سلام عزیز دلم
من هم وضعیتی بدتر از تو دارم تازه شانس آوردی که پدر شوهر داری اگه مثل من نداشتی وضعیت بدتری پیدا میکردی تازه جور اونها رو هم باید برای خونوادش می کشیدی
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام عزیز دلم
من هم وضعیتی بدتر از تو دارم تازه شانس آوردی که پدر شوهر داری اگه مثل من نداشتی وضعیت بدتری پیدا میکردی تازه جور اونها رو هم باید برای خونوادش می کشیدی
سلام مریم جون. من فکر می کنم در این برخوردها حسابی مقصر خودتی .
حضرت علی گفته : اگه کسی به ناحق توی گوشت زد تو هم توی گوشش بزن برای همین حکم قصاص رو گذاشته . تو خیلی اشتباه می کنی که باز هم برای اونا کادو می خری و ...
از قدیم می گن: نجابت زیاد ... است . نکن عزیز دلم. با آدم نانجیب نجابت نکن. تو با این رفتارات محبت نمی کنی بلکه فقط و فقط خودت رو خرد تر و اونا رو پررو می کنی . می دونی اونا عادت کردن که به تو بی احترامی کنن. حتی اگه نخوانن هم عادت کردن. داری ضعیف برخورد می کنی . محکم باش همانطور که تو جامعه هستی . تو یک شیرزنی که جز خدا به هیچ کس دیگه ای نیاز ندارد( منظورم از لحاظ استقلال مالی و فکری )
البته در این مورد شوهرت هم بی تقصیر نیست . به قول معروف آب از سرچشمه گل آلوده. باید سعی کنی اونو به خودش بیاری. باید سعی کنی انقدر چاله چوله مالی تو زندگیت به وجود بیاری که دیگه وقت و پولی برای همسرت نمونه که بخواهد خرج کس دیگری جز تو بکنه . سعی کن اصلا بچه دار نشی. وضعت 100 برابر بدتر می شه .
من قشنگ احساست رو درک می کنم . امیدوارم خدا بهت آرامش بده و اینو هم یادت باشه که خدا عادله و یک عدالت پنهانی از طرف اون وجود داره. از هر دست بدی از همون دست می گیری و هرکسی نون قلبشو می خوره . اینو مطمئن باش .
یک روز تاوان پس دادن خانواده شوهرت و حتی همسرت رو خواهی دید. هر وقت خیلی اذیت شدی واگذارشون کن به خدا و سعی کن آرام باشی دوست من . امیدوارم بتونی یک نتیجه کلی از تمام راهنمایی هایی کهبهت شد بکنی و تغییر اساسی تو زندگیت به وجود بیاد. مواظب خوذت باش
مريم جان عزيزم محبت زياد باعث وظيفه ميشه وتازه همه عادرت ميكنن من از وقتي تصميم گرفتم باهاشون رسمي و ير سنگين برخورد كنم اوضاع بهتر شده بيشتر بهم احترام ميذارن سعي ميكنم كمتر برم وقتي هم ميرم رسمي برخورد ميكنم وسرمو با تلويزيون و مجله گرم ميكنم تا وقت بگذره فكر كنم اينجوري بهتر باشه البته هر كس بايد بسته به موقعيتش رفتار كنه ولي هميشه سعي كن شوهرتو تو دستت نگه داري
دوست دارم بدونم که آخر این شاهنامه شما چی میشه آیا رستم می مونه با نوش دارو یا سیاوش با آتش؟
یه پیشنهاد هم براتون داشتم که این مطالبی که اینجا نوشتید بروی کاغذ بیارید باور کنید داستان خوبی از در میاد که شاید با خوندنش بعضی ها (امثال خانواده شوهرتون)یه تلنگری رو حس کنن و این اتفاق برای دیگری نیفته
در پناه حق