-
RE: سه ، دو ، یک ، شلیک !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بال تكين
چراغی که به منزل رواست ... به مسجد حرام است
به نظر من اول باید مشکلات جامعه خودمونو برطرف کنیم و بعد به فکر دیگر کشورها باشیم تو کشور خودمون هزاران نفر هستن که مظلومتر از زنان و بچه های غزه هستن که اصلا کسی به فکرشون نیست . چی میشه دولت ما برای این مردم هم به زور از مردم پول بگیره و بهشون بده . این همه بی عدالتی تو جامعه داره بیداد میکنه اونوقت شما ...
این جمله غلطیه که با هیچ جای دین جور در نمیاد .
اما یک : کی با زور از مردم پول گرفت ؟ خوب شما نده !
دوم: نه که مردم خیلی زکات و خمس می دن وضع فقرای ما خیلی خوبه ! تو را خدا شما که سنگ فقرای خودمون را به سینه می زنید چند بار بلند شدین برین توی محله فقرا و باهاشون صحبت کنید و .... آخه کی گفت ما به غزه کمک کنیم یعنی این که به فقرای خودمون کمک نمی کنیم یا نکنیم ؟
بی عدالتی را همین فکر من و شما باعث می شه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sedmammad
سلام
و چه عجبیبه که یک مشت برادرا!!! و خواهرا!!!! ی سلف و سنی، که تا همین دیروز به خون شیعه ها تشنه بودن - و احتمالا هنوز هم هستند- الان شدن مایه سنجش مذهب و دین بچه شیعه ها! شدن خط کش برای نیت آدما؟!!! شدن عامل تشخیص درست از غلط!
و بزرگان دین ما شدن اسباب تمثیل و مقایسه برای این اهالی غزه!!! امام حسین کجا، من و تو کجا! کربلا کجا، غزه کجا؟!!! مردم غزه کجا، اهالی حرم کجا....
داری احترام می ذاری به اهل بیت یا اینکه کوچیکشون می کنی؟
سلام .
این برادر و خواهر سلف و سنی به قول شما الان به راه امام حسین می رن و بچه شیعه ها دارن به راه کوفیان می رن!
اما در مورد تمثیل :
آره مقایسه اشتباهه و در این مورد حرف شما درسته اما تمثیل خیر غلط نیست . و اصل حرف همونه توی واژه ها جای بحث نیست .
چه کسی بدتر از عمر ؟ " و لعن الله اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد " .
اما امام علی به همین عمر توی حکومت کمک می کنه . چرا ؟ چون اصل بقای اسلامه .
شما هم به جای این که بشی آتش افروز جنگ شیعه و سنی و ستون پنجم دشمن، بهتره یه خرده بیشتر فکر کنی تا بفهمی الان حق چیه و کجاست .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gaza
نقل قول:
سلام
و چه عجبیبه که یک مشت برادرا!!! و خواهرا!!!! ی سلف و سنی، که تا همین دیروز به خون شیعه ها تشنه بودن - و احتمالا هنوز هم هستند- الان شدن مایه سنجش مذهب و دین بچه شیعه ها! شدن خط کش برای نیت آدما؟!!! شدن عامل تشخیص درست از غلط!
و بزرگان دین ما شدن اسباب تمثیل و مقایسه برای این اهالی غزه!!! امام حسین کجا، من و تو کجا! کربلا کجا، غزه کجا؟!!! مردم غزه کجا، اهالی حرم کجا....
داری احترام می ذاری به اهل بیت یا اینکه کوچیکشون می کنی؟
سلام .
این برادر و خواهر سلف و سنی به قول شما الان به راه امام حسین می رن و بچه شیعه ها دارن به راه کوفیان می رن!
اما در مورد تمثیل :
آره مقایسه اشتباهه و در این مورد حرف شما درسته اما تمثیل خیر غلط نیست . و اصل حرف همونه توی واژه ها جای بحث نیست .
چه کسی بدتر از عمر ؟ " و لعن الله اول ظالم ظلم حق محمد و آل محمد " .
اما امام علی به همین عمر توی حکومت کمک می کنه . چرا ؟ چون اصل بقای اسلامه .
شما هم به جای این که بشی آتش افروز جنگ شیعه و سنی و ستون پنجم دشمن، بهتره یه خرده بیشتر فکر کنی تا بفهمی الان حق چیه و کجاست .
سلام به تو،
کیا راه امام حسینومیرن؟ سنی ها؟ سلفی ها؟ فلسطینی ها؟ ایول بابا! سگ یه بچه شیعه می ارزه به میلیونها از اون بی ولایتهائی که تو ازشون دم میزنی.
من به تو میگم امامان بعد از حسین علیه السلام با اینکه خودشون عین حق بودند، ممسوس فی ذات الله، اما خودشون رو با جد بزرگوارشون امام حسین مقایسه نمی کردن. نکردن که تو هم نکنی. یادبگیر.
جائی که بهت میگن: النبی اولی بالمومنین من انفسهم، بعد همون نبی میگه من کنت مولاه فهذا علی مولاه، اونوقت اگر تو این ولایت رو نپذیری، اونوقت برادری؟ راهرو شریعت حسینی؟ عادلی؟
تو که زیارت عاشورا می خونی، نخوندی که لعن الله الممهدین بالتمکین من قتالهم؟ نخوندی که اللهم العن العصابه التی جاهدت الحسین، و شایعت، و بایعت، و تابعت علی قتله...؟!
یعنی خدا لعنت کرد کسی که علنی ایستاد در برابر حسین، و کسی که در خفا یاری کرد، و کسی که بیعت کرد، و کسی که در برابر اون سکوت کرد، و کسی که از اون تبعیت کرد.
تو عمر رو می بینی، یهود رو نمی بینی؟ ظاهر رو می بینی، باطن رو نمی بینی؟
وقتی مدعی سلم لمن سالمهم هستی، خوب اهل حرب لمن حاربهم هم هستی؟ واقعا هستی؟ تولی بدون تبری ناقصه. می فهمی؟
مطالعه کن، گدائی کن، نور علم بخواه از خدا. اگر ولایتت درست نباشه ماتوا میتته جاهلیه میشی ها!
فراموش نکن: بین سنی و شیعه همیشه اختلاف بوده و هست. عین اختلافی که بین باطل و حق بوده و هست.امثال تو هم نمیتونن اینارو با هم برادر کنن. کما اینکه گنده تر هاش نتونستند.
الحق که دشمن دانا به از نادان دوست.
-
تقدیم به فطرت های پاک:
خوارزمی یکی از بزرگان اهل سنت هست، یه کتاب داره بنام مناقب. روش قسم می خورن آقایون.
اونجا یه حدیث از رسول گرامی نقل کرده که منتهی به این عبارت می شه:
آنحضرت درباره امیزالمومنین فرمودند:
لایقبل الله ایمان عبد الا بولایته و البرائه من اعدائه.
من آنچه شرط بلاغ است با تو می گویم، مهم نیست که تو چه نتیجه ای میگیری ازش.
آره، اینه...
-
تقدیم به فطرت های پاک:
جلال الدین سیوطی از فقهای نامدار اهل سنت در کتاب الدر المثور، یادداشتی بر شان نزول آیه ان الذین آمنوا و عملوا الصالحات اولئک هم خیر البریه البینه نوشته به این مضمون:
رسول خدا در مورد علی (ع) فرمود: والذی نفسی بیده ان هذا و شیعته لهم الفائزون یوم القیامه، یعنی قسم به خداوندی که جانم در دست اوست که تنها علی و شیعیانش در روز قیامت رستگارانند.
این حدیث در منابع دیگر سنی هم امده:
کتاب تفسیر طبری - ابن جریر طبری جلد 30
کتاب صواعق - ابن حجر
کتاب نورالابصار - شنبلجی
-
تقدیم به فطرت های پاک:
1: آیه قرآن :
ان الذین یوذون الله و رسوله لعنهم الله فی الدنیا و الاخره...
یعنی کسانی که خدا و رسولش را آزار می دهند، خداوند آنها را در دنیا و آخرت مورد لعنت قرارمی دهد و...
2: حدیث پیامبر:
فاطمه بضعه منی ، من آذاها فقد آذانی
یعنی فاطمه پاره تن من است، هر کس اورا بیازارد، مرا آزرده است...
منابع سنی حدیث:
کتاب صحیح - بخاری
کتاب میزان الاعتدال - ذهبی
کتاب مستدرک - حاکم
کتاب کنز العمال - متقی
کتاب صحیح - مسلم
3: یک روایت از اهل سنت:
حضرت زهرا سلام الله علیها از دنیا رفت درحالیکه بر ابوبکر و عمر غضبناک بود و آن دو نفر آن حضرت را آزرده بودند.
منابع سنی روایت:
ملل و نحل - شهرستانی
شرح - ابن ابی الحدید
الامامه و السیاسه - ابن قتیبه
صحیح- بخاری
مسند - احمد حنبل
سنن- بیهقی
طبقات- ابن سعد
صحیح-ترمذی
4: غلام همت آنم که زیر چرخ کبود
ز هرچه رنگ تعلق پذیرد آزاد است
-
نقل قول:
سلام به تو،
کیا راه امام حسینومیرن؟ سنی ها؟ سلفی ها؟ فلسطینی ها؟ ایول بابا! سگ یه بچه شیعه می ارزه به میلیونها از اون بی ولایتهائی که تو ازشون دم میزنی.
من به تو میگم امامان بعد از حسین علیه السلام با اینکه خودشون عین حق بودند، ممسوس فی ذات الله، اما خودشون رو با جد بزرگوارشون امام حسین مقایسه نمی کردن. نکردن که تو هم نکنی. یادبگیر.
جائی که بهت میگن: النبی اولی بالمومنین من انفسهم، بعد همون نبی میگه من کنت مولاه فهذا علی مولاه، اونوقت اگر تو این ولایت رو نپذیری، اونوقت برادری؟ راهرو شریعت حسینی؟ عادلی؟
تو که زیارت عاشورا می خونی، نخوندی که لعن الله الممهدین بالتمکین من قتالهم؟ نخوندی که اللهم العن العصابه التی جاهدت الحسین، و شایعت، و بایعت، و تابعت علی قتله...؟!
یعنی خدا لعنت کرد کسی که علنی ایستاد در برابر حسین، و کسی که در خفا یاری کرد، و کسی که بیعت کرد، و کسی که در برابر اون سکوت کرد، و کسی که از اون تبعیت کرد.
تو عمر رو می بینی، یهود رو نمی بینی؟ ظاهر رو می بینی، باطن رو نمی بینی؟
وقتی مدعی سلم لمن سالمهم هستی، خوب اهل حرب لمن حاربهم هم هستی؟ واقعا هستی؟ تولی بدون تبری ناقصه. می فهمی؟
مطالعه کن، گدائی کن، نور علم بخواه از خدا. اگر ولایتت درست نباشه ماتوا میتته جاهلیه میشی ها!
فراموش نکن: بین سنی و شیعه همیشه اختلاف بوده و هست. عین اختلافی که بین باطل و حق بوده و هست.امثال تو هم نمیتونن اینارو با هم برادر کنن. کما اینکه گنده تر هاش نتونستند.
الحق که دشمن دانا به از نادان دوست.
دمت گرم و سرت خوش باد که حرف حق می زنی . یه حدیث هم من اضافه می کنم :
" هل الدین الاالحب و البغض "
آیا دین جز حب و بغض است ؟
اما تو که دم از ولایت می زنی ، نمی فهمی که علی می گه یه مرد مسلمان به خاطر این که خلخال از پای زن یهودی درآوردند این خبر را بشنوه و از غصه بمیره جایزه !
آخه از یهود هم دشمن تر واسه اسلام پیدا می شه ؟ چرا امام علی واسه زن یهودی این جور می گه ؟
غیر از اینه که هزار و اندی سال بعدش تو نیای به این خاطر که یکی سنیه خونش را مباح بدونی ؟
گفتم امام حسین واسه همین ! زمانی که امام حسین می رفت کربلا گفتند حسین خارجیه ! گفتند از دین خارج شده ! گفتند حج را رها کرده و گناه کبیره کرده ! گفتند قدرت طلبه و ....
و حالا هم تو چه خواسته ، چه ناخواسته داری گناه کافرهای حربی را می شوری و حسینی که نیستی ، زینبی هم نیستی ناچار یزیدی هستی .
-
فطرت پاک !
علی (ع ) بیست و پنج سال سکوت کرد که اسلام زنده بمونه ، علی که تمام اسلام بود با تمام شجاعتش صبر کرد تا اسلام باشه . اون وقت تو به نام علی داری آتش افروزی می کنی ؟
-
آره شازده
از یهود هم دشمن تر هست. بگرد، با چشم باز و دهن بسته. اگه گدائی کنی بهت میدن، با داد و جنجال کسی به کسی وقعی نمیگذاره.
قربون هرچی فطرت پاکه.
امیدوارم ندونی که چی داری می گی...چون حساب و کتاب ندونستن با دونستن و معکوس عمل کردن خیلی توفیر داره. خیلی بیش از حد تصورت.
مطالعه کن شازده، و گدائی کن. با دست خالی نمیشه به جنگ دشمن رفت.
-
منم امیدوارم تو ناخواسته شده باشی پیاده نظام اسرائیل
-
تقدیم به فطرت های پاک:
1: خدا فرمود: النبی اولی بالمومنین من انفسهم
یعنی پیامبر بر مومنان بیش از خود آنها ولایت دارد.
2: در غدیر خم ، رسول گرامی اسلام پس از ایراد یک خطبه طولانی و جامع و کامل، دست امیالمومنین را بالا گرفتند و فرمودند:
من کنت مولاه فهذا علی مولاه اللهم وال من والاه و عاد من عاداه و انصر من نصره واخذل من خذله
یعنی هرکس که من مولا ( صاحب ولایت - ولی ) او هستم، پس این علی نیز بر او ولایت دارد. خدایا هرکس ولایت او را پذیرفت، او را دوست بدار و هر که رد کرد ولایت او را، اورا دشمن بدار، یاورانش را یاری کن و رهاکنندگانش را وابگذار.
برخی منابع سنی حدیث
سنن - ترمذی - ج5 ص633
خصائص - نسائی - ص93
سیره - حلبی - ج3-ص274
مستدرک - حاکم - ج3 - ص109
مجمع الزوائد-هیثمی-ج9-ص104
صواعق - ابن حجر- ص42
تاریخ الخلفا-سیوطی-ص169
مناقب-خوارزمی-ص80
مقتل-خوارزمی-ج1-ص47
تفسیر-فخر رازی- ذیل آیه شریفه یا ایها الرسول بلغ ما انزل...
...
اگر کسی علاقمند بود یه سر به کتاب مستطاب الغدیر علامه بزرگوار امینی بزنه.
3: هزار نکته باریکتر ز مو اینجاست
نه هرکه سر بتراشد، قلندری داند
پیروز باشید
-
فطرت پاک !
چه ربطی داره بحث شیعه و سنی راه انداختی ! هر که ندونه فکر می کنه من سنی ام !
فطرت پاک ! چرا فکرها را از مسئله اصلی منحرف می کنی ؟ و مسئله را به بیراهه می بری ؟
فطرت پاک ! قرآن خوندی ؟ سوره بقره را چی ؟ سوره اسرا را چی ؟
من با این کابرانی که فکر می کنند دشمنی با اسرائیل ساخته و پرداخته جمهوری اسلامی و بازی سیاسیه کاری ندارم تو که فطرت پاک داری و دارای علم الهی به من بگو چقدر توی قرآن به دشمنی این قوم با اسلام اشاره شده ؟
فطرت پاک ! دفاع تو از ولایت گر چه حقه اما وقتی داری این جوری گناه اسرائیل را می شوری از هر حقی نا حق تره .
فطرت پاک ! از خلیفه دوم بیشتر چه کسی در حق مسلمان ها ظلم کرد ؟ در حق علی (ع) چی ؟ در حق فاطمه(س) چی ؟ حالا همین عمر نیست که می گه : اگر علی نبود عمر هلاک می شد ؟
فطرت پاک ! شیطان همیشه از یه راه وارد نمی شه . مواظب باش بد دشمنیه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gaza
...پسر خوب خانواده اسلام ملاک و معیار داره و اونم " کتاب الله و عترتی " است . من از قرآن و سیره امام علی دلیل آوردم که باید کمک کرد تو دلیل بیار که نباید !
در ضمن در مورد بحث سنی و شیعه اگه یادت بره دشمن کدوم طرفه مشغول اختلافات خودی می شی و یه مسئله ای که ثابت نشده را می گیری و بزرگش می کنی و البته دشمن هم حالشو می بره و می شی بلندگو دشمن !
گاهی لازمه مسلمان بود عزیز دل !
فطرت های پاک عزیز:
1: میگم من هرچی نوشتم از کتاب خدا و عترت عرض کردم، تازه عترت رو هم متمرکز کردم روی برادران اهل سنت بعضیا! یعنی عرائض من کتاب خدا و سنته که همون برادرهای فرضی! قبولش دارن و اصلا از کتاب ها و مراجع بزرگ خودشون استخراج شده.
2: حالا چرا به این بعضیا برخورده اینقدر؟
3: آهای بعضیا! نکنه ما مورد خطاب این آیات خدا باشیم:
ان الذین کفروا سواء علیهم اانذرتهم ام لم تنذرهم لا یومنون ﴿6﴾ ختم الله علی قلوبهم وعلی سمعهم وعلی ابصارهم غشاوة ولهم عذاب عظیم ﴿7﴾ ومن الناس من یقول آمنا بالله وبالیوم الآخر وما هم بمومنین ﴿8﴾ یخادعون الله والذین آمنوا وما یخدعون الا انفسهم وما یشعرون ﴿9﴾ فی قلوبهم مرض فزادهم الله مرضا ولهم عذاب الیم بما کانوا یکذبون ﴿10﴾ واذا قیل لهم لا تفسدوا فی الارض قالوا انما نحن مصلحون ﴿11﴾ الا انهم هم المفسدون ولکن لا یشعرون ﴿12﴾ واذا قیل لهم آمنوا کما آمن الناس قالوا انومن کما آمن السفهاء الا انهم هم السفهاء ولکن لا یعلمون ﴿13﴾ واذا لقوا الذین آمنوا قالوا آمنا واذا خلوا الی شیاطینهم قالوا انا معکم انما نحن مستهزوون ﴿14﴾ الله یستهزیء بهم ویمدهم فی طغیانهم یعمهون ﴿15﴾ اولئک الذین اشتروا الضلالة بالهدی فما ربحت تجارتهم وما کانوا مهتدین ﴿16﴾ مثلهم کمثل الذی استوقد نارا فلما اضاءت ما حوله ذهب الله بنورهم وترکهم فی ظلمات لا یبصرون ﴿17﴾ صم بکم عمی فهم لا یرجعون ﴿18﴾ او کصیب من السماء فیه ظلمات ورعد وبرق یجعلون اصابعهم فی آذانهم من الصواعق حذر الموت والله محیط بالکافرین ﴿19﴾...(اتفاقا سوره بقره هست)
4: همانطور که عرض کردم ، آنچه خدمت دوستان نوشتم همه با مراجع و منابع معتبر بوده و هست. حالا اگر کسی این وسط به من بدو بیراه بگه، درحقیقت به صاحبان این گفتارها گفته. من فقط بیان کردم گفتار خداوند، بزرگان و معصومان شیعه و علمای اهل سنت رو.
پیروز باشید
(با فطرت های پاک بودم!)
-
فطرت پاک !
به به ! خوبه ! آیه شو که خوندی یه لطفی کن تفسیرشم بخون ، المیزان . البته اگه قبولش داری که شک دارم !
فطرت پاک !
من جوابت را دادم . تو گفتی به خاطر دشمنی با علی و اهل بیتش نباید به این ها کمک کرد منم از سیره امام علی جوابت را دادم . حالا این که مغلطه کنی و بحث را بپیچونی بحث دیگیه .
فطرت های پاک !
این آیه هایی که این فطرت پاک واسه تون نوشت و نشون داد که سرباز خوبیه ( حالا واسه دوست یا دشمنش را نمی دونم ) تفسیر داره و شان نزول . اونهایی که دوست دارند بدونند می تونند به کتاب تفسیر المیزان نوشته علامه طباطبائی مراجعه کنند .
فطرت های پاک !
اگه فطرتتون پاکه که حق را گرفتین و اگه نه به قول سدممد(البته به نقل ایشون و به فرموده حضرت حق ) "سواء علیهم اانذرتهم ام لم تنذرهم لا یومنون "
فطرت پاک !
.......... و من الذين هادوا سماعون لقوم اخرين لم ياتوك يحرفون الكلم من بعد مواضعه.........(سوره مائده ايه 41)
...........و نيز اندوهگين مباش از يهوداني كه جاسوسي كنند . سخنان فتنه خيز به جاي حق تو به آن قومي كه از كبر نزد تو نيامدند .مي رسانند (مانند يهودان خيبر)آنها از دشمني و عناد به اسلام كلمات حق را بعد از انكه به جاي خود مقرر گشت به ميل خويش تغيير دهند...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط gaza
فطرت پاک !
چه ربطی داره بحث شیعه و سنی راه انداختی ! هر که ندونه فکر می کنه من سنی ام !
فطرت پاک ! چرا فکرها را از مسئله اصلی منحرف می کنی ؟ و مسئله را به بیراهه می بری ؟
فطرت پاک ! قرآن خوندی ؟ سوره بقره را چی ؟ سوره اسرا را چی ؟
من با این کابرانی که فکر می کنند دشمنی با اسرائیل ساخته و پرداخته جمهوری اسلامی و بازی سیاسیه کاری ندارم تو که فطرت پاک داری و دارای علم الهی به من بگو چقدر توی قرآن به دشمنی این قوم با اسلام اشاره شده ؟
فطرت پاک ! دفاع تو از ولایت گر چه حقه اما وقتی داری این جوری گناه اسرائیل را می شوری از هر حقی نا حق تره .
فطرت پاک ! از خلیفه دوم بیشتر چه کسی در حق مسلمان ها ظلم کرد ؟ در حق علی (ع) چی ؟ در حق فاطمه(س) چی ؟ حالا همین عمر نیست که می گه : اگر علی نبود عمر هلاک می شد ؟
فطرت پاک ! شیطان همیشه از یه راه وارد نمی شه . مواظب باش بد دشمنیه
فرموده اند:چه ربطی داره بحث شیعه و سنی راه انداختی ! هر که ندونه فکر می کنه من سنی ام
عرض می کنم: تو مثل اینکه حافظه ات هم ضعیفه. چند تا پست بالاتر حودتو بخون، نوشتی برادرای سنی ...برادرامون تو غزه. تو آغازیدی شازده، اینم یکی از خط های قرمز کلفته که پات رفت روش.
فرموده اند: فطرت پاک ! چرا فکرها را از مسئله اصلی منحرف می کنی ؟ و مسئله را به بیراهه می بری ؟
عرض می کنم: مساله ولایت نه به گفته من که به گفته امامان شیعه ( برای شیعه ها گفتم) اولین و اصلی ترین مساله هست. داری توی این قضیه شبهه ایجاد می کنی، خوب نمیشه یکه بتازونی. داداش: یواش
فرموده اند: فطرت پاک ! قرآن خوندی ؟ سوره بقره را چی ؟ سوره اسرا را چی ؟
عرض می کنم : بله سوره بقره آیات 7تا 19 رو نه تنها خوندم که نوشتم تا بخونی
فرموده اند: من با این کابرانی که فکر می کنند دشمنی با اسرائیل ساخته و پرداخته جمهوری اسلامی و بازی سیاسیه کاری ندارم تو که فطرت پاک داری و دارای علم الهی به من بگو چقدر توی قرآن به دشمنی این قوم با اسلام اشاره شده ؟
عرض می کنم: علم الهی نزد امامان شیعه است. آنچه گفتم نقل قول بود از بزرگان مذهب پر افتخارم تشیع. تو می خوای وقتی دو تا دشمن دارن با هم می جنگند بری جلو خودتو به کشتن بدی، برو، اما عاقلان فرموده اند وقتی دشمنان شما به جان هم می افتند شما عقب بایستید. چون هر طرفی شکست بخوره ، دشمن شماست. و پیروز میدان هم دشمنی است که بر اثر نزاع با اون یکی دشمن ضعیف شده. برو جلو. من نمیام.
فرموده اند: فطرت پاک ! دفاع تو از ولایت گر چه حقه اما وقتی داری این جوری گناه اسرائیل را می شوری از هر حقی نا حق تره
عرض می کنم: از نون شب واجبتر همین ولایته. برو کتاب الحجه اصول کافی شیخ الشیوخ کلینی رو بخون ( از علمای بزرگ و نظرکرده ما شیعه هاست ایشون) بعد به عرض بنده می رسی که در برابر تعرض به ولایت باید ایستاد.
فرموده اند: فطرت پاک ! از خلیفه دوم بیشتر چه کسی در حق مسلمان ها ظلم کرد ؟ در حق علی (ع) چی ؟ در حق فاطمه(س) چی ؟ حالا همین عمر نیست که می گه : اگر علی نبود عمر هلاک می شد
عرض می کنم: از همه خلفا بیشتر، جهل پیروان نفهم، کور، متعصب و بیسواد به مسلمانان ضربه زد.
فرموده اند: فطرت پاک ! شیطان همیشه از یه راه وارد نمی شه . مواظب باش بد دشمنیه
عرض می کنم: ممنون از نصیحت شما. حرف درست رو باید شنید ، ولو از دشمن.
فطرت های پاک:
پیروز باشید
-
نقل قول:
فرموده اند: من با این کابرانی که فکر می کنند دشمنی با اسرائیل ساخته و پرداخته جمهوری اسلامی و بازی سیاسیه کاری ندارم تو که فطرت پاک داری و دارای علم الهی به من بگو چقدر توی قرآن به دشمنی این قوم با اسلام اشاره شده ؟
عرض می کنم: علم الهی نزد امامان شیعه است. آنچه گفتم نقل قول بود از بزرگان مذهب پر افتخارم تشیع. تو می خوای وقتی دو تا دشمن دارن با هم می جنگند بری جلو خودتو به کشتن بدی، برو، اما عاقلان فرموده اند وقتی دشمنان شما به جان هم می افتند شما عقب بایستید. چون هر طرفی شکست بخوره ، دشمن شماست. و پیروز میدان هم دشمنی است که بر اثر نزاع با اون یکی دشمنه ضعیف شده. برو جلو. من نمیام.
هه ! مغلطه می کنی شازده ! من کجا توی ولایت شبهه وارد کردم ؟
تو می تونی یه دلیل واسه کار امام علی(ع) بیاری ؟ مگه عمر نبود که خلافت را غصب کرد ؟ مگه عمر نبود که حرمت فاطمه (س) را شکست و ... مگه عمر نبود که به پیامبر گفت هذیان می گی ؟ مگه عمر نبود که ...
چرا امام علی کمکش کرد ؟
" یومنون ببعض و یکفرون ببعض "
نمی خوای بجنگی ، نمی تونی بجنگی ، می ترسی بجنگی چرا مغلطه می کنی . از همون اول می گفتی : فاذهب أنت و ربّك فقاتلا إنّا هيهنا قاعدون
-
مشدی gaza
برو سوادت رو زیاد کن. این سوادم تو کتابا نیست. اگه مرد جنگی، اول با خودت بجنگ که با هزار تا دلیل و برهان واضح که معتبر و مستند نوشتم برات باز نیای شکرخواری کنی برای یه عده ناصبی.
اینا رو نوشتم که فکر نکنی کشکه، با بعضی چیزا نمیشه شوخی کرد. نوشتم که بفهمی باید کاسه گدائی دست بگیری، نه اینکه از روی شکمت آروغ بزنی.
ضمنا اینارو نوشتم که اگر فطرت های پاک خوندن، به یه نتیجه ای برسن و بدونن که خبری هست که هست. باعث شدی شب جمعه ای یه خیری به اموات ما بچه شیعه ها برسه. خر که بهشت نمیره، اما می شه سوارش شد تا دم در بهشت رفت.
اینبار که گذشت، دفعه بعد اگر خواستی عربده بکشی و بی ادبی کنی، مراقب باش کجا و کی داری اینکارو می کنی. هنوز بچه شیعه ها نمردن. مطمئن باش!
آفرین پسر خوب!
محض محکم کاری و برای اطمینان از دندانشکن بودن فرمایشات امامان مذهبم شیعه، اگر یک حدیث موثق از امام هادی - پیشوا و امام دهم ما شیعیان- با ذکر منبع بزنم توی دهن همه اونا که عضو کلوب فی قلوبهم مرض هستن، زیپ دهنتو می بندی؟
آره؟
اگه می بندی دهنتو و چشم و گوشتو باز می کنی بگم. اگر نه که به درک.
ها؟
چیکار می کنی؟
-
منم واسه همون ها نوشتم که نکنه خر حرف های تو بشن . وگرنه تو اگه ولایت مدار بودی که هزار و یک حکم "حرام است " علما را زیر پا نمی گذاشتی . اسم بچه شیعه هم خراب نکن لطفا امام صادق گفت نگین شیعه بگین محب . من به تو می گن نگو شیعه بگو منافق
در نهایت : خدا به نوح گفت که حرف شیطان را گوش کنه ما هم به حرف " شیاطین الانس " گوش می دیم .
-
هی تو،
منظورت از شیاطین کیه؟
منظورت امام هادیه؟ یا قرآن؟ یا پیامبر؟ یا حضرت زهرا؟
آنچه شنیدی از این بزرگواران بود...
واضح بگو!
-
منظور تو از خر کیه ؟ سنت امام علی را زیر سوال بردی ؟!!!
ناصبی بودن سنی های غزه دروغی است حاصل دروغ پردازی های صهیونیست ها و پیاده نظامشون وچه کسی بیشتر از پیاده نظام اسرائیل لایق صفت "شیاطین الانس "؟
-
دمت گرم، تا باشه دشمن شیعه به ما بد و بیراه بگه، افتخاره!
و اما بعد، اینارو بخون و بزن به چاک جاده، برو فکراتو کن، یا رومی روم شو، یا زنگی زنگ:
1:حکم حرام علما بخوره توی سر پیروان احمقشون وقتی خلاف حکم ائمه علیهم السلام حکم میدن.( فضربوه بالجدار، اینو که می دونی؟)
2: ولایتی که من دم می زنم ازش، ولایت امام معصوم و بدون اشتباهه، نه ولایت هر کس و ناکسی
3: بله، من منافقم با دشمنای ولایت علی و بچه هاش. اصلا دشمنم با دشمنای ولایت علی و آل علی. انا حرب لمن حاربهم .هل من حریف؟ و وقتی کسی چون تو به چون منی بگه منافق، اسباب مباهاته، این بهترین تعریفه که یه دشمن از من داره. ممنونم.
3:مرحوم آیت الله همدانی از بزرگان علمای ما شیعه در کتاب مصباح الفقیه- قسمت الطهاره صفحه 568 از محمد بن عیسی روایت کرده که:
در نامه ای خطاب به امام هادی علیه السلام {امام دهم ما شیعیان (گفتم ما، چون در برابر جماعت سنی و ناصبی، ما شیعه هستیم، اگر تو نیستی به جهنم)} پرسیدم برای تشخیص ناصبی بون کسی بیش از این نیازی هست که ببینیم آن دو نفر( عمر و ابوبکر) را بر امیرالمومنین علی علیه السلام مقدم می دارد و آنها را امام می داند؟
از آن حضرت جواب آمد که : هر که چنین باشد ناصبی و دشمن امیرالمومنین علیه السلام است.
4: دیدی باختی؟ دیدی رفیقات ناصبی در اومدن از آب؟
حالا برو و برای مظلومیت دشمنان علی گریه کن، برای نجات ناصبی ها بجنگ، برای پیروزی دشمنان اهل بیت خودت رو نصف کن، بگو شایعه است، امام هادی شایعه است؟!!! خاک بر سر نفهم کسی که توی خونه خودش طلا داره و چشمش دنبال گند مردمه! مهم نیست. امام معصوم ما چنین فرمودند. ما هم چنین می کنیم.
حیف از خر، که اونم بندگی خدارو می کنه از امثال خیلی ها بهتره!
خدا همه ما رو به نور خودش هدایت کنه
سایه ات کم
-
واسه فطرت های پاک می گم : ناصبی کسیه که صب اهل بیت می کنه (دشنام می ده )
منظور این سید دروغین هم اینه که مسجد علی بن ابی طالب اصلا داخل غزه وجود نداره !
تو همون منافق برات بسه . اسفل السافلین
-
ادعا: حماس يک گروه ضد شيعي است؛ حماس يک گروه ضد ايراني است که زمان جنگ 8 ساله از عراق حمايت مي کرد!
پاسخ:
اين ادعا تنها از کساني بر مي آيد که از ساختار مذهبي و تاريخي فلسطين و حماس بي خبر باشند؛
اول، اينکه مذهب فلسطينيان شافعي است، و اين ناصبي ها هستند که ضد شيعي هستند؛ و شافعي ها نزديک ترين مذهب از مذاهب چهارگانه ي اهل سنت به شيعيان و اهل بيت هستند؛ حتي شافعي موسس اين مذهب خود متولد غزه بوده است.
دوم، حماس نه تنها همزمان با جنگ ايران و عراق سامان نيافته بود، حتي سال ها بعد از حزب الله لبنان و جهاد اسلامي فلسطين - دو جريان مقاومت مولود انقلاب اسلامي - در عرصه ي مبازرات ضد صهيونيستي ظاهر شد؛ در اين صورت حمايت سازمان يافته و تشکيلاتي از عراق و حتي توقع از آنها براي شرکت در جنگ عليه عراق -همچون نيروهاي حزب الله که در ايران عليه عراق مي جنگيدند و فن مبارزه مي آموختند- منتفي است.
سوم، حماس شاخه ی فلسطینی اخوان المسلمین است، هر چند نمونه های انشعابی همچون القاعده از اخوان را داریم، ولی نباید فراموش کرد، اخوان از پیش از انقلاب و زمان شهید نواب از حامیان انقلاب 57 بوده است …
چهارم، فراموش نکنیم، امروز حماس مغضوب تمام گروه های ضد ایرانی و ضد شیعی است، مثل عربستان، اردن و …
پنجم، و در آخر چند نقل مطلب:
بخشی از وصیت نامه «شهید نضال فرحات»، از فرماندهان نظامی حماس و طراح موشک های قسام:
«این زمان، زمان مهدی است؛
من از هم اکنون تا زمان ظهورش با او بیعت می کنم …»
«شهید فتحی شقاقی»؛ رهبر جهاد اسلامی فلسطین:
«سرور جوانان اهل بهشت، حسین بن علی بن ابی طالب (ع) در سپیده دم یک روز تاریخی، در صحرای کربلا، صحنه های درخشانی را به نمایش گذاشت که در حافظه تاریخ جاودانه مانده است، و هرگز از یادها فراموش نخواهد شد.
او با شهادت در راه حق و دادگری، نماد انسانیت به تمام معنی را تجلی بخشید … در ادامه راه سرور شهیدان اهل بهشت، یکی از مردان حسینی تبار به نام «عزالدین قسام» در بابر تجاوزگران صلیبی، در برابر چهره زشت و نفرت آور استعمار گران انگلیسی، و صهیونیسم وابسته به او، ایستاد و مقاومت کرد، و حسینی وار در کوهستان های فلسطین به شهادت رسید و به کالبد نیمه جان ملتمان روح تازه دمید، و آتش خشم مقدسی افروخت …»
-
دوستان یه کم آرومتر.
نمیدونم شما تا چه اندازه ایمانتون به خدا قویه .قصد جسارت ندارم.
ولی بهتره به جای بحث شیه وسنی اصل کار رو از دست ندین .برادرهای من ما حق این رو نداریم که اهل تسنن رو ..........فرض کنیم یا اهل تشیع رو...........شما که این همه دارید با هم جرو بحث میکنید از کجا میدونید که خلاف راشدین با هم مشکل داشتن از حرف چهار تا به اصطلاح علما!!!1400سال از اون دوران گذشته ؛کی میدونه که روابط بین اون بزرگواران به چه شکلی بوده .تند رو نباشید .هم گفته دوست عزیزgazaدر رابطه با حس انسان دوستی وکمک به هم نوع درسته وهم گفته شما برادر گرامیsedmammad.منتها تند روی میکنید.به عقاید همدیگه احترام بگذارید.559 سال پیش تخم تفرقه در کشور ما ریخته شد و اختلاف بین تشیع وتسنن بالا گرفت.شما دیگه چرا سر این اختلافات با هم بحث میکنید.؟؟؟ اون هم بعد از اون همه سال!! چرا به جای رسیدگی به سایر واجبات زندگی و رسیدگی به امورات ...... باید این حماقت رو ادامه بدیم ؟؟؟به کجا میرسیم؟دختر امام علی(ام الکلثوم) برادرهای من همسر خلیفه دوم بوده .به این توجه کنید .اصلا" به شما ها چی میرسه که دنبال این اختلافات میرید.کی گفته تسنن با تشیع دشمنی داره.به ذات خدا اینطور نیست.فقط یه سری از خدا بیخبر میان و آتیش رو داغتر میکنن.ارادت و احترام نسبت به اهل بیت هم بین تسنن هست هم میان اهل تشیع.فقط به خاطر یک سری اعتقادات؛ کمیتش فرق داره .
من نمیخواستم درگیر بحثتون بشم .و اصلا"هم قصد اظهار نظر نداشتم.فقط خواستم این رو بگم که دوبارش میکنم .تند رو نباشید و عقاید هم احترام بگذارید.امیدوارم از نوشته های من ناراحت نشید.
به امید موفقیت برای هر دوی شما
پاینده باشید در پناه حق
-
کیوان جان بازم شدی آتیش روی آب!
بی خود نبود اسم این قسمت رو گذاشتن سه دو یک شلیک! کاش نویسنده بزرگوار اول ما می گفت شلیک به سمت کی؟ اینجوری هدف معلوم بود و بیگانه مشخص و اماج تیر ما!
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست الان هم دیر نیست برای مشخص کردن هدف!
شما رو به همون اهل بیت و پیامبر نگید سنی و شیعه و یهود نگید فلسطینی و اسرائیلی بگید بچه محلمون یا بچه ای که اون سر دنیاست و حتی نمی تونیم کشتی کمکهامون رو بهشون برسونیم کدومشون؟
-
سلام وهم عزیز
اگه پست اول این تاپیک را خونده باشید می فهمید که کسی از شما نخواست به کودکان غزه کمک کنید ( البته اگر بکنید از انسانیتتونه ) . متاسفانه دوستان بحث را منحرف کردند و به بیراهه بردند. اون چه که موضوع این تاپیک بود کمک نکردن به اسرائیل بود نه کمک کردن به غزه !
متاسفانه در طول سالیان دراز و غفلت ما مسلمان ها اسرائیلیان کم کم به تمامی منابع ثروت دنیا دست یازیدند و با در دست گرفتن نبض اقتصادی دنیا نبض سیاسی و قدرت دنیا را به دست گرفتند . اگه به پست اول نگاه کنید لیست چند تا از هزاران محصول اسرائیلی را می بینید.
اسرائیل به عنوان یک قدرت اقتصادی و نظامی و سیاسی تقریبا هیچ وقعی به افکار عمومی نمی نهد و اصلا براش مهم نیست که چگونه در موردش قضاوت شود اما یه پاشنه آشیل داره و اون اقتصاده !
تنها جایی که می شه مستقیما به اسرائیل ضربه زد از طریق اقتصادشه که هر گونه ضرری به سرمایه داران بزرگ لابی یهودی لرزه بر اندام سیاسی اسرائیل وارد می کنه .
برای ضربه زدن به این پاشنه آشیل راه حل اساسی اینه که واقعا رقیب اقتصادی و تکنولوژیکی قوی واسه اسرائیل بشیم که این جور چیزی در حال حاضر یه رویای زیباست .
اما فعلا و در کوتاه مدت می توان با تحریم این کالاها نمی گم به اسرائیل ضربه بزنیم می گم به اسرائیل کمک نکنیم .
مسلما براتون سخته که کوکاکولا و فانتا و پپسی و ... نخورید و نوکیا دست نگیرید و ....
اما بهشت را به بها می دهند نه به بهانه
-
کیوان بزرگوار: همه چیز من اعتقاد و دین من هست. و مطمئن هستم که اعتقاد و دین، همچون نماز و روزه و حج و جهاد نیست که اگر خراب بشه و از بین بره، یا اشتباه از آب در بیاد آنگاه بشه قضای اون رو بجا آورد. سر اعتقادت اگر ببازی، همه چیزتو باختی. مثل بعضیا!
اینها که گفتی رو نسبت بهش علم نداری، نخوندی، اما من مطالعه کردم. همه اون چیزها رو که نوشتم با سند و دلیل و مصداق معتبر یافته ام. غرض این بود که به اشتراک گذاشته بشه با شما. و بسیاری چیزهای دیگه که هست. چه ما بخوایم و چه نخوایم.
کاری به گوساله پرستی بعضیا ندارم. اما وظیفه من این بود که جواب دهن گشادی اون بعضیا رو که وارد خط قرمز های دین واقعی شدند ، بدم و این کار رو کردم.
پست های قبلی رو بخون. همه اش رو. یک روند منطقی و عادلانه رو می بینی که مستدل شروع شده و به پایان رسیده. ازش استفاده کن. این بحث ها رو من با اهل تسنن کرده ام، بعضیای بی سواد که عددی نیستند برای اینگونه مباحث.
یک چیز دیگه: همه اعتقادات ما مال هزار و چند صد سال پیش هست. اگر می خوای زیر سوال ببری، برای هیچکدومشون امروز ( ظاهرا) دلیل زنده نداری.
نه قرآن، نه فرستاده، نه امامان، نه اصول و نه فروع دین، تو میگی یه عده یه چیزی گفته اند از 1400 سال گذشته، من می پرسم برای اصلش دلیل داری؟ چی داری؟ بگو، نه به من بلکه به خودت بگو...تا بعدش به اون یک عده برسیم.
هرکسی خواست بشنوه، حرف ناب زیاد دارم براش. نه حرفهای خودم، حرفهائی از کتاب خدا و فرستادگان بر حقش. همه چیز رو تابلو نمی کنن بذارن وسط میدون آزادی . اینبار هم که من ناپرهیزی کردم، هرچی سعی کردم این دهن گشاده وارد این مقوله ها نشه، قبول نکرد. این شد که آن شد.
به یک میخ که کج فرو رفته توی دیوار، اگر عمودی ضربه بزنی، کج ترش می کنی! باید اول چند تا ضربه در جهت خلاف کجی بزنی تا صاف بشه، بعدش بله، حق با شماست. ضربه رو عمودی باید زد.
اعتقاد ، همه چیز ماست. شوخی نگیرش داداش.
هدف خلقت من و تو همین اعتقاده ، اگر به قرآن معتقدی - که حتما هستی هرچند 1400 سال از نزولش می گذره - اون تو نوشته شده. بجوری پیدا می کنیش.
پیروز باشید
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط وهم
کیوان جان بازم شدی آتیش روی آب!
بی خود نبود اسم این قسمت رو گذاشتن سه دو یک شلیک! کاش نویسنده بزرگوار اول ما می گفت شلیک به سمت کی؟ اینجوری هدف معلوم بود و بیگانه مشخص و اماج تیر ما!
ماهی رو هر وقت از آب بگیری تازه هست الان هم دیر نیست برای مشخص کردن هدف!
شما رو به همون اهل بیت و پیامبر نگید سنی و شیعه و یهود نگید فلسطینی و اسرائیلی بگید بچه محلمون یا بچه ای که اون سر دنیاست و حتی نمی تونیم کشتی کمکهامون رو بهشون برسونیم کدومشون؟
وهم عزیز
من از ریشه گفتم. معتقدی که به نوک برگ بپردازیم بهتره؟
بقول خارجیا از یو ویش!
اما گمونم اگر ریشه اصلاح بشه دیگه این بحث ها هم اصلا مطرح نمی شه.
من که آنچه شرط بلاغ بود گفتم قربونت، هر کسی خواست هر برداشتی کنه به خودش مربوطه.
سرچشمه پاک باعث می شه که پائین دست هم زلال باشه. وقتی می بینی یه آلودگی موند توی مسیر پائین دست، برو بالاتر رو بگرد. سرچشمه رو صاف کن، بقیه اش صاف می شه.
پیروز باشید
-
انحراف فکر مردم از اصل و پرداختن اون ها به فرع از حربه های شیطان است . واسه بعضی این فرعه می شه کارهای دنیوی ، واسه بعضی می شه نماز و روزه ! به قول دکتر شریعتی :
" در آن لحظه که حسین (ع) حج را نیمهتمام گذاشت و آهنگ کربلا کرد، کسانی که به طواف، همچنان در غیبت حسین، ادامه دادند، مساوی هستند با کسانی که در همان حال، بر گرد کاخ سبز معاویه در طواف بودند، وقتی در صحنه کربلا نیستی، وقتی از صحنه حق و باطل زمان خویش غایبی، هرکجا که خواهی باش!
وقتی که شاهد عصر خودت و شهید حق و باطل جامعهات نیستی، هرکجا که میخواهی باش، چه به نماز ایستاده باشی، چه به شراب نشسته باشی، هر دو یکی است."
حالا برخی هم با دامن زدن به اختلافات شدند سرباز اسرائیل و " شیاطین الانس "
سنت امام علی واضح تر از هر حقیقتی تکلیف را مشخص کرده است .
-
راجع به اصل دین فرموده اند:
قال رسول الله صلی الله علیه و آله:
اول ما افترض الله علی امتی الصلوات الخمس، و اول ما یرفع من اعمالهم الصلوات الخمس، و اول ما یسألون عنه الصلوات الخمس.
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود:
نخستین چیزی که خداوند بر امت من واجب کرد نمازهای پنجگانه است، و نخستین عملی که از آنان بالا برده میشود، و از آنان سؤال میشود همان نماز است.
کنز العمال، ج 7، ح 18859
نماز و پایههای دین
عن ابی جعفر علیه السلام قال:
بنی الاسلام علی خمسة اشیاء:
علی الصلاة، و الزکوة و الحج و الصوم و الولایة.
امام باقر علیه السلام فرمود:
اسلام بر پنج چیز بنا شده است:
نماز، زکات، حج، روزه و ولایت اهل بیت علیهم السلام.
بحار، ج 82، ص .234
یک نصیحت برای بی سوادان:
آقا، بی سوادی، اطلاع نداری؟ نمی فهمی؟ خب یه کار که می تونی بکنی:
اینجور وقتا برای اینکه دستت رو نشه باس خفه خون بگیری که هی بیش از پیش ضایع نشی.
هی از خودت نسخه میدی، اتفاقا مقابل و مخالف نسخه امامان، هی ضایع می شی به سه سوت.
بس کن دیگه، قرار شد زیپ دهنتو بکشی ...
ضایع شدن یا نشدن کسی به من سودی نمی رسونه.
-
نقل قول:
کیوان بزرگوار:
اینها که گفتی رو نسبت بهش علم نداری، نخوندی، اما من مطالعه کردم.
ممنون دوست عزیز بزرگواری ما هم از شماست.بنده عرض کردم قصد بحث (که میدونم منجر به مشاجره میشود)کردن ندارم.وگفته خود رو خیلی شیوا رسا رسوندم.بازهم میگم به عقاید هم احترام بگذاریم.طرز نگاه من وشما واونها نسبت به دنیای امروز و گذشته خیلی فرق میکنه.
شما چرا میخوای عقایدت رو تحمیل کنی بردارمن ؟!من یه دیدگاه دارم شما یه دیدگاه من خدا رو میپرستم شما هم همینطور(تمام) نمیخوام چیزی به من تحمیل بشه حتی بزرگترین مرجع رو برام بیارن به اون اکتفا نمیکنم .چرا؟ ؛من اول از همه به کتاب خدا که به منزله قانون اساسی دین اسلام هست مراجعه میکنم.به خود خدا .و بعد تفکر( خدا نیروی تفکر رو به من داده )؛ چندین کتاب رو مثلا"مطالعه میکنم بعد با همون تفکر و سبک سنگین کردن موارد و مراجعه به عقل تصمیم میگیرم.و نگرش خود رو به این چنین مواردی وموارد دیگر اتخاذ میکنم.بنده از خودم حرف در نمیارم و هیچ وقت جرأت این رو به خودم نمیدم که نا آگاهانه بنویسم.شما در اکثر پستهای ارسالی این تایپک به کتاب صحیح بخاری اشاره نمودین.در بسیاری از نقاط این جهان پهناور چیزهای که شما به اون اشاره کردی در اون کتاب وجود نداره و چیزهای که در اون کتاب به اون اشاره شده در کتابی که شما مطالعه کردی هم همینطور (.اسم کتاب جهت مثال بود)ما صفات خدا رو داریم به اونها مراجعه میکنم.به روان و روحم مراجعه میکنم.و سعادت ما هم در همینه
در کل بنده کاری به این اختلافات ندارم؛عرض کردم من این هارو به دیده احتمال می بینم نه واقعیت .و در رسیدگی به این موارد چیزی عاید من نمیشود.ما بارها وبارها در رزو وشب این جمله را تکرار میکنیم ولی فکر نکنم با ژرف
ایاک نعبد وایاک نستعین.
-------------------
پاینده باشید درپناه حق.
بدرود
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط keivan
نقل قول:
کیوان بزرگوار:
اینها که گفتی رو نسبت بهش علم نداری، نخوندی، اما من مطالعه کردم.
ممنون دوست عزیز بزرگواری ما هم از شماست.بنده عرض کردم قصد بحث (که میدونم منجر به مشاجره میشود)کردن ندارم.وگفته خود رو خیلی شیوا رسا رسوندم.بازهم میگم به عقاید هم احترام بگذاریم.طرز نگاه من وشما واونها نسبت به دنیای امروز و گذشته خیلی فرق میکنه.
شما چرا میخوای عقایدت رو تحمیل کنی بردارمن ؟!من یه دیدگاه دارم شما یه دیدگاه من خدا رو میپرستم شما هم همینطور(تمام) نمیخوام چیزی به من تحمیل بشه حتی بزرگترین مرجع رو برام بیارن به اون اکتفا نمیکنم .چرا؟ ؛من اول از همه به کتاب خدا که به منزله قانون اساسی دین اسلام هست مراجعه میکنم.به خود خدا .و بعد تفکر( خدا نیروی تفکر رو به من داده )؛ چندین کتاب رو مثلا"مطالعه میکنم بعد با همون تفکر و سبک سنگین کردن موارد و مراجعه به عقل تصمیم میگیرم.و نگرش خود رو به این چنین مواردی وموارد دیگر اتخاذ میکنم.بنده از خودم حرف در نمیارم و هیچ وقت جرأت این رو به خودم نمیدم که نا آگاهانه بنویسم.شما در اکثر پستهای ارسالی این تایپک به کتاب صحیح بخاری اشاره نمودین.در بسیاری از نقاط این جهان پهناور چیزهای که شما به اون اشاره کردی در اون کتاب وجود نداره و چیزهای که در اون کتاب به اون اشاره شده در کتابی که شما مطالعه کردی هم همینطور (.اسم کتاب جهت مثال بود)ما صفات خدا رو داریم به اونها مراجعه میکنم.به روان و روحم مراجعه میکنم.و سعادت ما هم در همینه
در کل بنده کاری به این اختلافات ندارم؛عرض کردم من این هارو به دیده احتمال می بینم نه واقعیت .و در رسیدگی به این موارد چیزی عاید من نمیشود.ما بارها وبارها در رزو وشب این جمله را تکرار میکنیم ولی فکر نکنم با ژرف
ایاک نعبد وایاک نستعین.
-------------------
پاینده باشید درپناه حق.
بدرود
اشتباه نکن، کسی عقیده ای رو تحمیل نکرد. سوال شد، جواب داده شد. عادت ندارم بدون سوال شدن جواب بدم.
تفکر چیز خوبیه، قدرت تعقل هم چیزی هست انحصاری برای ما آدم ها. اما تعقل تا یه پایه ای بیشتر نمیتونه بیاد. بعدش راهنما می خواد. عقل ما، که روزی 100 بار با نقض تصمیم هامون آشکارا به ناتوان بودنش اعتراف می کنیم زیاد قابل تکیه نیست.
لطفا سوال نکنید ،اگر تحمل شنیدن پاسخ ندارید.
پیروز باشید
-
یومنون ببعض و یکفرون ببعض .
سوال خیلی واضح بود : " چرا امام علی به عمر کمک کرد ؟ "
مدعی ولایت !
-
ادبیات مورد استفاده در این تاپیک واقعا زننده است. " زیب دهن رو بستن، کسانی که نمی خواهند با صحبت تو خود را خر کنند، بی سوادی و.." دوستان برای اظهار نظر در مورد این مسائل نیازی نیست که افراد سوادی در حد شما داشته باشند. با یک جستجوی ساده می توان دریافت که چه می گذرد. دیگرانی که با شما هم رای نیستند نه احمقند، نه کم سواد، نه نفهم و...
امیدوارم یک مقدار تحصیح بشه این ادبیات. در اوج عصبانیت نیز توهین به شخصیت افراد کاری پسندیده نیست. من گاهی از بابت تند بودن ادبیات خود متاسفم می شوم ولی گویا دوستان به تندی ادبیات نیز بسنده نکرده اند و کمر به تمسخر یکدیگر بسته اند. این در شان هیچ کدوم از دوستان نیست.
من امروز به تالار اومدم تا از تمام دوستان عذر خواهی کنم و عرض کنم که از کسی دلگیر نیستم که قصد ترک تالار گرفتم. ولی واقعا این تاپیک مسیرعجیبی پیدا کرده.
-
نقل قول:
لطفا سوال نکنید ،اگر تحمل شنیدن پاسخ ندارید.
من نمیخوام ادامه بدم ولی شما با نوشتارتون بنده رو وادار به این کار میکنید.عرض کردم بنده فقط جهت آرامتر کردن بحث و گم نشدن از موضوع اصلی و (دو پست گذشته)نه ,به موضوع این تایپک ونه نوشته های شما توجه خاصی ندارم چون نفعی در آن برای من نیست و راه خود رو پیشتر از اینها انتخاب کرده ام که این عقاید هیچ تأثیری در من ایجاد نمیکند.
شما لطف کنید از اظهار نظر های نابجا خودداری کنید---->>.یادم نمی اید سوالی از شما پرسیده باشم که تحمل شنیدن پاسخ آن را نداشته باشم.
گفته شما متین عقل تا حد معین میتواند ما را به سمت هدف سوق دهد ونیاز به راهنمایی در ما بیشتر.ولی راهنما تا چه راهنمای باشد.
در ضمن بنده در پست قبلی خود ننوشته ام که فقط به عقل تکیه کنیم .اگر دقیق بخوانید!
پاینده باشد در پناه حق.
-
سلام جناب sorena_arman !
گر چه به نظرم خود شما اولین کسی بودید که مسیر این تاپیک را عوض کردید ولیکن تا حد زیادی در مورد نوع ادبیات به شما حق می دهم .
هدف من از این نوع ادبیات نشان دادن حقیقت چهره ای کریه در پشت نقابی زیبا بود که تا حدودی هم موفق شدم .
ضمن این که اگر چه من و شما به هیچ وجه بر یک عقیده و تفکر نیستیم و نخواهیم بود اما به هیچ وجه نیز خواستار رفتن شما از این تالار نیستم و امیدوارم تصمیمتون را عوض کنید .
-
لطفا جملات زیر را بخوانید و سپس به آخرین جمله که یک جمله سوالی است پاسخ دهید
0.شیعه یعنی پیرو و شیعگی یعنی پیروی و شیعه علی(ع) یعنی پیرو علی(ع)
1.پیامبر(ص) فرمودند: اگر مظلومی(مظلوم یعنی کسی که تحت ظلم قرار گرفته چه مسلمان و چه کافر و چه مسیحی و چه یهودی و چه سنی و چه شیعه و ...) فریاد برآورد که ای مسلمانان کمکم کنید و مسلمانی صدای او را بشنود و به کمک او نرود، او مسلمان نیست!...
2.علی(ع) بر منبر کوفه داد میزد که شنیده ام سپاه شام خلخال از پای یک زن یهودی کشیده اند،اگر کسی این را بشنود و از غصه بمیرد نباید ملامت شود.
3.امام حسین(ع) می فرمایند:مانند باران بر همه جا ببارید.
4.برای باران فرقی نمی کند بر چاله ای ببارد یا بر دریا
5.چند روز پیش از عاشورا سپاه شام که به کربلا رسید امام حسین(ع) به یارانشان گفتند سپاه اینان تشنه اند، سیرابشان کنید و یاران امام(ع)سپاهیان شام را سیراب کردند!...
6.روز عاشورا سپاه امام(ع)تشنه بودند اما سپاه شام آب را بر ایشان بستند...
7.بعد از عاشورا وقتی فضا برای بنی امیه خطرناک شد،مروان، زن خود را به خانه امام سجاد(ع) برد که جای امنی بود و امام(ع) هم پذیرفت که او را نگاه دارد...
6.امروز در غزه دارند یک عده آدم (اعم از شیعه،سنی،مسیحی و...) را می کشند و ظلمهای فجیع می کنند و آن آدمهای مورد ظلم قرار گرفته، فریاد می کشند که ای مسلمانها به ما کمک کنید و ما صدایشان را می شنویم...!
7.شیعه یعنی پیرو،دنباله رو،مشایعت کننده . بستگی دارد پیرو و دنباله رو و مشایعت کننده چه کسی باشی تا شیعه او محسوب شوی...شیعه علی(ع) یا شیعه معاویه...شیعه حسین(ع) یا شیعه یزید؟...
8.ما شیعه هستیم؟...شیعه چه کسی؟...
به نقل از http://www.edalatkhahi.ir/003806.shtml
-
ما(شیعه وسنی) صورتاً از جهات گوناگونی اتحاد داريم ؛
همه از فرزندان آدم و حوا هستيم. (2) همه از جملة امت نبی اکرم r هستيم. (3) همه هموطن هستيم و کشورمان ايران است. لکن برای حل مشکل، وحدت صوری کافی نيست، بلکه آنچه لازم است ايجاد اتحاد و وحدت معنوی است که يگانه راهش هم آن است که عقائد تفويض، بدا، تبرا و تقيه را کنار گداشته و حقانيت صحابه ,خصوصاً خلفای اربعه ,و ازواج مطهرات و اهل بيت را يکصدا اقرار کنيم و بدان معتقد شويم. و دست تطول خود را بجرم انتقاد در حق آنها ملوث ننمائيم. کتابها و اوراق مطاعن را نذر آتش يا محو آب کنيم و بر ماضی صلوات گوئيم. کشمکش سنی و شيعه را کنار گذاشته و دوشادوش همديگر با دشمنان دين مقابله کنيم. اما اگر بنا باشد کما فی السابق بر اعتقاداتمان بمانيم، همچنان که الان نيز هستيم، ديگر هرگز توقع و اميد آن نمی رود که شيعه واقعی از تبليغات يک سنی متأثر شود يا علی العکس يک سنی واقعی از تبليغات يک شيعه تأثير پذيرد و عقيده شيعه را قبول کند، سعی و تلاش هر يکی از فريقين در جهت پنين منظوری تحصيل حاصل است و هيپ نتيجة مثبتی در بر ندارد، بنده معتقدم که تاريخ بر اين ادعا شاهد گويا و زنده ای است زيرا واضح است که صفويه در دوران حکمرانی چه نقشه ها و توطئه های ضد انسانی عليه اهل سنت پياده کردند و همچنين عده ای از حکام اموی ها چگونه شيعه ها را تهديد کردند.
پاینده باشید درپناه حق
-
لطفا بحث ها تون رو مستند بکنین.
ببینید، تحلیل هرکسی از هر چیزی محترم برای خودش، اما اگر قراره بحث کنیم، مستندش کنیم. آنچه گفتم همه مبتنی بر اسناد بلاشک و بدون اشتباه بود. یا از قران یا از معصوم. نه نظر خودم بود، نه تحلیل دیگران. نه کلمات قصار از رجال سیاسی و علمی ، نه وصیت نامه بود ، نه ضرب المثل.
حالا اگر کسی نظر و تحلیل و عقل خودش رو بالاتر از دو منبع مذکور می دونه، که اصلا هم مسیر نیستیم. اون رو به خیر ما رو به سلامت. اما اگر اون دو منبع را ورای عقل خودتون قبول دارید، بسم الله. ادعا کنید و براش دلیل بیارید
ادعا کنید برادرید، دلیل مستند بیارین. ادعا کنید دشمنید، دلیل مستند بیارید. کاری که من کردم.
توی بحث اعتقادی نه جای احساس هست، نه جای اگر و آنگاه، نه جای تعارف و رودربایستی. فقط مدرک و دلیل مستند. همین
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
ادبیات مورد استفاده در این تاپیک واقعا زننده است. " زیب دهن رو بستن، کسانی که نمی خواهند با صحبت تو خود را خر کنند، بی سوادی و.." دوستان برای اظهار نظر در مورد این مسائل نیازی نیست که افراد سوادی در حد شما داشته باشند. با یک جستجوی ساده می توان دریافت که چه می گذرد. دیگرانی که با شما هم رای نیستند نه احمقند، نه کم سواد، نه نفهم و...
امیدوارم یک مقدار تحصیح بشه این ادبیات. در اوج عصبانیت نیز توهین به شخصیت افراد کاری پسندیده نیست. من گاهی از بابت تند بودن ادبیات خود متاسفم می شوم ولی گویا دوستان به تندی ادبیات نیز بسنده نکرده اند و کمر به تمسخر یکدیگر بسته اند. این در شان هیچ کدوم از دوستان نیست.
من امروز به تالار اومدم تا از تمام دوستان عذر خواهی کنم و عرض کنم که از کسی دلگیر نیستم که قصد ترک تالار گرفتم. ولی واقعا این تاپیک مسیرعجیبی پیدا کرده.
sorena_arman
من مسخره نمی کنم، حرف تندی هم نمیزنم، اما جواب تمسخر و لودگی و فحاشی رو خوب بلدم بدم و میدم.
اون ادبیاتی که ازش حرف می زنی نه شایسته تو و نه هیچکدوم از بچه های دیگه هست. متاسفانه یک نفر شروع کرد به تندخلقی، فکر کرد که کسی جوابشو نمیده. اما گمونم فهمید که اینطور نیست.
شما اون قسمتش رو نخونید. اون قسمتهاش مربوط به شما نیست، جواب همون فرد غیر محترم بود که خودتم یه بار بهش تشر زدی، تا که بفهمه باید درست حرف بزنه و اگر جائی جواب چرت و پرتهاشو ندادن دلیل بر این نبوده که کسی فحش و کلمات قصار آب نکشیده بلد نیست.