سلام امریم. خوب پاسخ سوال شما خیلی آسان است. بنظر شما خریدن جهزیه در مقابل خریدن خانه و ماشین و مهریه بالا خانوم ها چیزی است.
ببینید کمی منصف باشید کمی شما از توقعات خود و خانواده خود بکاهید و کمی هم پسرا(البته اگر توقعی باقی مانده باشد). موفق باشی.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام امریم. خوب پاسخ سوال شما خیلی آسان است. بنظر شما خریدن جهزیه در مقابل خریدن خانه و ماشین و مهریه بالا خانوم ها چیزی است.
ببینید کمی منصف باشید کمی شما از توقعات خود و خانواده خود بکاهید و کمی هم پسرا(البته اگر توقعی باقی مانده باشد). موفق باشی.
سلام نقاب،فکر کنم منظورمو درست نرسوندم
منظورم این بود که وقتی احتمال توقع بالای دختر و خانوادش درمورد ماشین و خونه درهمان شروع زندگی ممکنه زیاد باشه،توقع بالای پسر و خانوادش هم ممکنه از جهزیه بالا باشه. حتی بودن دختر هایی که 40 میلیون جهزیه بردند،خوب این هم خیلی زیاده دیگه
اگراجاره ی خونه و خرج عروسی برای پسر هست خوب جهزیه هم برای دختر است
بچه دعوا نکنید
ناسلامتی اینجا تالار همدردیه
من با نظر سورنای عزیز کاملا موافقم
من الان خیلی ازدختران رو می بینم که پیش دوستاشون با ماشین و خونه بالا شهر شوهرشون کلاس میذارن ،به نظر من بهتر زن ومرد تو اول زندگی کاملا با کمک هم زندگیشونو شروع کنن
کاملا مشترک
ولی یه چیزی
این وسط زندگی دخترایی مثل من حروم میشه که ازدواج رو تو تقسیم مشترک وظایف و مسولیتها می بینن
ما تا اخر عمر باید بار تنها یی رو بدوش بکشیم چرا؟ چون یاد گرفتیم خودمون از پس زندگیمون بر بیایم
اشکم در اومد
واقعا اینه سهم ما از زندگی؟
گل مریم توضیح می دی؟ منظورت اینه که نمی توننن ازدواج کنن؟
بازه سنی 19-24 (البته داره بازش گسترده تر میشه!)رو بر اساس مشاهدات مستند خودم (در اطرافم و محل زندگی و...)براتون مینویسم البته کاملا خلاصه و با اندکی خود سانسوری!!!..... :160:
.....آرایش...... آرایشگاه....مد و فشن....... مدل های جدید(حالا توی هر زمینه ای!)...پسر بازی....اس ام اس......ماشین سواری با دوستان! ....اگه شد مزاحمت با ماشین واسه پسرا!......صبح؟! ساعت 12:30 بیدار میشه.....اگه حال داشت..دست رو شو میشوره و.... آرایش میکنه!...یا میره یه چیزی نوش جون! کنه....تلفنی با دوستان دختر و دوست پسران!.....نیم ساعت...یک ساعت.....خدا میدونه!....بعدا لباساشو میپوشه میره بیرون....یه کم گشت میزنن با دوستان اینور و اونور........یا بیرون یه چیزی میخورن...یا میاد خونه تا از دست پخت! مامی جونش که از اشتراک شماره.....بهره مند بشه!....دیگه کم کم عصر شده...حوصلش سر رفته....سیستم رو روشن میکنه...آره یه سری آهنگ رپ و جاز!.....که فقط ریتمش براش مهمه......دریغ از از اینکه قدر یه نخود حالیش بشه معنی و...
بعدا میبینه گوشی زنگ میخوره ....اِ کیه؟ ...آره خودشه کتی جون!....لباساشو میپوشه میرن بیرون....از این پاساژ...به اون پاساژ....از اینجا ...به اونجا.....1-2 تا دیگه از دوستان! رو هم بین راه میبینین و سوار میکنن و..(بگذریم که توی گشت و گذار چه اتفاقایی که نمی افته و....)دیگه کاملا شب شده.....کم کم یاد گرسنگی می افتن....با رو بکس!!! ..میرن یه فست فودی!...جایی و ......بعدا هم یکم با ماشین گشت میزنن.....بعدا مامی جون اگه نگران شده باشه....میزنگه که بیا عزیزم میترسم یه بلایی! سر خودت بیاری.......اگرم که نه خودش خسته شد میاد خونه.....میره تلویزیون رو رو شن میکنه و روی مبل پای کانال های مورد علاقش!......بعد از مدتی به خودش میاد....میبینه که 2-3 صبح شده....میاد کامپیوتر رو روشن میکنه.....آره اینترنت 1-2 ساعت با دوست و غریبه چت و ......یه نگاه به گوشیش میکنه.....سیل اس ام اس که از طرف دوستان......شروع میکنه اس ام اس بازی...نت رو بیخیال میشه.....یادش میاد شماره هایی رو که از پسرا گرفته....شروع میکنه سر کار گذاشتن و..........و........ نقش بازی کردن.......دیگه نزدیک صبح شده....ساعت 6-6:30
میره تا بخابه......و.........
اوه.......راستی یادم رفت اوقات فراغتشم! میره یونیورسیتی:D.........و...........
کامران عزیزنقل قول:
نوشته اصلی توسط کامران007
مشاهدات مستند شما در کجا صورت گرفته؟؟ در کوچه و خیابان؟؟
بله، درسته، در هرمکانی شما افراد متعلق به همان مکان را خواهید دید.
شما هرگز دخترانی را که تا پاسی از شب به فکر درس و کارشان هستند را نمیبینید. چون دیدن اینها چشم نمیخواهد، بصیرت میخواهد.
چشم ها را باید شست.............جور دیگر باید دید............
پاینده باشید.
آقا کامران واقعا متاسفم شما که مشاهدات مستند خودتون رو در مورد زندگی دخترا گفتین بهتره یکسری از این مشاهدات مستندتونو در مورد پسرها هم بفرمایین
سارا5 و نها 65 عزیز ممنون از آمدن شما در این تاپیک. شما نقش یک دختر در قبال زندگی مشترکی که هنوز شروع نشده رو چی می دونید؟
سلام سورنای عزیز
من نقش یک دختر رو قبل از زندگی مشترک نمیدونم ولی دختری رو که کامران گفته تا حالا ندیدم با این حرفا شخصیت یک دختر یعنی زن و مادر آینده زیر سوال میره.........
البته من خودم نیز دل خوشی از اوضاع این جامعه ندارم......... وقتی میبینم دوستان من که تازه ازدواج کردن برای مراسم عروسی کل آرایشگاههای شهر رومیگردن و نمونه کارهاشونو میبینن تا بهترینشو انتخاب کنن یا مراسم آنچنانی میگیرن که همه ازشون تعریف کنن و اصلا به فکر پولی که قراره داماد بده نیستن حالم بد میشه جالب اینجاست وقتی ازشون میپرسم این چه کاریه به من میگن وای از این حرفا به شوهر آیندت نگو یک شب که هزار شب نمیشه آرزوی هر دختریه که وقتی عروس میشه خوشگل بشه و از این حرفا........ که چی بشه یک عده آدم که حتی عروس خودشم اونا رو نمیشناسه بیان و بعدشم پشت سرشون حرف در بیارن.......
حالا به نظر من یک دختر میتونه خرج مراسم عروسی و خرید و کمتر کنه........... یک دختر میتونه پا به پای شوهرش کار کنه البته بدون منت.......... و زندگی رو به همراه شوهرش بسازه نه اینکه از قبل از شوهرش انتظار یک زندگی مرفه داشته باشه.........
از اینکه می تونه کار کنه تا اینکه این کار رو انجام می ده فاصله از زمین تا آسمونه.حرف کامران در مورد رفتارها و اینکه دخترها پاکن یا خیر رو من نه می تونم تایید کنم و نه رد می تونم کنم. اما در مورد وظایف کامران حرف بی ربطی نزد. من امثال این دخترها رو خیلی دیدم.در محیط دانشگاه!! البته از زندگی شخصیشون(پسر بازی یا ...) خبر ندارم ولی واقعا هیچ وظیفه ای بر روی دوش خود احساس نمی کنند!!
