-
صبر کن ببین شوهرت چی میگه ، به شوهرت بگو هرچی که شوهرت بگه انجام میدی ، اینا میخوان بندازنش رو لج ، و تو باید طوری رفتار کنی که رو لج نیفته، کاش میشد با خریدن کادو برای این پیرمردو پیرزن هم دلشون رو بدست بیاری هم از قید تعهد کتبی در بیای باید شرمنده اشون کنی، چون فکر نکنم اینا تو این سن منطق بفهمن، با اجازه شوهرت برو دلشون رو بدست بیار، این آدمهای قدیمی کینه ای خیلی بدرفتار میکنن و بنظر من عین سنگ می مونن امیدوارم راحت بشی از دستشون، ما یه مثلی داریم میگه اگر دیدی پیرمرد دستش بگیر ، اگر دیدی پیرزن سنگش بزن، این پیرمرد رو باید دستش رو بگیری شاید دلش نرم بشه
-
در مورد نظر پدرتون به نظر من که تا اینجا کار خوبی کردی. شما دو تا بچه داری و دوتاتون مسول زندگی الانتون هستید پس از نظر عاطقی مدیریت با شما ست.
اما در مورد پدر شوهرتون نظر همسرت چیه؟ ازشون پرسیدی که نظر ایشون چیه؟
-
من واقعا نميدونم تعهد چي بايد بدين؟مگه زندگي زناشويي قرارداد مهمترين نوع تعهد ،تعهد اخلاقي به نظرم تعهد كتبي فقط براي نشون دادن خودشون به فاميل و خورد كردن شماس به نظرم از لحاظ عاطفي همسرت و به خودت نزديك كن از كار پدر شوهرت جلو همسرت زياد گارد نگير بالاخره تو اين همه سال رگ خواب شوهرت دستت اومده اما تعهد كتبي رو سعي كن تا اونجايي كه ميشه انجام ندي فعلا سكوت كن زمان همه چي و حل ميكنه
-
سلام به یاسی
با آرزوی بهینه شدن کیفیت زندگیت در آینده
من نظرم اینه که بعضی موضوعات که هر دو نفر حساسیم را باید قانون براش گذاشت
یعنی براش زمان و برنامه معین تعریف کرد
و با شوهرت اوکی که کردی و هر دو طرف توافق کردین روی کاغذ نوشته و امضا کنین و در زندگی هر دو اجرا کنین
چون بگی و فراموش کنی نمیشه
برات از صمیم قلب آرزوی شادی دارم :18: