سلام
خیلی خوبه عزیزان
فقط خواهشا تعصبات و محدودیت ها رو کنار بزارید نگید کی چه دین و مذهبی داره به این توجه کنید که همه انسانیم و برای هدفی آفریده شدیم که به هر راهی غیر از هدف بریم به بیراهه رفتیم.
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
خیلی خوبه عزیزان
فقط خواهشا تعصبات و محدودیت ها رو کنار بزارید نگید کی چه دین و مذهبی داره به این توجه کنید که همه انسانیم و برای هدفی آفریده شدیم که به هر راهی غیر از هدف بریم به بیراهه رفتیم.
موفق و شاد باشید.
یاعلی:72:
سلام شهمات1
امیدوارم که دوست خوب شما هم بهبودبشون رو هرچه زودتر بدست بیارن
آمین
:203::203::203:
با سلام.
دوستان گرامی
شبهای روشن همدردی مدتی ست که چراغش خاموش است!
منتظر شما عزیزان هستم تا چراغ ان را روشن کنیم.
آنی و پدر گرامی او ؛خانوم shad و ......تمامی اعضا همدردی را فراموش نکنید,
تو که آهسته میخوانی قنوت گریه هایت را میان ربنای سبز دستانت دعایم کن.
شاد باشید
بچه ها منو هم فراموش نکنید لطفا
به دعای همتون محتاجم
دوستون دارم
این روزها بغضام خیلی سنگین تر شده ،الان در حالی اینا رو می نویسم که دارم گریه میکنم
این روز ها حتی .......................
خیلی تنهام و ..............
بیخیال ،چرا باید ناراحتتون کنم؟
سلام :72:
در جمعتان نیستم اما پنجشنبه شبها را هنوز فراموش نکرده ام. شاید هم بیشتر از آنچه . . .
:203:
راستی مهاجر کجاست؟
دوستان سلام!
میدونم امروز پنج شنبه نیست ولی باید خیلی زودتر اینها میومدم و برای برادر یکی از دوستان ازتون التماس دعا میکردم .برای تصادف و ضربه مغزی و خونریزی دیروز یه جراحی سختی تو تهران داشته و هنوزم خبری ازشون ندارم :203:.براشون دعا کنید دوستان.همین یه برادرو دارن!:302:
امیدوارم مهاجر ما هم که خیلی کم کار شدن پیداشون بشه!
از همین الان تا پنج شنبه براشون دعا می کنم.
امیدوارم هر چه زود تر بهبود پیدا کنند.
پنج شنبه شب ساعت 11 شب برای تمام بیماران در بستر بیماری هستند دست به دعا بر داریم
بچه ها بیاین این پنچ شنبه شب برای ظهور اقا امام زمان (که شب تولدش هم هست)دعا کنیم
و ازش بخوایم ارامش رو به دلهای ناارام ما بر گردونه!
پنج شنبه ساعت 11 شب برای عزیزانی که التماس دارد دست به دعا بر داریم
دوستان عزیز، ازتون خواهش می کنم برای یکی از آشنایان دعا کنید، ایشون امکان داره یکی از پاهاشون رو از دست بدن، خواهش می کنم دعا کنید که شفا پیدا کنن...
:72: :72:
اين روزها افراد زيادي را مي بينم كه بد جوري توهم زده اند و آرامش خود و خانواده هايشان را به مخاطره انداخته اند . . براي آنها هم دعا كنيد .
shad نوشته
دوستان عزیز، ازتون خواهش می کنم برای یکی از آشنایان دعا کنید، ایشون امکان داره یکی از پاهاشون رو از دست بدن، خواهش می کنم دعا کنید که شفا پیدا کنن...
.................................................. ....
دوستان امشب یادتون نره
اين هفته براي آرامش دلهاي بي قرار و منتظر دعا مي كنيم . دلهاي شكسته و بند زده از جور زمان .
عجب رسميه رسم زمانه
قصه درد و رنج زمانه
سلام,
هفته ها میگذرند و پی هم می آیند,برای من خیلی زود می گذرد,
ای کاش بتوانیم حداقل یک روز مفید در هفته داشته باشیم,
این پنجشبه نوبت من شد,!
من و یکی از دوستانم ؛بشدت نیازمند دعا هستیم, :203:
حاشیه ای به سخنانم نمیدهم؛فقط و فقط محتاج دعا و انرژی مثبت شما هستیم,:72:
بگذار یک بار دگر ثابت شود................
تمام اعضا تالار همدردی امشب ساعت 11 شب دست به دعا برداریم بر ای بیماران دکترها جواب کردند دست به دعا بر داریم بیماران شفا پیدا کند امشب هر کس التماس دعا دارد خداوند مشکل حل کند
سلام
کیوان عزیز !
در همین لحظات و از صمیم قلب دعا می کنم و از خدا می خواهم که هر چه خواسته دل شما و دوست عزیزتان است را برآورده به خیر گرداند ،
ان شاءالله
الهی به زیبایی طبیعت زیبای آفریده ات ، گل دعا بر دستان سائلان درگاهت را شکوفا به نسیم اجابت گردان
اقای کیوان عزیز دعا می کنم هر ارزو داری خداوند به شما بدهد من سر نماز برای اقای کیوان عزیز دعا می کنیم اقای کیوان عزیز سلامتی سه مرتبه صلوات
بدون نوبت میام تو میگم برام دعا کنید
تو شرایط بد قرار گرفتم ....
تا حد جنون پیش رفتم ....
""کیوان"" گرامی و ""لردحامد"" عزیز.......گاهی دعا ها مستجاب می شوند و گاهی.......
من برای استجاب آن گاهی ها دست به دعا بر می دارم.
انشاالله مشکلات شما دو یار عزیز یزودی حل شود.
سلام دوستان خوب من
بیایید درآغاز ماه مبارک رمضان دعا کنیم که خداوند به همه ی ما توفیق استفاده ی هرچه بیشتر وبهتر از این ماه مبارک رو بده ....برای ظهور گل نرجس در این ماه خیلی دعا کنید :72:
بعد از اون برای تک تک اعضای تالار دعا کنیم ...حتی کسانی که اونا رو نمیشناسیم....تمامی کسانی که روزی بودند والان به هر دلیلی رفتند ....مخصوصا خانم دکترعزیز که کمی رفتنشون ناگهانی شد والان ازشون خبری نیست:302: ....
آخر سرهم اگه حال داشتید برای رفع مشکلات این حقیر سراپا تقصیر دعا بفرمایید ...:302:
فقط حالا که زحمت میکشید دعا میکنید :305:
این شب جمعه واون شب جمعه نداریم ....کل ماه مبارک هر وقت رفتید دعا کنید یاد من وسایر هم تالاری هاهم باشید:D
آخه مشکلات من که یکی ودوتا نیست دوستان
حالاهم این دعای قشنگ رو باهم بخونیم :
خداوندا ....
مرا ....
وپدر و مادر مرا....
وپدر ومادر والدین مرا
وتمامی کسانی راکه بر گردن من حقی دارند...
وتمامی کسانی راکه به دعای من امید دارند ...
ببخشای و بیامرز:72:
خدا خیرتون بده ...فقط یادتون نره.....:302::302::302::46:
سلام امشب ساعت 11 شب یادتون نره همه کسانی امشب التماس دعا دارد بیمار هستند دست به دعا بر داریم
ممنون ازاقای ابراهیمی عزیز که امشب رو یاد اوری کردن
بچه ها بیاین امشب واسه همه جوونا دعا کنیم تا مشکلاتشون برطرف بشه
بیکاری ،فقر ،فساد ،............
متاسفم که یه خبر بد میدم
ولی دیروز یه نوجوان 17ساله خودکشی کرده تو مترو دروازه دولت ،
خواهش مي كنم امشب براي دختري دعا كنيد كه در بخش اعصاب و روان يكي از بيمارستانهاي تهران بستري است و تمام هم به علت ناآگاهي پدر و مادر و رفتارهايي توام با دروغ و كلك و مشگلات خانوادگي و انگشت اتهام به سمت هم گرفتن و .... اين دختر جوان به دوگانگي شخصيت و افسردگي حاد مبتلا شده .
سلام دوستان
این پنج شنبه و شب قدر عجینند با هم
و من مضطر التماس دعای وِیژه از شما یاران همراه دارم برای دو مطلوب :
1 - سفر کرده ای به خارج از مرزهای وطن که چندیست از خود خبری نداده و مرا نگران داشته
، دعای خیر شما را ، هم به دریافت خبر ، هم به بازگشت به سلامتش به وطن خواستارم .
2 - پریشان دلی ای حاصل شده از جور و جفای کسی که به ناحق جفا راند و.... بماند که ماجرا ناگفته به ، اما برایم بخواهید آرامش دل را که اهل پریشانی نمی توانم باشم . .....
و من نیز برای همه دوستان عزیز تالار ، در این شب تقدیر ها ، بهترین تقدیر را می خواهم .
سلام:72::
حقیقت را تکه تکه کردند و هر کس اندیشید که حقیقت پیش اوست.......
امشب شب بزرگی است و من بی قرار یک دعا....
با تمام وجودم امشب تا صبح کنار هر نیایشی یک چیز خواهم خواست که خداوند تمام انسان های دوست نما را به صلاح خویش تادیب کند تا بفهمند که احساس انسان ها بازیچه دست انها نیست و اگر سکوتی حاکم است روزی هم هست که پرده حقیقت می افتد و آن زمان تنها عرق شرم بر چهره شان خواهد نشست....آن زمان حتما دیر خواهد بود ولی روزی می رسد حتی اگر ما نباشیم....
می خواهم که نگذارد هیچ زمان کسی را دوست بدارم که چه سود وقتی قلب تو متهم خ....... است...
می خواهم که هرکس را به سزای عمل خویش برساند و از تمام وجودم خواهم خواست....تا دیگر کسی از سادگی انسان ها برای خود مامنی نسازد پر از حب و غرور ....و زیر لوای انسانیت درک کاذبی ایجاد کند از اینکه چقدر .......
این بار با قلب شکسته همه را خواهم خواست و می دانم دور نیست ان روز .....می دانم ....
و سلامت و بهروزی و موفقیت برای تمام انسانهایی که درون زشت خود را در پس ظاهر زیبا پنهان نمی کنند...اینکه حق روشن شود
و
می دانم روزی ابرها کنار می روند و حقیقت آشکار می شود .....این است معنای واقعی زندگی...
دوستان عزیز :
می دانم زحمت است اما برای یک بیمار نیز التماس دعا دارم که از وقتی که از گرمای دستان طالب شما و اجابتش از سوی خدا ، روزگاری که برای شاد عزیز ملتمس درگاه کاشف الکروب بودید آگاه شده ، امید عجیبی به این دستان و دعای از صمیم قلبتان پیدا کرده ، در این باز مانده شبهای بر خوان خدا بودن ، بخصوص شبهای قدرش ، او را نیز برخوردار از دعای خیرتان نمائید .
حتی اگر دعا برای آنچه خود خواستم را نیز به او ببخشید باز منتی بزرگ است بر گردن .
خدا یارتان و از خدا می خواهم که حاجاتتان را برآورده به خیر گرداند .
