RE: استعفا به بهانه بوي سيگار....
دوستان عزيز فكر ميكنم اينجا تالار همدرديه نه ميدان مبارزه تن به تن ....:302:
YAKAMUZ عزيز و سورنا - آرمان عزيز از اينكه توي اين پست به عنوان جنس مخالف من. منو راهنمايي كردين و ديدگاهتون رو بيان كرديد ازتون ممنونم باور كنيد از هردوتون چيزهاي تازه اي ياد گرفتم.... بايد ياد گرفت كه دو انسان هيچوقت نه دوست هم هستند و نه دشمن بلكه معلم هم هستند... منم خواهش ميكنم چون هركدوم نگاه خاصي به اين قضيه داريد همديگرو متهم نكنيد من از طرز فكر شما بهترين درسها رو گرفتم....
همانطور كه هيچكس شبيه ديگري نيست ديدگاه و نظر هر كسي هم متعلق به خود اون شخصه .... كدورت رو كنار بگذارين و مثل دو تا راهنماي خوب با دو ديدگاه مخالف بچه ها رو راهنمايي كنيد... بازم ممنونم كه اين موضوع واستون اينقدر مهم بوده كه در موردش تعصب نشون دادين....
چشم بانوي گرامي .
من اصلا عصبي نشدم.yakamuz اينجا يك مقدار افراط گرايانه صحبت كردند و من به سخنان پربار ايشون در بسياري از تاپيكها واقعا خودم رو محتاج مي دونم. از شما و ايشون عذر مي خوام و اميدوارم عذرخواهي بنده رو بپذيريد.
آقای sorena_arman عزیز کمی آرامتر. چرا شما زود به خودتون گرفتید ؟؟؟ ما اینجا هستیم تا با هم مشکلاتمون رو حل کنیم. نه دعوا. yakamuz اصلا منظورش به شما نبود. مثلا اگه تو یک پستی بگن زن خراب هم هست ما خانم ها باید دعوا کنیم بگیم منظورش به ما بوده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا آروم.
اگه آقای yakamuz هم حرفی زدن باید برای دید اشتباهشون کمکشون کنیم نه سرزنش. شما مرد عاقلی هستید. امیدوارم از نظرات سازندتون استفاده کنیم.
دوستان اگر به دعواهاتون ادامه بديد به جفتتون به خاطر اين رفتارتون امتياز منفي مي دم. از شما بعيده دوستان عزيز. براي شيرين جون هم خيلي خوشحالم كه به خوبي و خوشي تموم شد فقط اميدوارم كه به رفتاراشون ادامه ندند. موفق باشيد.
خانوم نازنین اگر یک نفر بیاد اینجا در یک پست بنویسه که من خیلی از اوقات از زن بودن!! خودم خجالت می کشم چه رفتاری رو نشون می دید؟ به هر حال من عذر خواستم از yakamuz و شیرین گرامی
چشم-سعی می کنم لحنم آرومتر بشه
هیچ رفتاری نشون نمی دهم. باهاش صحبت می کنم ببینم چرا اینو می گه. زود دعواش نمی کنم. برادر خوبم ما اینجاییم تا مشکلات هم رو با تجربه هامون حل کنیم. خوشحالم که آرامید و خوشحالم خیلی منطقی پذیرفتید :72: ما همه به تجربه های خوب هم نیاز داریم.
نازنین گرامی چشم. امیدوارم بتونم مثل شما رفتار کنم