-
RE: چرا کسی من نمی خواد؟؟؟
من با مردها و زنهای زیادی در ارتباط بودم به خاطر شغلم. فارغ از تعصب و جانبداری باید بگم که متوجه شدم موفقیت های مختلف در زمینه های درسی و شغلی و اجتماعی وداشتن زیبایی و محاسن مختلف معمولاً روی تغییر رفتار خانمها تاثیر منفی بیشتری میزاره تا آقایون. یعنی اکثر مواقع میشه تغییر رفتار رو در رفتار خانم حتی با بدست آوردن یک دستاورد و موفقیت کوچک متوجه شد. نمیگم آقایون اینجوری نیستند اما در اونا شدتش کمتره. البته هر کس از دید مشاهدات شخصی خودش در زندگی راجع به مسائل نظر میده و من هم از این قاعده مستثنی نیستم.
-
ممنون از همه دوستانی که پاسخ دادید. من واسه همه نظرات احترام قائلم و می خونمشون.
اما هرگز نظرم رو به کسی تحمیل نمی کنم. و متاسف نیستم که تحصیل کرده ام. و هدفم در زندگی خیلی بزرگ تر از این هستش، و بازم درسم رو ادامه می دم و فکر نکنم. راهی که انتخاب کردم اشتباه باشه، حتی اگه هیچ وقت هیچ مردی پیدا نشه واسه زندگی بامن ... باز افتخار می کنم که یه زنم ...
-
اصلا ازدواج همه زندگی نیست مهتاب گرامی. من براتون بهترینها رو آرزو می کنم. دلیلی برای سرخوردگی نیست. شما یقینا باید به خاطر داشته هاتون به خودتون افتخار کنید.
-
مهتاب جان ببخشید با صراحت عرض می کنم. اگر چهره ای با زیبایی قابل قبول داشته باشید ( که فکر می کنم همینطور باشه) حتماً همسر مناسب خودتون رو دیر یا زود پیدا می کنید. بعضعی ها مثل الماس هستند با وجود ارزش زیاد کشف نشدن. مثل شما.
-
مهتاب عزیزم ازدواج همه چیزه زندگی نیست بخشی از اونه اگه قسمتتون باشه که ازدواج کنی مطمئن باش می کنی البته اگه خواستگار خوب داری رد نکن
نمی دونم دیگه چی بگم فعلا به امر ازدواج تا اطلاع ثانوی بد بینم
-
وینتر حالا مگه همه چیز به قیافه هست چه ربطی داری مگه هر که قشنگه ازدواج خوبی داشته و هر که هم زشته ازدواج نا موفقی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
زیبایی صورت ملاک نیست که توانایی ها و قابلیت های شما برای ایجاد و حفظ رابطه ملاک است . کدام دختر و پسر زشتی در دنیا تنها مانده اند ؟!می دانستید یکی از فاکتورهای مهمی که در انسان منجر به انتخاب جفت و یا عاشقی می شود بوی بدن است !به لحاظ علمی هم ثابت شده است . خیلی جالبه .
-
دانا جان فرمایش شما کاملاً صحیحه همه چیز قیافه و ظاهر نیست اما اولین چیزی که دیگران را به سوی ما برای ارتباط بیشتر و کشف توانایی ها و شایستگی هامون جلب می کنه ظاهره. ظاهر در خور و مناسب یکی از فاکتور ها در میان دهها عامل دیگه برای انتخابه اما اگر واقع بین باشیم و شعارگونه صحبت نکنیم عاملیست بس مهم. ظاهر خوب به این معنی نیست که حتماً باید قیافه ی خاصی داشت.شیک پوش و تمیز و معطر و نظیف بودن یعنی ظاهر مناسب.حرف من این نبود که اگر کسی ظاهر داره پس دیگه برای ازدواج مناسبه منظورم اینه که ظاهر خوب عاملیست بالقوه برای جذب افراد به منظور شناخت ما . و این رو هم در نظر بگیرید که ظاهر(غالباً) یکی از معیار های پر رنگ در میان آقایون برای گزینش همسره.
-
در ضمن دانا جان شما چرا حرف تو دهن من میذارید؟ من که اصلاً راجع به ازدواج موفق یا نا موفق صحبتی نکردم. این یک مقوله جدا و مربوط به پس از ازدواجه . حرف من در مورد قبل از ازدواج و عوامل جذب افراد که یکی از اونها زیباییه ،بود.
-
aniجان بوی بدن؟؟؟در مورد حیوانات یا انسان های نخستین شاید. ولی در مورد جوانان الان که هزار ماشالله همه خوش تیپ و خوش بو هستن فکر نمی کنی اغراق باشه .یا اگه با این وجود هم درسته میشه با دلیل و مدرک بیشتر توضیح بدی ؟ممنون دختر گل.
-
دوستان یک لحظه به من توجه کنید:زیبایی نسبی و سلیقه ایه شناخت و تعریف زیبایی برای همه یکسان نیست و زشت یا زیبای مطلق هم وجودنداره پس ممکنه کسی که به نظر یه آقا که ظاهر براش مهمه زیبا نباشه و مورد پسنداون آقا برای ازدواج نباشه توسط آقایی دیگه برای ازدواج انتخاب بشه و اون رو بسیار زیبا و جذاب ببینه این بستگی به سلیقه داره نه اینکه هرکه فلان مدل بینی و لب و دندان و چشم و ابرو رو داره زیباست و بقیه که بااین مدل متفاوت هستن نا زیبا اند.
-
teke.yakh عزیز
طبق تحقیقات به عمل آمده 40 خانم هر شب با لباس خواب خوابیده و هر روز صبح لباس خوابهایشان درون شیشه های در بسته قرار گرفت و یک مرد درهای شیشه را برمی داشت و بوی مورد علاقه خود را انتخاب می کرد( نکته اینکه این آقا هیچیک از خانم ها نمی شناخت و روی شیشه ها هم اسمی نوشته نمی شد ) و در ضمن به سر این اقا دستگاه سنجش فرکانس مغز هم وصل کردند تا در تغییرات فرکانس مغز بعد از هر لباس خواب سنجیده شود . نتیجه بعد از صبح 41 روز که اعلام شد شگفت انگیز بود . هر 40 باز این آقا یک لباس و یک بو را انتخاب می کرد واین آزمایش بر روی افراد دیگری هم به همین روش تکرار شد و باز هم همان نتیجه شگفت انگیز !یعنی یک نفر در میان 40 نفر !
-
ani در هر صورت تحقیقات جالبیه،ولی یک واقعیتی که وجود داره اینکه اولین چیزی که پسر رو مجذوب دختر میکنه شکل و قیافه دختره چون در همون لحظه اول که نمی تونه اخلاقش رو بشناسه و یا محسنات دیگه دختر رو ببینه پس اولویت اول میشه همون تیپ و قیافه طرف مقابل
که الان تو ایران به نظر من تعداد پسرهای خوشتیپ و خوش قیافه بسیار بیشتر از دخترهاست(با اجازه دخترها)
-
رامتين من هم حرف شما رو قبول دارم.
-
البته براي اينكه جنگ پيش نياد قسمت اول صحبتتون منظورم بود" اولین چیزی که پسر رو مجذوب دختر میکنه شکل و قیافه دختره
-
بچه ها من تازگی ها به این نتیجه رسیدم که این قیافه نیست که پسرها رو مجذوب میکنه بلکه رفتار دخترهاست
اخه خودم به شخصه دخترهای با قیافه خوب زیادی دیدم که تنها موندن چون اروم و بی سر و صدا بودن و اصلا دیده نمیشدن
ولی دخترایی با قیافه خیلی بدتر بیشتر مورد توجه بودن
در مورد قیافه هم من یک نصیحت خواهرانه به اقایون دارم درسته این خیلی مهمه واسه شما که قیافه اون به دلتون بشینه ولی خواهشن کاری نکنید یه عمر پشیمون شین
من یک دختری رو در دانشگاه میشناختم از نظر قیافه خیلی خوب بود وملایم و زیبا هم ارایش میکرد واسه این دختر پسرا تو دانشگاه سر و دست میشکوندن و جالبه خیلی ها هم واسه ازدواج و نه دوستی جلو میرفتن ولی هم اتاقی این دختره دوست من بود از دست کارای اون تو اتاق گریه میکد
میگفت ملاحظه هیچ چیزو نداره فقط خودش و نیازاش واسش مهمه و همه اعضای اتاق از دستش ذله شدن میگفت مثلا خانم حتی یه بار هم اتاقو جارو نزده و میگه من عمرا دست به جارو بزنم و...
در حالی که از ظاهرش این چیزا واقعا معلوم نبود حتی ما هم فکر نمیکردیم که اینقدر مغروره خوب ظاهری که همه رو گول میزد واسه خودش درست کرده بود
کاش ادما خود واقعی شون مشخص بود اون وقت دنیا گلستان میشد
-
کاترین منظور از رفتار یعنی چی؟ شاید منظورت روابط اجتماعی دخترها باشه،بله این درسته و تاثیر گذار ولی حتما شنیدی که میگن "طرف با یک نگاه یک دل نه صد دل عاشقش شد" والبته مطمئن باشد خداوند همه چیز رو با هم به مخلوق خودش نمیده،ولی مسئله مهم اینه که در ابتدا سیمای هر شخصی چه دختر و چه پسر فرقی نمیکنه حرف اول رو میزنه
-
میدونی آقا رامتین حرف شما کاملا درسته منم عاشق شدن تو یه نگاهو قبول دارم همون طورم که دیدین تو پست قبلیم مثالی هم زدم در مورد اون دختر ولی حرف من اینه که پسرای زیادی جذب زبون بازیه دخترا میشن که حالا نمیدونم اسم اینم روابط اجتماعی هست یا نه ؟
در مورد دخترای که زیبا و مهربان و دوست داشتنی هستند اما آرام بی سر و صدا هستند که کسی اونا رو نمیشناسه چی ؟
دخترایی که با حیا هستند و هیچ وقت کسی نمیتواند درون زیبایی آنها را ببیند ممکن است حالا ظاهر زیبایی داشته باشند یا نه ولی در هر صورت زیاد دیده نمیشوند
نگویید نه که من در بین دختران بوده ام و چنین ظلم هایی را به عینه دیده ام که گاهی انسان به عدالت خدا شک میکند
-
دوستان عزیز مطالب جالبیه استفاده می کنم. لطفا ادامه بدید. من خیلی دوست دارم بفهمم مردای ایرونی واقعا چه انتظاری از خانمی که واسه ازدواج می خوانش، دارن ...
در مورد خودم مایل نبودم از خصوصیا ظاهریم بگم. اما واسه ادامه بحث باید بگم خداروشکر دختره جذابیم و به تیپ، قیافه، اندام و... اهمیت می دم.در اولین برخوردم تاثیر خوبی می تونم بگذارم و این رو خیلی ها اعتراف کردن (مشکلی از این بابت نیست) و اینکه دین دار سنتی نیستم اما هنوز خداوند خیلی واسم مهمه ...
-
سلام
خانوم مهتاب هنوز من جواب سوالم را نگرفتم . شما با توضیحاتی که درباره خودتون دادین ( فردی تحصیلکرده و جذاب و خوش برخورد و دین دار و امروزی ) گزینه خیلی خوبی برای ازدواج هستید . آیا سختگیری خودتون دلیل ازدواج نکردنتون نبوده ؟ شاید هم بگونه ای رفتار کردید که کسی جسارت خواستگاری نداشته باشه ؟ معیارهای شما برای ازدواج چیه ؟
-
سوال خوبی بود،مهتاب خانوم طبق گفته خودتون شما همه خصوصیات رو برای یک ازدواج دارید پس به نظر خودتون چرا کسی رو نتونستید عاشق خودتون کنید؟(البته سعی کنید واقعیت رو بگید تا ما هم بهتر بتونیم تحلیل کنیم)
ضمنا کاترین عزیز در عدالت خداوند شک نداشته باش خیلی از مسائل در زندگی هست که ما ازش خبر نداریم،همانطور که خودت اشاره کردی الان دختران زیبا هم در مورد ازدواج کم مشکل ندارند،چون هر چقدر زیبا تر هستند توقعاتشون هم بالاتر میره و اگر مواظب نباشند فرد مورد دلخواه خودشون رو هیچ موقع پیدا نمی کنند
-
رامتین و سورنا
ممکن است یک آقا و خانم در ارتباطی کاملا عادی با هم رو به رو شوند. مثل رابطه کاری - تحصیلی - خانوادگی و یا دوستی و... ولی بعد به فکر این بینفتند که این رابطه می تواند به رابطه ای نزدیک تری تبدیل شود در نتیجه با دقت در اخلاق و رفتار و تیپ و قیافه این رابطه می تواند مورد توجه بیشتر قراربگیرد . آنچه که شما دو نازنین به آن اشاره داشته اید بیشتر این حس را در من ایجاد کرد که مثلا در پیاده روی در یک صبح زمستانی و یا هر جای دیگر یک تیک به شما بخورد که طرف چه خوش لباس یا خوش تیپ و.. است پس بروم جلو یکی دوکلمه حرف بزنم و شماره ای هم بدهم و.. الی آخر . معمولا روابط از نوع اول بیشتر به نتیجه می رسد تا نوع دوم و میزان موفقیت نوع اول هم تا حدودی بیشتر از نوع دوم است .
اگر ما نتوانیم طرف مقابل را جذب و یا نگهداری کنیم دقیقا بر می گردد به ناتوانی و میزان مشکلات روانی وشخصیتی ما که کاملا قابل برسی و قابل درمان و قابل کنترل است . همین الان دوست ما "مهتاب 27" در دیالوگ کوتاهی که داشته به نکاتی اشاره می دارد که از محاسن او است و در ادامه به نکاتی هم اشاره می کند که من به عنوان حسن او به آن نگاه نمی کنم و دقیقا قسمت میانی و پایانی صحبت هایش با تفکرات و ضمیر ناخودآگاه او هم خوانی دارد وبه وابسته همان مردهابا وی در ارتباط و انتخاب اولیه وی مشگل ندارند ولی در ادامه قطعا مشگل ساز است و طرف را فراری می دهد که دوستمان قطعا باید در خود وعملکرد و تفکراتش تجدید نظر کند.
-
و بعد نکته بعدی اینکه ما پری رویان زیادی را در مسیر تاریخ دیده ایم که کم از شیاطین نداشته اند و زشت رویان بسیاری را هم دیده ایم که قابلیتهای فراوانی از خود نشان داده اند و در تاریخ به نیک نامی از ایشان یاد می شود و... پس چهره چندان ملاک درستی برای انتخاب همسر نیست .
-
راستش من نمی دونم چطور باید کسی رو عاشقم خودم می کردم؟؟؟ در حالی که تا به حال تو اجتماع و محیط کاریم با همه مردی برخوردم... که گاهی توشون مرد خوبم بوده.اما با هیچکدوم دوست نبودم و رابطم فقط کاری بوده آخه هرگز به دوستی با یه مرد موافق نیستم.، ..
چطور باید به بعضی می فهموندم که عاشقم شو؟؟؟ اما تا به حالم هیچ مرد ایده الی سر رام قرار نگرفته ... گاهی خیلی دلم واسه خودم می سوزه، می دونید. خیلی ها اول از من می پرسن حقوقت چنده، و بعد روش برنامه ریزی می کنن ... نه من حرفی ندارم کمک خرج همسر آیندم باشم اما کسی که با این دید جلو میاد منو به خاطر چی می خواد؟؟؟ و البته که مردای زیادی هم بودن که به چیزایی که واقعا براشون زحمت کشیدم ارزشی قائل نبودن و باور کنید شمارشون کم نیست مردایی که از منی که یه دختر نجیب و پاک بودم سایز دور کمرم، سایز لباس زیرم و ... رو سوال کردن واقعا باعث تاسفه در جامعه زندگی می کنم که مردمش مسلمونن اما انسانیت، نجابت، علم، شخصیت یه زن براشون هیچ اهمیتی نداره می دونید آقایون محترم خیلی وقتا با اینکه نمی خواستم اما سعی کردم مرد باشم که بتونم تو این جامعه زندگی کنم...
-
چرا خواستی مرد باشی مگر زن بودن چه اشکالی دارد؟! !!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط digitalman
سلام
خانوم مهتاب هنوز من جواب سوالم را نگرفتم . شما با توضیحاتی که درباره خودتون دادین ( فردی تحصیلکرده و جذاب و خوش برخورد و دین دار و امروزی ) گزینه خیلی خوبی برای ازدواج هستید . آیا سختگیری خودتون دلیل ازدواج نکردنتون نبوده ؟ شاید هم بگونه ای رفتار کردید که کسی جسارت خواستگاری نداشته باشه ؟ معیارهای شما برای ازدواج چیه ؟
سلام
ظاهرا شما هم مثل خیلی از دوستان دیگه برای حل شدن مشکل و یا راهنمایی خواستن تاپیک نزدین بلکه تاپیک زدین تا حرفها و درد دلهاتون رو بیان کنید .
موفق باشید .
-
مهتاب جان میدونی من به این نتیجه رسیدم که واسه پسرا این روزا روابط اجتماعی دخترا و برا بعضیهاشون هم زبون بازی دخترا مهمه
این حرف الکی هست که دختر نجیب و خوب طرفدار داره به شخصه دیدم دختر نجیبی که اروم باشذ هیچ طرفداری هم ندارد
نمیدونم چرا اینطوری شده فقط قیافه و زبون بازی دخترا مهم شده و جایی واسه دیده شدن نجابت و اخلاق نیست
لعنت به این ملاکهای الکی پسرا پس حقشون هست که بدترین اسیبها رواز این دست دخترا ببینن وقتی دیگه هیچی واسشون مهم نیست (البته منظورم پسرای تالار نیست)
به شخصه دیدم دخترای نجیب مگر اینکه از طریق خانواده ازدواج موفقی داشته باشند در غیر این صورت.....................
-
مهتاب نظر دوستان را می خوانی و برای خودت جواب می دی ؟!یا اصلا نمی خوانی بچه ها چی گفتن ؟!و تو چی شنیدی ؟!!!!!!!!!هی کجایی دختر خوب ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
مهتاب نظر دوستان را می خوانی و برای خودت جواب می دی ؟!یا اصلا نمی خوانی بچه ها چی گفتن ؟!و تو چی شنیدی ؟!!!!!!!!!کجایی دختر خوب ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
مهتاب این چه حرفیه ؟!
حالام خواهش می کنم دخترای ایرونی تا همسر ایده الشونو پیدا نکردن ادامه تحصیل ندن چون هرچی تحصیلاتشون بالاتر می ره از ازدواج دورتر می شن آخه مردای ایرونی زن تحصیل کرده نمی خوان...
دختر خوب دوست 30 ساله من که یک خانم تحصیل کرده است ، محقق سازمان انرژی اتمی است . یعنی دانشمند . یک شوهر خیلی نازنین هم دارد که مهندس کامپیوتر است و یک شرکت کامپیوتری دارد . تحصیلات این آقا ی نازنین و گل خیلی کمتر از دوست من است و ساعتهای زیادی بایدبا کمک خانواده دوستم بچه داری هم بکند . چون دوست من تا یک تایمی که در لابراتوار شخصی خودش در سازمان مشغول تحقیق و کار است و بعد هم باید در عرض روز چندین سمینار و جلسه ودانشگاه و.... برود و ساعت 11 شب هم می رسد خانه. تازه می شود زن زندگی و یک مادر و یک همسر وهمراه که باید به مطالعاتش هم برسد . تو از این حد هم به لحاظ علمی و عملی بالاتری ؟! تازه بیا و به زندگی شان نگاه کن . چنان عاشقانه با هم حرف می زنند و عاشقانه با هم مطالعه می کنند و رفتار می کنند وبه فرزندشان میرسند مثال زندنی .
این خانم در زمان ازدواج همین بود که امروز هست و این امتیازات را بعد از ازدواج کسب نکرده فقط راهش را ادامه داده و دست از ادامه تحصیل هم بر نمی دارد چون معتقد است که به اندازه یک نوک سوزن از آنچه در جهان هستی وجود دارد نمی داند و دانستن برایش لذت بخش و گوارا است وهر چه جلو می رود بر بیسوادی خود آگاه تر می شود !
ولی این خانم بی نهایت فروتن و متواضع است و با این سطح از سواد و شعور برای خودش پپسی باز نمی کند که اگر هم باز کند حق اوست ، هر کجا که همسرش حضور داشته باشد ، از سواد و شعور و آگاهی و.... همسرش داد سخن می دهد!( ما می دانیم ، او هم می داند ، شوهرش هم خوب می داند ) و تمام موفقیتهای زندگیش را مرهون محبتهای شوهر نازنینش و خانواده اش می داند . البته این آقا باسواد است اما در حد عادی و شاید یک کم به لحاظ مطالعاتی در حد بالاتر از عادی . خوب اگر این خانم مثل پتک توی سر همسرش می کوبید که من ال و بل هستم زندگی شان چی می شد ؟! جهنم . در ضمن این آقا قبل از ازدواج 8 سال خواستگار دوست من بود و این خانم در آن زمان به جهت یک تحقیق و یک کشف در مقطع لیسانس ، دکترای افتخاری دریافت کرده بود و این آقا هم ترم آخر بود .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رامتين
ضمنا کاترین عزیز در عدالت خداوند شک نداشته باش خیلی از مسائل در زندگی هست که ما ازش خبر نداریم،همانطور که خودت اشاره کردی الان دختران زیبا هم در مورد ازدواج کم مشکل ندارند،چون هر چقدر زیبا تر هستند توقعاتشون هم بالاتر میره و اگر مواظب نباشند فرد مورد دلخواه خودشون رو هیچ موقع پیدا نمی کنند
راستش رامتین اره من حرف خوبی نزدم نباید به عدالت خدا شک کرد در هیچ زمانی
اما میدونی شما همش میخوای به این نتیجه برسی که حالا اگه دختری زیبا بود یا تحصیلات داشت و ازدواج نکرد حتما به این دلیل بوده که توقعش بالا بوده اما این درست نیست
این فرمول در مورد همه صدق نمیکنه
و منم همینو میبینم که دختر ی زیبا هست /نجیب هست /توقع چندانی هم ندارد/
اما به دلیل اروم بودن و... نمیتواند مورد دلخواهش را پیدا کند
و کسی هم نمیتواند او را پیدا کند
اینجاست که انسان به وجود شانس در زندگی پی میبرد
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط رامتين
سوال خوبی بود،مهتاب خانوم طبق گفته خودتون شما همه خصوصیات رو برای یک ازدواج دارید پس به نظر خودتون چرا کسی رو نتونستید عاشق خودتون کنید؟(البته سعی کنید واقعیت رو بگید تا ما هم بهتر بتونیم تحلیل کنیم)
راستش رامتین اره من حرف خوبی نزدم نباید به عدالت خدا شک کرد در هیچ زمانی
اما میدونی شما همش میخوای به این نتیجه برسی که حالا اگه دختری زیبا بود یا تحصیلات داشت و ازدواج نکرد حتما به این دلیل بوده که توقعش بالا بوده اما این درست نیست
این فرمول در مورد همه صدق نمیکنه
و منم همینو میبینم که دختر ی زیبا هست /نجیب هست /توقع چندانی هم ندارد/
اما به دلیل اروم بودن و... نمیتواند مورد دلخواهش را پیدا کند
و کسی هم نمیتواند او را پیدا کند
اینجاست که انسان به وجود شانس در زندگی پی میبرد
-
البته انی عزیزم مردها همه مثه هم نیستند این مثالی که شما از این خانم زدید خیلی عالی بود
اما من یه چزی هم فهمیدم تا کاملا وارد زندگی خصوصی ادما نشیم نمیتونیم قضاوت درستی از زندگیشون داشته باشیم
و ابته نیازهای مردان هم با هم فرق میکند
ممکنه مردی خیلی بیشتر از این چیزا به حضور زنش نیاز داشته باشه
میدونی دیگه باید اینو کاملا پذیرفت زنی با این حجم کاری نمیتونه همه نیازهای همسرش رو براورده کنه مگه ادم چقدر ظرفیت داره که به این همه کار برسه
این به نیاز و خواسته یک مرد از زندگی برمیگرده یکی عاطفی تره و به حضور بیشتر همسرش نیاز داره
و البته یکی هم هست که نمیتونه بپذیره همسرش اینقدر از خودش بالاتره
ببین باید حقیقتو پذیرفت و همونطور که تو مقاله ها هم نوشته عده کمی از مردا میتونن بالا بودن زنشان چه در تحصیل و چه کارو بپذیرن
-
عزیزم طول با هم بودن مهم نیست بلکه عرض آن مهم است که ما همگی همین اشتباه را می کنیم .و برای با هم بودن طول و زمان قائل می شویم که در نتیجه این فکر، زیادی هم به دست و پای هم می پیچیم و بعد دوست من این را قبول ندارم که مردها زنان بالاتر از خود را تحمل نمی کنند . می دانی چرا ؟ به خاطر رفتار ما زنها . خیلی از ما زنها هیچی هم نیستیم ولی ماشالله آن قدر باد دماغ داریم که خدارا هم بنده نیستم ( دور از جون آنهایی که این جور نیستند ) مردها این حالت را نمی توانند تحمل کنند . خدا نکند یک زن ماهی 3میلیون در آمد داشته باشد . پدر مرد را در می اورد و منت می گذارد و عنوان می دارد اگر من کار نمی کردم چرخ این زندگی نمی چرخید و... اصلا چرا 3 میلیون ، 200 هزار تومان !!!!!
عزیزم دقت کردی از ظرافت رفتار دوستم چی نوشتم ، همه جا نفر اول شوهرش را قرار می دهد واصلا نیازی ندارد خودش را مطرح کند . این باید برای ما هم درس بشود . وقتی یک چنین زندکی با این همه تفاوت علمی ، عملی ، مالی ، اجتماعی و... بتواند قشنگ پیش برود ما که قطعا بهتر می توانیم زندگی کنیم . این به روحیه و تواضع زن بستگی دارد . هر کتابی را مردش خوانده باشد وبخواهد در مورد آن حرفی بزند این خانم حداقل چندین بار آن را خوانده ولی هر کتابی این خانم خوانده ( در حد چندین بار ) مردش نخوانده . لزومی ندارد که قد و قامت علمی و فلسفی ومالی ... بگیرند . این فکرها همه مال قبل از ازدواج است .
تو هم بهتره یک کمی در خود دقت کنی و ببینی این حالت که نمی توانی کسی را جذب یا نگه داری علتش چیست . مطمئن باش همه ی مردها ایراد ندارن. تو باید در خودت و کودکی و زندگی پدر و مادر و اطرافت و... به دنبال علت آن بگردی
-
من نمي دونم كاترين معيارتون از نجابت و ... چيست!! متاسفانه رياكاري تشخيصش از نجابت خيلي سخت شده. من قبلا از دختر خانومي خوشم ميومد كه به من به خاطر اينكه توي مراسم ما حجاب در حد يك روسري هست هزاران بار سركوفت زدند. متاسفانه بعدها من متوجه شدم ايشون رابطه كامل جنسي تجربه كرده بودند!!! قبل از ازدواج. من به شخصه از دخترهايي خوشم مياد كه در عين اجتماعي بودن حدود رو خوب رعايت مي كنند. (تصور مي كنم عمده پسرهاي اين نسل هم با من هم عقيده باشند.) دختري كه مي داند يك پسر اون رو واسه سايز اندام بدنش مي خواد مجرد بمونه بهتره از اين كه با همچين پسري ازدواج كنه. اگر من از زيبايي نسبي صحبت مي كنم به اين خاطره كه به هر حال نمي شه انكار كرد انسان فرشته خو نيست و جلوه هاي بيروني هم روش تاثير گذاره. وگرنه پيامبر خدا عطر نمي زد و مي گفت هر كي به درجه اي از عرفان رسيد كه تونست عطر باطنيمو كشف كنه لايق بودن با منه!!!
خانوم مهتاب اين نوع گفتار شما از جمله دلايل مهم واساسي هست كه من به نوبه خودم سمت و سوي يك دختر تحصيل كرده هم نمي رم!!! اين غرور در وجود دخترهاي تحصيل كرده نهادين شده.
ما داريم دلايل اين رو بررسي مي كنيم كه چرا دختران شايسته اي مثل شما تا كنون نتونستند ازدواج كنند و دلايل رو مياريم كه شايد با اندكي تفكر در مورد اين دلايل و با رفع بعضيهاشون كه ممكنه منطقي باشن مشكل برطرف شه. بعد شما بعد از اين همه پرسش و پاسخ يك مرتبه جواب مي ديد كه من ادامه تحصيلم رو مي كنم حتي اگر ازدواج نكنم!!! " خوب منظور؟" مگر كسي به شما گفت ادامه تحصيل نكن. ملقمه اي از احساسات زودگذر و هيجاني؛ غرور حتي اگر بيان نكنيد پشت صحبتهاتون هست.
" تاكنون مرد ايده آل پيدا نكرده ام" من به نوبه خودم باوجود تحصيل كرده بودن با دختري كه با همچين ادبياتي صحبت مي كنه حتي در صورتي كه زيباترين پريچهره باشه ازدواج نمي كنم.تصور نمي كنم هيچ پسري هم در شرايط نرمال ذهنيش و نه عشقي كه چشاش رو كور مي كنه نظري خلاف من داشته باشه.
-
انی عزیز من حالت کلی را گفتم که بین مردا جا افتاده که دلشون نمیخواد خانمشون از نظر تحصیلات وشغل بالاتر باشه درسته مثالهایی میشه زد ولی حالت کلی همون هست میتونیم فکر کنیم مثه فرهنگ جا افتاده اونا فقط از نظر قیافه باید خانمشون ازشون بالاتر باشه
در مورد خودم هم من قدرت نگهداری کسی رو خیلی هم دارم کما اینکه مشکلی هم که تحت عنوان تاپیکی باز کردم همین بود که اون منو ول نمیکنه
اما در مورد جذب من به همون نتیجه رسیدم که همش به روابط اجتماعی و جذب کردن با زبان هست که خانم های زیادی به کار میبرند که توش زیاد موفق نبودم امیدوارم بتونم موفق شم چون من متاسفانه دختر ارومی بودم تا حالا
اما سورنای عزیز من منظورم از نجابت حجاب و تظاهر نیست من منظورم رفتار توام با حیا و متانت است شما اگه دختری رو زیر نظر بگیری رراحت میتونی با توجه به رفتارش با اطرافیان به نجابت پی ببری و حتی حرفایی که میزنه اما دیدم خیلی از پسرا به اشتباه متانت و حجاب ظاهری رو یکی میدونن
اما قبول ریاکاری و دروغگویی زیاد شده
من بدترین ضربه رو از دروغگویی خوردم اونم از کسی که قسم میخورد هیچ دروغی نمیگوید و به منی که در کل رابطه یک دروغ هم بهش نگفتم
اینجاست که بازم ادم به شانس تو ازدواج عقیده پیدا میکنه
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط کاترین
انی عزیز من حالت کلی را گفتم که بین مردا جا افتاده که دلشون نمیخواد خانمشون از نظر تحصیلات وشغل بالاتر باشه درسته مثالهایی میشه زد ولی حالت کلی همون هست میتونیم فکر کنیم مثه فرهنگ جا افتاده اونا فقط از نظر قیافه باید خانمشون ازشون بالاتر باشه
در مورد خودم هم من قدرت نگهداری کسی رو خیلی هم دارم کما اینکه مشکلی هم که تحت عنوان تاپیکی باز کردم همین بود که اون منو ول نمیکنه
اما در مورد جذب من به همون نتیجه رسیدم که همش به روابط اجتماعی و جذب کردن با زبان هست که خانم های زیادی به کار میبرند که توش زیاد موفق نبودم امیدوارم بتونم موفق شم چون من متاسفانه دختر ارومی بودم تا حالا
اما سورنای عزیز من منظورم از نجابت حجاب و تظاهر نیست من منظورم رفتار توام با حیا و متانت است شما اگه دختری رو زیر نظر بگیری رراحت میتونی با توجه به رفتارش با اطرافیان به نجابت پی ببری و حتی حرفایی که میزنه اما دیدم خیلی از پسرا به اشتباه متانت و حجاب ظاهری رو یکی میدونن
اما قبول ریاکاری و دروغگویی زیاد شده
من بدترین ضربه رو از دروغگویی خوردم اونم از کسی که قسم میخورد هیچ دروغی نمیگوید و به منی که در کل رابطه یک دروغ هم بهش نگفتم
اینجاست که بازم ادم به شانس تو ازدواج عقیده پیدا میکنه
كاترين گرامي
قضيه اينست. شما موفق به جذب افرادي مي شويد كه مي خواهيد. اگر طلب كنيد با يك نفر زبون باز(يا كسي كه از عشوه و ناز آمدن يك دختر و زبون بازي اون خوشش مياد) زندگي كنيد بله كه بايد زبون بازي و عشوه و ناز امدن را بلد باشيد. وگرنه براي يك دختر آروم و متين مسلما پسري آروم و سر به زير شايسته است. البته اگر بعدا اين رو نشونه بدي از اون پسر ندونيد!!
من تصور مي كنم اگر منطقي كه در صحبتهاي شما هست ادامه داشته باشه شما انتخاب بسيار خوبي رو خواهيد داشت. در مورد اون دروغگويي اگر شما بد شانس بودي دروغگوييش برملا نمي شد. سخت نگير خواهر من.
من خودم دقيقا به اين باور رسيدم كه حجاب اصلا با متانت يكي نيست. (نه اينكه حجاب نشونه عدم متانت باشه ها -منظور اينه كه دليلي براي همراهي هميشگي اين دو نيست.)با حرفهاتون موافقم. اون خانوم به راحتي سر خنده و شوخي رو با هر غريبه اي باز مي كردند كه فكر مي كنم نشونه خوبي بود از دروغگويي ايشون.
:72:
-
من مطمئن هستم برای ادامه راحت حتما موفق می شوی .سنی نداری .27 سال . خیلی جوانی و هر چه تجربه ات زیادتر شود راه ها را هم یاد خواهی گرفت . همین اندازه که کمی کار خودت رامی دانی 50% جلویی .
-
من با سورنا موافقم،خانوم مهتاب شما غرور خودتون رو نمی تونید پنهان کنید البته اگر شرایطی رو که از خودتون بیان کردید راست بوده باشه(شکل،تحصیلات،روابط اجتماعی خوب،جذاب بودن و ...)، باز هم به نظر میاد یکسری از مسائل رو پنهان می کنید و واقعیت ها رو به ما نمیگید پس مسلما ما هم نمیتونیم درست کمکتون کنیم و مسائل رو ریشه یابی کنیم اینکه، مشکل از شماست؟ و یا افرادی که می خواهند شما رو انتخاب کنند؟
-
سلام دوستای گلم، از نظرات مفیدتون و از اینکه وقت گذاشتین واسه سوال مهتاب ممنون، راستش بیشتر واسه همدردی سوالم رو مطرح کردم اما همه حرفهاتون واسم ارزشمنده، از کسانی که پاسخ دادن چه همدردی کردن و نکردن ممنون، قبول دارم حتما شخصیت منم یه سری نقص و عیب داره، سعی می کنم بیشتر به خودم بپردازم. و اصلاح شم. خیلی وقت بود این تنهایی آزارم می داد. و خواستم با مطرح کردنش کمکی به خودم کرده باشم... اما هنوز هیج چی عوض نشده و من آروم نشدم شاید بهتره این جور مسائل رو فقط با خدا در میان بگذارم، با اینکه صبرم تموم شده اما بازم بهتر از خدا کسی صلاحمو نمی دونه، دعا کنید خدای بزرگ و مهربون هر چه زودتر خواسته من و خیلی از بنده های دیگش رو برآورده کنه، و منم بتونم شکر گذار باشم و صبر کنم.