آمین یا رب العالمین
سلام امشب شب شهادت حضرت علی است و امشب شب قدر است دست به دعا بر داریم قران سر بگیرم با خدا راز نیاز کنیم امشب یا حضرت علی تمام بیماران در تخت بیمارستان است شفا بده هر کس ارزوی داره یا حضرت علی مولا جان ارزو بر اورده کن دلم هوای نجف کرده است یا حضرت علی مولا جان قسمت کن بیایم به پابوس
یا حضرت علی علی علی علی مولا مولا جان
برای خانم دکتر 1380 به دعا اعضا تالار نیا زدارد دست به دعا بر داریم
بچه ها امشب درسته 5شنبه شب نیست ولی شب قدری هست که به روایتی نزدیک به واقعی ترین شب قدره
منو فراموش نکنین
منتظر دستای پرمهرتونم که رو به اسمان گرفته شده
این اولین باره که من انقد شدید درخواست دعا دارم
منتظر دعای سبزتونم
سلام خانم فرشته مهربان اين شب جمعه براي من دعا كنيد يه حاجت مهم دارم براي خانم فرشته مهربان شب جمعه دعا كني
من امشب در عرش به پرواز در خواهم امد و همگام با تمام فرشتگان الهی سجده شکر به جا خواهم اورد که دعای شب قدرم اجابت شد...
دوستان تالار همدردی امشب خیلی خوشحالم...به مثابه تمام مدتی که اندوهگین بودم امشب خیلی خوشحالم ..معلوم است که هنوز در درگاه معبودم جایگاهی دارم ..خدایا شکرت...
آنقدر دوستت دارم که باورم نمیشه دعام رو بر اورده کردی....
خوشحالم دعایی که کردم در حق معشوقم برآورده شد و من با همه هجران آنقدر خوشحالم که باورش برام سخته...
خدایا دوستت دارم..
می دونستم اون همه اشک شب قدر منو بی جواب نمی ذاری...
ازت ممنونم....خیلی دوستت دارم....
دوستان من امشب که خوشحالم از درگاه حق برای همتون دعا می کنم ..شما هم برای من دعا کنید ..که همه محتاجیم به دعا.....:203:
قربونت برم خدایا ..دوستت دارم...عطرت تمام اتاقمو پر کرده و من مقهور آن همه بزرگی...
دوستت دارم...
سارا جون خوش به حالت
واسه من هم دعا کنین ،خودتون میدونین چقدر محتاج دعای شما دوستانم
از ته دل دعایم کنین ،انقد محتاجم که الان دارم اینا رو میگم اشکام سرازیر هست
در ضمن واسه دوستم هم دعا کنین ،التماس دعا
خدایا کمکمون کن
لطفا یک کمی برا ی من دعا کنید که میان امواج نامتعادل منفی که از هر سو به سمت من روانه است ، دارم می پوکم . :203::302:
امشب هر كس به دعا نياز دارد هر كسي امشب التماس دعا دارد دست به دعا بر داريم بيماران در تخت بيمارستان است التماس دعا دارد شفاي بيماران دعا كنيد
آنی عزیزم..از این امواج منفی مبهم سخن نگویید ..غصه همه دل من را می گیرد..
اگر راز دل باز کنی؟؟!!!
دوستان من صبر کردم تا پنج شنبه بشود..دوستان عزیزم..تک تک شما ....یکی از دوستان تالار بسیار زیاد به دعا نیاز دارد..از شما خواهشی دارم امشب برایش از ته دل دعا کنید که از خطا باز گردد و چشمانش به حقایق روشن شود....
من نیز برای تک تک شما دعا می کنم....اگر رویی پیش خدایم داشته باشم...
گل مریم عزیز...بهتر شدید؟!!!....
:72:
آنجا که یادگار خدایان به روی ماه
خط کتیبه های فلک خوانده می شود
ور دست را سحر به در آری ز پنجره
دستت پر از ستاره شب مانده می شود
ما هم ملتمس دعائیم
سلام عزیزان...
من خیلی وقت بود به این تاپیک سر نزده بودم...و چه غافل بودم از حال و هوای شما عزیزان.
مرا عفو کنید.
همینک از ته دل برای تمامی شما بزرگواران دعا می کنم. :203:
http://hargez.persiangig.com/image/2a.jpg
امشب براي خانم فرشته مهربان دعا كنيد به دعا شما اعضا محترم نياز دارد
سلام به همه بچه های گرم این تالار
دم همتون گرم وقتی دارید دعا می کنید منم دعا کنید
دعا کنید دعا کنید
خدایا این دست ها را که بسویت امده خالی نگذار
امین