وایییییییییییییییی
نمایش نسخه قابل چاپ
وایییییییییییییییی
تو اون سئوال شما اتاق را انتخاب می کردید ،،، نه سرنوشت مردم را :))
در واقع شما اتاق هدایت خانم الهه زیبایی ها را انتخاب می کردید ، دیگه بعدش انتخاب با خانم الهه زیبایی ها بود بره یا نه :))
شاید خانم الهه زیبایی ها میگفت نمی رم :)
یا شاید هم به اتاقی که فرستادیدش ، وسط اتاق تونل میزد میرفت اتاق بغلی :biggrin-new:
الان فکر کنم خانم الهه زیبایی ها داره میگه : اینا دارن چی میگن :))
.......................
سوال 2 :خانم الهه زیبایی ها را کدام اتاق می فرستادید؟
↓
شما گفتین ایشون رو از کدام اتاق میفرستادین؟
که خودش تصمیم میگیره، چکار بمردم دارین آخه :) اگر من مثلا توی اون سؤال مسئول یه هتل عجیب بودم بازم یه حرفی ( مثل سینمایی اتاق ۱۴۰۸ )
آقای کرای حواستون پرت شد... برید خرماها نارگیل بپاشین :)))
پ.ن
فکر خاصی نمیکنن، شما این پتانسیل رو دارین که بحران ها رو حلش کنین.
هفت عزیزم تبادل نظره دیگه... قرار شد اینجا در مورد مسائل تاپیک صندلی داغ صحبت کنیم ، سر و صدای بچه ها توی کوچست ...
خسته نباشی خدا قوت:72:
مدیر صندلی داغ وظیفه سنگینی داره و می بایست تا آخر فعال باشه ( برا همین هیچکس قبول نمی کرد مدیریت صندلی را :))
دوره های قبل مجری بود - الان نیست ....و وظیفه اش با مدیر صندلی داغ هست ( بعضی موقع ها می تونید مثلا ورود کنید که چرا پاسخ اتاقک های من پر پر شد :)) )
راهی ندارید خانم 7 جز اینکه جزء نفرات آخر شرکت کننده باشید :))
به نظرم انگیزه و انرژی تون هم بیشتر میشه برا مدیریت صندلی ( اگه نفرات آخر باشید )
آقای برادر ماشاءالله هزار بار متن هاتونو ویرایش میکنید ...متن قبلیتونو خوندم که به بچه ها گفتید قبول نکنید .... کودک بدجنس درونتون فعال شده میبینم .... من چه بدی به شما دوستان کردم نمیدونم ....
یه پیشنهاد بود ...بالآخره من بعد از آقا غلام میشینم فرقی نداره ... ان شاءالله عمری باشه .
شما جدولاتونو طراحی کنید :18:
هزار و 2 بار تقریبا :))
تو تایم خودش آدم خب ویرایش می کنه ...باید صبر کنید بعد تایم ویرایش :)
متن بالا هم میگه بچه ها قبول نکنید :)
پاسخ هاییی که در صندلی داغ بچه ها میدن ، مدیر صندلی داغ می بایست آنالیزش کنه
الان چند سئوال من ماستمالی شده ...مدیران باید پاسخگو باشند دیگه :))
مجبور شدم خودم اقدام کنم که با موفقیت رسیدگی کردم :))
به نظرم اگه تایم داشتید ، هر تایمی که که اختصاص میدید به همدردی - از نیم ساعت بگیر تا هر چی ..... وقتتون را بذارید تو این کار : یعنی آنالیز جواب بچه ها )
باز یه پشنهاد میدم :
به نظرم یه همراه مدیر هم داشته باشید ( از یکی از دوستان درخواست بدید همراه شما باشه - مثلا یکی از خانم ها ) شاید بعضی موقع ها فرصت کم داشتید - طبیعی ست )
در صندلی داغ قبلی هم دو سه نفر به مدیریت کمک می کردند .
به نظرم یه همراه در مدیریت صندلی داغ داشته باشید
از ما گفتن بود ( کار سبک تر میشه ...و تایمتون آزادتر و یه موقع اگه نبودید صندلی به سرپرست نشه )
:)
برا ما که فرق نمیکنه نفر بعد کی باشه :)
ان اشالله هر کی باشه مثل صندلی داغ خانم بهاری جذاب و خوب باشه .
..........................
صندلی داغ ،،چه از شرکت کننده ها و چه از پرسش کننده ها و چه مدیران صندلی داغ ...تمرین خوبی در همه عرصه ها هست ( از رشد فردی - تا صبر - رشد دانسته های - انتقاد پذیری ها و....)
که می تونه تمرین خوبی برا همه ی ماها باشه و ان شالله درست و مفید و در ارتقا رشد فردی بتونیم همه استفاده کنیم .
موفق باشین .
...................
پ.ن » الان سایت یه ارتقاء داشت فکر کنم :)
مثل اینکه مشکل ویرایش و نقل قول و .... درست شد
آقای برادر آنالیز کردن که میشه کرد ...فقط نمیخوام جنبه ی قضاوت کردن طرف مقابل رو داشته باشه .
همراه میخوام چکار کنم ؟ کار سختی نیست که ...مگه چند تا شرکت کننده داریم مگه ؟ هفت تا هم نمیشن .
آقا غلام ممنونم ازتون ... رضایت شما برام مهم بود ...
آقا برادر تیرتون به سنگ خورد .
خب پس از 25 خرداد تا 29 خرداد من میشینم روی صندلی جیز ...
تا میتونید بسوزونید منو ...رحم نکنید ها .
ببینیم و تماشا کنیم ... عجب صندلی بشه انصافی ...
آقا غلام این چی بود این وسط ....رفتم دانلود کردم ....قشنگ بود .
آقای برادر یه سؤالی برام مدتیه پیش اومده دلیل اینکه اینجا میپرسم این هست که نمیتونم تو تاپیک حال و احوال چیزی بنویسم ...میگه محدودیت پست دارم ...
حالا سؤالم دو تاست :
1 _ شما شکل کدوم شهید هستین ؟ چون تو یه پستی قبلا نوشته بودین یکی بهتون گفته شکل یه شهیدی هستین ولی یادم نمیاد .
2_ چطوری با یه عارف آشنا شدید ؟ برامون تعریف میکنید ...(لطفا ) چیا بهتون میگفتن ؟
این ها سؤالاتی هستن که واقعا دلم میخواد بدونم .
به خدا قصدم این نبود که بخوام زرنگی کنم و سؤال های صندلی داغی بپرسم ...
شهید c-r-y چیه ؟ من دقیقا یادمه نام یه شهیدی که میشناختمش رو گفتن .
کاش بیشتر درباره ی اون عارف توضیح میدادید ... دلم میخواست بیشتر بدونم چطوری بوده ؟ فقط همین یه جمله رو که بهتون نگفته ...
اگه توضیح میدادید خوب بود ...
حالا که این سؤاله ولی خدا نکنه آدم کارش گیر شما بیفته :)
دوستان اینجا چه خبره!!
از صبح به این ور رسیدیم به صفحه شش!!:303:
اقای کرای اینجا صندلیشون برگزار میشه؟؟!!
قضیه من چی بود؟؟
یا حسین
همه آنلاینن:104:
تا میام سه خط بنویسم سه تا پست میاد بالا
- - - Updated - - -
سون ماشالله صندلیت همرو انلاین کرده
- - - Updated - - -
من میخواستم پیشنهاد ی تاپیک اموزشی به مدیریت بدم
اومدم دیدم تالار درحال ارتقا و قطع و وصلی...گفتم فایده نداره
الان انگیزه گرفتم بازم....
