RE: تو رو خدا کمکم کنید داغونم دارم خفه میشم
اما به نظر من اگر خواستي بپذيريش كل امتيازاتي كه به صورت قانوني مي توني براي خودت كسب كني از جمله تعيين محل سكونت حق طلاق حضانت بچه در آينده حق برداشت حقوق را به صورت محضري به ثبت برسون
البته اول بايد با خودت كنار بيايي كه هنوز دوستش داري و مي توني اشتباهش رو فراموش كني مواردي كه عرض كردم نه بر مبناي ديد مادي بلكه به عنوان نوعي تضمين است.
sohaa جان به اين حرفها فكر كن و بعدش عمل.
دوستان آخرين ارسال دوستمون 18 آذره احتمالا ايشون ازدواج كردن و رفتن خونه بخت اميدوارم هر جا هستن موفق باشن.
sohaa جان اگه اومدي تالار حتما به ما خبر بده ما همه نگران شما هستيم....
سلام از همه اونایی که این مدت سراغمو گرفتن ممنونم خیلی خوشحالم کردین که به یادم هستین.
ما روزه عید غدیر جشن عروسیمون رو برگزار کردیم و من تصمیم گرفتم بلافاصله بعده عروسی برای ماه عسل بریم مشهد. از امام رضا خواستم که کمکم کنن همه چیزو فراموش کنم و بتونم شوهرمو مثله قبل دوست داشته باشم. خدا رو شکر هم همینطور شد. اون سفر منو خیییلی آروم کرد.
یعنی هردوی ما تو اون سفر خیلی آرامش از دست رفتمون رو پیدا کردیم. همسرم تو این مدت دو ماهی که عروسی کردیم واقعا میتونم بگم از هیچ چیز برای من کم نذاشته و هیچ تردیدی ندارم که همه اینکار ها از تهه دلش هست.
بارها پشیمونیش رو بهم نشون داد و بعضی وقتا میگه مطمئنم خدا تقاص کارهایی که با تو کردم رو یکجوری بهم میدی. من هرکاری کردم که دیگه نخواهیم در مورد اون موضوع با هم صحبت کنیم چون عقیده داشتم هرچی بیشتر دربارش حرف بزنیم بیشتر گندش در میاد.
وقتی هم اون یهو بهم میگه منو بخشیدی؟ یا میگه وژدانم اذیتم میکنه سعی میکنم با شوخی و خنده بحثو عوض کنم.
بعد از اینکه از ایران اومدیم من به خاطره اتفاقاتی که افتاد و دوری از خانوادم و فشارایی که روم اومد یه مدت خیییلی بد اخلاقی میکردم ولی اون همیشه با عکس العملش منو شرمنده میکنه.
واقعا الان میتونم بگم لذتی که 2 سال از دستش داده بودم رو یهو به دست اوردم و میتونم بگم که خوشبختم.
نمیتونم بگم کاملا اون موضوع رو فراموش کردم!...نه! هنوزم وقتی یادم میاد قلبم درد میگیره اما مهم اینه که همسرمو بخشیدم و دوستش دارم!
شاید این هم حکمت خدا بود که همسرم یهو فکرش باز بشه! چون محبتی که الان به من داره حتی از اوایل عقدمون هم بیشتره!
خدا رو شکر میکنم و امیدوارم این خوشی ها تموم نشه و برای همه باشه!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط پري 30 يا
سلام عزيزم ،
نميدونم چرا اما حس مي كنم شما داري يه داستان غم انگيز را مينويسي:303:
يه حسي بهم ميگه كه همه اين ماجراها زائيده تخيل شماست . و شوهرت شخصيت منفي داستان و تو دختري كه بهش ظلم شده . اتفاقآ اين اصلآ بد نيست . شما قوه تخيل قوي داري،
اميدوارم داستانت خوب تموم بشه . شيطون:73:
پری جان اتفاقا مدتیه خودم هم دارم سعی میکنم همینو به خودم تلقین کنم که همه این به قول شما داستان غم انگیز که برام اتفاق افتاد زاییده تخیل خودم بود تا راحت تر بتونم از ذهنم پاکش کنم ...ممنون که شما هم بهم کمک میکنی در این راه:104:
اون دوستی هم که پرسیدن چطوری با تلفن من سریع برادر و پدرش میرفتن پیشش باید بگم خب چون همسره من و خانوادش در یه کشور و یه شهر زندگی میکنن ...پس زیاد نباید کاره سختی باشه!!نه؟
سها جان مهم نيست كه ما باور كنيم اين داستان حقيقيه يا تخيلي!!!
