سلام دوستان.
چندروز پیش بایه اقایی اشناشدم.ازش بدم نمیاد.ادم خوبیه ب نظرمیرسه.ولی نمیخوام ازهمین اول اشتباه کنم.لطفا کمکم کنید ک دیگه اشتباه نکنم.بهم بگین ازهمین اول چطور باید باهاش رفتارکنم.بهم کمک کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام دوستان.
چندروز پیش بایه اقایی اشناشدم.ازش بدم نمیاد.ادم خوبیه ب نظرمیرسه.ولی نمیخوام ازهمین اول اشتباه کنم.لطفا کمکم کنید ک دیگه اشتباه نکنم.بهم بگین ازهمین اول چطور باید باهاش رفتارکنم.بهم کمک کنید
سلام
من تاپیک شما رو زیاد پیگیری نکردم. و نمیدونم چی گذشته بهتون .
ولی این چیزا به ذهنم میرسه.
شما الان یه خانم با تجربه هستین و باید از تجاربتون به بهترین شکل استفاده کنید.
عقل برای تصمیم گیری درست و صحیح، باید مراتب زیر رو طی کنه:
1- از حواس پنج گانه خودش بهترین استفاده رو بکنه. یعنی ورودی صحیح بگیره. اگر اینجا اشتباه کنه تا آخر همه چی اشتباه میشه. مثل جواب دادن به سوال امتحانی که عدد "منفی دو" موجود در سوال رو ما "دو" خوندیم. به طبع بهترین شاگرد هم باشیم و همه راه حل ها رو هم بلد باشیم جواب سوال غلط از آب درمیاد. چون در ورودی یک منفی رو لحاظ نکردیم.
2- بعد از داشتن ورودی های صحیح، تو دنیای خیال و توهم گیر نکنیم. اگر هم لحظه ای خواستیم با ورودی هامون خیال بافی کنیم یا توهم بزنیم به سرعت ازش گذر کنیم.
اینجا مرحله خطرناکیه، اغلب اینجا گیر میافتیم، تو دام احساسات میافتیم و در تنور اون میدمیم.
برای همینه که مشاور ها میگن باید خواستگاری باشه و از همه مهمتر به صورت رسمی و ترجیحا خانوادگی.
3- این مرحله، مرحله عقل هست، که ما میتونیم به کمک آموخته ها، همدردی، مشاور ها، خانواده و غیره یه تصمیم درست بگیریم.
بررسی کفویت ها، ملاک ها و غیره اینجا اتفاق میافته.
حالا اگر ما اول دل ببندیم، یعنی مرحله اول رو ازش گذر کنیم، چشم و گوشمون رو ببنیدم، کارمون ساخته است. هیچ وقت به مرحله عقل نمیرسیم. وقتی میرسیم که برای اولین بار زمین خوردیم و نقاب توهمات از ما کنار زده میشه.
شاید یکی بیاد بگه من حس ششم هم دارم و ورودی هام رو به از حس ششم ام گرفتم، یا یکی بیاد بگه من یک دل نه صد دل عاشق طرفم شدم، که عمدتا این حس ششم یا عشق نیست و گذر کردن از مرحله یک و شروع از مرحله دو هست. (البته آدمها که شخصیت ادراکی دارند بحثشون کمی فرق میکنه.)
-------------------
به طور عملی، به خدا توکل کنید، اول خودتون رو کامل بشناسید، بدونید چی می خواهید، سپس مراحل شناخت و بررسی رو از طریق خانواده پیگیری کنید. سپس ورودی هاتون رو بیاد اینجا با دوستان به اشتراک بگذارید و یا از مشاورها کمک بگیرید.
بهترین کار اینه یه تاپیک جدید باز کنی و راهنمایی بگیری.
یه خلاصه ای از این تاپیکت، اونجا هم بگو.
آفرین خیلی خوشم اومد که اومدی راهنمایی بگیری که دیگه اشتباه نکنی.
دعا کن منم خیلی زود با همسر آیندم آشنا بشم