متاسفانه نقش خودم رو خیلی خوب به من فهموندن. تا 10 شب کار کنم که یه پولی واسه رهن خونه و عروسی همون دختری که واسه خوشگل شدنش و شام عروسیش یه سال از کله صبح تا شب باید کار کنم بدست بیارم. آخرشم من یه مرد عصبی و عنقم که محبت کردن بلد نیست. مگه محبت دیدن رو یاد گرفتم که محبت کردنو بلد باشم!!
دخترهای زیادی را میشناسم چندین ساله که دارن درس میخونن و کار می کنند حتی آپارتمانی هم برای خود خردیدن ، حتی برادر یکی از دوستانم که تازه ازدواج کرده در اپارتمان خواهرش داره زندگی میکنه ولی خودش هنوز مجرده چون هر پسری به خواستگاریشون میره نه شغل مناسبی داره و نه تحصیلاتی که نه هم سطح ان بلکه خیلی خیلی پاینتر از آن دارند. خوب آقا پسرهای امروز همه سراغ دخترهای شاغل میرن و یا دخترهایی که خانه یا در امد خیلی خوبی دارند.نقل قول:
نوشته اصلی توسط sorena_arman
آگرین سلام
سوال من اینه. این دخترها چرا ازدواج نمی کنند؟ مگر پسرها در شرایطی یکسان با این دختر وجود ندارند که ازدواج هم می کنند با دخترانی در حد خواستگاران این دختر!!؟؟
ممنون می شم خانوما جواب بدن. تا حالا دغدغه آماده کردن و داشتن شرایط ازدواج رو داشتند؟
دخترها میخواهند وارد یک زندگی مشترک شوند زندگی که خود نیز در ان سهیم باشند نه نظاره گر آن به عنوان نفر دوم ... متاسفانه در جامعه ما از اول خواستگاری تا کل زندگی مشترک ، به دختر به عنوان نفر دوم دیده میشه...
آگرین شما تاکنون دغدغه فراهم آوردن شرایط ازدواج را داشته اید؟
سوال من سوال بسیار واضحیه. ممنون می شم خانومها جواب بدن.
سلام ...نقل قول:
من واقعا معذرت میخوام بنده قصد توهین به هیچ قشر خواصی را ندارم ... دوست من رئیس کنترول کیفیت یه کارخانه است با مدرک فوق لیسانس ... ایشان چه وجهه اشتراک فکری یا احساسی یا کاری یا هر چیز دیگری با یه راننده ماشین سنگین ( بین جاده ای ) دارن؟
به نظر من همونطور كه يه مرد در تشكيل و اداره زندگي مسئوله يه زن هم مسئوله. اگه قرار باشه تنها مرد كار كنه و به فكر اينده باشه كه اينطوري بار زندگي تنها به دوش مرد ميفته و اون از زندگي خسته ميشه. من گرچه هنوز ازدواج نكردم ولي وقتي ازدواج كردم تصميم دارم تا جايي كه بتونم همسرمو كمك كنم و پس اندازهاي قبل از ازدواجمو تقديم به همسرم كنم و پابه پاي همسرم براي ادامه زندگي تلاش كنم.
ایشون مثلا با یک پسر فوق لیسانس ادبیات دانشگاه آزاد که متاسفانه نتونستن برای خودشون درآمدی تا به حال داشته باشن و بنابراین دست کمک همسرشون رو برای شروع زندگی مشترک می طلبند ازدواج می کنن؟ یعنی کسی که هیچ شرایطی رو برای شروع زندگی مشترک نداره ولی خب تحصیل کرده است.
قاصدک سلام
سوال اینه؟ من به عنوان یه پسر هم تحصیل دارم می کنم هم تا 10 -11 شب کار. چون دغدغه ازدواج دارم. چون اگر همین طوری برم .. هم تو صورتم نمی ندازه بابای دختر.
شما دغدغه تامین شرایط ازدواج رو دارین؟ این تا حالا اذیتتون کرده؟
در مسئولیتها البته!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط آگرین
چرا متاسفانه؟
سورناي عزيز. زندگي چنان سخت شده كه دخترا هم دغدغه دارن. اتفاقا شيريني زندگي مشترك به اينكه كه زن و مرد با هم بسازنش
می شه بفرمایید در قبال این دغدغه خانومها چی کار می کنن؟ یعنی چی دغدغه دارن؟ یعنی تو اضطراب این هستن که نتونن شرایط مالی ازدواج رو فراهم کنن؟
قبل از ازدواج مهمترين مسئله براي خانم ها مسئله انتخاب همسره. بعد از ازدواج هم اداره اون زندگي و تامين ارامش
خدا حفظشون کنه. چقدر قبل از ازدواج وظایفشون سنگینه!!! می شه وظایف یه پسر هم بشه انتخاب همسر؟!!! چقدر این خانومها سختی می کشن. الهی جز جیگر بگیرن این پسرها که قدر سختی دخترها رو نمی دونن.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasadak
خوب چرا خودتونو نفرين مي كنين. مسئله انتخاب همسر براي خانم ها خيلي سخت تره. كافيه يه اشتباه كوچك رخ بده تا اخر عمر بايد تاوان اشتباهشونو بدن ولي اقايون اگه خوششون از خانم نياد طلاق ميكيرن و ميرن دنبال يه زندگي مجدد
ok
بابت این وظیفه از شما خانومها واقعا قدرشناسی می کنیم!!
من نقش دختر در قبل از زندگی مشترک رو هم فهمیدم. این که خودش تاوان نده!
ببینید من نسبت به زندگی که هنوز شروع نشده مسئولیت دارم. باید کار داشته باشم. باید وقتی خواستگاری می روم سرمایه، خانه و... داشته باشم. شما در برابر زندگی مشترک!!! و نه در برابر خود!! چه وظیفه ای در قبل از ازدواج دارید؟
خوب چرا اينقدر مسئله ازدواجو براي خانم ها راحت ميگيرين؟؟؟نقل قول:
شما در برابر زندگی مشترک خود(قبل از شروع این زندگی مشترک) چه مسئولیتی دارید( جمله من واضحه در برابر زندگی مشترک ونه در برابر خود تنهایتان)
من به شخصه نظر خودمو ميگم. اينكه پا به پاي همسرم كار كنم چون الان وضعيت اقتصادي طوري شده كه تنها مرد نمي تونه از عهده مخارج زندگي بربياد. و ارامش خونه رو تامين كنم و از لحاظ محيط خونه و وظايف خانه داري و همسر داري كم نذارم. و همونطور كه اونو در تمام مراحل زندگي كمك مي كنم اجازه توقع بيش از حد كه مسائل ماليه رو ندم. چون ماديات بيش از اندازه بعضي وقتا ادما رو از هم دور مي كنه. لذت زندگي مشترك به كمكم كردن به هم براي ساختشه و گرنه زندگي كه از نظر ماديات كامل باشه خسته كننده و تكراري ميشه
خانوم قاصدک، شرمنده ام من نمی دونم شاید جملم تاقص اومده. قبل از زندگی مشترک من یه سری وظایف دارم نسبت به شروعش. باید کار داشته باشم، سرمایه داشته باشم تا بهم زن بدن. شما چیا رو باید داشته باشین؟ وظیفتون چیه قبل از ازدواج؟
ایشون مثلا با یک پسر فوق لیسانس ادبیات دانشگاه آزاد که متاسفانه نتونستن برای خودشون درآمدی تا به حال داشته باشن و بنابراین دست کمک همسرشون رو برای شروع زندگی مشترک می طلبند ازدواج می کنن؟ یعنی کسی که هیچ شرایطی رو برای شروع زندگی مشترک نداره ولی خب تحصیل کرده است.[i]
اول اینکه من به تجربه دیدم تحصیلات برای کسی عقل و شعور نمیاره
دوم اینکه همه چیز در تحصیلات خلاصه نمیشه( نه اینکه مهم نباشد )
سوم اینکه شما صورت مسله را برعکس کردید... به نظر شما این آقا دغدقه فراهم کردن شرایط ازدواج را داشتند ؟ آیا همیشه این نگرانی را برای ازدواج خود داشته اند؟
و جواب شما به احتمال خیلی زیاد میگویید : چون پسر است و همیشه بار زندگی مشترک را بر دوش خود دیده پس حتما به فکر کار و فراهم اوردن شرایط ازدواج بوده ...
ولی در این شرایط دختر هم همانند شما از همسر آینده اش توقع تلاش برای زندگی را دارد...
حالا چون شرایط اقتصادی و کاری کشورمان باعث شده که پسر یا دختری نتواند در کار یا حرفه ای که تخصص آن را دارد مشغول به کار شود ولی از نظر روحی و شخصیتی انسان تنبل و تن پرور و بی مسولیتی نیست ... یعنی اینکه باید برای دختر ثابت بشه و به یقین برسه که این پسر خواسته و تمام سعی خودش را برای پیدا کردن کار کرده ولی نتونسته کار ی برای خودش پیدا کنه...بر عکس اینم هم صادقه ، من یه دوست دارم که فرهنگی است و 6 سالی میشه که ازدواج کرده همسر ایشان قبل از ازدواج و اوایل ازدواج کار داشت و اتفاقا کار خیلی خوب و پر درامدی هم داشت خونه و ماشین هم داشت ولی بعد از سه سال ازدواجشان ، ایشان دیگر تمایلی به کار کردن نداشتند و دوست بنده با حقوق خودش و کلاسهای خصوصی و پول اجاره طبقه پایین منزلشان هزینه های زندگی را میپردازد...
براي قبل از شروع زندگي مشترك هم من هميشه به اينده فكر كردم و هميشه پس انداز مي كنم تا بتونم كمك خرج همسر ايندم باشم گرچه ممكنه همسر ايندم نيازي نداشته باشه(خدا ميدونه) ولي پس انداز كردن خانم ها يك ويژگي مهمه
من هر چیزی اینجا می نویسم یه سری جملات دیگه که هیچ ربطی ندارن به حرفهام رو می شنوم. شاید بلد نیستم حرف بزنم و منظورم رو برسونم.
خانوم آگرین، من هم می تونم متوقع باشم از همسرم که قبل از ازدواج برای زندگی مشترکش تلاش کرده؟ می تونم؟ یعنی این برای دخترخانومهای گل ایرونی پذیرفته شده است که مرد میاد خواستگاریشون بپرسه که خانوم نسبت به زندگی مشترک و همسر آیندشون تا حالا چه وظایفی رو احساس کردن و کلا چی کار کردن؟
ممكنه به نظر شما دخترا قبل از شروع زندگي وظيفه مهمي نداشته باشن ولي پسرها هم تماما كه همه چي رو با هم نميتونن بدست بيارن و به نظر من هرچه به خودشون بيشتر سخت بگيرن سنشون بالاتر ميره به تناسب افزايش سن حساستر ميشن. ببخشيد سورنا من در مورد سوال شما جواب مشخصي ندارم
سورنا من منظورتونو متوجه ميشم ولي از ديد خودم جواب دادم كه براي شما قانع كننده نبود.عذر مي خوام اگه نتونستم منظورمو برسونم
ببخشید من به جای قاصدک خانم جواب دادمنقل قول:
دختر باید یه پدر خیلی پولدار داشته باشیم
یه خانه شیک در بهترین نقطه شهر داشته باشیم
یه صورت خیلی خیلی زیبا داشته باشیم حتی یه خال کوچک هم در صورتمان نباشد چون ممکنه یکی از خاله یه عمه های آقا پسر به قیافه ما خورده بگیرد
یک اندام مانکنی شبیه سوپر استارهای هالیودی
حتما باید حداقل یک مدرک لیسانس داشته باشیم
مهریه ما فقط 14 گل سرخ باشد
جهیزه بالای 30 میلیون و همه بهترین مارک باشند
تا از ما نظری نخواستند یا سوالی نپرسیدند حتی یک کلام هم سخن نگوییم
هرچی همه میگویند ما فقط بگویم چشم حق با شماست
والله تلله بلله من در مورد ازدواج سخت گیر نیستم. دوستان زیادی هم دارم که اینطور نیستن. بابا طرف می ره خواستگاری مثل سگ پرتش می کنن بیرون. بهش می گن تو مدرکتو گرفتی دفاع کردی اومدی خواستگاری؟ نفس دختر خانومهای محترم از جای گرم بیرون میاد. چون هیچ وقت کسی ازشون توقع نداشته!!رو مبل می شینن و منتظر خواستگار هستن!!
من متقاعد شدم. حله! ممنونم.
خانوم آگرین 1 درصد پسرها هم دنبال چنین دخترانی نیستند.درهر حالی که دختر کور و کچلم باشه پدرش توقع داره داماد مخارج شروع زندگی مشترک رو بپردازه.
نیاز نبود مقابله به مثل کنید. خود شما هم از آنچه که می گذرد آگاهید.
سورنا من با نظر اگرين هم تا حدودي موافقم.ولي 50-50 . همه مثل هم نيستن.دخترا و پسراي كم توقع زياد هستن
ای خدا چرا اینقدر موضوع رو می پیچونید. برای دخترها و پسران کم توقع در نظر می گیریم. خوبه؟
همون 50-50 حله؟
خانومهای کم توقع انتظار دارن که همسرشون از اونها چی بخوادو شما از اون چی می خواین. اینو جواب می دین؟
ولي اگرين عزيز تا حدودي زياده روي كردين
خانم هاي كم توقع صداقت . ايمان. ارامش. اخلاق .تحصيلات و بي تفاوت نبودن نسبت به مسائل زندگي رو از همسرانشون ميخوان.
و اقايون كم توقع هم همون خواسته ها البته ارامش بيشتر رو مي خوان
عزیزم 5 تاشو خط بزنید بقیه اشو بخونید... این واقیعتشه ... جدیدا هم موردیدیگر هم اضافه شده ... باید ماهی یک میلیون هم در امد داشته باشیم...وگرنه محکم به متوقع بودن هم میشم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط ghasadak
سورنای عزیز... خیلی جالبه که این بحث هنوز ادامه داره.. ما نمی تونیم کسی رو تغییر بدیم اما این بحث خوبیش اینه که حداقل خانمها به این فکر می کنن که «یعنی میشه ما هم برای زندگی مشترکمون بار بزرگتری رو برداریم؟!» خیلی ها به این نتیجه می رسن که، بله می تونم، و خیلی ها هم به این نتیجه که ، هر کاری تا حالا هم کردم زیاد بوده...
الان زمانه ای نیست که بشه به روش 50 سال گذشته زندگی کرد، نمیشه که نشست و به جون کندن یکی دیگه نگاه کرد! کوچکترین کاری که میشه انجام داد اینه که از طرف مقابل انتظار و توقع «خودکشی» نداشته باشیم! باور داشته باشیم شخصی که میخوایم باهاش زندگی کنیم یک انسانه، نه یک مرد! انسانی که شرایطش مثل من بوده! پس هر چقدر که من توان دارم اون هم داره، هر چقدر که من به خودم حق میدم از اون متوقع باشم اون هم این حق رو داره که از من متوقع باشه..
درسته من خودم خانمم، اما از اینکه احساس کنم در ساختن زندگی مشترکمون فقط یک نظاره گر ساده بودم، متنفرم..
:72:
خب قاصدک من اگر همینها رو بخوام" انتظار نداشته باشم که کسی که به خواستگاری او می رم برای زندگی مشترکش سرمایه ای را کنار گذاشته باشد " به من در صورتی که پول رهن خونه رو نداشته باشم زن می دن؟
اگرين عزيز شما هم بي انصافي نكنين. ديگه اقايون هم اينقدر پرتوقع نيستننقل قول:
نوشته اصلی توسط آگرین
اره زن ميدن چرا زن ندن. در صورتي كه معيارهاي ذكر شده رو داشته باشين يه دختر كم توقع جواب بله به شما ميدهد.
سورنا شما به خصوصيات دوست من و همسر و خانواده همسرش توجه كردين؟؟؟؟؟؟؟