کاشت آلوئه ورا شنیدم خوبه،یکی از همکارانم می خواد انجام بده در نهایت نمی دونم سود ده هست یا نه
نمایش نسخه قابل چاپ
کاشت آلوئه ورا شنیدم خوبه،یکی از همکارانم می خواد انجام بده در نهایت نمی دونم سود ده هست یا نه
سلام tonal منم شنیدم و دیدم
اتفاقا چند تا جوان یه جایی رو راه اندازی کردن که بهت زمین میدهن و تو با 10 میلیون در جاهایی که گرمسیر هستند و 50 میلیون برای سردسیر ها میتونی یه کسب کار راه بندازی که درامدش اندازه حقوق کارمندی است همون الو اورا
خودشونم ازت میخرن خودشونم راهنماییت میکنند
خدا خیرشون بده
ایران بیشتر از همیشه به همچین افرادی احتیاج داره
شما میتونید با یک اکواریوم ساده در منزل ماهی زینتی پرورش بدهید و بفروشید
شاید جواب نده تا به چشم ندیدین باور نکنین، تو همین نزدیک شهر خودمون یه نفر گلخونه کاشت آلوئه ورا داشته سال قبل جمع کرده و برای فروشش هر کسی نمی خره افراد خاص باید پیدا کنید.پرنده های زینتی می شه پرورش داد ولی تجربه بالایی می خواد و ریسک هم داره
اگر به پرورش پرنده باشه ادم با یک دستگاه جوجه کشی میتونه درا مد خوبی داشته باشه
البته باید بازار کار بلد باشه و وصل باشه به بازار
البته پرنده ها با خودشون بیماری میارن متاسفانه بخصوص الرژی
کاشکی در ژنتیک درخت دست میبردن درخت زعفرون تولید میکردن یا بوته یاس با زعفرون قلمه میزدن
یه دونه از درختای زعفرون برای امرار معاش بس بود
سلام
بهترین کاری که من فکر میکنم سوپر مارکتی در یک جای خوب است میتونید یک اسم مناسبم پیدا کنید کنید براش به صورت زنجیره ای راه بندازید
میتونید حبوباتم خودتون بسته بندی کنید
ماست و پنیر خونگی هم میتونید درست کنید
به نظزم خیلی سود داره ولی جاشو باید پیدا کنید
سو پر مارکت نباید خیلی بزرگ باشه
میدونید جنابmahani80 کجا خوبه سوپز مارکتون بزنید در کنار توریست ها
من فقط دولت اباد میشناسم که توریست عراقی و بعضی از خلیجی ها اونجا میان
میتونید خشکبار هم بسته بندی کنید و در فروشگاهتون بفروشید
اگر وقتشو داشتم میرفتم عبا دوزی و چادر دوزی یاد میگرفتم میرفتم یک مغاره کوچک توی دولت اباد اجاره میکردم روزی فکر میکنم 1 میلیون تومان رو فروش داشتم مطمانم
بعضی کارها یک حامی میخواد برای اینکه فقط دلت قرص باشه
ولی حتمی این کارو میکردم
دوست عزیز ناراحت نشیا شما خیلی تو رویا سیر می کنی. دو روز برو تو بازار شاگردی کن ببین چه خبره
اتفاقا من این کار کردم من حتی دستفروشی توی مترو کردم تا ساعت ده صبح جنسای من تموم میشد
در یک مغاره حجاب مشغول به کار شدم در جای پرت روزی یک میلیون فروشش بود تازه تاسیسم بود برند خاصی هم نداشت
من فکر میکنم شما بد بین هستید اینهمه ادم که پول دار شدن اگر قرار بود مثل شما بر خورد کنن همشون به زور یک کارمند بودن
ادم باید از یک جایی شروع کنه
سلام اقایmahani80 یک طرح خوب برای شما دارم ناب ناب خوبیش اینه که جای پیشرفت خیلی بیشتر از سوپر داره
الان پول توی تولید لوازم ارایشی بهداشتیه
الان یک مداد چشم ساده شده هفت هزار تومن
الان وقت تولید داخل که اتفاقا خوبم میگیره
نود نه در صد هر کسی الان کاری رو با فکر شروع کنه با سرعت صعودی اوج میگیره فقط باید نگاه کنه نیاز بازار رو
الان موقع پولدار شدن
تکنولوژی موبایل وارد ایران کنی موبایل بسازید
انقدر سود داره که نگو نپرس
میگم هر کی الان کاری رو شروع کنه با فکر و برنامه ریزی پول خوبی میتونه به دست بیاره
دلم میخواد اینو خیلی خوب بدونیم
پولدار ترین ادم دنیا یک طلا فروش نیست یک خریدار دلارم نیست
پولدار ترین فرد دنیا یک شرکت کامپیوتری داره
ما میگیم چرا بیکاری در کشور ما است ؟ چون دنیا پیشرفت کرد ما همینطور موندیم
یک سری مشاغل داره از بین میره به جاش یه سری مشاغل دیگه که احتیاج به تکنولوژی میاد
اگر ما با تکنولوژی پیش نریم هر روزی به امار بیکارهایمانم اصافه میشود و تعدیل در بازار وجود ندارد
کشوری که تکنولوزی نداره مردم روی سکه و دلار سرمایه گزاری میکنند
ما حداقل باید مهندسی معکوس رو بلد باشیم
امیدوارم روزی برسه که ایران لب تاب موبایل و تجهیزات صادر کند
از 5 تا ثروتمند ترین ادم های دنیا 3 نفرشون در کار اینترنت کامبیوتر هستند
بابا این کامبیوترپول داره
۱.جف بزوز (Jeff Bezos)https://techrato.com/wp-content/uplo...d-in-20181.jpgجف بزوز، کارآفرین و سرمایهگذار آمریکایی در زمینه اینترنت و مدیرعامل و مؤسس شرکت آمازون است. وی امسال توانست ثروتمندترین فرد جهان در سال ۲۰۱۸ باشد. امسال بیشتر از هر کسی برای موسس آمازون سال خوبی بود، زیرا ثروت وی افزایش خوبی داشته است. سهام آمازون در سال میلادی قبل، از ۸۴۶ دلار در هر سهم به یک هزار و ۵۲۳ دلار در ماه مارس افزایش پیدا کرد که حاکی از رشد ۲ برابری است. از آنجایی که بزوس ۱۶ درصد از سهام این کمپانی را در اختیار دارد، دارایی های وی نیز طی یکسال ۳۹.۲ میلیارد دلار رشد کرده که بیشترین رقم افزایش دارایی ثروت یک نفر در یک سال محسوب می شود. دارایی جف ۱۱۲ میلیارد دلار است.۲.بیل گیتس (Bil Gates)https://techrato.com/wp-content/uplo...82-267x200.jpgبیل گیتس یکی از ثروتمندترین افراد جهان، کارآفرین، بازرگان، سرمایهدار، نیکوکار و مدیر ارشد اجرایی آمریکایی است. وی تا مارس ۲۰۱۷ بهعنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته می شد. البته اکنون نیز گیتس از جمله ثروتمندترین افراد جهان در سال ۲۰۱۸ است. دارایی وی ۹۰ میلیارد دلار اعلام شده است.۵.مارک زاکربرگ (Mark Zuckerberg)
https://techrato.com/wp-content/uplo...85-267x200.jpgمارک الیوت زاکربرگ که متولد ۱۴ مه ۱۹۸۴ است، برنامهنویس رایانه و مؤسس وبگاه شبکه اجتماعی آنلاین فیسبوک در آمریکا است. وی اکنون یکی از ثروتمندترین افراد جهان در سال ۲۰۱۸ است. دارایی مارک امسال ۷۱ میلیارد دلار اعلام شده است.
سلام
میشه یک سایت راه انداخت از این سه تومنی ها خرید کرد 4 تومن فروخت ده تومن هم پول پیک بگیری اولش ولی خودت برسونی این کار همه ی ادم ها میتونن انجام بدن
یا بری بگردی توسایتای دیگه هر جا ارزونی بود برداری تیلیغات بیشتر کنی در سایتت یا سءو یاد بگیری سایتتو ببری بالا از اونجا برداری بفروشی
بعدشم یه بازاریابی شبکه ای کنی
یه ویدیو دیدم از علی نویین در مورد مشاغلی که در آینده نزدیک (ظرف یکی دوسال) حذف خواهند شد
میگفت بخاطر اوضاع ایران و بی پولی مردم ، برمیگردیم به دوره اواخر دهه شصت و اوایل دهه هفتاد
مردم فقط برای رفع نیازهای اولیه هزینه میکنن و برای نیازهای ثانویه خرج نمیکنن
پس خیلی از مشاغل حذف میشن مثلا آرایشگاها و طلافروشا مزون فست فود درب ضد سرقت پنجره دوجداره انواع جراهی های زیبایی لباسهای خارجی و نون فانتزی و کارای هنری و ...
قبل از شروع هرکاری باید بپرسیم مردم پول دارن خرج فلان چیز کنن؟
شغلایی مثل تعمیرکار و جوشکار و ... که واجب هستن باقی میمونن
موافقم با حرفتون
تعمیرکار موبایل به نظرم شغل مناسبی است حتی برای خانمها
کسی هست در مورد دفتر پست بانک روستایی تجربه ای داشته باشه خودش یا نزدیکانش؟
اوضاعش چطوره؟
به هیچ وجهه همچین چیزی نمیشه. من تو گرونی های یهوویی سال نود و هفت دیدم که خیلی ها با وضع مالی متوسط خرج خیلی مسائل غیر ضروری کردن. لوازم خونه رو عوض کردن. عمل زیبایی انجام دادن و... چون میخوان از زندگی شون لذت ببرن. از گوشت و مرغ شونم شده میرنن. به این چیزا میرسن. حتی اضافه کاری میکنن.
تجربه ثابت کرده مردم ما از هیچی نمیزنن، فقط از ورزش و سلامتیشون میزنن.
حاضرن تو یه وعده 500 تومن خرج پیتزا کنن ولی ماهی 50 تومن هزینه ورزش و سلامتی نکنن.
حاضرن میلیون ها تومن خرج لمینت دندون کنن ولی واسه ورزش و سلامتی خرج نکنن.
و هزاران خرج دیگه.
برای اینکه پی ورزشم برن راه حل هست
مثلا جایی باشه که مرد زن با هم ورزش کنند البته با شئونات اسلامی
یا مثلا باشگاهی قرص ویتامین قرص اهن مجانی در اختیارشون بزاره
یا ..... کلی راه دیگه
والا به هر دری میزنیم بسته هست.
ورزش مختلط برای خانومها همش عذابه، مدام باید دستشون رو روسری و لباسشون باشه که نیفته و ..... (تجربشو دارم)
کلا راهی وجود نداره، هر کاری کنی، هرچقد کوتاه بیایم و پوئن بدیم ، بیشتر توقعها میره بالا.
سلام
باهاتون موافقم توقع ایجاد کردن در ذهن مشتری از یه جایی بیشتر بشه مایه عذابه.
درخصوص وضع فعلی بازار، کارهای با هزینه کم و درآمد زیاد وجود داره.
تمایلات به محصولات سنتی و با کیفیت درحال افزایشه. پول بی ارزش شده و برای کسی که مدیریت جدی مالی نداره، خرج کردن راحت شده. این برای یه فروشنده فرصت خوبیه. پیشنهاد من به دوستانی که توانایی هزینه آنچنانی ندارن، اینه که نان ها یا کلوچه های محلی رو یاد بگیرن. مثلا یه سر به شمال بیان و با چند خانم که کنار خیابون نان محلی میپزن صحبت کنن. چندروزی کنارش بشینن و یاد بگیرن. اینجا آشپزهای زیادی رو دیدم که همه چیزو بی چشم داشت یاد میدن.
درنهایت هم وقتی یادگرفتین بدون هزینه خاصی، تو یه جای خوب و پر رفت و آمد، از صبح تا ظهر یا تمام وقت شروع به پخت کنین. همسایه خودمون یه خانم مسن هستن که با وجود زمینگیر شدن، کنار خیابون جایی درست کردن و بدون هیچ هزینه اضافی یه درآمد کسب میکنن.
موضوع اینجاست که چقدر حاضر باشید دست به کاری بزنید و از شخصیتتون کپن خرج کنید. مثلا خیلیا دوس ندارن کنار خیابون بشینن! بنده خودم مهندس صنایع هستم و چون صنعت رو دیدم، با جدیت عرض میکنم که شغل ساده ای مثل نان پزی کنار خیابون خیلی خیلی بهتر از کار در کارخونه هست. (با معیارهای بنده که 90درصدش سودآوریه):72:
سلام
یه سوال داشتم از خدمت شما دوستان ؟
مسئول امنیت اسنپ و الو پیک چه کسی هست؟
ایا خود افرادی هستند که اعتماد میکنند و میسپارند به این سیستم ؟
متشکرم از همکاریتون
اخی یادی هم بکنیم از گذشته
امروز یک ایده خاص برای کار اوردم خدمتتان
در جهان امروز که ارتباطات میسر شده است شما راحت تر میتوانید در شغلتان مسلط و جذب بازار سرمایه شوید
کافیست شغلتان را در تیر دست جامعه قرار دهید
مثلا اگر شما رشته روانشناسی خوانده اید و متاسفانه بیکار هستید کافیست یک خط تلفن و یا یک پیج اینیستاگرام داشته باشید
اگر باز هم جذب بازار نشدید میتوانید به قسمتی که با مدرک تحصیلی شما نیازمندن اطلاع دهید که شما مثلا در ماه ١٠٠ ساعت مشاوره داده اید
مسلما این عملکرد علاوه در پرونده شغلی شما بلکه مجرب تر شدن شما در ان شغل کمک حایض اهمیتی میکند
و هم کمک به خلق خدا شده است
در پناه خدا
من به عنوان خواهر دینی کوچکتر یک نصیحت دارم برای شما
برکت در پول کمتر ولی تعداد خدمت بیشتر است
چی میشد این جوانان بجویای کارساعتی ٥ نگو ١٠ هزار تومن بگیرند برای تدریس درسها عوضش ساعات بیشتر کار کنند فعلا که اولش هستند حداقل
اگر روزی ٦ ساعت کار بکنند حداقل ماهی یک میلیون ٨٠٠ هزار تومن در میارن
کروناست به صورت غیر حضوری
اینهمه امکان اگهی در روزنامه سایتهای مختلف
- - - Updated - - -
من به عنوان خواهر دینی کوچکتر یک نصیحت دارم برای شما
برکت در پول کمتر ولی تعداد خدمت بیشتر است
همیشه بنده فکر میکردم کار با حقوق کم یا رایگان ممکن مشکل ایجاد کند بعد یاد ولی خدا حضرت بوتراب افتادم که رایگان چاه اب میکندن برای مردم .شنیدم قبلش دو رکعت نمازم میخواندن و برکت ان چاه اب را چندین برابر می کردند
کار رایگان یا هزینه کم در عوض زحمت بیشتر علاوه بر اینکه مشکل ساز نیست عین اسلام است
چی میشد این جوانان جویای کار ساعتی ٥ نگو ١٠ هزار تومن بگیرند برای تدریس درسها عوضش ساعات بیشتر کار کنند فعلا که اولش هستند حداقل
اگر روزی ٦ ساعت کار بکنند حداقل ماهی یک میلیون ٨٠٠ هزار تومن در میارن
میگید کروناست به صورت غیر حضوری
اینهمه امکان اگهی در روزنامه سایتهای مختلف