-
هیچ کس دراین دنیا کامل نیست
اگر از آدمها بخاطر
اشتباهاتشان دوری کنی
همیشه تنها خواهی ماند
پس کمتر قضاوت کن
و بیشتر عشق بورز
سلام
اول اینکه خیلی خوشحالم بالاخره مشکلات زندگیتون تموم شد و به خونه خودتون رفتید
دوم اینکه در مورد رابطه شما همیشه دلم روشم بود که با صبر کردن و زود تصمیم نگرفتن
بالاخره یه روزی به هدفتون که زندگی کنار همسرتون هست میرسید
و از این بابت هم خوشحالم که شاید یه شخصی هم با مشکلات شما به این انجمن سر بزنه
وقتی تاپیک شما رو بخونه و وقتی بفهمه که تو رابط تون چقدر از خود گذشتگی و صبر تحمل نشون دادید
امیدوار بشن که مشکلات زندگی اونقدر بزرگ نیستن که قابل حل شدن نباشن
امیدوارم ادامه مسیر زندگیتون با آرامش و خوشبختی همراه باشه
-
من پا برهنه بدوم بیام وسط بحث:311:
ملودی جان می دونم تاپیکت رو بستی و الان هم کمکی نخواستی و مشاوره ای نخواستی و ...
پست من رو به عنوان یه پیام بازرگانی درنظر بگیر لطفا:72:
حساسیتت خیلی زیاده اونم تو مسائلی که اهمیت چندانی نداره! کمی بی خیالی و البته سکوت پیشه کن.
مصداقش هم تو جواب به پست های تاپیک خودت، هم جواب به مریم! در تایپک نسیم!مشکلات اینجا که سل و وبا نیست که نگرانی مشکلات نسیم بهت سرایت کنه:58:
فحوای کلام مریم رو بگیر! اینجا اعضا نه پولی میگیرن و نه قراره کسی براشون جبران کنه! اگر کسی حتی به غلط و با لحن بد می نویسه تو نیت پشت اون نوشته رو در نظر بگیر. مجبور نیستی تک به تک جواب بدی!
بله مشکل شما و نسیم شاید شباهتی به هم نداره ولی شتابزدگی شما! تصمیمات عجولانه و احساسی ، بی توجهی به پست ها و مشاوره هایی که اینجا می گیری توی هر دوتون دیده میشه! ببخشید من اینقدر صریحی و مصداقی گفتم ، چون حقیقتا می ترسم که به گونه ای که از دید خودت شدیدا هم مودبانه هست بیایی از حرف من برداشت دیگه ای کنی و جوابیه ای بنویسی.
اینجا هیچ کس هیچ منتی سرت نداره و ما هم بسیار خوشحالیم که شما برگشتی سر زندگیت! ولی این شدت حساسیت و البته حاضرجوابی درجا که به زعم خودت مودبانه ترین نوع حاضرجوابی هم هست! و با توجه به تصویری که از شوهرت اینجا ارائه کردی! جزو یکی از آفت های زندگیت هست.
پس لطفا و خواهشاً روی صبر گفتاریت در زندگی مشترک کمی بیشتر کار کن.
شما اگر تو تاپیک نسیم و در ادامه اینجا در جواب مریم و کاربران دیگه چیز نمی نوشتی، هیچ اتفاقی نمی افتاد! ولی الان ....
از نسیم عزیز عذرخواهی میکنم و امیدوارم ایشون تو تاپیکش شاکی نشه که چرا اسمش اینجا اومده!
ملودی جان؛ به عنوان تمرین لطفا جواب پست من رو نده. و اگر واقعا واست آزار دهنده هست گزارش بده که حذف بشه.
خوشبخت باشید:72:
-
سلام ملودی جان
خیلی خوشحال شدم از اینکه رفتین سر خونه زندگیتون. من از اولش هم در مورد زندگی شما حسم مثبت بود و احساس می کردم زندگی شما قابلیت درست شدن رو
داره.
مشخص بود همسرت دوستت داره و اگر حرف ناخوشایندی هم میزنه از سر استیصال یا در لحظات عصبانیت بوده.
و اینکه همسرت در اوج مشکلات هم به شما نیاز داشت و ازتون میخواست پیشش برید حداقل وفاداری ایشون رو ثابت میکرد.که همونطور که میدونید ویژگی خیلی مهمیه.
ولی در هر صورت خودتون متوجه هستید که همه مشکلاتی که وجود داشته به این زودی برطرف نمیشه و هم شما و هم همسرتون نیاز به یه سری تغییرات دارین
که باید به مرور زمان اتفاق بیفته و نقش شما به عنوان یک زن این وسط خیلی مهمه.
به نظر من حرفهای صبا رو هم جدی بگیرید. این خیلی خوبه که آدم ایرادات خودش رو متوجه بشه و سعی کنه برطرفشون کنه.اونم از طرف کسایی که از روی دلسوزی
و بدون هیچ چشمداشتی راهنماییت میکنن.
-
ممنونم صبا جان
اتفاقا لازم می دونم که این پست شما رو پاسخ بدم !!
می دونید چرا ؟ چون این پستم صرفا پاسخ به شما نیست و پیشنهادیه در جهت شیوه مشاوره دادن در تالار که به نظرم خیلی خیلی مهمه ...
از شما و سایر دوستان هم خواهش می کنم این پست من رو دوستانه و بدون هیچ پیش فرض منفی بخونید ...
این دلسوزی دوستانی مثل شما و مریم عزیزم که البته نیت خیر پشتش هست و بنده به سهم خودم صمیمانه ازتون سپاسگزارم در حال حاضر ناخواسته داره به سمت ایجاد تنش پیش میره و شاید خود شما و سایر دوستانی که بی دلیل تاپیک رو با لحن انتقادگونه ادامه میدن یا مسائل مراجعین رو تعمیم میدن اصلا متوجه این مساله نباشن ...
ای کاش این لطف و وقت ارزشمند رو به جای پیام بازرگانی نوشتن و لایک گذاشتن اینجا، صرف تاپیک هایی می کردید که درخواست راهنمایی کردند و در حال حاضر توی موقعیت بحرانی هستند و به کمک شما واقعا نیاز دارن ...
البته شما لطف دارید و دلسوز هستید ... ولی باورکنید این نظرات و نصیحت ها فقط و فقط در جای خودش و در موقع طرح مشکل و نیاز مراجع مفید و مثمر ثمر هست نه در خارج از جای خودش ... وقتی مراجع میاد و اعلام می کنه که مشکلش توی دنیای واقعی حل شده دیگه ادامه دادن موضوع توی فضای مجازی هیچ سود و حاصلی براش نداره ... تکرار بعضی مسائل و طولانی کردن بی دلیل تاپیک کمکی به مراجع نمی کنه، فقط مثل الان ناراحتی و استرس ایجاد می کنه که من فکر می کنم کاملا برخلاف رسالت ارزشمند این تالاره ...
الان خود من مدتیه مشکلم حل شده و از همون روز محضر توی تاپیکم هم این رو اعلام کردم که ما آشتی کردیم ... خب، این تالار رو بخاطر آرامشی که همیشه بهم میداده دوست دارم ولی الان طوری شده که هر بار که میام سر بزنم می بینم یک راهنمایی توی تاپیکم که در واقع موضوعش بسته شده همراه با لحن تند و کنایه و برچسب و ... برام نوشته شده ... یا مثلا توی تاپیک مراجع دیگه ای ازم انتقاد شده !!! یعنی توی روزهای آرامشم دارم صرفا از اینجا انرژی منفی می گیرم !!! در حالی که بارها ذکر کردم که راهنمایی ها جامع و کامله و دیگه خودم جمع بندی و رعایت می کنم و ...
نکته بعدی که قبلا هم مطرح کردم اینه که چقدر خوبه که نظراتمون رو دوستانه و با لحن مثبت و البته به دور از طنز و طعنه و کنایه عنوان کنیم ( مثال سرایت سل و وبا و ...) ... !!! کلام حتی اگر حق مطلق هم باشه، وقتی با لحن نامناسب منتقل بشه نه تنها تاثیر لازم رو نمیذاره بلکه نتیجه عکس میده !!
این مساله از نظر روانشناسی هم اثبات شده ... شما وقتی با لحن و کلام نامناسب مشاوره میدید در طرف مقابل حالت تدافعی ایجاد می کنید و نه تنها او رو با خودتون همراه نمی کنید بلکه از خودتون دور می کنید ... نظرات مشاور باید قاطع اما با لحن دوستانه باشه .... نمونه این نظرات به وفور توی تاپیک های خود من موجوده ... مثل نظرات فرشته مهربان، آقای باغبان، خانم فکور، گیسوکمند و شیدای عزیز، آنیتا، انیسا، آقای بهزاد و سایر دوستانی که الان اسمشون به ذهنم نمیاد اما توی مسیر تاپیک هام بارها و بارها با من مخالفت کردن اما همیشه در کمال آرامش نظراتشون رو پذیرفتم چون لحنشون مناسب و تاثیرگذار بوده ...
در ضمن ذکر کنم بنده هم بارها توی همین تالار در حد مهارت و تجربه خودم برای دوستان نظر نوشتم و سعی کردم کمک کنم و بابتش پولی دریافت نکردم!! پس باور کنید خوب می دونم که دوستان بدون چشمداشت اینجا نظر می نویسن !!!!! و دلیل تشکرهای فراوانم از دوستان هم دقیقا همینه ...
اینکه نوشتید من نسبت به پست دوستان بی توجهم باید بگم این اولین تاپیک من توی این تالار نیست ... و من سه تاپیک چندین صفحه ای و یک روند نزدیک به یک ساله در مسیر حل مشکلم داشتم که حالا به اینجا رسیدم ... و دوستانی که از ابتدای تاپیک اولم با من همراه بودن و حتی شاید خود شما، صبوری های من رو به یاد دارن ... تا جایی که خیلی از دوستان صاحب نظر توی همین تالار اعتقاد پیدا کرده بودن که مشکلات من کاملا لاینحله اما من ایستادگی کردم و ادامه دادم .... پس نمیشه با چند پست اونم توی آخرین تاپیک من به این نتیجه رسید که من عجولم یا نسبت به توصیه دوستان بی توجهم ...
در مورد بحث مریم جان که شما مطرح کردید(دقیقا مثل اسم نسیم عزیز که در ابتدا مریم جان توی تاپیک من مطرح کردن و الان شما میگید که ایشون ممکنه از این موضوع شاکی بشن !!) ، من هنوز هم عقیده دارم دلیلی نداشت توی پست مراجع دیگه ای با مشکلی کاملا متفاوت، ذکر بشه ملودی به حرف گوش نمیده !!! ... و من فقط خیلی مودبانه (که البته شما اسمش رو میذارید حاضرجوابی) درخواست کردم مسائل مراجع رو به دیگر مراجعان تعمیم ندیم و مشکل و نقطه ضعف هر فردی رو که می خوایم به شکل انتقاد مطرح کنیم صرفا در تاپیک خودش عنوان کنیم ... همین !
در هر حال درخواستم از مریم جان اصلا چیز وحشتناکی نبود و اتفاقا مساله کم اهمیتی بود. پس من هم دقیقا مثل شما فکر می کنم اگر مریم جان هم سریعا پاسخ بنده رو نمیدادن هیچ اتفاقی نمی افتاد!! ولی الان ...
شما عقیده دارید بنده حساس و حاضر جواب هستم (دقیقا توی پستتون ذکر کردید)، درسته ؟؟
بسیار خب، من هم با نظر شما موافقم و تمام سعی مو می کنم که از این به بعد روی خودم کار کنم و این نقاط ضعفم رو برطرف کنم ...
صبا جان از شما که این حاضر جوابی بنده و حساسیت نسبت به مسائل کم اهمیت رو ندارید صمیمانه خواهشمندم الان به این پست من پاسخ ندید!! اجازه بدید این تاپیک بسته بشه ... باور کنید این پست هم اصلا چیز وحشتناکی نیست.... پس خواهش می کنم الان شما هم بی خیالی و البته کمی سکوت پیشه کنید !
موفق باشید:72: