-
RE: خانوم ها و دختران همدردی..!!
شیرین عزیز من با همه نظرات شما موافقم شاید گویش بدی داشتم ولی هدف صحبتهام همین بوده....ولی این انسان فهیم که شما مد نظر دارید باید با این حد شعور و جایگاه موقعیت کاری خوبی داشته باشه اگه موقعیت کاری خوب داشته باشه حقوق و خونه و ماشین همه پشت سر هم میان ولی واقعا کسی که 2 ساله از دانشگاه فارغ تحصیل شده(25-6ساله)میتونه به این حد برسه؟من میگم این ها وقت میخواد و یه دختری که بهش میگن پرتوقع حق داره که ارزش هاشو توی سن های بالاتر بگرده اگر قصد ازدواج داره بعضی هم استقلال خودشون رو دارن و ترجیح میدن تا میشه صبر کنن تا فرد مورد نظر را پیدا کنن....
-
واقعاکه شورشو در آورید یعنی چی میخواین دختری که تو خونه پدرش و خرجشو پدرش میده بعداز ازدواج پدر دختر خانوم خرج شماروهم بده نه اون موقع دخترا همه فهمیده و با کمالاتن کم توقع هم هستن دوست داشتین بگین یه چیزیم پدر دختر خانوم مهرتون کنه بد نیست پشت قبالتون خونه و ماشین هم بندازه مگه نه
واقعا که .........................................
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shirin joon
سلام دوباره.....
اولا گردآفريد عزيز از اينكه سلامتين خوشحالم ... اميدوارم هميشه اين مدلي باشين نه اون مدلي ....
.....
و اما نظر من ....
بايد بگم توقع من از همسر آينده ام بسيار زياده.... اشتباه نكنين... توقع من مالي نيست...
البته برآورده شدن احتياجات كه لازمه تشكيل يك زندگيه در حد نرمال ....
و اما توقع من از همسر آينده ام فهم ايشونه... من دوست دارم همسري فهيم و با درك بالا داشته باشم ... دوست دارم فهم ايشون بر من احاطه داشته باشه.... دوست دارم خوب صحبت كنه... با شخصيت باشه.... دوست دارم اگه توي جمع هستيم وقتي شروع به صحبت ميكنه همه ساكت بشن... دوستدارم اينقدر خوب باشه كه من ازش درس بگيرم.... و دوست دارم منو دوست داشته باشه.... بخاطر چيزهايي كه در وجودمه... دوست دارم همه بهش احترام بذارن... و اون موقع است كه من اونو خواهم پرستيد...
واي فكر كنم يه كم تند رفتم... اما باور كنين خيلي خيلي واسم مهمه كه فهميده باشه...
شايد باعث تعجبتون بشه آقايون عزيز... ولي طلا هيچوقت نتونسته منو بطرف خودش جذب كنه.... هيجوقت حسرت چيزي را نداشتم و اصلا يادم نمياد توي يه عروسي چشمم به طلا و جهيزيه و ماشين عروس و ... باشه....
باورتون ميشه اگه ازم بپرسن دوست صميميت چقدر مهريه كرده يادم نيست .... چون اصلا برام مهم نيست....
نسبت به طلا هم همينطورم..نه اينكه بدم بياد... علاقه اي بهش ندارم....
و ديد من به ازدواج اين نيست كه يك نفر بار مسئوليتو به تنهايي بكشه... چه زن چه مرد.... زندگي از ديد من يعني شراكت در همه چيز و قبول مسئوليت هر دو نفر به نسبت توانايي شون.....
زندگي هيچ لذتي نخواهد داشت وقتي يه نفر از اين دو شريك خسته تر و اون يكي راحتتر بشه ....
همه چيز بايد تقسيم بشه ... حتي ناز كشيدنها... هميشه وقتي يه طرف كم مياره اون يكي جبرانش كنه...
راستي چرا ماها توي زندگي مجردي مون واسه دوستاي صميمي و همجنس خودمون همه كار انجام ميديم ولي تو زندگي مشترك با همسرمون يادمون ميره گذشت كنيم.... يادمون ميره ايثار كنيم... يادمون ميره دست همو بگيريم....
ازدواج موفق يعني همون دوست داشتن هاي واقعي ....
من فكر ميكنم ارزش من خيلي بيشتر از اونه كه در مورد طلا يا در مورد ماديات و چشم و همچشمي با شوهرم بحث كنم...
من ترجيح ميدم با همسري كه دوستش دارم به سفر بريم.... بدجوري عاشق سفرم... دوست دارم كوله پشتي هامونو برداريم و بريم همه جا رو ببينيم.... مگه ادما قراره چند سال عمر كنن...
يه خصوصيت ديگه من اينه كه وقتي با كسي دوست ميشم يا آشنا ميشم بدون استثنا هميشه دنبال خوبيهاي اون فرد ميگردم... و سعي ميكنم خوبيهاشو كشف كنم و حتي بعضي وقتها خوبيهاشو بهش گوشزد كنم....
لطقا نگين از خوشي زياد اينا رو نوشتم... من دختري هستم كه خودم بدون كمك ديگران به استقلال مالي رسيدم...
و از صبح تا شب سركارم ... خيلي هم خوشحالم كه سالم هستم و ميتونم كار كنم و دستم تو جيب خودمه ... پس ميدونم كه خواستن توانستنه اگه خدا كمكت كنه و خودت بخواي....
اميدوارم هممون ديدمون رو روي ازدواج اصلاح كنيم و با صداقت جلو بريم....
من معتقدم صداقت و عشق به ما قدرتي خواهد داد كه زندگيمونو بسازيم....
و خدا به اون زندگي رونق خواهد بخشيد...... من ايمان دارم......
درود بر شما دوست عزیز.
لوپ کلام را فرمودید . من هم منتظر شنیدن چنین پاسخی بودم. بهترین اختامیه برای بحث را شما عرضه کردید.
همه سخنان شما حرف دل من بود. بسیار نکته بینانه به موضوع پرداختید.:104:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا 22
واقعاکه شورشو در آورید یعنی چی میخواین دختری که تو خونه پدرش و خرجشو پدرش میده بعداز ازدواج پدر دختر خانوم خرج شماروهم بده نه اون موقع دخترا همه فهمیده و با کمالاتن کم توقع هم هستن دوست داشتین بگین یه چیزیم پدر دختر خانوم مهرتون کنه بد نیست پشت قبالتون خونه و ماشین هم بندازه مگه نه
سلام بر دوست گرامی مینا.
منظور ما این سخنانی که شما زدید نبود اگه تاپیک را با دقت مطالعه فرماید متوجه می شوید. در ضمن ما نیازی به قباله پدر خانوم آینده خود نداریم .... ما خواهان کمتر شدن سخت گیر ها در زمینه زندگی مشترک از طرف خانواده دو طرف (دختر و پسر) هستیم که بیشتر خانواده دختر سخت گیری می کنند. موفق باشید
-
نقاب عزيز ممنون....
اما كاش بقول يكي از عزيزان.. اينا عملي بشه... منهم به حرف زدن تنها معتقد نيستم...
كاش بشه همه ما اين عقايد رو عملي كنيم.... كاش اينقدر از رفتار هم نميترسيديم.....
كاش اينقدر زود يكطرفه به قاضي نميرفتيم....
كاش همه صداقت رو الگوي رفتاري خودشون ميكردن و دروغ در زندگي هيچ جايي نداشت.....
به اميد اونروز ..... روزي كه آغازش يك صداقت طولاني باشه در تعهدي شيرين.... تعهد دو انسان به هم .....
-
شیرین جان چیزهایی که شما گفتید تمام ارزوی دختر و پسران است
اما همانطور هم باید گفت که این چیزها در افراد نادری میباشد
و متاسفانه کمتر کسانی به این بلوغ کامل رسیذه اند
به امید روزی که چنین فردی را بیابیم
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مینا 22
نه توقعتو به عنوان یه دختر کم کن کسی نیازی به الطاف پدر زن نداره!! خیلیه ها! می گی توقعتو کم کن خیلی درخواست بزرگی می کنی انگار که اینطور جواب می دی!! شاهزاده خانوم کسی با شما نبود! احتمالا شما مذهبی هستی و باید بدونی هر گونه درد و رنجی از بابت توقعات نامطلوب همسر بر دوش شوهر وارد شود خداوند و فرشتگان بر آن زن نفرین می فرستند(حدیث امام صادق) احتمالا اینجای مذهب به دردت نمی خورده! نه؟
-
!! شاهزاده خانوم کسی با شما نبود! احتمالا شما مذهبی هستی و باید بدونی هر گونه درد و رنجی از بابت توقعات نامطلوب همسر بر دوش شوهر وارد شود خداوند و فرشتگان بر آن زن نفرین می فرستند(حدیث امام صادق) احتمالا اینجای مذهب به دردت نمی خورده! نه؟
اقای سورنا فکرمیکنم توی هیچ جایگاهی با این که افکار شما رو پوچ میدونم به شما بی احترامی نکرده باشم که شما به خودتون اجازه میدید من رو اینطور خطاب کنید و یا اینکه شما اصلا در حدی نیستید که بخوایید به من بگید کسی با من بود یا نه اینجا یک دنیای مجازی است که هر کس حق صحبت دارد هر کس دیگری هم که مخالف است حق بی احترامی ندارد....من هم اصلا ادم مذهبی نیستم ولی اینو میدونم که عالم محضر خداست در محضر خدا معصیت نکنید این که شما ایه و حدیث حفظ باشید اهمیتی ندارد مهم دله که با خدا باشه یا نه و شما باز هم حق ندارید اعتقادات دبنی کسی را به تمسخر بگیرید....من تمام رفتار شما را به حساب سطح فرهنگ وتربیت شما میزارموبه هیچ عنوان دیگر برای شما در هیچ تاپیکی جوابی ندارم شما هم خواهش میکنم از این به بعد حد خودتون را نگه دارید تا مسایل به حاشیه نرود
از همه دوستان در این تاپیک معذرت خواهی میکنم بابت این پست که به تاپیک هیچ ربطی نداشت ولی احساس کردم از سکوتم داره سواستفاده میشه...باز هم عذرخواهی میکنم
-
you are in mistake dear sara
مخاطبم شما نبودید!! اون بالای نقل قولم رو بخون
-
به هر حال خانوم با تربیت همه که نمی تونند مانند شما فرهیخته فکر کنند و انسان گونه رفتار کنند و پر مغز صحبت کنند. ما اینجا در حال یادگیری هستیم و این نیازمند گذر زمان و آورده شدن بیش از پیش مطالب قوی و منطقی شما دوستان هست. پیشرفت حرفهای پوچ امثال بنده به سمت سرمنزل مقصود هم به یکباره صورت نمی گیره.از دیدگاه شما در مورد ازدواج می شه فهمید که چه دل با خدایی دارید نیاز به گفتنش نبود. البته بابت این اظهارات نغز و هنرمندانتون در مورد سطح فرهنگ و تربیت چیزی رو انتقال نمی دم که با نگاهی به تاپیکتون می شه گفت" تو خود از این مجمل بخوان حدیث مفصل را" در ضمن من هم می تونم روزی صدنفر رو به قربونگاه ببرم دلم رو همواره پیش خدا نگه دارم.مشکل اینجاست که اگر یک نفر بیاد بگه بابا اینایی که شما می گید اگر دین باشه که باید به حال دیندارها گریست باید اون فرد رو تا سینه تو خاک دفن کنند!!!
من به مینا هم هیچ توهینی نکردم ایشون من رو بابت گفتن یک عبارت به چند چیز متهم کردند این یک جوابیه بود. یا حق
-
ای وای چرا این تاپیک همش دچار تنش میشه؟؟؟؟ قبل از این میگفتم ادامه دهیم اما الان با نقاب و گردآفرید موافقم ادامه ندیم بهتره.
-
ببینید عزیزان خوشبختی یک نسخه ی معین نداره که اگه بپیچیش دیگه زندگی رو بردی ...شما باید اول ببینید طرف چه نوع شخصیتی داره ایا خود اگاه و مستقل و خود باور و دارای اتکا به نفس بالا پر تلاش و.... هدفی برای ایندش داره و در راه رسیدن به هدفش هم تلاش میکنه و صادقه ...بسم اله میتونی به این مرد اعتماد کنی و به او هم حس خوب اعتماد متاقبل رو بدی و در راه پر فراز و نشیب زندگی هم گام بشید و بسوی اینده ای روشن حرکت کنید ....
-
متاسفم . تاپیک خیلی تو حاشیه رفته.
دوستان خوبم خواهشا احترام ها رو رعایت کنید
-
سلام
اگر نتوانیم یك بحث مكتوب منطقی بنگاریم، پستی را كه می توان قبل از ارسال بارها آن را بررسی كرد و خواند و بعد از اطمینان ارسال كرد، پس وای به محاوره ها و تعاملهای رو در روی ما با دیگران.
دوستان خواهش می كنم همه توجه كنیم. كه ادبیات مناسبی را به استخدام بگیریم. احساسات خود را كنترل كنیم و هیچگاه شخص و شخصیت یكدیگر را هدف قرار ندهیم.
به خدا سخن خوش تاثیرش بیشتره ها
اگر قبول ندارید آزمایش كنید.
-
سلام . باید کمی از ماجرا رو تعریف کنم شاید بتونین کمک فکری بیشتری به من بکنید.من با یک دختر خانمی به طور اتفاقی آشنا شدم و کم کم اون خانم از نظر خودش نسبت به من یه صحبتی با من کرد . من به خودم نگرفتم ولی نظرم نسبت بهش در لحظه عوض شد .ایشون خانم بسیار زیبایی هستن و من اصلا روی ایشون حساب نمیکردم چون یه چیز دست نیافتنی بود که همه به دنبالش هستن .کافیه یه ذره شل بگیره تا ۱۰۰۰ تا دوست پسر بریزه دورش.کم کم منم به این خانم علاقه مند شدم.وقتی که میگفت همش به تو فکر میکنم.من دیدم که خودمم همش به فکر اون هستم . من قدر عشق پاک این خانم رو میدونم و بدون هیچ انتظاری از ته دل دوسش دارم.ایشون از من میخوان که فقط با ایشون باشم و با اینکه میدونه من کسی رو ندارم منو کنترل میکنه و مواظب هیچ دختری با من روبرو نشه . وقتی اشکاش ریخته میشه دلم میخواد بمیرم .وقتی میگه اگه تورو با یکی دیگه ببینم خودکشی میکنم بهش میگم آخه من مگه کی هستم که اینو میگی .با اینکه خودم عاشقانه دوسش دارم ولی میبینم من با اون خیلی فرق داریم .با کسی مشورت کردم گفت که این عشق از روی هورمون و چند ماه دیگه میبینی که رفته عشق یکی دیگه شده و روی ازدواج باهاش فکر نکن . حالا با دانستن خلاصهٔ ماجرای من اگه مطلبی به نظرتون میرسه منتظر شنیدنش هستم با سپس از همهٔ شما دوستان
-
سلام من ازدواج کردم 3 سال قبل و با پسری که اون موقع فقط حقوقش ماهی 150000 تومان بود . ملاک من ایمان طرفم بود و اراد بالاش وقتی برام از برنامه های آیندش صحبت کرد بهش امیدوار شدم و حالا با لطف خدا کارش رو عوض کرده و حقوقش متوسط 800 هزار تومن در ماه شده که واسه ما خوبه. میخوام بگم فاکتور های مادی اونقدر مهم نیستن مهم شخصیت طرف خونوادش و این دست مسائل هستش بقیه رو میشهبا تلاش تو زندگی درست کرد.
-
-
به نظر من مرد فقط شعور داشته باشه بقيه چيزها حله . نه جدي بهش فكر كنيد!! اينجور نيست؟؟
-
خوب تا شعور رو چی تعریف کنیم!! ممکنه در ذهن خانومی مرد باید شعور این رو داشته باشه که زنش به یک سفر هر دو سه ماه یک بار و به یک عروسی و ست لباس عوض کردن هر ماه نیاز داره و عدم درک این بشه بی شعوری مرد!!!!
-
اجازه بديد ادامه رو بگم .
همچنين زن خوب زنيه كه شعور درك شعور مردش رو داشته باشه .اينجوري بهتر شد.
احتمالا ما خانمها هم بايد بگيم زن با شعور زنيه كه درك كنه شوهرش دوست داره گاهي اوقات واسه خونه تكوني يه دستي رو زنش بلند كنه يا واسه تفريح هم كه شده و عوض شدن روحيه اش يه چند شبي رو با چندتا از .....سر كنه نه؟
منظور من از شعور در زن و مرد رياست طلبي يا كنترل روابط يا زورگويي و زياده طلبي و ..............هزارتا مورد ديگه كه توي ذهن شما آقاي سورنا_آرمان هست نبود. اگه طرفين شعور درك موقعيتهاي مختلف رو داشته باشند مي تونند با منطق خاص اون موقعيت مشكلها رو حل كنند و حتي شرايط طوري شه كه اون آقا با همون مثال مسافرت خانوم كه گفتيد خيلي راحت كنار بياد و حتي همراهي كنه.
ماها ادم هستيم از گوشت و خون ويه احساس غير از اين چي داريم؟؟ آقاي سورنا_آرمان؟!!!
-
هیچ مردی همچین توقعی رو از زنش نداره که بپذیره که مرد می تونه رو زنش دست بلند کنه ولی خواهر من نزدیکترین گزینه به منه که شعور مرد رو این تعریف می کنه که در هر شرایط مالی که هست نیازهای مالی زنش رو اولویت بدونه و ازسفر اون چشم پوشی نکنه!!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
هیچ مردی همچین توقعی رو از زنش نداره که بپذیره که مرد می تونه رو زنش دست بلند کنه ولی خواهر من نزدیکترین گزینه به منه که شعور مرد رو این تعریف می کنه که در هر شرایط مالی که هست نیازهای مالی زنش رو اولویت بدونه و ازسفر اون چشم پوشی نکنه!!!!
تو را بخدا فقط با مثالهایی که از اطرافیانمان دیدیم روی کل موضوع و انسانها قضاوت نکنیم
-
آقای آرمان من اگر دختر داشتم حتما می خواستم دامادم بشی ولی متاسفانه ندارم ، برادرم خیلی تند میری چرا اینقدر بدبینی من الان 13 سال ازدواج کردم ، بیشتر مسئولیتها ی خونه روی دوش منه ولی باز هم احساس بدبختی نمیکنم چون عمر دنیا خیلی کوتاهه مهم اینه که همدیگه رو دوست داشته باشیم ، و به زندگی به چشم تجارت نگاه نکنیم، ولی جدا دوست دارم شما ازدواج کنی و بعدا توی این تالار نظرت را بدونم
-
ممنونم از اظهار لطفتون. ولی برای اینکه یک موضوعی رو بدونیم که نباید حتما اونو تجربه کنیم. کافیه تو همین تالار جستجو کرد . سر موضوعاتی بعضا زندگی ها به چالش کشیده شده که من سرم سوت می کشه.انصافا به این باور رسیدن که زندگی مشترکه! و کسی به واسطه جنسیتش توقعاتی رو نباید داشته باشه خیلی کم به چشم می خوره. "دختر بودن به صرف خودش و به تنهایی برای برخی توقعاتی رو ایجاد کرده که ناشی از کج فهمی مسئله خواستگاری و موندن تو عشقهای پوسیده قرنهای 5 و6 هست. هنوز برخی دوست دارند باهاشون مثل لیلی رفتار بشه!!"
-
برای من موضوع خیلی ساده تر از این بحث هاییست که شما دوستان مطرح کردید . من اگر روزی قصد خواستگاری از بانویی را بکنم خود واقعی ام را به او نشان میدهم و شرایط مالی و شغلی و طرز فکر و همه چیز رو براش توضیح میدم. حالا اگر ایشون قبول کرد که فبها المراد و اگر هم نپذیرفت مشکلی نیست و گزینه ی بعدی در دستور کار قرار می گیره. اگر بدانیم که برای ما هزاران فرد متناسب در جامعه وجود دارد از توقعات بالای چند نفر هراسی نخواهیم داشت . اگر خانمی توقعات بالایی از همسر آینده اش داشته باشد دو حالت برایش رخ میدهد . یا اینکه کسی رو متناسب با توقعاتش پیدا میکنه و کامروا میشه که خوشا به حالش یا اینکه بعد از چند سال انتظار و پیدا نشد فرد مورد نظر و مطابق با توقعاتش سرخورده و ناامید میشه و سعی در کمتر کردن اونا میکنه که اون موقع معمولاً یکم دیر شده.
-
اوضاع اینقدرها هم ساده نیست!! معمولا توقعات فراوانی وجود دارد که برخی از آنها فقط نادیده گرفته می شود و ببرای همیشه حذف نمی شوند.بنابراین بعد از ازدواح سرباز می کنند!!
-
من نامزد کردم/نامزدم خونه نداره/ماشین نداره/شاغله/ماهی 300000
اما نامزدم فهمیدست/باشعوره/به خوبی توی هر شرایطی اطرافیانشو درک میکنه/خصوصیات اخلاقیمون وعلایقمون جفت همه/ میتونم بگم یک روح در دو بدن هستیم !!1/و مسئله خیلی مهمتر برای من این بود همسر ایندم با غیرت و تعصبی باشه(از مرد بی غیرت بدم میاد) نامزدم دقیقا همونی که میخواستم/خیلی مهربونه/ذاتا با محبته/متواضعه/پر تلاشه/با احساسه/مرد زندگیه.
-
باز هم مهم نیست . چون هر عملی عکس العملی داره!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط sogol93
من نامزد کردم/نامزدم خونه نداره/ماشین نداره/شاغله/ماهی 300000
اما نامزدم فهمیدست/باشعوره/به خوبی توی هر شرایطی اطرافیانشو درک میکنه/خصوصیات اخلاقیمون وعلایقمون جفت همه/ میتونم بگم یک روح در دو بدن هستیم !!1/و مسئله خیلی مهمتر برای من این بود همسر ایندم با غیرت و تعصبی باشه(از مرد بی غیرت بدم میاد) نامزدم دقیقا همونی که میخواستم/خیلی مهربونه/ذاتا با محبته/متواضعه/پر تلاشه/با احساسه/مرد زندگیه.
تبریک میگم . به پای هم پیر شید. دلیل پیدا کردن همچین نامزد خوبی این بوده که مادی گرا نبودید. اگر چه همیشه داشتن حداقل ها لازمه.
-
آقاي آرمان من آرزو ميكنم همون زن حوري وشي كه توقعاتش كمتر از خانم ليلي باشه نصيبتون بشه
-
سورنا اگه من اون دختری رو که انقدر تو رو نسبت به همه بدبین کرده ببینم چشماش رو در میارم ...برادر عزیز هنوز که مرغ شما یه پا داره (که البته در یه مواردی به نظر من این یه حسن شما محسوب میشه ) درسته اینایی که شما میفرمایید جزء قابل انکاری نیست ولی همیشه هم همینطور نیست خیلی ها هم مادیات براشون در درجه های پایین تر زندگی قرار داره هرچند یه بخش تاثیر گذار خواهد بود ولی باور دارن میشه با قناعت یه چیزایی رو کمتر داشت و درعوضش به فاکتورهای ارزشمند تری در زندگی رسید و به همسرشون به عنوان یه بانک که از نظر مالی و عاطفی تامین شون میکنه نگاه نمیکنن.هرچند قبول دارم دختراهایی با این خصوصیت وجود دارن ولی انشاالله اونی که وارد زندگی شما میشه از این دسته نباشه.و شمارو به خاطر وجودت خودتون بخواد پس به خدا توکل کن و یه کم خوشبین باش تا خدای نکرده اون چیزی که همیشه نگرانشی سرت نیاد...کاترین درست میگه گاهی اوقات مشت نمونه خروار نیست
-
لطفاً به حرفای آقای سورنا به دید مسئله ی شخصی نگاه نکنید. خوب ایشون داره برخی از باور ها و اعتقاداتی رو که از قدیم در جامعه ی ما جا افتاده مورد انتقاد قرار داده وگرنه اگر با این وضعیت اگر اراده به زن گرفتن کنه بالفرض هیچی هم که نداشته باشه خیلی آدم های درست و حسابی حاضرن زنش بشن. دیگه ما تو جامعه ایم میفهمیم دیگه . بطور مثال بعضی از فامیل هایی که دختر دارند انقدر تابلو آدمو تحویل میگیرن که نگو. به هر حال بحث سر اینه که برخی از حق و حقوقی که از قدیم به طور غلط تعرف شده باید عوض بشه . خانمها اگر خواستار تساوی هستند باید تساوی رو در همه چیز بخوان چه حقوق چه تکالیف . از آنجایی که حرفهای سورنا دست رو نقطه ضعف خیلی از خانمها میزاره خیلی ها تاب تحملش رو ندارند . خانمها واقعیت اینه که به همون میزان که با جلو رفتن زمان توقعات خیلی ازخانم ها بالا رفته اما آقایون هم یاد گرفتن دیگه باج الکی به بهونه ی اینکه خانوما لطیفنو این صحبتا به کسی ندن. واقعیت این بوده که تا الان سهم مرد در زندگی مشترک زیاد تر از زن بوده ولی بیش از این جایز نیست این طور باشه . باورها باید تغییر کنه. تساوی باید حاکم بشه.
-
دوستان عزیز من میگم درسته که یه سری مسایل وجود داره و نمیشه انکارش کرد ولی همه مثه هم نیستن نمونه بارزش خود من به آقایون کاملا بی اعتماد بودم ولی فکر کردم و دیدم با این دید منفی اولین کسی که بزرگترین ضربه رو می خوره خودم هستم و نباید تمام آدم هارو با یه چوب زد...و یه نسخه برای همه پیچیدو اعتقاد پیدا کردم که همه آقایون مثه هم نیستن خیلی از اونا از زنها که پرچم دار داشتن وفا و احساسات پاک و محبت هستن قابل اعتماد تر و مهربون ترن و وفادارترن ...پس بیاین با یه زاویه به همه نگاه نکنیم .من خودخواهی بعضی از دخترا رو رد نمی کنم همونطور که بعضی مسائل رو در مورد بعضی از آقایون رد نمی کنم..جناب سورنا خودت به من یاد دادی خاکستری نگاه کنم نه سفید ونه سیاه ...پس چرا خودت هنوز به این قضیه اینطور نگاه می کنی ...سخت گیرد زندگی بر مردمان سخت کوش
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wintersun77
لطفاً به حرفای آقای سورنا به دید مسئله ی شخصی نگاه نکنید. خوب ایشون داره برخی از باور ها و اعتقاداتی رو که از قدیم در جامعه ی ما جا افتاده مورد انتقاد قرار داده وگرنه اگر با این وضعیت اگر اراده به زن گرفتن کنه بالفرض هیچی هم که نداشته باشه خیلی آدم های درست و حسابی حاضرن زنش بشن.
من هم عرض کردم که فردی نگاه نمی کنم. تکه یخ عزیز ممنونم از لطفتون. ولی من نه با زنان که با این باور برخی از اونها مبارزه می کنم . و این مبارزه رو کاملا مثبت می دونم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط wintersun77
. خانمها اگر خواستار تساوی هستند باید تساوی رو در همه چیز بخوان چه حقوق چه تکالیف . از آنجایی که حرفهای سورنا دست رو نقطه ضعف خیلی از خانمها میزاره خیلی ها تاب تحملش رو ندارند . خانمها واقعیت اینه که به همون میزان که با جلو رفتن زمان توقعات خیلی ازخانم ها بالا رفته اما آقایون هم یاد گرفتن دیگه باج الکی به بهونه ی اینکه خانوما لطیفنو این صحبتا به کسی ندن. واقعیت این بوده که تا الان سهم مرد در زندگی مشترک زیاد تر از زن بوده ولی بیش از این جایز نیست این طور باشه .
-
مبارزه کنید برادران عزیز ولی گمون نکنم از دست این جماعت زنان با سیاست بر بیابن .خدا بهتون کمک کنه ما هم خوشحال میشیم موفق بشید و اون دسته از خانم هایی رو که راه و از چاه تشخیص نمیدن به جاده سلامت هدایت کنید ...حق گرفتنیه دادنی نیست پس اگه فکر می کنید حقی دارید بگیریدش ...یه چیزی رو من اینجا یاد گرفتم و برام جالب بود تا قبل از این فکر میکردم این خانم ها هستن که برای احقاق حق خودشون تلاش میکنن ولی حالا می بینم آقایون هم می خوان حق واقعیشون رو استرداد کنن پس چه خوبه با دونستن خواسته های همدیگه به خودمون و در درجه بعدی به طرف مقابلمون کمک کنیم تا به اون چیزی که میخوایم برسیم.
-
چه فکرمی کنید که می توانید و چه فکر می کنید که نمی توانید در هر دو حالت حق با شماست!!(فورد)
همین که باج الکی ندیم به خاطر زن بودن طرف مقابل خودش اول مسیره. دیگه کمتر مردی حاضره با یک زن بیکار و با توقعات فراوان ازدواج کنه. البته هستند مردهایی که عشق کورشون کرده و از همسرشون تنها چیزی که طلب می کنند همین زنده بودنشه!!