-
RE: نظر سنجی در مورد حل مشكلات و هزینه های تالار همدردی
سلام دوستان
از همه اعضاء محترم كه در نظر سنجی شركت نكرده اند یا نظر نداده اند خواهش می كنم فعالانه شركت كنند.
این موضوع بسیار مهم هست. و تصمیم مدیریت سایت بر اساس این نظر سنجی می تواند تغییر اساسی در فرایند حركت تالار داشته باشد.
لذا در نهایت نتیجه این نظرسنجی عملیاتی می شود و افرادی كه در نظر سنجی شركت كردند با نظرخود روش تالار را در این مورد تعیین می كنند.
كسانی كه پاسخ ندادند، ناچار باید نتیجه را بپذیرند و حق اعتراضی نیست.
پس بشتابید برای پاسخگویی.
حتما همه پستها را با دقت بخوانید و بعد نظر و رای بدهید
متشكرم
-
سلام !
آقای سنگتراشان عزیز !
اینطوری نیست که تنها تون بذاریم ! :72:
چند تا نکته که به نظرم رسید :
درباره ی دعوت از افراد مطرح : زیاد به نام افراد و روانشناسان معروف توجه نکنید ، نمیدونم توی همایش هاشون بودید یا نه ، بعضا مطالب ارائه شده به شدت عوامانه هست ، همین چند روز پیش در تلویزیون یک روان پزشک (!) صحبت می کرد ، چنان حرف های خنده آوری میزد که صدای مامانمم در اومد ، چه برسه به من که میدونستم حرف هاش نظر شخصیشه نه یافته های علمی ! بعضی ها با استفاده از اسمشون نظرات خودشون رو القا میکنن ، بدون اشاره به منبع !
البته اگر از جمعمان کسی به متخصصان واقعا ورزیده دسترسی دارد ، من هم فکر میکنم که حضور چنین افرادی مثبت خواهد بود .
با پیشنهاد دعوت از دانشجویان متخصص موافقم ، بین دانشجویان افراد با انگیزه ی زیادی هست که حاضرن بدون دریافت پول فعالیت کنند . با کمی جستجو شاید موفق به پیدا کردن افراد وبلاگ دار متخصص بشویم .
من هم بعد از کنکور ارشدم (حدودا یک هفته بعد) سعی می کنم مقالات تخصصی رو از همون منابع ارشد که معتبر هم هستن تایپ کنم و در سایت قرار بدم . در زمینه های تحصیلی ، شغلی و یه کوچولو هم در زمینه های خانوادگی میتونم فعالیت کنم .
این کاریه که از دستم برمیاد . :72::72::72:
از امروز هم وضعیتم رو به حاضر تغییر دادم ! http://qsmile.com/qsimages/38.gif :72:
-
آسرین گزل عزیز بابا مشکل متخصص نیست که http://www.parsclubs.com/images/smil...on_twisted.gif!!!
مشکل مالیه ....
ای وای من الان دوباره این تاپیک رو خوندم ........یک میلیون ودویست هزار تومننننننن http://www.parsclubs.com/images/smilies/icon_175.gif!!!!!!!
البته من فکر کنم یک اشتباهی در نوشتن رخ داده ....یا نه من درست دیدم .......؟؟!
اگر درست باشه... بچه های مارو.........با حق عضویت که نمیشه چنین پولی رو پرداخت کرد .......
1.200.000 تومن !!!!!!!!!
مگه هاست همدردی چه قدرفضا داره ؟؟؟!!http://www.parsclubs.com/images/smilies/icon_169.gif
-
آرزو جان ! :72:
گفته شما درسته و متوجهم ! اما آقای سنگتراشان در ابتدای تایپک به موضوعات زیر هم اشاره کردند :
«علاوه بر هزینه مستقیم مذكور در مورد سرور، برای تخصصی كردن پاسخها به مراجعین باید به هزینه متخصص جهت تیم فنی، هزینه ویراستار، هزینه حق الزحمه مشاورین همكار را نیز به آن اضافه كنیم.
متاسفانه تا كنون تالار همدردی، به خاطر نداشتن منابع مالی نتوانسته است در جذب روانشناسان و مشاوران و همچنین متخصصین فنی برای تالار موفق باشد. لذا با استقبال روزافزودن بازدیدكنندگان و افزایش آمار كاربران و بازدیدكنندگان، به مرور شاهد كاهش پاسخهای تخصصی و اعتراض شما عزیزان روبرو هستیم.»
:72:
-
به نظر من با حق عضویت این مبلغ جور نمیشه. فکر میکنم تبلیغ نتیجه بهتری میده
-
سلام به همه عزيزان :72:
شايد با حق عضويت همه اين مبلغ جور نشه اما لااقل مقداري از آن جمع آوري مي شه بعدش مي شه هر كس هر كمك ديگه اي كه دوست داشته باشه بكنه و به قول معروف حمايت مالي كنند و اين دلخواه باشه و در ازاي اون براي تشكر و قدرداني مي شه هدايايي به رسم ياد بود بهشون داد يا اينكه نظرات مشاوران و متخصصاني را كه به سوالهاي مطرح شده جوابهاي آگاهانه داده اند را از سايت جمع كرد بصورت سي دي يا جزوه كه بقيه افرادي كه ممكنه مشكلات مشابه داشته باشند و به دردشون بخوره و يا همينطور تستهاي روانشناسي كه مي شه مبلغي را براي خريد و در اختيار اعضا گذاشته بشه و همينطور حق عضويتي كه بصورت ماهانه پرداخت بشه خوبه تا هر فردي كه بخواد وارد سايت بشه بتونه مطالب ببينه اما نتونه ثبت نام كنه مگر با پرداخت حق عضويت و شارژ كردن اون بصورت ماهانه يا سالانه و البته افرادي كه مدت زيادي از اين سايت استفاده نكنند از ليست اعضا حذف بشوند :302:
با نظر آسرين گزل موافقم نمي شه از هر متخصصي استفاده كرد بايد مشاور يه فرد دلسوز باشه كه نظرات شخصي را دخالت نده و البته هر كسي ترجيح مي ده علاوه بر نظرات عاميانه دوستان از يه نظريه روانشناختي و مشاوره حرفه اي هم در كارش استفاده كنه كه اين هم خوبه ميزگرد آن لاين با مشاوران خوب و اعضا داشته باشيم كه از طريق ايميل به اعضا اطلاع داده بشه ثبت نام و گرفتن مبلغي جهت شركت در اين ميزگرد آن لاين و مطرح كردن سوالات و گرفتن جوابهاشون البته اون اشخاص ترجيحا بهتره براي پول اينكار را نكنند چون معمولا ديده شده كه اكثر مشاوره هايي كه واسه پول بوده معمولا مفيد و مثمر ثمر نبوده اند :303:
فقط اميدوارم به هر نتيجه اي كه رسيدين همه را ازش مطلع كنين ممنون و متشكريم از مدير عزيز
آرزوي عزيز من يك ميليون و دويست هزار تومان كه پولي نيست توي اين دور و زمانه با يك همكاري همگاني درست مي شه انشاءالله:203:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط elina
به نظر من با حق عضویت این مبلغ جور نمیشه. فکر میکنم تبلیغ نتیجه بهتری میده
منم با نظر الینا موافقم:72:
-
تبلیغ گرفتن برای سایتهای اینترنتی مشگل است اکثر تبلیغ هایی که می بینید واقعی نیستند و صرفا برای جذب آگهی است و بعد هم حال اگر آگهی کننده ای پیدا کردیم که با شرایط سایت همخوانی داشت مبلغ به شکل وحشتناکی مسخره است مبلغ ناچیز 5000 تومان ، گرانترین آگهی اینترنتی است! مشکل بعدی چه کسی می خواهد جذب آگهی کند ؟! یک منشی ؟! ماهی چقدر می خواهد بگیرد برای کار تبلیغاتی و جذب آگهی ؟! مردم که عاشق چشم و آبروی ما نیستند مفتی کار کنند .
-
مدیر محترم ضمن خسته نباشید به شما برای ایجاد محیطی دوستانه و صمیمی که میشه گفت تقریبا نادر است تبریک میگم من امروز این تاپیک رو خوندم گمان میکنم ابتدا بهتر باشه به صورت داوطلبانه از کمکهای اعضا استفاده کنید ضمن اینکه پیشنهاد دوستان برای حذف اعضایی که بیشتر قصدشون چرخیدن در تالار و هر ازگاهی یک سرک میکشن و بیشتر فضا را اشغال میکنند ، همچنین محدودتر کردن تالارها برای جلوگیری از بحثهای تکراری نیز مناسب است، و اگر در این مرحله مشکلات مالی حل نشد میشه از حق عضویت استفاده کرد ضمن اینکه مطمئنم با ارادتی که اعضا به این تالار دارند حتما بیشتر از حق عضویت کمک میکنند
-
با سلام خدمت همه دوستان و مدیر گرامی
این خبر هم جای ناراحتی دارد و هم خوشحالی . از این رو که در جهت بهبود کیفیت سایت تلاش می شود.
پیشنهاد من این است که امتحانی و به صورت داو طلبانه برای یک ماه هر کس هرچقدر می تواند کمک کند تا بتوان برآوردی کرد که چقدر می توان روی کمک های اعضا حساب کرد. البته این کمک ها باید تصویری حقیقی از کمک های ماهیانه باشد. مثلا اگر من می توانم ماهی فقط 1000تومان کمک کنم نباید برای ماه اول 10000تومان کمک کنم چون باعث می شود روند محاسبه به بیراهه رود.
ما اعضای سایت این سایت را ازخود می دانیم و همه تا آنجا که می توانیم هر گونه کمکی جهت افزایش کیفیت سایت و برقراری آن انجام می دهیم. ان شاالله
:122:
-
سلام به همه
به نظر من اگه به پيشرفت تالار صدمه نخوره استفاده از تبليغات خوبه
براي گذر از اين بحران بهتره شماره حسابي براي كمكهاي داوطلبانه اعلام بشه و اگر افاقه نكرد با پرداخت حق عضويت ساليانه(5-10 هزار تومان) موافقنم البته بطوري كه اعضاء جديد تا يكماه بتونن بصورت مهمان از تالار استفاده كنن.
-
می شه تعداد نفراتی که عضو هستند رو حساب کنید بعد اون پولی رو که نیاز هست به تعداد نفرات تقسیم کنیم .
تبلیغات سایت خوبمون رو خراب می کنه !!!
و در نهایت هر تصمیمی که گرفته بشه من یکی حرفی ندارم.
-
علاوه بر پيشنهاد قبلي براي کنترل ومحدود کردن پستها (برا کم کردن حجم ديتاها) ميشه يه استانداردي هم براي تعداد پستها در هر تاپيک تعريف کرد که يدفعه يه تاپيک به 1000 ارسال وبيشتر نرسه. البته "پيوستهاي" ارسال ها فضاي خيلي بيشتري رو مي گيره که ميشه اونها رو محدودتر کرد.
-
حق عضویت رو بگیرین ولی در عوض این کار ، از چند روانشناس بخواهید در سایت شما فعالیت کنند
-
من با حق عضویت صد در صد مخالفم ، علتش هم اینه که این سایت هر چقدر هم خوب بود من یکی که حوصله ام نمی شد بخوام برم بانک پولی بریزم به حساب یا حتی مکانیسم های پرداخت اینترنتی را طی کنم و خوب انتظار خیلی زیادیه که بخوایم کسی در ابتدای عضویتش چنین کاری را بکنه ، دوستانی که با حق عضویت موافقت کرده اند علتش وابستگی ایه که در طول زمان به این سایت پیدا کرده اند و همین دوستان هم در ابتدای عضویت چنین کاری نمی کرده اند .
حذف کاربران گاهی گداری هم کمک آن چنانی ای به سایت نمی کنه و فضایی هم اون ها که گرفته اند بیش از فضای یک رکورد در دیتابیس نیست .
داشتن قسمت هایی که برای کاربران ویژه قابل دسترسی باشد و دوستان تنها با رسیدن به امتیازی خاص بتوانند به آن وارد شوند می تونه راه حل بهتری باشه . این امتیاز ویژه می تواند توسط فعالیت دوستان یا پرداخت بها تامین شود و دوستان می توانند در این قسمت از مشاوره تخصصی متخصصان این زمینه استفاده کنند .
-
مسلما جذب تبليغات مستلزم كار بسيار دشواري است و در مرحله اول امكان پذير نيست. ارائه يك شماره حساب براي دريافت حق عضويت لااقل براي اعضايي از سايت كه اين را قبول دارند راه حل نسبتا مناسبي به شمار مي رود. به هر حال حداقل اين سايت 30-40 نفر همراه نسبتا دائمي دارد. فرض اينكه هر يك تنها ماهيانه 1000 تومان به تالار كمك كنند خود منجر به دريافت مبلغي در حدود 480 هزار تومان مي شود كه تقريبا نيمي از هزينه هاي سايت مي باشد.
در زمينه تبليغات.
اين سايت به هر حال يك سايت پر بيننده به شمار مي آيد. بيشتر كساني كه وارد اين سايت مي شوندا يا مزدوج شده اند يا در اين مرحله قرار دارند. نشان دادن نواربارهايي در صفحه اول تالار كه تعداد بازديدهاي روزانه را نشان دهد تعداد اعضا را نشان دهد خود يك عامل جذب كننده براي تبليغات به شمار مي آيد. در ضمن در نظر گرفتن اين موضوع كه بين خود بازديد كننده ها نيز چه كالاها يا خدماتي مورد نياز است به جذب تبليغات كمك زيادي مي كند. به طور مثال تبليغ مراكز فروش ويا لوازم كودك كتابهاي آشپزي (اگر امكان داشته باشد لوازم بهداشتي آرايشي) مراكز ترك اعتياد و... مرتبط مي باشند.
در ضمن دريافت ماهيانه 5000تومان بابت لوگوي تبليغ نيز اگر تبليغات به صورت منسجم و در يك گوشه صفحه انجام شود با 5-6 لوگوي تبليغاتي به راحتي نيمي از هزينه هاي سايت را تامين مي كند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
به هر حال حداقل اين سايت 30-40 نفر همراه نسبتا دائمي دارد. فرض اينكه هر يك تنها ماهيانه 1000 تومان به تالار كمك كنند خود منجر به دريافت مبلغي در حدود 480 هزار تومان مي شود كه تقريبا نيمي از هزينه هاي سايت مي باشد.
بزارید در مورد حق عضویت براتون یک آینده نگری کنم :rolleyes:......
بعد از تصویب پرداخت حق عضویت ....در روز موعود..... 5 نفر با احساس مسولیئت فراوان به بانک مراجعه میکنند و تا یکی دوماه حق عضویت 1000تومنی را پرداخت میکنند و بعد از دوماه این 5 نفر به 2 تن و نصفی و...... بعد هم به هیچی تبدیل میشوند .....
-
بزارید در مورد حق عضویت براتون یک آینده نگری کنم :rolleyes:......
بعد از تصویب پرداخت حق عضویت ....در روز موعود..... 5 نفر با احساس مسولیئت فراوان به بانک مراجعه میکنند و تا یکی دوماه حق عضویت 1000تومنی را پرداخت میکنند و بعد از دوماه این 5 نفر به 2 تن و نصفی و...... بعد هم به هیچی تبدیل میشوند .....
[/quote]
موافقم:shy:
-
سلام به همه دوستان
با تشكر از عزیزانی كه با حس مسئولیت در این نظر خواهی شركت كردند و نظرات واقعا ارزنده ای را دادند. من از شما كه چنین دلسوزانه مشورتهای ارزشمندی را در مورد هزینه های جاری و هزینه ارتقاء تالار همدردی ، ارائه دادید بسیار سپاسگزارم.
با جمعبندی نظرات دوستان، و همچنین نظرسنجی كه انجام شد، به این نتیجه رسیدیم كه:
1 - بیش از 95 درصد با گزینه كسب هزینه های پایداری و ارتقاء تالار موافقند.
2 - و از میان شركت كنندگان 52 درصد موافق تبلیغات یا نظر مدیر سایت بودند.
3 - همچنین 49 درصد با جذب كمكهای داوطلبانه و نظر مدیر سایت موافق بودند.
4 - 46 درصد هم از نظر دهندگان با دریافت حق عضویت و نظر مدیر موافق بودند.
با توجه به این جمعبندی، در گام اول گزینه تبلیغات را كم كم در تالار عملیاتی خواهیم كرد.
اما همانطور كه دوستان با تجربه نیز اشاره كردند، جذب و كسب در آمد از طریق آگهی برای ما كه هدف اصلی امان محتوای تالار است كار مشكلی هست.
البته راهكارهای دیگری هم اندیشیده شده است كه به مرور به استحضار شما عزیزان می رسد.
نكته مهم:
در گام اول ما سعی می كنیم تبلغات كلیكی در تالار قرار دهیم. یعنی اگر اعضاء و بازدیدكنندگان روی این آگهی ها كلیك كنند، در آمدی كسب می گردد، و صرف قرار گرفتن آگهی در تالار هیچگونه منبع تهیه هزینه ای نیست. لذا مساعدت اعضاء و بازدیدكنندگان در كلیك كردن روی آگهی ها و ورود به سایتهای آگهی دهنده می تواند به ما كمك كند.
بدیهی هست، اگر این گزینه مورد استقبال بازدیدكنندگان و اعضاء قرار نگیرد و توجهی به این آگهی ها نشود، ما مجبوریم گزینه های دیگر را بررسی كنیم.
<div dir="rtl">
<table border="3" width="540">
<tr bgcolor="#CC99FF">
<td>نحوه كمك شما به ما:</td>
<td>كلیك روی تبلیغات و سفارش به بقیه دوستان</td>
<tr bgcolor="#6699FF">
<td>خلاصه و نتیجه گیری:</td>
<td>لذا شما نیز سایر اعضاء و بازدیدكنندگان را نسبت به این مسئله روشن كنید. كه حتما به این آگهی ها مراجعه كنند. و اینگونه حامی تالار همدردی باشند</td>
</table>
</div>
-
ورود اولین تبلیغ را به سایت همدردی تبریک میگویم .....وامیدوارم به مقدار خیلی زیادی مفید باشه! :43::72:
-
من از هر تصميمي كه مدير محترم سايت اتخاذ فرمايند در حد توانم حمايت مي كنم
به نظر من اگر تبليغات در زمينه مشاوره و خانواده باشد خيلي بهتر است مثلاً كتابها يا محصولات مختلفي با موضوعات: افزايش اعتماد به نفس -ارامش در زندگي - مشاوره - شناخت خود و ديگران و ...
خلاصه اينكه به سايت مربوط باشه و به ما كمك كنه چون دراينصورت تبليغات نيست آگاهي است و براي همه مفيد و جذاب :shy:
-
مسابقه بزرگ اوکسین ادز صفحه اش باز نمی شود بنر اشکال دارد یا من نمی توانم صفحه را باز کنم ؟!
-
باید روی خود بنر(عكس گرافیكی كلیك كنید). آن لینك هایی كه زیر بنر هاست جزء تبلیغ حساب نمیشه.
3 روز از زمان قرار دادن تبلیغ در تالار گذشته است، طی این مدت، بیش از 30000 بازدید از تالار همدردی انجام شده ، ولی شاید جای تعجب باشه كه فقط 61 زحمت كشیده اند و روی تبلیغات كلیك كرده اند. بدین تریت روز 160 تومان و ماهیانه حدود 5000 تومان درآمد از تبلیغ كسب می كنیم.
یا اعضاء بی تفاوت هستند؟
یا سیستم هایی كه چنین تبلیغاتی را محاسبه می كنند، شمارشگرشون چند تا یكی حساب می كنه!!!!
بهتر قضاوت نكنیم... بگذاریم یه كمی زمان بگذره...
-
سلام آقای مدیر خسته نباشید.....بخدا من هر وقت وارد تالار شدم چندین با روی تبلیغات کلیک کردم....حتی کارم شده فقط کلیک کردن....من که وظیفه خودمو انجام دادم دیگر دوستان را نمی دانم. همین الان به محض ورد به تالار بیست بار کلیک کردم....دوستان یک ضربه به نوک انگشت......مساوی است با ده عدد ربع سکه
پس کوتاهی نکنید.
-
منم هر از گاهی کلیک میکنم . اگر هر کدوم از دوستان روزی چند بار کلیک کنند بنظرم سر جمع خیلی زیاد بشود . بهتر است یک تاپیک بزنیم و دوستان را متوجه این کار کنیم یا در امضاهایمان این امر را گوشزد کنیم .
-
امروز 100 بار روی تبلیغات کلیک کردم سعی میکنم روزی 100 مرتبه اینکارو بکنم امیدوارموفق بشید
-
روی خود بنر ها open link می کنم اما بعضی از بنرها صفحه هایشان باز نمی شود .
آمار گیرشان اشتباه است . من این چند روز نبودم وسفر بودم اما از دیشب که رسیدم و کار را شروع کردم بیشتر از 40-50 تا کلیک خودم کردم !چطور ممکن است آمار گیر عدد 61 را نشان بدهد ؟!یعنی 11 کلیک از طرف بقیه اعضا .امکان ندارد آقاآمارگیرشان اشکال عمده دارد .کم حساب می کند که کم هم پول بدهد .
-
سلام .
یک : چند کلیک از یک آی پی شمارش نمی شه . ( یا حداقل چند کلیک از یک آی پی در یک روز شمارش نمی شه )
دو : به شخصه اصلا از تبلیغات حمایت نمی کنم !!! یعنی بنده به خاطر این که از تبلیغات خوشم نمیاد با نصب پلاگ این های فایرفاکس مثل adblocker یا adblockplus تبلیغات را غیرفعال کرده ام .
سه : در صورتی که بتونید از مراکز مشاوره و ... تبلیغات بگیرید نتایج بهتری می گیرید .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط خسته
سلام
به شخصه اصلا از تبلیغات حمایت نمی کنم !!! یعنی بنده به خاطر این که از تبلیغات خوش نمیاد با نصب پلاگ این های فایرفاکس مثل adblocker یا adblockplus تبلیغات را غیرفعال کرده ام .
ببخشید من درست متوجه نشدم !میشه کسی در این مورد توضیح بده !!
-
1. کلمه " خوش نمیاد " را تغییر بدید به " خوشم نمیاد " که غلط تایپیه .
2. منظور از این پست به هیچ وجه مخالفت با سیاست های تیم مدیریتی تالار و مدیر محترم نیست چرا که به شخصه برای ایشان و تلاششون خیلی ارزش قائلم تنها مسئله اینه که هیچ وقت وقتم را صرفم دیدن تبلیغات نمی کنم ، همین ! البته به نظر میاد پست من مسئله ساز شده و بهتر بود اعلام نمی کردم که مدیریت تالار طبق قوانین تالار مجاز به حذف یا ویرایش آن است .
-
سلام
جالبه من هم با خسته هم عقیده ام.
اما در حال بررسی راهكارهای ارتقاء تالار هستیم. و باید راهكارهایی برای حمایت از تالار تدارك ببینیم.
-
من هم با تبلیغات مخالف بودم ولی به هر حال فعلا سیاست حمایت از تالار در اولین گام این است پس علی رقم میلم این کار را به نفع تالار انجام می دهم لازم هم نیست کلی وقت بگذاریم روی بنر open link می کنم و صفحه را می دهم پائین و به امان خدا رها می کنم تا سر فرصت یک کیلیکی الا بختکی روی یک ایکن بکنم .هر چند خوش آیند نیست ولی سخت هم نیست .
-
سلام به دوستان
من خودم با اينكه استفاده از تبليغات را پيشنهاد كردم اما خودم از تبليغات اينترنتي خوشم نمي اومد براي همين تا به حال از اين تبليغات ديدن هم نكرده بودم ولي حالا كه فهميدم اينكار به سايد همدردي كمك مي كنه خوب اينكار را مي كنم اي كاش لااقل يه آگهي به همه مي داديد تا همه متوجه اين موضوع كه تبليغات را وارد كرديد بشوند به هر حال از تمامي تلاش و زحماتي كه مدير گرامي تالار مي كشند ممنون هستم و اميدوارم كه موفق باشيد
-
سلام من روی تبلیغات روزی 100 بار کلیک می کنم
-
من با نام کاربری خودم که وارد میشم روی هر کدوم کلیک میکنم و وقتی هنوز نام کاربری وارد نکردم و مهمان محسوب میشم بیش از 50 باز بی اغراق کلیک میکنم....چه طور میشه 61؟
-
سلام
این آشفتگی فقط مانع تبادل اطلاعاته. سخته همزمان هم جواب بدی و هم پشت مشکلات ترافیکی و اشکالات فنی بایستی. امیدوارم زودتر حل بشه این مشکلات.
خدا قوت
-
کلیک مکرر بر روی تبلیغ وقت هدر کردنه !
1. از آی پی شما در یک روز تنها یک کلیک شمارش می شود پس کلیک مداوم تنها وقت و اینترنت شما را به هدر می دهد .
2. این کاری که شما می کنید از لحاظ شرعی و اخلاقی درست نیست . چرا که پول در ازای بازدیدهای جداگانه ی افراد متفاوت پرداخت می شود نه برای چند بار دیدن یک نفر .
-
سلام
تشکر ویژه می کنم از harvard به خاطر تذکر به جایی که دادند.
واقعا درسهای جالبی اعضاء اینجا ارائه می دهند. امیدوارم که بتوانیم با نشان دادن زوایای مختلف رفتار و اعمالمان ، روز به روز رویه رو به رشدی داشته باشیم.
امیدوارم باز هم از نظرات شما بهرمند شویم.
-
سلام
مسئله تبلیغات رو با فرایندی كه طی این چند روز شاهد هستم،خیلی خوش بین نیستم. اما باز هم صبوری....
یك روشی كه خیلی از دوستان پیشنهاد داده اند، و در این نظر سنجی گنجانده نشده بود، گرفتن هزینه از افرادی بود كه دوست دارند مستقیما مشاوره خصوصی بگیرند. بر این اساس برای افرادی كه طالب چنین خدمات ویژه ای هستند ، فرم پرسش مراجعان،پاسخ مشاوران مجددا با شرایط خاص فعال گردید. كه دوستان می توانند در 3 سطح به طور ویژه از مدیر سایت همدردی مشاوره بگیرند.
1 - سئوال علنی، پاسخ علنی
2 - سئوال خصوصی، پاسخ علنی (با كد مشخص می شود)
3 - سئوال و پاسخ خصوصی از طریق ایمیل یا پیام خصوصی
<center>
این هم فرم ارسال سئوالات جهت مشاوره:
<div dir="rtl">
<table border="3" cellpadding="5" cellspacing="5">
<td bgcolor="#9999FF" >
</div>
<div dir="rtl" align="center">
<br>
<a href="http://www.hamdardi.com/fa_default.asp?RP=M_content.asp&P1N=ContentID&P1V= 441">فرم ارسال سئوال و مشاوره</a>
</div></td>
</tr>
</table>
</center>
همچنین بر اساس حمایت دوستان از روش كمكهای داوطلبانه اعضاء به تالار همدردی، فرم ذیل تهیه گردیده است.
<center>
<div dir="rtl">
<table border="3" cellpadding="5" cellspacing="5">
<td bgcolor="#FFFFCC" >
</div>
<div dir="rtl" align="center">
<br>
<a href="http://www.hamdardi.com/fa_Default.asp?RP=M_Content.asp&P1N=ContentId&P1V= 443&R%3D2482146%26L%3Dfa%26FT%3DFalse/">فرم كمكهای داوطلبانه اعضاءبه همدردی</a>
</div></td>
</tr>
</table>
</center>
-
سلام
- همانطور كه پیش بینی می شد تدبیر جذب كمكهای داوطلبانه جهت امور تالار اگرچه در نظر سنجی رای بالایی آورد ولی عملا كسی از آن استقبال نكرد.
- تدبیر تبلیغات نیز كه بیشتر موجب كندی لود صفحات گردید و نتیجه ای نداده است و ظرف روزهای آتی به مرور از تالار به كلی برچیده می شود.
- اما فرم مشاوره با مدیر همدردی اگرچه در جذب كمك مالی برای تالار موثر نیفتاد، لیكن از انبوه پیغامهای خصوصی و ایمیلها كاست و توقعات فزاینده بعضی اعضاء را نسبت به مدیرهمدردی كاهش داد.
- اما راههای دیگر همچنان در حال بررسی می باشد. یعنی :
الف) ادامه به همین وضعیت
ب) دریافت حق عضویت
ج)بستن تالار
و تصمیمات دیگر....!!!