-
RE: فکر نمیکردم اینقدر پست باشی
نه نه طراوت جان من اصلا باهات موافق نيستم.بابا مگه جريان منو نخوندين ؟طراوت عزيزم توي پيغام خصوصي هم برات نوشتم که اشتباه ميکني.به خدا اشتباه ميکني.توروخدا نذارين چيزايي که براي من اتفاق افتاد به نوعي ديگه براي شما هم تکرار بشه.اونقدر توي اين مدت سختي کشيدم که حاضرم التماستون بکنم اين کار رو نکنين.
-
سلام دوستای خوبم خیلی خوشحالم که تو این دنیای مجازی اینترنت دوستای خقیقی مثل شما دارم
راوت جان ممنون از نظر دلسوزانت منم موافقم واقعا احساس خیلی بدییه احساس اینکه ببینی شریک زدگیت خیلی راحت میتونه بهت خیانت کنه وتازه بگه فقط سکس میخوادباور کنید از تمام محبتهایی که تو این مدت بهش کردم پشیمونم البته اینم میدونم اگر شرایط مهیا باشه هیچ مردی به سکس نه نمیگه ولی نمیتونم با خودم کنار بیام خیلی سخته احساس اینکه تو زندگی شوهرت درجه دوم باشیواون فقط به خودش فکر کنه
نمیدونم میخوام چییو به خودم ثابت کنم ایا میخوام ازش جدا بشم ؟ نه اینو میدونم که نمیخوام من فقط میخوام بدونم چقدر دوستم داره همین ولی با نظرات مختلفی که اینجا داده شد تصمیم گرفتم دیگه ادامه ندم یعنی اگر بیشتر از این ادامه بدم کارم به تیمارستان میکشه خودم داغون میشم تو این چند روز اونقدر ازش بدم اومده که برای چند سال بس باشه این ماجرا اینو بهم یاد داد که همیشه اول باید خودمو دوست داشته باشم به شوهرم زیاد وابسته نباشم وهمه وقتو احساستمو براش نذارم نباید به هیچ مردی حتی شوهرم اعتماد داشته باشم من تو زندگیم خیلی از خودم گذشتم همیشه خودمو وخواسته هام در اخرین نوبت بودن بیشتر به اون توجه میکردم دوست داشتم احساس خوشبختی بکنه البته از حق نگذریم من تو این چند سال حتی صدای بلند شوهرمو نشیدم همیشه کنارم بوده من از نظر محبت اشباهم ولی فکرشم نمیکردم مرد به این خوبی هم در برابرسکس کم بیاره
حالا تصمیم گرفتم ادامه ندم ودلم خوش باشه به همون چند کلمه اخرش که نوشته بود نمیتونم به زنم خیانت کنم سعی میکنم باورش کنم ولی نمیدونم میتونم یا نه شاید اون چند کلمه رو به خاطر اینکه شک کرده بود من این کارو کردم نوشته باشه ولی من میخوام خودمو گول بزنم وباورش کنم چون نه توان جدایی رو دارم نه توان ادامه این بازی اونقدر افسرده و ناراحتم که حوصله هیچ کاری ندارم نمیدونم میتونم دوباره به زندگیم برگردم یانه
همش میگم ای کاش اینکارو نمیکردم چون خودم داغون شدم فقط خودم امیدوارم هیچ زنی این اشتباهی که من کردمو نکنه مخصوصا زنایی که از زندگیشون راضین وشوهرشونو دوست دارن من تا چند روز پیش احساس میکردم خوشبخت ترین زن دنیا هستم ولی الان.............خدا کمکم کنه بتونم فراموش کنم
-
سلام مارال جان
تصمیم خوبی گرفتی،خوشحال شدم.
موفق باشی
-
نقل قول:
حالا تصمیم گرفتم ادامه ندم ودلم خوش باشه به همون چند کلمه اخرش که نوشته بود نمیتونم به زنم خیانت کنم
صد درصد همینطور بوده و هست.
من به شما گارانتی میدم که اینطور هست.
اون اولش شاید تحریک شده که به این دعوت لبیک بگه ولی با گذشت زمان و فکر کردن در مورد زندگی خودش و شما به این نتیجه رسیده که فکرش اشتباهه و شما رو نمیتونه با هیچ چیز عوض کنه.
پس خواهر عزیز من به زندگی لبخند بزن.
-
چی بگم که گاهی خودمون زندگیمون رو دستی دستی خراب می کنیم.
کارخوبی کردی مارال عزیز. خواهشا از ذهنت پاکش کن.
-
بهترين كار رو مي كني عزيزم. سعي كن كامل از ذهنت خارج كني. مي دونم سخته ولي سعي خودت بكن. تا زندگيت سرشار از آرامش باشه و لذت ببري.
-
حالا كه تصميم گرفتي همه ما هم برات دعا ميكنيم كه به ارامش قبلي برسي و شاد باشي.
-
مارال جان شک نکن که بهترین تصمیمو گرفتی خانومی
امیدوارم بتونی دیدت رو هم عوض کنی اینجوری خودتم کمتر اذیت میشی گلم
-
با اينكه پسرم ولي واقعا اين اخلاق مردا خيلي بده زنشونو فقط براي سكس بخوان
-
دوستان خیلی از راهنماییهاتون متشکرم مخصوصا از اقای مدیر نهایت تشکرو دارم حالم خیلی بهتر شده دیگه شوهرمم برای ای دی اف نمیذاره ولی اینو میدونم که همسر منم مثل خیلی از مردای دیگه تنوع طلبهه
-
فقط برات دعا مي كنم كه ديگه مشكلي مخصوصاً از اين مشكلها تو زندگيت به وجود نياد. نه براي تو و نه براي بقيه. الهي آمين
-
كار شما اشتباه بود
زندگي اي كه مشكل ندارد چه نيازي به امتحان دارد؟!
مگر چه لطمه اي به زندگي شما زده شده بود كه به فكر امتحان و چت و اين حرفها افتاديد.چرا از سر شكم سيري خودتان زندگيتان را با دستهاي خودتان خراب مي كنيد؟!
سري كه درد نمي كند دستمال نمي بندند.
حالا كه شوهرتان چت كرده، مگر الان چه كم و كسري در زندگيتان مي بينيد؟!
-
تجربه بی رحمترین معلم است چون اول امتحان می گیرد بعد می آموزد.
تاوان تجربه است رو داری میدی من جای شما بود دنبال یه تجربه دیگه نمیرفتم.
-
ولی دوستای خوبم حداقل برام ثابت شد حتی مردی که تو زندگی با همسرش خوشبخته بازم دنبال تنوعه دیگه خودمو گول نمیزنم و یه کم عاقل تر برخورد میکنم من خیلی رمانتیک بودم ولی حالا فهمیدم عشف واقعی فقط تو غصه هاست هنوزم گردو غبار اون امتحان از زندگیم پاک نشده و نمیتونم مثل قبل باشم
-
خودت رو اذیت نکن زندگیه دیگه!!!
-
هيچ كس 100 در 100 به شما تعلق نخواهد داشت
اين را باور داشته باشيد.
به خودتان هم شك كنيد چون شما هم نمي توانيد 100 در 100 به او تعلق داشته باشيد.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مارال
ولی دوستای خوبم حداقل برام ثابت شد حتی مردی که تو زندگی با همسرش خوشبخته بازم دنبال تنوعه دیگه خودمو گول نمیزنم و یه کم عاقل تر برخورد میکنم من خیلی رمانتیک بودم ولی حالا فهمیدم عشف واقعی فقط تو غصه هاست هنوزم گردو غبار اون امتحان از زندگیم پاک نشده و نمیتونم مثل قبل باشم
مارال جان بنظر من شما حق داری . هم حق داری زندگیتو محک بزنی ( البته با این روش زیاد موافق نیستم ) . هم حق داری ناراحت باشی .
اما چون همسرت واقعا کاری نکرده ( ظاهرا قصد بر قراری یک رابطه اونهم نه رابطه جنسی را داشته ) بنظر من بهش فرصت بده . گرد و غبار اون امتحان را از ذهنت پاک کن . یک زندگی نباید با همچین مساله ای از دست بره .
میشه از نو و محکمتر ساختش .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
اين را باور داشته باشيد.
دقیقا. 100% موافقم. من عاشق همسرم هستم مارال ولی هنوزم گاهی دوستان دوران مجردیم برام pm می ذارن. ( البته نه چت یا قرارمدار!) ولی این نشون دهنده خیانت من نیست.
همه آدم ها یک دنیای خیلی خیلی شخصی دارند.
مارال عزیز خواهشا حرف گوش بده. اولش که گوش ندادی حداقل الان بده. سعی کن این ماجرا رو فراموش کنی. خودت داری با دست های خودت اتش می اندازی تو زندگیت.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نازنین غ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
اين را باور داشته باشيد.
دقیقا. 100% موافقم. من عاشق همسرم هستم مارال ولی هنوزم گاهی دوستان دوران مجردیم برام pm می ذارن. ( البته نه چت یا قرارمدار!) ولی این نشون دهنده خیانت من نیست.
همه آدم ها یک دنیای خیلی خیلی شخصی دارند.
مارال عزیز خواهشا حرف گوش بده. اولش که گوش ندادی حداقل الان بده. سعی کن این ماجرا رو فراموش کنی. خودت داری با دست های خودت اتش می اندازی تو زندگیت.
کاشکی آقای سنگ تراشان دوباره به این تاپیک سر بزنن و نظر خودشون رو بگن .
خانم نازنین خیانت رو میشه تعریف کنید ؟ خیانت فقط صکصه ؟
الان ده سالی هست که مد شده میگن : زندگی آدمها قبل از ازدواج به خودشون مربوطه . جدیدا هم میگن بعد از ازدواج میشه رابطه سالم داشت معلوم نیست چهار سال دیگه چی بگن .
خانم نازنین به من هیچ مربوط نیست که شما چکار کردید و یا چکار میکنید . من فقط نظرمو درباره این فتوایی که بالا دادید گفتم .
بنظر من کوچکترین مهر و محبتی در دل یک زن یا مرد نسبت به یک غریبه به میزان0001 درصد خیانته و بزرگترین خیانت ها هم از همین خیانت کوچولو شروع میشه . بله همه آدمها یه دنیای خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی شخصی دارن . ولی کاش توی اون دنیای شخصی کسی چیز زشتی را پنهان نکنه .
-
به من هم خيانت شد.من هم همينطور طرفم رو امتحان كردم.تحربه به من ثابت كرده كسي كه ذهنش مسموم باشه و كج روي اخلاقي داشته باشه هيچوقت درست نميشه.اگه جونت رو هم بزاري باز ميره سراغ زنهاي ديگه.وقتي هم كه ميپرسي چرا اينكارو كردي مگه من ارضات نميكردم ميگه كه مگه ادم فقط يه غذارو ميخوره؟ادم بايد طعم بقيه غذاهارو هم بچشه.به هر حال اميدوارم شوهر شما شيطوني كرده باشه.در ضمن تا روشن شدن كامل اين موضوع شما مارال عزيز صد در صد بچه دار شدن رو بي خيال شو
-
اگه با اين اوضاع نا امن در خونتون بچه دار بشي اين بار شما به اون بچه خيانت كردي
-
digitalman عزیز نوشته :
" کوچکترین مهر و محبتی در دل یک زن یا مرد نسبت به یک غریبه به میزان0001 درصد خیانته و بزرگترین خیانت ها هم از همین خیانت کوچولو شروع میشه . بله همه آدمها یه دنیای خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی شخصی دارن . ولی کاش توی اون دنیای شخصی کسی چیز زشتی را پنهان نکنه ."
digitalman کاملا باهاتون موافقم . کوچکترین مهر و محبتی در دل یک زن یا مرد نسبت به یک غریبه به میزان0001 درصد خیانته .
دقیقا همین طوره. ولی منظور من روابط آدم ها بود . اینکه جزئیات خیلی ریز زندگی هر کس به خودش ربط داره. با دوستان دوران مجردیم فقط در حد اینکه گاهی برام pm بذارن بود. نه من احساس محبتی نسبت به اونا دارم نه اونها به من. همه ماها هم الان ازدواج کردیم. ولی در دوران مجردی دوران خوشی داشتیم. آیا می تونیم بگیم تمام اون خاطرات باید از ذهن پاک بشه نمی شه.
در مورد همسرم هم همین طور. ایشون هم توی دوران مجریدش استاد دانشگاه بوده البته برای دو ترم. چند وقت پیش که رفته بودیم نیشابور اونجا خیلی از خانم ها که حالا یا همکارش بودن یا دانشجوهاش رو دید. خیلی خیلی خوشحال شد و تمام خاطرات خوبش یادش اومد.
چند روز پیش دیدم یکی از همون خانم ها براش اس ام اس جوکی زده که از لحاظ اخلاقی اصلا جالب نبود. خب اون موقع من باید باهاش دعوا می کردم و خیانتکار می نامیدمش ؟؟؟
همسرم به من خیانت نکرده فقط با دوستانش در حد روابط انسانی اش رابطه برقرار کرده همین. من هیچ عکس العملی نشان ندادم و به روش نیاوردم و نخواهم آورد.
همسر مارال هم درسته کار بدی کرده ولی شاید از روی کنجکاوی- اشتباه یا هر چیز دیگه چت کرده. دیدیم که به مرحله دوم نرسیده خودش از کارش پشیمون شده.
هر ادمی ممکن تو زندگیش اشتباهی بکنه ولی باید دید اون اشتباه چی بوده و چه زمانی بوده و تا چه حد. و یادمون باشه انسان جایز الخطاست. ولی چه خطایی و تا چه حدی.
-
بچه ها من دوباره یه کاری کردم میدونم کلی دعوام میکنید ولی اینکارو کردم هر کار کردم نتونستم جلوی خودمو بگیرم یه مدت بیخیال شدم ولی بازم نشد تورو خدا سرزنشم نکنید میدونم نباید دوباره امتحانش میکردم ولی نتونستم بازم رفتم کافی نت و نشستم پای چت ولی اینبار همه شرایطو براش مهیا کردم گفتم الان خونه تنهام خواهش میکنم بیا من با زنت کاری ندارم به زندگیتم کاری ندارم من فقط از تو خوشم اومده اونم نوشت اگر دنبال دوست پسری چرا نمیری دنبال پسرای مجرد اینهمه پسر چرا به من گیر دادی من خوشبختم زنمو دوست دارم دزسته حسه تنوع طلبی تو وجود همه مردا هست ولی من باید کنترلش کنم میخوام ارادمو قوی کنم جلسه اول خیلی جلوت شل اومدم منو ببخش که باعث شدم تو دوباره بهم فکر کنی ولی اگر زیباترین دخترم باشی ارزش نداره به خاطر اون زندگیمو خراب کنم من از زنا میترسم خیلی هاشون اول برای سکس میان جلو ول بعد حس حسادت نمیذاره و سعی میکنن پاشونو بذارن تو زندگی ادم نمیخوام غرورت بشکنه .ولی برو دنبال پسرای مجرد گفت من بعضی وقتا میام چت برای سرگرمی شایدم حرفای سکسی بزنم طرفو سر کار بذارم ولی در عمل جلو نمیام نه که بدم بیاد نه ولی زندگیمو دوست دارم میدونم زنم ارزش این از خد گذشتی و دنبال هوس نرفتنو داره
وای یعنی راست گفته یا فیلم بازی کرده منکه کاری نکردم به من شک کنه یه مدتم بی خیالش بودم و قبول کردم که شاید گاهی این اقا هرزم بره ولی این حرفاش ایا راسته نمیدونم دودلم اما یه تصمیم قوی گرفتم ک دیگه نرم چت ایندفه دیگه قطعیه به خودشم گفتم ایدیشم دلت کردم میترسم زیا د گیر بدم قبول کنه وبازم اعصابم خورد شه عیب ندار حالا که این حرفارو زد منم میخوام باور کنم این دفعه انلاین بودیم و ازش سوال زیاد پرسیدم اگر جواباش راست باشه همونا برام کاافییه نمیتونستم افایی که گذاشته بودو باور کنم به همون خاطر انلاین چت کردم تا بیشتر بتونم باهاش حرف بزنم
بچه ها دعوام نکنیداااااااااااااااااااا شیطون گولم زد
-
مبارک باشه . خوشبختانه این ماجرا هم ختم به خیر شد .
مارال خانم فکر میکنم الان دیگه وقتشه همه این فکر ها و ماجرا ها را فراموش کنید و به زندگیتون بپردازید .
موفق باشید .
-
واقعاً خوشحال شدم عزیزم بیا باور کن نه اینکه بگی میخوام باور کنم چون میخوام اروم باشم. باور کن چون حقیقت داره عزیزم . عشق تو پاکه و خدا هم دوست داره. قلب شوهرت هم از عشق تو روشنه ! مبارک باشه عزیزم ایشاا.. تا ابد عاشق هم باشین
-
سلام
من همیشه دنبال یك مصداق برای این جمله می گشتم:
چندین چراغ دارد و بیراه می رود
بگذار بیفتد و ببیند ثمرش را...
حالا پیدا كردم بله مارال هست.
ببیند اگر شیطون گولت زد و این كار را كردی، باید تاوانش هم بدهی.....
مهم نیست كه این بار شوهرت چی به شما گفت...
مهم اینست كه كارت اشتباه بوده...
وسوسه ای كه داری مخرب است.....
دقت كن
خواهش می كنم.
این وسوسه،این نگاه كارآگاهی شما اگر به هر ترتیب ادامه یابد، دیر یا زود زندگیت از هم پاشیده می شود.
به هر حال زندگی برای شماست.
و شما مسئول تصمیم گیری در مورد آن هستید.
من هم به عنوان مشاور به نقش شما اشاره كردم. و فكر كنم به اندازه كافی از خطرات این رفتارتون صحبت كردم.
لطفا سعی كنید به حریم های خصوصی یكدیگر وارد نشوید.
-
زندگیت رو خراب نکن :305:
تنها حرفی که میشه زد همینه!!!!:162:
-
یک کم موضوع عجیبه !!! مارال میره ، کافی نت و شوهرش رو اد می کنه ، و شوهرش هم شک نمی کنه ، که ادش کرده . یا باید به طریقی عجیب این دو ، هم دیگر رو تو روم پیدا کرده باشند ؟؟؟ یا راه عجیب تره دیگه؟؟
-
مارال جان من نظرامو قبلاً دادم. فقط براي اين زندگي دعا مي كنم كه به خوبي و خوشي بگذره.
-
سلام
÷سر بهاری عزیز من تو ضیح ندادم چگونگییه اد کردنمو فقط نوشتم ب یه طریقی که بماند نخواستم بد اموزی بشه ول مطمئن باشی به همین سادگی که شما گفتید نبوده
-
سلام مارال عزيز
اميدوارم ديگه اينكاررو تكرار نكنيد ميدونم اكثر خانمها ميخواهند به نحوي علاقه دوست پسرها وهمسرانشان رامحك بزنند اما اگر 100%مطمئن باشي طرف دوستت داره بازهم اين امتحان كردنها باعث اختلاف ومشكل ميشه منم خيلي دلم ميخواد بدونم طرفم چقدر منو دوست داره اما هيچگاه ازطريق اس ام اس تلفن وچت امتحان نميكنم چون به اين اعتقاد دارم اگر خطايي انجام شود ماه پشت ابر نميماندوپس بهتره تا اون روز خودمو واونو عذاب ندم وميدونم هر مردي اگر درشرايطي قرارگيرد كه امكان خطاباشه امكان لغزشش هست پس چرا خودمون اين امكان وشرايطو ايجاد كنيم مطمئن باش همسرت دوست داره واون چت اولي يك لغزش بود كه تو باعثش شدي موفق باشي عزيزم