نقل قول:
نوشته اصلی توسط
تیام2012
- - - Updated - - -
سلام سحر خانم سال نو شما هم مبارک باشه ، ممنون بابت دلگرمی که به من دادین و سپاس بابت آرزوهای خوب در سال جدید. من هم آرزوی سلامتی و موفقیت را برای شما و تمامی اعضا دارم. جملات زیبایی در مورد عشق واقعی بیان کردین که من هم با شما موافقم اینو از ته دلم میگم شاید اگر ده سال پیش این جمله رو میخوندم همچین نظری نداشتم ولی الان که این همه موضوع را تجربه کردم به راحتی معنای تک تک کلمات مهم این جملات را با پوست و گوشت و استخون و جان و تنم حس میکنم. بسیار زیبا گفتید.
امیدوارم خوش باشین
- - - Updated - - -
سلام رها خانم، نمیدونم چرا فکر میکنید پست های من تقلبی و fake هستند ؟!!! هر چند این نظر شماست. به هر حال خدای من شاهده و وجدان من راحت . مهم تلاش هایی بود که باید میکردم و صد البته به خرج هم دادم. امیدوارم خداوند صبری به من بدهد و روزگار من بخوبی تغییر کند و بتونم با این مسئله کنار بیایم. کاش دانشگاه ها و خونواده های ایران به دختران و پسران کمی درس زندگی میدادند و میفهماندند زندگی زناشویی فقط سکس و لباس شستن و بالعکس فقط پول در آوردن نیست.
در مورد پیشنهادتون مبنی بر اعلام درخواست ازدواج مجددم به عرض میرسونم به واسطه اینترنت و منابع متعدد دیگر هم خونواده آنها و هم خونواده من و همچنین خودم و اون دختر لجباز همه می دانیم این آپشن ها برای من وجود دارند و هیچ وقت از بین نمی روند. متاسفانه با این رفتارهایی که از خودشون نشون دادند چنانچه بر گردند هم زیر سوال می روند چرا که همه پل های پشت سر خودشون رو خراب کردند و رفتارهایی ناشایست از خودشون نشون دادند. فقط میتونم بگم متاسفم و متاسفم و متاسفم.
باسلام و آرزوی سلامتی و موفقیت برای یکایک اعضا
خواستم بعد از مدتها مطلبی به اطلاع دوستان برسونم، نمیدونم چی شده که خانمم راضی شده به مشاوره و روانشناس خانواده مراجعه کنیم؟!! البته با کلی اصرار و توصیه برخی افراد!!! نمیدونم این تصمیم از روی چی هست؟ از این دید که به کمک مشاور مشکلات زندگی مطرح بشن و مشاور کمک کنه و راهکار بده مشکلات حل بشن و یا از روی این دید که مثلا در ادامه پروسه قهر اعلام کنه که ببینید دکتر هم رفتیم نتیجه نداد؟؟!! نمیدونم چی بگم!! البته من خودم به این مورد به عنوان قدم مثبت فکر میکنم اما شواهد شواهد مثبت و تحلیل خوبی نشون نمیده از طرفی همچنان ارتباط زیر صفر است و به هیچ وجه از هر نوع مجازی و واقعی وجود نداره !! ممنون میشم نظرتونو اعلام کنید.
مورد دیگه خواستم در مورد مشاوره بپرسم، معمولا مشاور چند جلسه جداگانه برای زن و شوهر توی این گونه موارد در نظر میگیرن؟ البته میدونم فرد به فرد و مشکل با مشکل فرق داره و باید ریشه یابی بشه و بعد روش درمان و اراده زن و شوهر بکار بیاد اما خواستم یه چیز کلی بدونم.
بانهایت سپاس. تیام