همه ما از ناراحتی که برای شاد پش اومده متاسف و ناراحتیم ول من فقط یه چیزو میگم:
وقتی شمعی خیلی بیشتر از توانائیش سوسو میزنه مواظب باشیم شاید تنهائ شمع تا صبح طول نکشه و به خاطره ها بپیونده!
نمایش نسخه قابل چاپ
همه ما از ناراحتی که برای شاد پش اومده متاسف و ناراحتیم ول من فقط یه چیزو میگم:
وقتی شمعی خیلی بیشتر از توانائیش سوسو میزنه مواظب باشیم شاید تنهائ شمع تا صبح طول نکشه و به خاطره ها بپیونده!
کاربران پس چرا ساکت شدید .....
آقاي لرد حامد
چي ميتونيم بگيم؟بگيم به شاد عزيز الهام شده بود،بگيم اين يه داستان كه خود شاد نوشته بود تا مارو امتحان كنه و ببينه در نبودش بي تاب ميشيم يا نه؟يا بگيم براش دعا ميكنيم.....
ميشه ساكت نبود و خيلي حرفها رو زد اما مهم اينه كه الان چه حرف درستي بايد زد؟
چه كاري از دست ما بر مي ياد جز اينكه براش دعا كنيم و از خدا براي او بهترين را بخواهيم؟!؟؟!
من که از ناراحتی نمیدونم چی بگم
شاد دوست داشتنی اینجا جاش خیلی خالیه
خدایا به ما برش گردون سالمشو
دعا به جهت شفا يافتن مريض
--------------------------------------------------------------------------------
( اين دعا را براي بيمار بخوانيد ان شاء الله شفا يابد )
در زبده الدعوات روايت کرده است که رسول خدا (ص) به خاننه حضرت فاطمه(س) آمد . امام حسن را بيمار يافت و اين منظره بر آن حضرت خيلي گران آمد . جبرئيل نازل شد و گفت : يا محمد تعليم کنم تو را دعايي که با آن فرزندت از ناخوشي خلاص يابد گردد و بخواند :
اللهم لا اله الا انت العلي العظيم ذو السلطان القديم و المن العظيم و الوجه الکريم
لا اله الا انت العلي العظيم ولي الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح.
پس حضرت اين دعا را خواند و دست خود را بر پيشاني امام حسن (ع) گذاشت و شفا يافت
اين دعا را دائم بخواند :
بسم الله الرحمن الرحيم
يا منزل الشفا و يذهب الداء صل علي محمد و اله و انزل علي وجهي الشفاء
چون بر سر مریضی هفت مرتبه دعای زیر خوانده شود اگر اجلش نرسیده باشد بزودی شفا یابد و دعا این است:
« اَسئَلُ اللهَ الْعَظیم رَبّ الْعَرشِ الْعَظیم اَنْ یَشْفیکَ »
(از خدای عظیم پرورش دهنده عرش عظیم مسئلت میکنم که تو را شفا دهد.)1
مرویست که برای رفع تمامی امراض این دعا را بر آنها بخوان:
« یاٰ مُنْزِلَ الشَّفآءِ و مُذْهِبَ الدّآءَ صَلّ عَلیٰ مُحَمَّدٍ و اٰلِهِ و اَنْزِلْ علی و جمعی الشَفآءَ »
(ای خدایی که نازل کننده شفائی و برنده درد و مرض هستی! بر محمد و آل او درود فرست و شفا را بر دردم نازل کن.)2
1) زبدة الدّعوات
2) ادعیه عافیت
الهم صلي علي محمد و آل محمد
دانه عزیز ،
حال که دستانمان از او کوتاه است
پس با ندای قلبمان برایش میخوانیم .
از شنیدن این خبر خیلی متاثر شدم ، کاش نزدیک بودم ومیتونستم به عیادتش برم ، همه دوستانی که روی خطید امشب لحظه اذان مغرب برای شفای دوستمون و برگشتش به زندگی دعا کنید ، شاید خداوند دعای یکنفر را اجابت کند .
روز زن عزیز لطفا ما رو بی خبر نذار به همسرش بگو کنارش باشه و بهش محبت کنه شاید عشق اون باعث بشه با بیماری مبارزه کنه و به زندگی برگرده
دست و دلم به سر زدن به تاپيكهاي ديگر نمي رود.
به راستي چقدر زندگي بي ارزش است كه به ثانيه اي از هم مي پاشد و به لحظه اي دگرگون مي شود.
با ديدن اسم اين تاپيك
هر موقع آهنگ " خالي " رو گوش ميدم ، قبل از عرفان ، ياد شادي خانم ميوفتم
ولي واقعا جاش كه خيلي توي سايت خاليه!!!
شادي خانم بازم منتظر ميمونيم تا با حضور گرمتون توي سايت ، همه رو خوشحال كنين
اميدوارم كه خيلي زود خوب بشين
پيشنهاد خانم فاطيما خيلي خوبه ! آره دوستان بياين لحظه اذان مغرب با هم براي خانم شاد دعا كنيم !!
آمدن به عنوان مهمان ....
بعد آمدن به عنوان عضو ....
بعد خروج .....
...
...........
دوباره ....
تکرار ................ تکرار...............تکرار...............
من ناراحت شدم شا د عزیز دختر مهربان دلسوز بود یا امام حسین یا امام حضرت عباس شا د عزیز شفا بده باور نمی شود همه اعضا در اذان مغرب دست دعا بر داریم دعا کنیم بیماری شاد عزیز خوب شود
سلام دوستان،چه اتفاقی برای shad افتاده؟
خیلی دلم گرفته نمیتونم به هیچ جای دیگه تالار سر بزنم ، امیدوارم بزودی یک خبر خوب از روز زن عزیز بشنویم
لطفا ما در جریان آخرین تحولات وضعیت شاد قرار بده
نمیدونم چی بگم حالم اصلا خوب نیست
به خدا دارم دیوونه میشم
این یه هشدار برای همه ماست که ببینیم این زندگی ارزش غصه خوردن نداره
خدایا ما شاد رو از تو میخوایم
ما همه دعا میکنیم که به همین زودی ها خود شاد عزیز به این تاپیک بیاد و خبر سلامتیش رو بده
شنیدن این قضیه برای همه دردناکه
خدایا به خاطر خوبیهای شاد عزیزمون بهش رحم کن و اونو به زندگی برگردون
شاد ما همه برات دعا میکنیم
منتظرتیم
خدایا تو را به آبروی اما حسین قسمت میدیم که شادمون رو بهمون برگردون
دوستان گلم چی شده؟ چرا نمیگید چه اتفاقی افتاده؟ نگران شدم...
سلام من الان تازه متوجه بیماری شاد عزیزم شدم واقعا ناراحت شدم و اصلا نمی تونم جلوی اشکامو بگیرم فقط خواستم بگم تو رو خدا توی یه بیمارستان خوب تخصصی خصوصی بستریش کنین واقعا مهمه من الان دایی ام توی بیمارستان آتیه 20 روز که توی ICU به حالت بیهوشه البته الان رو به بهبودیه واین فقط به خاطر دکترای خوبه. این بیهوشی هم در اثر تشخیص غلط دکترای یه بیمارستان دیگه اس.پس تو رو خدا به بیمارستان خوب منتقلش کنین. از صمیم قلب برای سلامتی کاملش دعا می کنیم و بی صبرانه منتظر بازگشت آن عزیز دوست داشتنی هستیم بی خبر نذارین ما رو.
سلام
خیلی وقته که دیگه خیلی به تالار سر نمی زنم اما چه بد برگشتی بود ! خبر را که خوندم دلم ریخت ، راستش وقتی تاپیک "لطفا منو راهنمائی کنید" را می خوندم به همسر شاد غبطه می خوردم که چنین همسری داره و ازش عصبانی می شدم که قدرش را نمی دونه . تمام کاربرای تالار از شاد به خوبی یاد می کنند و شما(روزن ) هم که چهار سال با اون زندگی کردید جز خوبی ازش ندیده اید ، مطمئنم خدا اون را بیشتر از من دوست داره اما حتما براش دعا می کنم .
چیزی که به ذهن من می رسه اینه که شاد وقتی نتونسته با حضورش مشکل را حل کنه به صورت ناخودآگاه با نبودش خواسته مشکل را حل کنه( کاملا ناخودآگاه ، جوری که حتی خودش هم متوجه نبوده ) . اگه می خواین کمکش کنید باید کاری کنیم که دیگه دلیلی واسه رفتن نداشته باشه .
از شما می خوام که یکی را پیدا کنید که پدر شوهر شاد قبولش داره و باهاش صحبت کنید ، کسی که نفوذ خوبی روی پدر شوهر شاد داشته باشه و بتونه اون را نسبت به خودش و رفتارش متوجه کنه. برای برخی این یه نفر یه بزرگتر فامیله ، برای برخی این یه نفر یه روحانی مسجده ، برای برخی یه دوست خوبه ، به هر حال یه نفر که بتونه روی پدر همسرش تاثیر بگذاره و اون را سر عقل بیاره پیدا می شه . اگه مشکل حل شه و همسر شاد در کنارش قرار بگیره ، امیدوارم بدن شاد هم مبارزه کنه و به لطف خدا شاد برگرده .
روزن خانم به خاطر دوستی تون و حقی که گردنتون داره سعی کنید این مشکل را حل کنید .
از متخصصین تالار عذر خواهی می کنم که پا توی کفششون کردم و اظهار نظر کردم .
یا علی
خدانگهدار
شاد عزیز برگرد
می بینی که همه نگرانت هستن
برگرد و دل همه رو شاد کن
خدایا شادمون رو برگردون
بچه ها برای شفای شادی عزیز همه این دعا رو بخونیم و از خداوند بخواهیم که هر چه زودتر شادی عزیز به آغوش خانواده و دوستانش برگردد . آمین
اللهم لا اله الا انت العلي العظيم ذو السلطان القديم و المن العظيم و الوجه الکريم
لا اله الا انت العلي العظيم ولي الکلمات التامات و الدعوات المستجابات خل ما اصبح.
من از شدت ناراحتی نمیدونم که باید چیکار کنم . دوست ندارم پستهای دیگه رو بخونم فقط منتظر یه خبر خوب از شادی هستم . برای شفاعت شادی عزیز دعا میکنم
شاد عزیز
الان متوجه مشکلت شدم خیلی ناراحت شدم خیلی...
.عزیزم از صمیم قلب برات دعا می کنم و از خدای بزرگ می خوام شادی رو به تو و شاد عزیز رو به ما سالم برگردونه.
دانه عزیز از دعاهائی که گذاشتین ممنون!
الهی به حق این دلهای پاک که عاشقان برای شاد بیتابی میکند که مایه شادی همه اعضائ دردمند همدردی بود دعای مارا به حق امروز روز خانم فاطمه زهرا و حضرت علی(ع) این دوبزرگوار عزیز و فرزندان عزیز و آبرومند آنها برآورده کن و لباس عافیت بر همه بیماران من جمله شاد عزیز بپوشان!
آمین!
دوستان خونسرد باشيد
اين يك امتحان براي همه ماست.
بردباري خود را حفظ كنيد و كار به تقدير خداوند نداشته باشيد. اوست كه مي داند چه مي كند و چه چيزي صحيح است.
خداوندا!
ما به درگاه تو پناه مي آوريم و آنگونه كه صحيح است ايام را به كام شاد عزيز ما بگردان.
دواي دردمنداني و شفاي بيماران.
دواي درد بيمار ما باش و شفاي بيماري او.
آمين
سلام بچه ها، نمیدونم با خوندن مطالبی که شما نوشتین هم احساس خوشحالی می کنم هم ناراحتی، خوشحالم از اینکه تمام دوستان شادی دوستان واقعی هستن و ناراحتم از اینکه با دادن این خبر باعث ناراحتی شما شدم.
وضعیت اون همون شکلیه که دیروز بود، هنوز توی کماس، دکتری که گفته بود مرگ مغزی شده امروز اومده بود بالای سرش وباز گفته بود فایده نداره، بعد از یک سال مجبورید اعضاش رو اهدا کنید الان این کار رو بکنید بهتره، همسرش با شنیدن این حرف عصبانی شده و گرفته دکتره رو زده، اونا هم همه رو از بیمارستان انداختن بیرون، حالا احتمال داره بیمارستانش رو عوض کنن، شماها بیمارستانی که دکتراش به فکر منفعتهای دیگه نباشن نمی شناسین؟
روز زن عزیز روی خطی لطفا از دوستمان خبری به ما بده
گاهي ما آدمها چقدر از هم غافليم
نزديكيم به هم ولي از هم دوريم
تغییری نکرده، اگه یک صدم هم بهتر شده باشه من تالار رو روی سرم میزارم، باور کنید منتظر لحظه ای هستم که بیام و فریاد بزنم که به هوش اومده.
امروز همسرش می گفت قبلا شادی بهش گفته بوده اگه اتفاقی برام افتاد زیاد ناراحت نشو چون من میخوام باهات ارتباط برقرار کنم اگه خیلی ناراحت باشی نمیتونم جلو بیام، روحم قدرت مبارزه با ناراحتی رو نداره، سعی کن آروم باشی تا باهات رابطه برقرار کنم.
اما هیچ کدوم ما نمی تونیم ناراحتیمون رو کنترل کنیم، حتی صبح که همسر خودم رو دیدم، چشماش قرمز بود و داشت گریه می کرد، می گفت می ترسه برای شادی اتفاقی بیفته، بچه ها شادی همه شما رو خیلی دوست داشت، شاید بتونه با شما ارتباط برقرار کنه، اگه این کار رو کرد، اگه خوابش رو دیدید، حتما بیاین بگین
شهرتاي شاد عزيز و نظرات شما دوستان
Lord.Hamed (16) - آخرین بروزرسانی پنج شنبه ۲۱ آذر ۱۳۸۷، ۲۳:۱۹ عصر
مثبت: فعالیت مثبت و کارآمد ، تعامل با اعضا ، شناخت موقعیت و شرایط در برخورد با اعضا ، بخشی از فعایت سازنده است. + درک کاربران در پیشبرد اهداف تالار 21/9/87
sara joon (0) - آخرین بروزرسانی دو شنبه ۱۸ آذر ۱۳۸۷، ۲۳:۴۸ عصر
مثبت: گویش نرم.....دید باز و منعطف
shirin joon (6) - آخرین بروزرسانی شنبه ۱۶ آذر ۱۳۸۷، ۲۰:۴۱ عصر
مثبت: يك دوست به معناي كامل ... يك همراه و مشاور بيطرف... بسيار فهيم و مهربان و خلاق و يك معلم واقعي
harfedel (4) - آخرین بروزرسانی شنبه ۹ آذر ۱۳۸۷، ۱۴:۲۶ عصر
مثبت: مهربان و با گذشت- ايجاد تايپيك هاي مفيد - پيگير مشكلات دوستان و با تجربه
sorena_arman (5) - آخرین بروزرسانی جمعه ۸ آذر ۱۳۸۷، ۰۰:۱۳ صبح
مثبت: روح پاكي با توان اصلاح هرآنچه كژي است حتي در درون
fnh63 (4) - آخرین بروزرسانی چهار شنبه ۶ آذر ۱۳۸۷، ۰۳:۰۹ صبح
مثبت: بسیار بسیار فداکار بارها مشاهده شده در نیمه های شب تک و تنها بدون کوچکترین ذره ای توجه به مشکل خودش از هیچ کمکی برای دیگران دریغ نکرده.( ر.ش به تاپیک "تا حدي اورژانسي" نوشته خودم)
مدیرهمدردی (11) - آخرین بروزرسانی سه شنبه ۵ آذر ۱۳۸۷، ۱۱:۲۲ صبح
مثبت: فعاليت سازنده، تعامل گرم با اعضاء، اهل تجزيه و تحليل، و احساس مسئوليت نمونه پست سازنده ایشون http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4511&pid=41837#pid41837
nushin24 (0) - آخرین بروزرسانی يك شنبه ۳ آذر ۱۳۸۷، ۱۵:۴۸ عصر
مثبت: دلسوز مثبت منطقی
mahbub1 (0) - آخرین بروزرسانی شنبه ۲ آذر ۱۳۸۷، ۰۳:۰۶ صبح
مثبت: rahnamaye khubiye mehrabune
نقاب (6) - آخرین بروزرسانی يك شنبه ۱۲ آبا ۱۳۸۷، ۲۰:۰۹ عصر
مثبت: دلسوز ترین عضو تالار همدردی
bahare.tanha (2) - آخرین بروزرسانی يك شنبه ۱۲ آبا ۱۳۸۷، ۱۹:۲۳ عصر
مثبت: مهربان . پر انرژی. با راهنمایی های منطقی وسرشار آرامش
Search (4) - آخرین بروزرسانی جمعه ۳ آبا ۱۳۸۷، ۰۱:۴۷ صبح
مثبت: بسیار دلسوز و مهربان ، منطقی و روشنفکر ، حقیقت گرا.... و از همه مهمتر :::::::::::::::> الگوی بارز یک انسان نوع دوست <:::::::::::::::
no1 (5) - آخرین بروزرسانی پنج شنبه ۲ آبا ۱۳۸۷، ۱۰:۴۵ صبح
مثبت: http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=4038&pid=36079#pid36079
BABY (3) - آخرین بروزرسانی چهار شنبه ۱ آبا ۱۳۸۷، ۱۲:۴۲ عصر
مثبت: مهربون ، منطقي ، صميمي
روزن (1) - آخرین بروزرسانی جمعه ۱۹ مهر ۱۳۸۷، ۱۴:۵۴ عصر
مثبت: مهربان و همیشه امیدوار و مودب
parmis08 (7) - آخرین بروزرسانی پنج شنبه ۱۱ مهر ۱۳۸۷، ۰۳:۱۴ صبح
مثبت: مهربون ، سرزنده ، دلسوز ، پستاش به آدم آرامش رو منتقل می کنه
persian man (4) - آخرین بروزرسانی دو شنبه ۸ مهر ۱۳۸۷، ۱۵:۲۲ عصر
مثبت: راهنمایی های منطقی و هوشمندانه - سرشار از افکار مثبت که به اعضا نیز انتقال میدهند
ANDIYA (0) - آخرین بروزرسانی شنبه ۶ مهر ۱۳۸۷، ۰۱:۰۴ صبح
مثبت: هم خیلی مهربون-هم اینکه ازخوندن تاپیکهای ایشون خیلی استفاده کردم.امیدوارم همیشه مثل اسم کاربریشون شادباشن.
دانه (15) - آخرین بروزرسانی چهار شنبه ۳ مهر ۱۳۸۷، ۰۸:۵۰ صبح [حذف رتبه]
مثبت: قدرت درك بالا و تشخيص موقعيت افراد
گرد آفرید (12) - آخرین بروزرسانی سه شنبه ۴ تير ۱۳۸۷، ۱۴:۳۷ عصر
مثبت: انعطاف در برخورد با اعضا،درک بالا و همدردانه،واقع نگری و شناخت مسایل به شکلی منطقی.
من خيلي بيمارستانهاي خوب را نمي شناسم اما مي دونم كه توي بيمارستانهاي دولتي اونطوري كه بايد به بيمار رسيدگي بشه نمي شه.
پرنده ای که اوج می گیرد، نه به پرواز، که به بامی دیگر می اندیشد...
خیلی خیلی شوکه شدم... واقعا بغض کردم. اصلا نمی دونستم همچین اتفاقی افتاده تا وقتی لینک رو دیدم!!چرا در مورد بیماریش توضیح ندادید! یه جا فقط گفتید تو کماست! چی شده در اصل؟ امیدوارانه دست به دعا برمی داریم که شاد خواهر عزیز تمام بچه های این تالار باز هم با شادی برگرده. براش تاپیک جنگلش روبه عنوان نماد امیدش تا لحظه خنده مجددش زنده نگه داریم.
چی بگویم . . .ای وای،ای وای . . .خدای من!
سلام به همه دوستان با محبت همدردی
از شنیدن این خبر متاثر شدم .
عاجزانه از خداوند منان شفای عاجل همه مریضها را مسئلت دارم . بالاخص شاد عزیز و دوست داشتنی .
دانه
تو رو خدا بهم بگو shadچی شده؟چه بلایی سرش اومده؟
خدایا شاد و به زندگی برگردون
:302::203: