سلام
دلائل ازدواج؟؟؟؟؟؟
به نظر من ازدواج هم یک مرحله از زندگیه که توی وقتش با یک انتخاب درست باید انجام بشه.
من هم با نظر" زندگی" موافقم.
البته به نظر م ازدواج نکردن بهتر از یک ازدواج غلط است.
موفق باشید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
دلائل ازدواج؟؟؟؟؟؟
به نظر من ازدواج هم یک مرحله از زندگیه که توی وقتش با یک انتخاب درست باید انجام بشه.
من هم با نظر" زندگی" موافقم.
البته به نظر م ازدواج نکردن بهتر از یک ازدواج غلط است.
موفق باشید.
شاد و zendegy عزيز
من هم حرفهاي شما دوستان رو قبول دارم ولي نمي دونم ايا دختري هست كه به اين مساله راضي بشه كه تا اخر عمر فرزند نداشته باشه؟ يك زندگي دو نفره
ولي من تصور نميكنم اين اتفاق بيفته يعني در همان اولين صحبتها بشه به دختر بگي كه قصد فرزند دار شدن نداري
رامتین عزیز چرا نمیشه این صحبتو مطرح کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط رامتين
حالا تو اولین جلسات نه ولی به مرور میشه گفت
اگه اینقدر واست مهمه خوب پس باید مطرح کرد البته این نظر منه
در ضمن دخترایی هم هستن که زیاد از بچه خوششون نمیاد مثلا نامزد یکی از دوستام بهش گفته بود من بچه نمیخوام نمیدونی دوستم چه ذوقی میکرد چون دوستم هم زیاد تمایلی نداشت
در ضمن به نظرم اگهچند سالی از زندگی مشترک بگذره و بچه ای به دنیا بیاد عشق وارد مرحله پخته و قشنگی میرسه
مشکل اینه که ما فکر میکنیم که بچه عشقو از بین میبره که اینطور میتونه نباشه و به ما بستگی داره
كاترين در هر صورت اين مسئله اي كه ممكنه افراد كمي با اون سرو كار داشته باشند احتمال داره در آينده مشكل نظرم در ارتباط با ازدواج رو تاپيك كنم تا بچه ها كمكم كنند،چون من با خيلي از دلايلي كه بچه ها در مورد دلايل ازدواج ميارن مشكل دارم
عزیزم کسی شما رو مجبور نمیکنه ازدواج کنید. اگر فکر می کنید از هیچ نظری نیازی به یه مونس و همراه ندارین خوب ازدواج نکنید. من شخصا خودم از تنهایی متنفرم و نمی تونم تنها زندگی کنم .
رامتین جان
من و شوهر آیندم قصد فرزند دار شدن نداریم.یعنی می خوایم فقط دوتایی زندگی کنیم. تصمیم داریم پولمون رو خرج بچه های بی سرپرست کنیم و کمکشون کنیم تا اونا هم آینده داشته باشن.
شادزي عزيز من نگفتم نياز به همدم و مونس براي خودم ندارم اتفاقا الان بيشتر از هر زمان ديگر اين نياز رو احساس ميكنم ولي مسئله اي كه باهاش مشكل دارم همين بچه دار شدنه كه نمي دونم بايد باهاش چه كار كنم چون اصلا دوست ندارم
راستي يه سوال،شما خودتون نخواستين بچه دار بشين و يا شوهرتون اين پيشنهاد رو كرد و شما پذيرفتيد؟