کمند جان مرسی از دعوتت عزیزم :72:
متاسفانه من موقعیتش رو ندارم. اما اگه شد میام از دوستان سوال می پرسم.
براتون اوقات خوشی آرزو دارم. :72:
نمایش نسخه قابل چاپ
کمند جان مرسی از دعوتت عزیزم :72:
متاسفانه من موقعیتش رو ندارم. اما اگه شد میام از دوستان سوال می پرسم.
براتون اوقات خوشی آرزو دارم. :72:
چقدرصندلی آقاامین دااااااغ شده
دلم سوخت!!!پس این مجریش کجاست؟؟؟فک کنم بایدبیادیه کم آب خنک بریزه!!
سلام دوستان
من یه سوال فنی-تخصصی دارم !!!
حضور مجری به چه دلیله؟و اصولا کاربردش ! چیه ؟!
دوستان دوستان ای دوستانه همراهی نکن باهوش من
بگذارید حرف دلم را بگم
خودتون خواستید:301:
بنده برای صندلی داغ شاید از تمام دوستان قدیم پررنگ و کمرنگ
و از دوستان جدید بسیار دعوت کردم در این صندلی شرکت کنند ،
هدف چه بود ،
هدف این بود قدیمی ها و جدید ها شرکت کنند
اما قدیمی ها مجری باشند و روی صندلی ننشینند،
جدیدها روی صندلی بشینند ،
برای همین از دوستان میپرسیدم ، میخواهید شرکت کنید ?
اگر پاسخشون مثبت بود ، یعنی میتونند 3 -4 روز وقت بگذارند ،
پس مسئولیت مجری بودن یا مسئول سوال بودن رو میگذاشتم روی دوششون .
حالا دوست ما که خوب عضو جدیده طبیعیه صندلیشون چندان داغ نشه
مجری وظیفه داشت بره تاپیک ها و نوشته هاشو بخونه ، او رو نسبت به آنچه گفته
آنچه باهاش مواجه بوده به چالش بکشه ،
در ابتدای صندلی هم برای شروع سوالات ارسالی دوستان دیگر
رو یا کامل یا گلچین شده بپرسه .
این هدف ما و وظیفه ای بود که برای مجری داشتیم و درواقع
دوست میداشتیم دوستان قدیم بیشتر مجری بودند تا روی صندلی بشین.
هم با اعضای جدید آشنا میشدیم
هم اعضای قدیم خودی از خود نشان میدادند ،
ولی ولی ولییی
انقدر وظیفه ی مجری رو ازش گرفتند و انقدر پیچش دادند
تا رسید به اینجا که میبینید ، یاد مباحث ابتدای ترم ریاضی افتادم
که استاد روز اول روی تخته بیست تا مبحث مینویسه و تا اواسط ترم انقدر همه غر
میزنند میرسه به 2تا مبحث:58:
دوستان جدید هم که شرکت نکردند !
پس باید اعضای قدیم می نشستند ،
و خلاصه رسید به اینجا، اما ..
ما ریش و قیچی را به مجریان دادیم ، می توانند همت کنند
و سوالات چالشی تر بپرسند ، انتخاب با شماست .
آقای اثر راشمون
شما هم دیدید متخصص تغذیه به مراجع میگه عصرونه یک لقمه نان و پنیر و سبزی ،
بعدش دوستمون میره با یه سنگک درسته یه لقمه درست میکنه ،
برادر من آخه چهطوری 64 تا سوال رو در 10 سوال فرو کردی .
آقای امین میتوانند به گلچینی از سوالات گلچین شده ی شما پاسخ بدهند .
ممنون .
در پست اول تاپیک صندلی داغ یه اشتباه (انشالله لپی:311:) رخ داده از جانب برادر عزیزمون mohamadreza64.
آخه «خانم» گیسو کمند به این پختگی و مجربی چرا براشون صفت خام استفاده کردین؟:311:
یکی از مدیران لطفا همت کنه و قبل از اینکه کاربران جدیدتر به اشتباه بیفتن اون کلمه رو تغییر بده
من سوالاتی رو که به هم مربوط بودن و جواب یکی در امتداد جواب دیگری بود کنار هم آوردم تا پاسخهای پرسش شونده کلا ۱۰ تا بله و خیر نباشه و «باعث بشه کمی بیشتر از پیش بشناسیمشون».
این فرمت سوالات من از همه پرسش شوندگان خواهد بود. البته با تغییرات کوچک موردی برای لحاظ کردن خانم یا آقا بودن طرف مقابل.
و البته که جناب ammin و بقیه عزیزان میتونن هر تعدادی از سوالات رو که دوست داشتن پاسخ بدن. (بسته به اینکه چه مقدار میخوان کباب بشن و به جلز و ولز بیفتن:311:)
سلام
این قضیه مجری صندلی داغ ،،چه قضیه ای شده برا خودش ،،،
ببینید دوستان گرامی ،،،
یه و ظیفه مدیر صندلی داغ داره
یه وظیفه دوستان پرسش کننده دارنند ( که سئوال بپرسنند )
یه وظیفه فرد قربانی داره ( کسی که روی صندلی داغ نشسته که باید پاسخ بده )
یه وظیفه هم مجری !
مجری می یاد پاسخ فرد شرکت کننده را بررسی می کنه ،،اگر دید داره از سئوال ها در میره ،،مچ میگیره و بیشتر سئوال می پرسه ،،
این شیوه باعث میشه صندلی داغ ،،داغ تر بشه
البته ،،اگر همه وظایف خودشون را انجام بدند .
.......................
آقا امین سعی کنید تا آخر امروز پاسخ بدید که من بتونم مجری بودن را اعمال کنم ،،،
:)
اینکه نقش مجری این همه بحث برانگیز شده بخاطر این هست که پیش فرض ذهنی همه این هست که مدیر صندلی داغ مدیریت اوضاع و پرسش گران و پرسش شوندگان و نوع جوابگویی و ... رو برعهده داره.نقل قول:
مجری می یاد پاسخ فرد شرکت کننده را بررسی می کنه ،،اگر دید داره از سئوال ها در میره ،،مچ میگیره و بیشتر سئوال می پرسه ،،
ولی خب سیاست جدید گویا در راستای اشتغال زایی بوده و مدیر با حفظ سمت وظایفش رو تفویض کرده به مجریان بدون اینکه از مجریان بپرسه که آیا تمایل به پذیرش چنین مسئولیت خطیری :311:دارند یا غیر! و البته مدام هم مخالفین رو با کلماتی چون باهوشین و ... مخاطب قرار دادن که دستشون بره تو پوست گردو!
خلاصه نمی دونم چرا سیاست های صندلی داغ سری سیزدهم من رو همش یاد سیاست های یکی از کشورهای خاورمیانه می اندازه که مطمئنم شماها هیچ آشنایی باهاش ندارید:58:
سلام خانم صبا _2009
به نظرم مدیر صندلی داغ نمی تونه تا آخر صندلی داغ ،، تمام پست ها را آنالیز کنه - و بخواد پاسخ فرد قربانی را از سئوال های دوستان بکشه بیرون :)
این زمان زیادی می طلبه ،،،و باعث خستگی و....میشه :)
با همیاری و تقسیم وظایف می تونیم تاپیک را پویا تر نگه داریم .
3تا نکته میگم ولی دیگه این بحث جمع بشه خیلی داره لووس میشه :103:
***دوستانم! من خدای انتقال اشتباه منظورم هستم ، اینکه "باهوشین " خطاب قرار دادمتان نه به دلیل کنایه ی برعکس کلمه ی باهوشین بود
بلکه واقعا منظورم همان باهوشین بود.
یک انسان باهوش مثل صبا خانوم:anonymous: که خووب بلده غر بزنه و در همین تاپیک مستنداتش هست
اعتراف کرده که داره خودشو میزنه به اون راه و اصلا نمیخواد که منظور مدیرو بدونه در مورد وظیفه ی مجری .
این همون هوشیاری شما دوستان بود که با ابزار "غر" و "به اون راه زدن" ، اینجانب را خلع سلاح کردید .:223:
*** آقای باغبان شما چرا برادر !
من که توی پست خودم هستم ، حواسم به تعداد سوالات و حضور به موقع امین خان برای پاسخگویی هست .
و انشاالله تا آخرم همین میمونه .
وظایف مدیر تاپیک هیچ همپوشانی با فعالیتهای اختیاری مجری ندارد .
ممنونم .
آقای m.reza می بینید تو رو خدا ...
mohamadreza164 آخه نونت کم بود آبت کم بود ...
کلی خندیدم:311:
گیسوکمندجان به نظرم اصلا لوس نشده!!بده دورهم میخندیم اینم شده سوژمون.
من که چندسال دیگه ازم بپرسن صندلی داغ سری سیزده رویادته میگم آره همون که کلی مجری داشت:311:یعنی هیچی دیگه ازش یادم نمی مونه.
جزاین تعریفهای مختلف دوستان از مجری.
شادباشیداینجا که تلافیش توی صندلی داغ ازمون درمیاد:311:
آقای باغبان مجری محترم صندلی داغ آقاامین
اینجانب به استحضارمیرساند که امین خان جواب سوالهای 1و7 بنده رودرست جواب ندادن.مخصوصا7!!!
لطفا رسیدگی کنید
باتشکرپاییزه سه پیچ!!!!
پ.ن:بالاخره مجری بایدبه یه کاری بیاد دیگه:311:
یه انتقاد از بعضی مجموعه سوالات که دوستان مطرح میکنن داشتم. البته این نظر خودم هست و شاید بقیه موافق نباشن.
عرض شود که وقتی اسم تاپیک صندلی داغ هست باید سوالات هم در راستای همین هدف داغ کردن پرسش شونده طرح بشن. یعنی سوالاتی(با رعایت حدود اخلاقی) باشن که پرسش شونده در حالت عادی و آسوده جواب نده و از «پاسخ خودش» احساساتی مثل شرم یا عذاب وجدان یا غم و اندوه یا نفرت از بعضی خصایل خودش و ... بهش دست بده، نه سوالاتی که به راحتی و لم داده به مبل و با لبخند جوابشون رو بده.
شاید بهتر باشه سوالات داغتون رو به آقای باغبان ارسال کنید که ایشان حرکتی انجام دهند ،
راستش بنده هم اصلا دلم راضی نمیشه ، گویا هنوز یخه :325:
دوتا از سوالات بنده هم جوابش کلا به طور خیلی کلی و مبهم داده شده ،
به جای اینکه 4خط آسمون ریسمان ببافند بفرمایند معیارشان چیست ، والسلام شد تمام .
اون یکی سواله هم (کسی که هیچ وقت راست نمیگفت ) خودش مجموعه دوراه های تخصصی را میطلبد که بفهمیم چی شد .
سلام ، من هم به یه سئوال خانم صبا جواب بدم
اگر امشب متوجه بشید که بچه این خانواده نیستید چی کار می کنید؟
دو دستی جلو چشمام رو می گیرم می گم حاج خانم ها زود بدوید چادر چاقچور تون رو سر کنین
- :304:
دوستان خوبم پیشاپیش شهادت حضرت زهرا سلام الله علیها رو خدمتتون تسلیت عرض می کنم .
روز سه شنبه شهادت این بزرگوار می باشد ،
لذا اعلام می کنم کهروز سه شنبه 1اسفند 96 صندلی داغ تعطیل می باشد .تاپیک پشت صحنه صندلی داغ که بیشتر شبیه به محفل انس با دوستان شده
و شاید شورای حل اختلاف و شاید بیشتر دوره های فشرده مجری گری :)
از این قاعده مستثنی نمی باشد .
دوستان خوبم بهتر است در روز 1اسفند این 2تاپیک بالا نباشد .
29 و 30 بهمن سوالات خود را ارسال نمایید ،میهمانمان آقای مدیرهمدردی در این 2روز پاسخ می دهند:72::72::72::72::72:
و روز 2اسفند ماه با نوبت خانم 7 همپوشانی خواهد داشت .
ممنونم از حضور گرم و صمیمی شما سروران
ارادتمندتان هستم .
سلام آقای hamed-kr
کاش زودتر میومدید و شرکت میکردید .
پشت صحنه صندلی داغ محفل انس با دوستانه یا محفل آتش افروزی:311:
راستش ازتون میترسم منو معاف کنید:203:
..........
خانم پاییزه شما که اهل آتش افروزی نبودید یه دختر بی خیال هم بود شانس آوردم توی تالار نیست
.........
از همه دوستانی که زحمت کشیدند و سوال طرح کردند صمیمانه تشکر میکنم :203:سعی کردم صادقانه جواب بدم
همتون رو به خدای بزرگ میسپارم
برید استراحت کنید
.................
پ.ن: من فردا به دلیل کمبود وقت نمیتونم توی تالار بنویسم ...میتونید نفر بعدی رو شروع کنید البته یک پیشنهاده
سلام به همه
من الان فهمیدم مجری کیه و چیکارست...واسه خودم مثال زدم !! مثلا گفتم:
یکی رو میخوان تو یه اداره بذارن سرکار...پست و شغلی هم ندارن که بهش بدن.ولی چون سفارش شدست باید بره سرکار در هر صورت و حقوق بگیره !
نقش خاصی نداره اما حقوق رو باید بگیره !! :biggrin:
پ.ن:اقای باغبان و خانم گیسو کمند مجازاتتون بدون درد و خونریزی باشه:311:
سلام امین
جوابات خیلی خوب بود به خصوص این نظرمو جلب کرد:
دقیقا ، منم متعجب میشم ازین آدما. چه جالب که همه جا هستن این جور آدما.نقل قول:
کسی که وقتی میفهمی دروغ گفته بازم بهت دروغ بزرگ میگه
خدا رو شکر تاپیک کل کل بسته است وگرنه الان چه جوری باید اینا رو جمع میکردیم :311: طلایه دار انتقادگر رانندگی نسوان خودش چه کاریی که نکرده! :)نقل قول:
خدا رو شکر تصادفات جزئی بوده یه بار از پارک اومدم بیرون سپر ماشین خورد بهم این اولینش بود مقصر من بودم...یه بارم یکی دنده عقب میومد زد به ته ماشین من سرعتم کمی زیاد بود ماشین یه کم چرخید دور خودش، اون مقصر بود... یه شبم تنبلیم اومد سرم بچرخونم توی یه کوچه با آیینه جلوم دنده عقب گرفتم یه خط زیبا انداختم روی یه ۲۰۶
یه تاپیک هست به اسم سوتی های شنیدنی شما، دو تا پست هست پست شماره 32 سوتی پنجم؛ و پست 49،خب؟ این قسمت که نقل قول گرفتم میتونه با اونا رقابت کنه . :)نقل قول:
.....راستش یادم نمیاد فقط یه بار سوار یه ماشین بودم وایساد نفری که جلو بود پیرمرد بود تقریبا پیاده شد من رفتم جلو دیدم راننده حرکت نمیکنه وهی نگام میکنه برگشتم دیدم مسافرش پیاده شده که چیزی بخره الانم منتظره من برم سرجام:311: خجالت کشیدم:203:
سلام آقا امین
ممنون از اینکه وقت گذاشتی پاسخ دادی،،
متشکرم ،،،
به قول یه بنده خدایی :
دوران جواب بده و در رو تموم شد،،، :)
کجا برادر ؟
تازه می خوایم صندلی داغت را داغ کنیم ،،
.................
عجب تفسیر قشنگی کردید خانم مریم 123،،،
تا نوبت صندلی داغتون بشه ،،،از الان روزی 30 دقیقه نقاشی کار کنید :)
چون می خوام تمرین نقاشی تو صندلی داغ شما بذارم و بکشید .
:)
آقاامین قرارنبودبیایدروی صندلی بادتون بزنن که!!صندلی داغه دیگه:311:
ازجوابهاتون لذت بردم بعضی سوالهاعالی بودویک بعددیگری ازشخصیت امین روواسم روکرد.همونها که آقامحمدرضا نوشتن!
سوالهای آقای اثرراشمون خیلی خوب بود.بعضی جوابهارومیخوندم دهنم وامیموند!!مثلا کتک زدن بچه های خواهروبرادر!!!!شماروبایدبه جرم کودک آزاری تاآخری این سری روی صندلی داغ نگه داشت:311:
سپاس ازشما:72:
مقام عالیه ی مدیریت تاپیک صندلی داغ سری سیزدهم سرکار خانم گیسوکمند
سلام علیکم
ضمن تشکر از زحمات جنابعالی در برگزاری تاپیک مزبور و حسن اعتماد سرکار به اینجانب؛ به اطلاع میرسانیم با توجه به خستگی مفرط قادر به ادامه ی مسئولیت مجریت در صندلی داغ نمیباشم فلذا استعفا می نمایم. امید است در سایر عرصه های صندلی داغ بتوانم خدمتگزار ملت بزرگ همدردی باشم.
مجری ذیصلاح صندلی داغ- m.reza91
رونوشت:
دبیرخانه همدردی
اداره کل صندلی داغ همدردی
تاپیک سابق کل کل
سلام
آقای سنگ تراشان
سؤال 8 منظورم از صبوری ، صبر هست و بی نهایت هم کاربر بی نهایت جان هست:18:
مرد فکــــور ،
جناب امین
خیلی ممنونیم که قبول زحمت فرمودید
و با حضور گرمتان درین سرا ، محفلمان را گرم نمودید .
از خداوند برایتان آینده ای زیبا و پر از خیر خواستاریم ، الهی آمین .:72::72::72::72::72:
ببین مریم جان ،
من اگه جای اون کارمنده بی کار بودم ، زیر بار ذلت حقوق مفت نمیرفتم
حداقل ، حداقل ، میرفتم یه طی و سطل آب برمیداشتم ، طی میکشیدم :58:
کارمند محترم ( از حالا به بعد اخراجی ) جناب m.reza
قوانین حاکم به این صورت است که برای مرخصی ساعتی از روز قبل ،
برای مرخصی روزانه از 3روز قبل ، و برای استعفا از یک ماه قبل ، در خواست می دهند ،
و حالا نامه شما حکم غیبت شما را دارد ؛
غیبت غیر موجه و بی برنامگی یک کارمند نتیجه ای جز قطع همکاری با ایشان ندارد .
شما نه تنها از تاپیک صندلی داغ اخراج می شوید بلکه از همدردی.نت اخراج می شوید .
باتشکر
گیسو کمند - مدیر کل .
ضمنا حکم بالا به این معنی می باشد
مشکلی نیست غیبت کنید ،
اما اگر جرئت دارید بعدش این طرفا آفتابی شوید .
برای شروع بعد ازین در صورت غیبت پست سوالات شما حذف می شود .
مریم جان چقدر خوبه همه مثل شما سؤال بپرسند:311::43:
جناب راشومون وقتی نوبت من شد اگر قصد پرسیدن سؤال از من بی سواد دارید لطفا ترجمه شم بنویسید:18:
آدم ها یه روزی می آیند و یه روزی میروند،
در این دنیا همه رهگذریم ،
ممکن است کسی به اندازه یک سلام،
کسی به اندازه گفتگویی ساده،
کسی به اندازه یه درد ودل زیبا ،
کسی به مانند همکلاسی های زمان مدرسه ،
شاید بعضی ها به مانند سایبان خستگی ها و دلتنگی ها ،،،،،،،
اندک و یا زمانی در کنار ما باشند ،
اما،،،
آدمها عبور می کنند،،،
و تنها مقصد است که می ماند!،،،
استفاده کردیم از صندلی داغ شما
موفق باشی آقا امین :72:
سلام بر تمامی اعضای نابِ تالارِ نازنین همدردی :72:
گیسو کمند گرامی و عزیز
اولا) خیلی خرسند شدم که این ایموجی خوشگل رو جای من گذاشتید دی: :smug:
دوم)بعدش به قول خودت " میره که میره "
هنوز نمی دونم چرا میرم که میرم :302:
خیلی پیشترها اصلا تصور اینکه نیام تالار برایم امکان پذیر نبود ، یه کابوس وحشتناک می شد اگر یه روز می اومدم و می خوردم به این پیغام که سایت از دسترس خارج شده .. یه دقیقه یک بار چک می کردم تا تالار دوباره برقرار بشه
خدایی اش خیلی توی تالار بودم و چقدر مقاله می خوندم و نت برداری می کردم
ولی نمی دونم چرا الان نمی تونم پست بذارم :303:
....
اگرچه می بایست در پیام خصوصی بهتون جواب می دادم ، در مقابل هزار و یک بهانه که سبب میشه نیام تالار ، همین پیام های خصوصی شما و الزامی که گذاشته بودی واسه پاسخ دادن ،بهانه شد بیام اینجا و چاق سلامتی کنم
البته پستم ، باید بره توی حال و احوال ... فرشته جان مددی بفرما و با خط کش مدیریت ت این پست را منتقل بفرما:43:
....
گیسو کمند جان الان خداییش چی می خواهید بپرسید؟ قبلا خیلی خودم پایه این دست تاپیک ها بودم ولی نمی دونم چه اتفاقاتی در من رخ داده که خیلی فرق کرده ام ، یه جورایی همه چیز رو همین طور که هست پذیرفته ام ...کمتر سراغ چالش میروم و به زندگی روزمره و آرامشی که الان دارم خو گرفته ام ، شاید هم قوه هیجاناتم رو از دست داده باشم :325:
به هرحال باعث خیر شدی که یه حال و احوالی هم از دوستان داشته باشیم
سلام نازنین های تالار
از shad و نقاب و ani و کیوان و سارا بانو و بینهایت و مامفرد و جی اچ ثنا یا همون غزاله و گل مریم و کیوان و باران68 و حامد65و موعود و کامران2007 و فیلوسارا و ستاره و ... خیلی قدیمی های تالار که ذهنم یاری نمی کنه تا عزیزانی که بچه های امروز تالار هستند
دم همگی تون گرمِ گرم ، کاسه های دلتان لبریز از امید:72:
یا حق
خانم بالهای صداقت ممنون که اینجا نوشتید ،
لطف اینجا همینه
خیلی از دوستان شرکت کردند
خیلیها هم نتوانستند شرکت کنند اما حضور داشتند :43:
روی هم رفته خوش گذشت .:watermelon:
خیلی جسارته ، ولی خوب منم پسر شجاع امنقل قول:
بالهای صداقت :شاید هم قوه هیجاناتم رو از دست داده باشم:325:
خانم بالهای صداقت ، یکم غیر عادی نیست ، این همه از هیجان افتادن :303:
سلام
پشت صحنه هم تعطیله؟!
انشالله که نیست! چون من دارم پیغام میذارم!!
میگم اقای مدیر خیلی خلاصه و مفید جواب دادناااااا.قبول نیست...یه سری سوالا رو هم که جواب ندادن کلا....بیاین یه توطئه ای علیه ایشون کنیم(اگر منو دیگه ندیدین حلال کنین!! :311:)
سلام
من هم میخوام ارزیابیم رو از صندلی داغ این دفعه بذارم
به نظر من این دفعه کسی که نشست روی صندلی، اصلا داغ نشد و بیشتر کسانی که سوال پرسیدن داغ شدن:162:
واقعا آفرین به هوش و ذکاوت مدیر همدردی که از پاسخ دادن به بیشتر سوالها فرار کردن:104:
من البته دوست دارم یک جمع بندی هم داشته باشم
آقای مدیر شما شخصیت منطقی دارید راه حلهای مناسبی برای ارائه به مشکلات دارید که شاید بیشتر مشاورها این خصوصیت رو نداشته باشند یعنی راه حل هاشون شاید چندان کاربردی و هوشمندانه نباشه و من خودم شخصا به خیلی از مشاورین اعتمادی ندارم
ولی من یک نقد هم به شما دارم که در صورتی که اجازه داشته باشم در آینده بیانش می کنم
راستش در حین برگزاری این صندلی داغ کمی به یاد کاربر"بی دل" و دلایل رفتنش از تالار افتادم.
در هر صورت من شخصا از حضور مدیر همدردی در تاپیک صندلی داغ سپاسگزاری می کنم و برای ایشان آرزوی سلامتی و آرامش دارم:203:
گیسو کمند عزیز از شما هم بابت زحماتی که متقبل شدی تشکر می کنم:72::72::72::72::72:
سلام دوستان عزیزم :72:
فردا چه روزی خواهد بود برا من !!!
خواهشمندم تلافی صندلی داغ مدیر عزیز رو سر من در نیارید :203:
:stupid:همدردی ها سلام :328:
خوب ، مریم جان عملیات شکست خورد :311:
این باخت ضایع (هشت _ هیچ ) رو به جامعه شکست خورده ی همدردی تسلیت میگم
وقتی دیدم مدیر از ساعت 11 شب تا حدودا صبح ساعت 4 داشتن پاسخها رو مینوشتن خیلی متاثر شدم ....:upset:
اینهمه مشغله و اینطور خوش قول !
گویا هدف این بود که مدیر بشن سفیر مسئولیت پذیری در صندلی داغ
(بعضی ها که فرار کردند یاد بگیرند ):305:
پاسخهای تخصصی هم خیلی خوب بود :72::72:
فکور ، عزیزم بزار ببینم چیکار میکنم ( شما بخون چه گلی به سربگیریم )
در حال رایزنی هستیم ...
دلمون که خنک نشد بلکم یه چیکه آب گیربیارم بریزیم رومون :203:
راستی آقای باغبان اون دوستتون که فرار کرده خبری هم ازشون نیست ،
ظاهرا رفتن همون پاتوق همیشگیتون ( مریخ )
بهشون پیغام بدید مدیرصندلی داغ عفو نمودند ،
کاریشان نداریمhttp://www.hamdardi.net/imgup/592495a8cfc5911b5c.gif
آها یه چیزدیگه
فرزندانم کاش حداقل پاسخهارو میخونیم با کلیک روی تشکر کمی بیشتر قدردان باشیم:stupid:
سلام
تمنای عشق شمامگه مجری خانم 7 نیستین؟پس کجایید؟خانم 7 بدجوری دارن دَر میرن ازجواب دادن!!!حالم خوش نیست وفلان وبهمان نداریم.زودتربیایدکه خانم 7 دارن خنکترین صندلی روتجربه میکنن.
این که نشدکه!!!
خانم بالهای صداقت ، یکم غیر عادی نیست ، این همه از هیجان افتادن :303:
عجیب تر از اون ، این همه بـــــه هیجان افتادن خانم گیسو کمند عجیبه!
یعنی واقعا قبل تر ها توی خواب نمی دیدم که خانم گیسوکمند چنین زلزله ای باشه که بتونه اینجوری زمین و زمان رو بلرزونه !!! (البته در کمال ادب و با یه طنازی خاصی) ،ان شاء الله که خدا این شادابی رو براتون نگه داره.
خانم تمنای عشق این همه نگین بی سوادم خب ، یعنی چی آخه ، آدم همین که سواد خوندن نوشتن داشته باشه کافی هست ،دیگه بقیه اش یه سری آگاهی های تخصصی توی رشته های درسی که طرف مدرک میدن (البته قرار نیست اون رو هم کوچیک کنیم ) ، شما سواد خوندن نوشتن که دارین بقیه اش هم با مطالعه به دست میاد .
- - - Updated - - -
راستی خانم مدیر کل طناز و ترسناک !!! سری نمی دونم یادم نمیاد چندم صندلی های داغ (الآن رفتم عنوان تاپیک رو نگاه کردم ظاهرا سری سیزدهم الله اعلم) یه پیگیری بکنین و از این فرصت استفاده کنین که مدیر های ارشد تالار چرا می تونن از خودشون تشکر کنن و واسه پست های خودشون احتمالا لایک هم می تونن بذارن ، آخه آدم این قدر ...