RE: بعد از 7 ماه وقتی 2 نفر هیچ تماسی با هم نگرفتن، امید برگشت وجود
جناب آقای slimslim عزیز...خیلی ممنون از نکته جالبی که گفتین
دیروز دوست من بهم اس ام اس داد که "یه هفته ات تموم شد"...ما کلی اس ام اسی حرف زدیم هرچند از اول باز رو حرف خودش پافشاری می کرد ولی فکر کنم تونستم ایشون رو یه جورایی مجاب کنم که قدر باهم بودنو بیشتر بدونیم. حالا تا در عمل ببینیم که چجوریه...:307:امیدوارم "آخرسر" خوبی در انتظار ما باشه...:227:
ممنون:72:
ببين دوست من ، اصلاً چيز سختي نيست كه تو اينهمه خودتو درگيرش كني . يه اصل بزرگ هست كه هميشه پيش خوئت داشته باش ( اگر تورو ميخواست هيچوقت نمي رفت و به هر قيمتي به دستت مياورد )
پس ذهن خودتو مشغول نكن . و حالا كه هفت ماه گذشته از اين فرصت استفاده كن و فراموشش كن چون اين اصل هم وجود داره كه اگر اس ام اسي بدي يا پيامي بده كه با سردي از طرف اون جواب داده بشه يا اصلاً جواب داده نشه باعث تحريك تو ميشه و اينكه دوباره فكرش ميافته تو كلت و اذيتت ميكنه و دوباره خواهي رفت سمتش. از فرصت استفاده كن و رابطه جديدي رو با تجربه هات آغاز كن.
جناب آقای 1011...فکر کنم یه اشتباهی شده...این پست ایشون مال یه سال قبلشونه و ایشون قضیه رو تموم کردن و اومده بودن که پیدا شدن یه مورد جدیدو تو زندگیشون بهمون اطلاع بدن... به گمونم همه جوابها رو با دقت نخوندید...:81:
بهتون تبريك مي گم. با توكل بر خدا همه چيز در زندگي درست مي شه. كه اين يه ايمان قوي مي خواهد.:323: