-
RE: پول عامل همه مشکلات
سورنا-آرمان مهربان و الان عصبانی! سلام
بیشتر حرفاتون درسته و جای جواب نداره مخصوصا احادیثتون ولی یه مطلبی رو از قلم انداختید! این احادیث و اون طرز زندگی برای اون زمان خوب بود و درست توی زمانی که زن رو مثل گاو و گوسفند خرید و فروش میشد مطمئنن اگه یه دفعه بهش آزادگی و اختیارات میدادن نمی شد جمعش کرد و زندگی به زوال می رفت ولی الان زنهای ما کمتر از همسرانشون درآمد ندارن و می تونن از حقوق خودشون دفاع کنن پس زمانه تغییر کرده و به قول خودتون باید مثل دو تا دوست کنار هم باشن ولی دوتا دوست!
شما از مشکل من اطلاع دارید نامزدم از من سوء استفاده می کرد همون چیزی که شما فک می کنید زنها دارن از مردا می کنن!پس عکس حرفهاتون در مورد زنها و مردها هم وجود داره!(افسوس!!!!!)
بی شک زن باید به مرد تکیه کنه و فراموش نکنه در ازای این تکیه و پشت گرمی باید برای شوهرش شادابی و طراوت و دل گرمی رو بوجود بیاره کوتاهی از هر کدوم از طرفین نتیجه اش خراب شد زندگیه
زنها توقعات مادیشون زیاده چون یکی از راههای ابراز علاقه رو توی هدایایی که شوهرانشون بهشون میدن می بینن این تفاوت طبیعی بین زن و مرد هست و توقعات مردها درک کردن و حفظ غرور اونهاست که اینها مثل یه ترازو می مونه اگه توقع می کنی باید توقعاتی که ازت میشه رو هم انجام بدی!
برادر بزرگوار من شما چه مجرد باشید چه متاهل زندگی داشته اید با مشکلات خودش و این فقط فقط به خود شما ربط داره و وسلام
همه ما مشکلاتی در زندگی داریم که اگه می تونیم بهم کمک کنیم اگر نه بهتره از کنار هم بی تفاوت بگذریم ندیدن بهتره از بازجویی و سرزنش
دوستان عزیز خواهش می کنم کمی آرامتر و با حبت تر با هم صحبت کنید و جانب ادب رو از دست ندید
ممنون