درسته دوستان لطف داشتند و من رو با زوایای مختلفی که میشه به رابطه من و همسرم نگاه کرد آشنا کردند و ممنونم.
آخریش یک هفته پیش بود فکرکنم دعوامون رو میگم. منم فکرمیکنم الان هرچی بیشتر فشار به خانمم بیارم اون لجبازتر میشه و از من دورتر . یک روز و دو روز نیست که یک عمر زندگیه نمیخوام نظرش نسبت به من عوض شه.
سلام. داداش من ،منم در جریانم اقتدار مردونه باید داشت و .. با منطق و حرف و خواهش از همسرم خانوادم خواستم صحبت کردم خانواده عزیز من ماشالله مرغشون یک پا داره. پدرم در دعوای خانوادگی ما یک دفعه گفت عروسم دخترخوبیه زن من مقصره. یعنی مادرم.
خدا میدونه قصدم توجیه کردن نیست من نوکر مادرم و خونوادم هم هستم نمی گم حرف پدرم درسته یا غلط ولی موضوع به اون سادگی که فکرمیکنید نیست.روبروی خانمم ایستادم درگیری شد فعلا استپ کردم.وقتی رفتار بد از خانوادم دیده چی بگم ؟بگم اشتباه دیدی اشتباه شنیدی.خونواده هم باید یک فرصتی بدن اگر من و خانمم بخواهیم رابطه رو اصلاح کنیم حداقل بتونیم یا نه.
بحث زیبایی نیست بابا من زنم رو کتک زدم گریه کرد.باید حتما این رو بگم .از خودم خجالت میکشم.ناراحتی مادرم هم نمیتونم ببینم برای همین بدون اطلاع همسرم دیدنش میرم.
دعوا با برادرخانمم یک دفعه بود کار منم ضایع بود درخانه مادرشون اون هم وقتی دوست بودیم نباید با خانمم بحث میکردم.
اون که بقول شما میگی بزن بزن کنی تا چندسال رویش رو نگاه نکنی بستگی داره کی باشه توی چه شرایطی باشه.گفتنش راحته
بله اگه الان برادرهمسرم شاخ و شونه بکشه معلومه رفتارم مثل قبل نیست اون موقع همه تلاشمو میکردم رابطه رو حفظ کنم و موانع رو بردارم.
شما از دختری که پدر نداره ولو با وجود تمکن مالی شما و اون ،جهیزیه میگیری؟من نتونستم وجدانم اجازه نداد.نمیگم هرکس جهیزیه میگیره وجدان نداره میگم من نخواستم توی خودم آنقدر دیدم محتاج چهارتا چوب و وسیله نباشم که زنم همراهش میاره.بحث شل گرفتن نیست.
منم نمیدونم باید چکار کنم دهه محرم نزدیکه خانواده مراسم دارند از الان تو این فکرم خانمم و مادرشون رو مسافرت بفرستم اون چندروز که برای رفت و آمدم و مسائل دیگه بحث و نقل پیش نیاد.
مثال جالبی زدید. منم روی شوخی های بیجای مردهای دیگه یا نوع لباس پوشیدن همسرم حساسم اونم رعایت میکنه خود رو ملزم میدونه مراعات کنه اما قاطعیت درباره خانوادم فقط باعث به هم خوردن زندگی ما میشه.من هم مشاوره رو ترجیح میدم البته نیاز داشتم یک مقدار مشکل رو هضم کنم بعد مشاوره انجام بدم و روی مشاوره حضوری تاکید بیشتری دارم.