سلام خدمت همگی و آقایون محترم شوهر
اگه اشکال نداره منم می خوام از دید خودم نکاتی را به آقایون شوهر بگم! :303:
1)اول اینکه شکر خدا را به جا بیارید که یک خانم خوب نصیبتون شده که به خاطرش میایید این تاپیک را بخونید!
2) واقعا نکته ای که نازنین جان در مورد حیا در مورد بعضی گفتن راست هست. من نمی دونم اون آقایون فکر می کنند خانومه یا بقیه متوجه نمیشن که داره نگاه می کنه؟
من وقتی همچین صحنه ای می بینم از ته دلم از اون مرد متنفر می شم! درسته که اون دختر بد لباس پوشیده و واقعا هم گناه داره می کنه و گناهش به پای پدر و یا شوهرش هم نوشته میشه ولی شما هم به همسرتون باید متعهد باشید. مخصوصا اگر همسرتون محجبه باشه! و این گناه اون دختر چیزی از وظیفتون در قبال تعهد به خانومتون کم نمی کنه!
خانومی که الان همسر شماست قبلا دختری بوده زیبا،جوان و نیازمند به تحسین زیباییش. اما همین دختر اول برای رضای خدا و دوم برای اینکه این زیبایی را فقط برای یکی (شوهر=شما) حفظ کنه،حجابش را حفظ کرده. در گرما و سرما هم حفظ کرده! همیشه به شما متعهد بوده.دوستاش بهش گفتند فلانی این آرایش را بکنی بهت میاد ولی گفته نه! گاهی با دید اینکه از جامعه عقب مانده و مدرن نیست بهش نگاه شده. تو دانشگاه هم پدر و مادرش نبوده که بفهمن این حجابش را رعایت می کرده یا نه.آزاد بوده حس تحسین زیبایی تو وجودش مثل بقیه دخترای جوون بوده. ولی...........
ولی به خاطر شما آقای شوهر و به خاطر تعهد به شما همین خانم با حجابش مانع همون نگاه های ناپاک بعضی مردان شده تا زیبایی هاش آلوده نشه و پاک به دست شما برسه!
روا نست مردی همچین همسری داشته باشه ولی از همون جنس نگاه ها را که خانومش مدت ها دفع کرده به زن دیگری داشته باشه! واقعا همیچن مردی باید عذاب وجدان شدید بگیره.
من وقتی چنین مردی را می بینم تو دلم می گم اگر خانومش محجبه باشه واقعا این مرد باید ... و دلم به شدت برای خانومش می سوزه! یعنی نمی دونه همین نگاه هم عدم تعهد به همسرش محسوب میشه؟
هست آيين دوبيني ز هوس*****قبله ي عشق يکي باشد و بس
ولی مردهای متعهد هم کم نیستند خدا را شکر. مردی مثل شما :72:
3) آقای شوهر حالا که همچین دختری نصیبت شده شکر این نعمت را به جا بیار و اول به وجدانت بگو همان طور که خانمم زیبایی هایش را برای من حفظ کرده من هم نگاهم را برای او حفظ می کنم!
دوم اون دختری که نیاز به تحسین زیبایی داشته ولی نکرده تا وقتش.خب الان وقتشه. الان شما شوهرش هستین. وقتی آرایش می کنه شما با نگاه خوب تحسینش کنید.شما از زیباییش تعریف کنید و بهش حتما بگید. شاید اوایل بلد نباشه مثل اون دخترای خیابون آرایش کنه. ولی شما تشویقش کنید. نزنید تو ذوقش!!!
اگه مثلا خط چشمش پخش شد تو صورتش خب این می تونه یک چیز خنده دار محسوب بشه و بهانه ای برای خندیدن. به مرور هم یاد می گیره. ولی خوبیش می دونید چیه؟ خوبیش اینه فقط برای شما این کار را کرده نه برای بقیه.
4) مرد ولخرج بده! و مرد خسیس خیلی خیلی بده. یه مرد باید برای خانوادش دست و دلباز باشه. نه زیاد ها! منظورم اینه در حد متعارف هزینه کنه.
برای خانومش لباس های زیبا بخره.( در حد عرف)
آقایی که برای خانومت لباس زیبا نمی خری پس چرا به خانومای شیک پوش خیابون نگاه می کنی. اگه راست می گی برای خانم خودت بخر و همون خانم خودت را نگاه تحسین برانگیز بکن.
با خانومش تفریح و مسافرت بره و شاد باشن. نمی گم برن سفر آمریکا که! همین لواسان هم خوبه!همین پارک بغل خونه هم بد نیست.
5) حرف آقا رضا را سرلوحه قرار بدین ولی چند تا نکته را باید توجه کنید و گرنه فایده نداره!
برای خانومتون نباید نقش بازی کنید! چون خانم ها احساسشون قوی هست و می فهمن دارین راست می گین یا دروغ! از همون چشماتون می فهمن!
وقتی به خانومتون می خواهید بگید دوستت دارم. واقعا یه مردی این حرف رو خانومش تاثیر می ذاره که تو زندگی اینو اثبات کرده باشه! واقعا خوبی های خانومش را درک کرده باشه و بگه!
مردی که علاقه مندی های خانومش را در نظر نگیره مثلا اینکه خانومش به تحصیل علاقه داره یا دوست داره فلان کار را بکنه و... ولی هزار بار به خانومش بگه دوستت دارم و... چه فایده!
وقتی از سر رفع تکلیف این جمله را بگید چه فایده؟!
شما می خواهید کمتر زحمت بکشید و کمتر به خرج بیفتین و نرید الکی بیمارستان گرون؟!!! تا ثابت کنید خانومتون را دوست دارید؟
اگر می خواین، اول باید واقعا قدر خانومتون را بدونید و زیبایی ها و خوبی های او را ببنید. منظورم اینه که در درجه اول باید قدرت تشخیصتون را بالا ببرید و زاویه دیدتون را خوب کنید.
وقتی این مرحله اتفاق بیفته عشقتون عمیق می شه.و خوبی های همسرتون حتی کم را هم می بینید. حتی ممکنه کاستی های همسرتون را هم به دید یک اتفاق خنده دار ببینید.
الان دیگه وقتشه جلوی دلتون را نگیرید. هر وقت احساس خوبی بهتون دست داد همون موقع به زبان بیارید و بگید!
دقیقا همون احساس را بگید. الکی آب و تاب ندین.اصلا هم کمش نکنید.کاملا صادقانه بگید.اگر دوست داشتنه بگید دوستت دارم. اگر واقعا دلتون می خواد فداش بشید بگید الهی فدات بشم. هر چی حس کردین را بگید. نه اون چیزی که می خواهید خانومتون بشنوه .نه اینکه نقش بازی کنید!
اگه عشقتون واقعی باشه وقتی خانومتون سرش درد بگیره چون اینجا خوندین که باید نازش را بکشید نمی رید نقش بازی کنید. اون وقت واقعا از سردرد خانومتون ناراحت می شید و دوست ندارید یه ذره ناراحتیش را ببینید اون وقت واقعی نازش را می کشید و نیاز هم نیست ببرینش پیش فلان دکتر! چون تاثیر این صداقته بیشتر از هرچیزیه!
تو عشقتون صادق باشد و فقط حتما یاد بگیرید که بیانش کنید! همین!
برای همه شوهران آرزو می کنم تا می تونن خانوماشون را خوشبخت بکنند!:دی
عید فطر مبارک! :72:
- - - Updated - - -