مهم اين بود كه ما براي يه شخص مجازي به اسم سها نگران بوديم،خواهر خوبم خدا رو شكر كه مشكلت حل شد و طعم خوشبختي........
به اون اتفاق هم فكر نكن براي همه حتي براي يك بار هم كه شده تو زندگي مشترك پيش مياد و هر كي رو يه جور درگير ميكنه.سعي كن با رفتار خودت ذهن همسرت و خودت رو پاك كني.
بهترينها رو از خدا برات خواهانم.
سلام
وقتهایی پیش می آید، كه آدمها خطا می كنند،و بعضی وقتها هم خطاهایشان بسیار بزرگ هست. در كنار این زمینه های اشتباه و خطا و لغزشها، آدمها خاصیت تغییر پذیری را هم دارند.
هم برای لغزش ها زمینه های مساعد كننده ای وجود دارد و هم برای تغییرات مثبت.
بی شك علاوه براینكه مسئولیت اصلی لغزش به عهده شوهرتون بوده است، زمینه های دیگری هم از نظر فشارهای احساسی در آن شرایط موجب كامل شدن این لغزش شده است.
و اینك:
بازسازی اعتماد به نفس همسرتون، و بیرون آوردن ایشون از حالت یك فرد شكست خورده ، اولویت مهمی در زندگی شماست.
او باید بداند تغییراتش ، انعطاف پذیری هایش، و به وجود آوردن فضای گرم خانواده ،همه و همه منجر به بالارفتن اعتبارش شده است. و بابت اینها باید قدرشناس باشید. نباید همه اینها را جبران گذشته ایشون بدانید. در آن صورت بعد از مدتی ممكن است همسرتان كم بیاورد.
این بذر محبتهایی كه در زندگی شما كاشته می شود نیاز هست توسط هر دو شما آبیاری شود و مصون از آفات گذشته باشد.
سعی كنید، از حادثه بدی كه گذشت به صورت مثبت استفاده كنید. مثلا
بگویید:
من به تو افتخار می كنم كه شجاعت پذیرش و تغییر اشتباه خود را داشتی و از این بابت خوشحالم.
سعی كن روی نقاط مثبت بعد از این آسیب متمركز شوید تا زندگیتون گرمتر شود.
حالا كه او قدر شما را شناخته و سعی در تغییر دارد، باید به او نشان بدهید كه واقعا ارزشمند هستید و علاوه بر خصوصیات مثبت گذشته اتان ،دارای بخشش و بزرگی دل هستید و این شما را برایش جذاب تر می كند.
مواظب باشید خاطره منفی گذشته نه شما را و نه ایشون را هر لحظه آسیب نرساند. بگذارید التیام پیدا كند.
فراموش نكنیم كه هر انسانی ممكن است خدایی نكرده در شرایطی خطاهای ریز و درشت مرتكب شود. اما مهم اینست كه آیا می تواند راهش را اصلاح كند یا نه؟
امیدوارم به خاطر این لطف و بخششی كه در زندگی داشته اید، زندگیتان با تلاش و تدبیر هر دو شما لبریز از عشق و خوشبختی باشد و بیشتر هم شود.
وا حالا چرا جواب نمیدی تلفنشو مگه بچه ای
سو هاي عزيز براتون خيلي خوشحال شدم براتون ارزوي خوشبختي ميكنم براي دوستانتونم دعا كنيد نظر مدير همدردي را بنويس و روزي 100 بار بخون شما نبايد كاري كني كه بعد از مدتي همسرتون از اين محبت كردنها و تغيير كردن خسته بشه ... خوشبخت باشي هر جاي دنيا كه هستي.
سها جان ابدا برای ازدواج تعجیل نکن و مدتی کنار بکش و تحقیق کن ببین چه اتفاقاتی اطراف شوهرت داره می افته. اگه اون واقعا تورو بخواد باید بیاد دنبالت نه اینکه حرفهای سرد بهت بزنه. سعی کن بفهمی چی شده که از ازدواج دلسرد شده آستین و این حرفها بهانه است . حتما دلیل مهمتری داره. ضمنا قوی باش بدون اون هم می تونی زندگی کنی مگه قبلا که او نبود چه کار می کردی؟
کاملیای عزیز بای دیفالت می ری سراغ اینکه مرده یه مشکلی داره و..
لااقل کل تاپیکو بخون. ایشون ازدواج کردند!!
سها جان آرزو می کنم خوشبختیت روز به روز بیشتر بشه