سلام الهه جون خوبی عزیزم ؟
خودمم نمیدونستم چنین استقبالی میشه از صندلی دااااغ .... تازه خوبه جمعیت زیاد نیست ...خودمون به جون هم افتادیم :58:
نه بابا آقای کرای فرار کردن ...فکر کردن دو تا سؤال پرسیدم میخوام زرنگی کنم و بشونمشون رو صندلی .
پس فردا هم نوبت خودمه ...هر چی تلافیه بچه ها سر من در میارن ... اتفاقا دوست دارم اذیت کنن .
عادت کردم دیگه .
همراهمون باش الهه جون ... :43:
اقای مدیر انصافی میبینید شما دائم میزنید تالار تا ۷۲ ساعت درحال ارتقا و
درش و میبندین ولی بازم این بچه ها ول کن نیستن
خب ی جایزه ای مرحمت کنید دیگه...انصافی سرپا نگه داشتن تالارو
- - - Updated - - -
دقت کردین میایم همدردی تیکه کلام هممون شده انصافی
یک دو سه چهار انصافی یک دو سه چهار انصافی:311:
این واژه ی زیبای انصافی از آقا غلام به ما هم سرایت کرد ....
ولی انصافی قبلا آقا غلام میدیدم یه پیامایی توی تالار میزارن ولی حالا جزء دوست خوب ما شدن ....یهویی اینطور شد .
خودمم اول چراغ خاموش می اومدم تالار و میرفتم ولی یهو خودمو تو دل همه جا کردم :58::58:
آره جون بزیه ... فکر کنم همه با خودشون میگن این سون عجب حوصله سر بریه .
عزیزم از اولش تو دل همه بودی
- - - Updated - - -
راستی من صبح زلال و دیدم تو تالار می پلکید
بگیریدش کت بسته بیارید رو صندلی:biggrin:
راستی تالار الان ارتقا پیدا کرده؟؟ !!!:303:
داده های نخ نما مونو میگیرن بعد ی مدت دوباره میدن
بعد کلی هم باید ذوق کنیم که ارتقا پیدا کردیم هورااااا:102:
- - - Updated - - -
عجب:huh::huh:
سلام
صندلی داغ منم امشب بپایان میرسه.
* من آنچنان که باید نتونستم ظاهر بشم، خودتون واقف بودین سایت مشکل داشت و از طرفی با تبلت یا گوشی خیلی سخته پاسخ دادن و رنگ بندی و استفاده از استیکر ( بخوبی خودتون ببخشین )
* برخی سؤالات دینی یا سیاسی رو جواب ندادم چون در اون زمینه تخصصی ندارم و احساس کردم شاید جواب هام نظرات شخصیم باشه و بهتر هست از کارشناس اون حوزه سؤال بشه و همانطور که مستحضر هستین اکثر سایت های داخل ایران هم ملزم به رعایت این دست قوانین هستن. من از پرسش سؤالات شما ناراحت نشدم و اگر جوابی ندادم حمل بر بی احترامی نباشه.
* سه، چهار مورد هم سؤالات بی ربط یا عجیب بود که بنظرم باید پشت این دست سؤالات تفکر بیشتری باشه و این برای همه بهتر و پسندیده تر هست.( باهوشا میدونن چی میگم :)) )
در کل تجربه ی خوبی بود برام، ممنونم برای حضور تک تک شما و مدیر تاپیک صندلی داغ ... انشالله عروسیتون یا روزای خوبتون جبران کنم :) .امیدوارم صندلی های داغ و پر هیجانی رو تجربه کنین.
پ.ن
اگر یه وقتی نتونستم توی صندلی داغ شما شرکت کنم منو ببخشین و بدونید حرفی یا سؤالی نداشتم جز درخواست آرزوهای خوب براتون...
دوستدار شما سحر بهاری :heart:
یه تاریخم بزنم ۹۹/۳/۲۴
سلام دوستان مهربون و عزیزم :72:
الهه جانم تو به من لطف داری عزیز دلم ...:43:
سحر جانم همین حضور گرمت توی صندلی داغ برای ما خیلی ارزشمنده و ممنونم که دعوتمون رو پذیرفتی ...لحظات خیلی خوبی رو کنارت گذروندیم ...امیدوارم همیشه سلامت باشی و به اون رضایت درونی که مد نظرته برسی عزیز دلم .
:72::72::72::72::72::72::72:
من یه بار دیگه اعلام کنم تا بچه ها اشتباه نکنن ...
از یکشنبه 25 خرداد تا جمعه 30 خرداد ( جمعه گرفتم که رند بشه ) مهمون صندلی داغ خانم هفت هستن .
سلام.
خدا قوت دوستان.
آخیش، تشکر فعال شده.
الهه خیلی از سوالات خوشماومد :)
دوست شدن اعضا که ممنوعه، یه کپی ازخودت بگیر ادرس بدم بفرستی برام... دلم یه دوست مثل تو میخواد.
.
.
خانم 7، بالاخره معلوم کنید تاریخ تولدتون 16 مهر 70 یا 25 مهر 70؟ اگه معلوم نکنید کادو نمیدیم، تازه هر دو روزشو شیرینی میگیریم.
.
.
سحر خانم، واقعا خیلی شبیه sahar.66 هستین. حتی علاقتون به پلیس شدن و اینکه یه بار اقدام کردین برای پلیس شدن.
ایشون هم یه کاربر خوب و موثر تالار بودن... که انگار از دست من ناراحت شدن و رفتن یهو. :( ولی من همیشه به یادشون هستم و امیدوارم هر جا هستن خوب و خوش باشن.
.
.
.
بچه ها نازنین هم دعوت کنید... فکر کنم با من قهره... ولی به جان خودم من اصلا پستشو نخونده بودم و وقتی اون پست رو فرستادم منظورم فقط همون جملات پست خودم بود و هیچ پنهانی پشتش نداشتم :( فکر کنم از یه تشکر من دلخوره... تا تشکر فعاله و یادمه برم حذفش کنم.
.
.
.
متاهل های تالار هم که کلا تحویل نمیگیرن....
.
.
خانم ارم قرار بود بیان... منتظریم.
.
.
اقا حامد هم دعوت کردیم نیومدن.
.
.
اقای کرای فقط گیسو کمند ازپس شما برمیاد... جاشون خالی.
.
.
اقا غلام هم انصافی خیلی مشتی هستین :)
.
.
خب اینم از تنفس بعد امتحان... شانس اوردین امتحانمو خوب دادم و گرنه الان داشتم به زمین و زمان بد و بیراه میکفتم !!!
انصافی این خانم مصباح الهدی رو هم اگه کانتکتی چیزی دارین ازش بهش بگین بیاد. به مدیر گفتم،گفت باشه، ولی خبری نشد :18:، کلاه قرمزی. اسکارفیس که لطف کرد اومد، شمیم الزهرا رو هم بگین بیاد. این قدیمیها خیلی کم پیدان. اگه شماره ای ایمیلی چیزی دارین ازشون، بهشون بگین بیان ببینیم چطوره حالشون
خیلی متشکرم ، منم از کنار شما بودن لذت بردم، هر چی آرزوی خوبه مال تو، مراقب خودت باش:72::heart:
مگر نمیدونی؟ همه ی سحرها از یه سیاره دیگه یه شب با یه شهاب سنگ اومدن به زمین، اونا همه چیشون شبیه همه حتی آرزوهاشون... منم یه دونه از این سحرهام ...
اومدم روی سیاره ی شما یه گل بچینم و برم ... مثل شازده کوچولو .. راستش قبلا یه گل چیده بودم ولی دیروز پژمرد ، امروز باید برم دنبال یه گل تازه بگردم و زود برگردم سیارکم...
اگر یه روز ی Sahar66 رو دیدم سلامتو بهش میرسونم میگم از سیارکش شبا بهت چشمک بزنه ، توام چشمتو از آسمون بر ندار.
من همیشه شاهد پشتکارت بودم، انشالله یه روز دانشمند این مرز و بوم بشی و بدرخشی ... من ازت همین توقع رو دارم . بدرخش...
:72:
اقاا بازی هنوز ادامه داره
این روبوسی ها و خدافظیا چیه؟
در مورد سوالم توی تاپیک خانم سحر بهاری کلی در مورد فنای در عشق نوشتم ولی دیدم نمیشه نوشت در موردش.
یه سؤال خیلی مهم بود هیشکی از من نپرسید... کی میدونه اون سؤال چی بود؟ میگن فقط یکنفر تو کهکشان میدونه:303:
سلام به همه دوستان فعال تالار
خواهشمندم یکم از سرعت پست گذاشتن خودتون بکاهید تا من بتونم سوال و جواب های صندلی داغ رو بخونم .
با تشکر
سلام
جواب معما عالی بود، چجوری به راستگو میگید روستاتون کجاست و راه پایتخت رو نشون میده.:)
میدونم سخت گیرانه بود البته.
پ.ن. اقا غلام نه اون سوال نیست، خانم سحر بهاری گفتن که ازدواج کردن.
در آخر خیلی ممنون از شما بابت جواب دادن.
در پناه خدا باشید
دوستان واقعا تخته گاز دارین میرین
ی کم ارومتر من پرایدم بتونم بهتون برسم اصلا نمیتونم برسم پستهارو بخونم
سحر خدا رحمتت کنه اینایی که من میبینم
فرداهم میان دم در خونتون سوال میپرسن
ول نمیکنن ها...:311::58:
بابا امروز ۲۴ام ها
- - - Updated - - -
تموم شد نوبت سحر
- - - Updated - - -
خدا رو شکر من از دستتون فرار کردم:311:
....
عمو غلام عمو غلام اسمصونو خاله قزی نبستن
الهه هستم کلاس اول از تهلان
آقا غلام از اتاق فرمان اشاره میکنن خانم بهاری بیا چای بخور مهلت تموم شده تقریبا و خانم هفت کمین کردن ، عصبانیم هستن ممکنه خون چشماشونو بگیره دیگه هیچی . :)) به همون سؤال و جوابا اکتفا کنین.
.........
آقا زونیام
جواب معما درست بود دیگه؟ :)
.
.......
الهه خانم من آدم روزای سختم، البته فیلم زیاد میبینم :))))
تشکر از خانم بهاری
استفاده کردیم
نوشتید رفتید فضا ( تو سیاره تون ) :)
با این وضعیت ، خانم 7 شما هم خودتون را آماده کنید برا فضا رفتن :))
خانم 7 پس تا جمعه گذاشتید رند بشه یعنی 30 خرداد :)
میذاشتی 31 خرداد کامل رند بشه دیگه :))
چند سری سئوال آماده دارم ( 7 و 8 سری ) ....معمولا با سری 1 و 2 کار تمومه :)
خودتون را آماده کنید ، من صندلی داغ را فعلا دارم فوت میکنم :))
با توکل و با امید خدا و با کمک آقایون تالار ،،، نفر بعدی را به فضا می فرستیم :))
سئوالات سنگینه و امکان داره مورد هدف بگیرید ( 100 درصد می گیرید )
داریم سفینه تون را می ساز یم خانم 7:biggrin-new:
سلام بچه های گلم ....
چطورید گلای تو خونه ؟ :72::43:
دیگه مهمونمون رو خسته نکنیم ...اگه میدونستم صندلی رو دوست داشتین بیشتر تایم میزاشتم برا هر نفر .
نفرات بعدی هر کدوم 5 روز فرصت دارن .
حالا دیگه رو سؤالات من فوکوس کنید ..از حالا بگم سؤالای آسون نپرسید :18: