شکنی کنه از ابتدا مهری رو میپذیره که با دل و جون همون اول کار بتونه پرداخت کنه. اگرم مردی زورش میاد مهر بده خیلی خوب! همون اول کار بگه خانم من شما رو لایق مهر نمیدونم حاضری با من ازدواج کنی؟
در ضمن قرآن هر چی بگه بنده نوکرشم هستم حتی اگه در ظاهر به ضررم باشه.
البته صحبت شما در مورد زنانی که گزینشی قرآن رو می خونند هم صحت داره. شما قبول دارید که اگر نافرمانی همسر را کردید ایشان حق دارند که شما را به زدن تنبیه کنند؟
-
اقای سورنا برادر گرامی تو رو خدا این شب عیدی بس کنید .....امیدوارم در سال جدید شما هم به تمام خواسته هاتون برسید و یک خانم سازگار و کم توقع سر راهتون قرار بگیره ...مطمئنا کم نیستند اینگونه زنان ........
-
راستی روز جهانی زن بر تمام زنان سازگار و کم توقع و مهربان که مایه ی ارامش خود و خوانوادشون هستند و همچنین به مردان ..مرد روزگار مبارک
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
البته صحبت شما در مورد زنانی که گزینشی قرآن رو می خونند هم صحت داره. شما قبول دارید که اگر نافرمانی همسر را کردید ایشان حق دارند که شما را به زدن تنبیه کنند؟
قرآن زنان را با توجه به وظایفی که در خانواده بر عهده دارند به دو دسته تقسیم میکند:
دسته اول- صالحان و درستکاران و آنها همانهایی هستند که به نظام خانواده پایبند اند و در غیاب همسر "حفظ الغیب" مینمایند یعنی حافظ حقوق خانواده و همسرانشان هستند. اینگونه زنان مستحق بهترینها هستند.
دسته دوم-زنان ناسازگار: که ابتدا پند و اندرز اگر جواب نداد مراحل بعدی مثل قهر کردن و..که در پستهای قبلی ذکر کردم ودر صورتی که این اندرزها و تحریمها اثر نکند و لجاجت و سرکشی و پشت پا زدن به وظایف و بی قیدی و بی تعهدی در قبال همسر و خانواده از سوی زن همچنان ادامه داشته باشد آخرین مرحله تنبیه بدنی است. حتما اینو هم میدونید که طبق کتب فقهی کوچکترین جراحت و کبودی از نظر اسلام مطرود است و مسایل دیه و رضایت و حق الناس و ... در پی دارد. یعنی یه چیزی مثل کتک زدن با پر قو یا دم نرمم! پس اینجا عملا میبینیم که جرم بسیار بزرگتر از مجازات است. ضمن آنکه در موارد اختلاف , قرآن میفرماید داوری از طرف زن و داوری از طرف مرد انتخاب شوند تا بین آنها تراضی کنند.
اگر زنی پایبند به اصول و چارچوب خانواده نباشد چه برخوردی باید با او کرد؟
در ضمن از قرآنی با این همه توصیه های زندگیساز و نوید بخش و زیبا که کوچکترین مسایل دو مد نظر قرار داده,[/color][/size] فقط تمرکز کردن روی آیات اینچنینی همانا گزینشی دیدن است.
-
sorena_arman
در جایی به یاد دارم(بخش اختلاف و درگیری زن و شوهر) شما در پستی (مردی از اینکه وقتی در منزل نیست همسرش به خونه پدریش میرفت)اعتراض فرمودین که این چه کاریست و وقتی وردی در منزل نیست کانون خانواده رو به دستش زنش میده و زن باید در منزل باشه این چه زندگی است که وقتی مردی در خانه نیست زن خانه را ترک کنه...
"دسته اول- صالحان و درستکاران و آنها همانهایی هستند که به نظام خانواده پایبند اند و در غیاب همسر "حفظ الغیب" مینمایند یعنی حافظ حقوق خانواده و همسرانشان هستند. اینگونه زنان مستحق بهترینها هستند."
نظر شما دقیقا به این دسته از زنان اشاره داره چطور به اینجا که میرسیم این قبیل مسائلو درست میدونید و وظیفه زن ولی مهریه اخ میشه؟
البته من به نظر شما احترام میزارم ولی کمی شگفت زده شدم....
-
ببخشید تا اونجا که من میدونم زدن نه به این معنا که "مرد"بیافته به جون "زنش" حالا بزن کی نزن! در تفاسیر اومده که با پشت دست به آرومی باید باشه در واقع به معنای زدن!کتک زدن!سیاه کبود کردن!نیست به معنای اینه شوهر با او حرکت(پشت دست) با زبون بی زبونی به زنش میگه:حواست باشه داری چی کار میکنی ..از ابتدا هم با زدن نیست با عملی مثل پشت کردن بی محلی و بعدش اگه بازم گوش نداد تا میرسه به مرحله پشت دست..از فردا آقایون نرن خانومو با کمربند بیافتین به جونش بزنن که چیه؟تو قران گفته شده تنبه کنین!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط kimiakhaton
اقای سورنا برادر گرامی تو رو خدا این شب عیدی بس کنید .....امیدوارم در سال جدید شما هم به تمام خواسته هاتون برسید و یک خانم سازگار و کم توقع سر راهتون قرار بگیره ...مطمئنا کم نیستند اینگونه زنان ........
چي مي گي خانوم!!؟ حرفا به دلت نمي چسبه مي توني نخوني. مگر مزخرفات بسياري كه بسياري در اين سايت مي آورند رو من نمي خونم بدون اينكه اعتراض كنم. من نمي دونم شما به چه حقي قضيه رو اينقدر شخصي مي كنيد. فرض كنيد من مدافع حقوق مردان هستم!!!
عجب مملكتي داريم ما. من بگم ... خوردم . خانوما چقدر بهشون ظلم مي شه. الهي بميرم براي اين همه مصيبت شما. خوبه؟ اينطوري مي تونم ادامه بدم؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ester
sorena_arman
در جایی به یاد دارم(بخش اختلاف و درگیری زن و شوهر) شما در پستی (مردی از اینکه وقتی در منزل نیست همسرش به خونه پدریش میرفت)اعتراض فرمودین که این چه کاریست و وقتی وردی در منزل نیست کانون خانواده رو به دستش زنش میده و زن باید در منزل باشه این چه زندگی است که وقتی مردی در خانه نیست زن خانه را ترک کنه...
"دسته اول- صالحان و درستکاران و آنها همانهایی هستند که به نظام خانواده پایبند اند و در غیاب همسر "حفظ الغیب" مینمایند یعنی حافظ حقوق خانواده و همسرانشان هستند. اینگونه زنان مستحق بهترینها هستند."
نظر شما دقیقا به این دسته از زنان اشاره داره چطور به اینجا که میرسیم این قبیل مسائلو درست میدونید و وظیفه زن ولی مهریه اخ میشه؟
البته من به نظر شما احترام میزارم ولی کمی شگفت زده شدم....
نه مسلما براي زناني كه چنين مي كنند مهريه حق است. ولي مشكل اينجاست همين خانومي هم كه بدون اذن همسرش خونه رو چندين روز ترك مي كنه هم مهريه داره!!!
-
وای ترسیدم اقای سورنا ...چقدر خشن ....ببخشید ..واقعا ببخشید .....
-
سلام به همگی
خواهش می کنم یکم آرومی باشید اصل قضیه کاملا فراموش شده فقط داریم باهم بحث می کنیم
متاسفانه به عقیده ی من مهریه زمانی مقدس بودو هدیه ی مرد به زن محسوب می شد الان چند ساله که این واژه برای یک سری افراد سود جو شده وسیله ی تجارت
همیشه قدیما که می رفتن خاستگاری می گفتن مهریه رو کی داده کی گرفته ولی متاسفانه الان دیگه نمی شه این حرف رو زد
همه ی آقایون وقتی می خوان عقد کنن از این می ترسن که اگه یه روزی قرار باشه مهر رو بدن باید چیکار کنن
و بالعکس خانوم هایی که مهریه ی پایین دارن از این می ترسن که اگه یه روز مرده مشکل داشته باشه بدونه مهر چیکار کنن
یعنی از همون روزهای اول زندگی استرس همراهشونه پس بدون و نبودن مهر در هر صورت مشکل سازه
من خودم به عنوان یه خانم نمی گم مهریه نباید باشه ولی بدونش نباید باعث بشه خانوما فکر کنن یه چماق دارن که می تونن هر موقع اراده کنن بکوبن تو سر آقایون
مهریه از نظر من پشت وانه ای است برای زن فقط در شرایط خاص مثل اینکه مرد مشکل روانی داشته باشه و دست بزن داشته باشه عیاش باشه و این هم در صورتی که مرد خرج نکنه و زن برای تامین مخارجش دچار مشکل بشه به ناچار مهریه رو طلب می کنه
ولی من با این قضیه که چون مهریه طبق اسلام حق زنه پس زن می تونه هر موقع که دلش خواست و با شوهرش لج کرد مهریه رو بگیره کاملا مخالفم
مردی که بخواد بخاطر ترس از پرداخت کردن مهریه راه کج نره و زنش رو دوست داشته باشه و بهش محبت کنه جز تظاهر چیزه دیگه ای تو زندگی نداره اون مردی مرده که بدونه هیچ شرط و شروطی آدمو بخواد
موفق و پیروز باشین
:72:
-
بابا ایها الناس! مهریه مال روز جدایی نیست , چماق نیست, مشروط به خوب بودن بد بودن زن نیست, برای تامین مخارج دوران متاهلی و...نیست! مهریه حق زنه بدون هیچ قید و شرطی! و صد البته عند المطالبه, و این بدان معناست که زن میتواند بلافاصله پس از جاری شدن خطبه عقد از هرگونه تمکین خودداری کند حتی به منزل مرد نرود تا آن زمان که مهریه خود را دریافت کند.این از این! بگیرند حقشان است ببحشند هم حقشان است واین کاری است که خودشان با رضایت انجام میدهند نه با زور و تهدید.
قرآن, عرف, قانون,... آن همه حق به آقایون اشرف مخلوقات داده اند دستشان هم درد نکند ما هم اعتراضی نداریم و همه جا این حقوق جاری و ساری است.حالا آقایان هی خودشان را به در و دیوار بزنند و ادله جمع کنند که این حق مسلم و اظهر من الشمس خانمها را توی کله خانمها بکنند که حقشان نیست و پول زور است! بابا آقایون متمدن قرن21 ! قرا دادی را امضا کنید که بتونید زیرش نزنید اصلا هر جور که به نفعتونه این قرارداد (قرار ازدواج و تعیین مهر) رو تعیین کنید اینکه دیگه توافقیه و میزان فیکسی نداره,آقایون مخالف مهر! کم نیستند خانمهایی که حاضرند با یه جلد کلام الله مجید و یه جام آینه و شمعدان با یه مرد! و نه نامرد ازدواج کنند . نه اینکه اول بگن سرتم مهر کن بگی چشم بعد هی بیای ننه من غریبم در بیاری و دنبال عیب و ایراد زن بگردی که مهرشو نوش جون کنی!
-
مديريت محترم همدردي
با سلام
من در يك مقطعي خيلي خيلي نظرات تندي راجب به مهريه داشتم،ولي بعدا به اين نتيجه رسيدم اگر آدم تمام تمركزش روي مهريه باشه ممكنه از جاي ديگه ضريه بخوره،من اين
حرفها رو روي يك تجربه عملي متوجه شدم به خانمي پيشنهاد ازدواج دادم و ايشون بلافاصله جواب مثبت داد،يكه خوردم گفتم كه من زير بار مهريه نمي رم،و خونه و ماشين ندارم و قول الكي هم بهت نمي دم،خلاصه هر چي ميگفتم مخالفت نميكرد.ايشون كوچك ترين اعتراضي به نظرات من نداشتند،خلاصه گفتم اين عدم مخالفت برام شك برانگيز بوده،خلاصه بعداز كلي تحقيق متوجه شدم طرف چقدر نامرد بوده،ايشون قبلا ازدواج كرده بوده و با جعل مدارك شناسنامه جديد گرفته بوده،و خودش رو دختر دست نخورده جا زده بود،چقدر نترس و نادان بوده،كه اين مسائل تابلو رو پنهان كرده بوده،حرف آخر اينكه صداقت يه دختر ازهمه چيز مهمتر است،نگذاريم ديگران متوجه نقطه ضعف ما شوند،وگرنه خدا ميدونه ................
-
چه تجربه خوبي را در اختيار دوستان قرار داده ايد البته بحث در مورد چرايي كار اين خانم خيلي زياد است ولي چون اين تاپيك مربوط به مهريه است . همين اندازه كه تلنگري بر باورهاي اشتباه زده شود جاي تشكر دارد . به هر حال بايد از تجربه شما هم مطالب خوب ودرستي به عنوان يك درس استخراج كرد .