چرا فقط یک جمله رو میبنید من که خودم گفتم کاری بهش ندارم
کاش اینقدر بجای تکرار کردن درد از درمان حرف میزدید
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا فقط یک جمله رو میبنید من که خودم گفتم کاری بهش ندارم
کاش اینقدر بجای تکرار کردن درد از درمان حرف میزدید
من تقريبا همه صحبت هاي سحر رو تاييد مي كنم به جز يه تيكه ش و اون در مورد تاييد رفتار اون آقاست. به هر حال از اونجا كه اينجا با تخريب بيشتر ايشون و يا تجزيه تحليل رفتارشون، كمكي به كسي نميشه، از اين بحث ميگذرم و بازش نميكنم كه خودش حرفها داره.
ببين مريم جان يه نكته اي رو همين اول صحبتم بگم و اون اينكه سعي كن بشيني با خودت سنگ هات رو وا بكني يا رومي روم يا زنگي زنگ. آخه مگه ميشه تو يه مدلي رفتار كني بعد انتظار داشته باشه زندگي برات شرايط رو مدل ديگه اي رقم بزنه؟!! تو وقتي تشنه ت باشه ميگي آب مي خوام اگه گفتي نون مي خوام ديگه گله نكن كه دارم از تشنگي ميميرم!!
در مورد ابراز علاقه بايد بگم كه بله ابراز علاقه مستقيم (در اوايل يا شروع رابطه) از طرف دختر واقعا كار احمقانه ايه! ولي خب اينطوري هم نيست كه اگه دختري به پسري علاقه پيدا كرد نشه به دستش بياره. يه دختر با رفتارهاش به پسر اعلام ميكنه كه من بهت فكر مي كنم. اين قضيه اصلا هم جنبه امروزي و ديروزي و مذهبي و ... نداره بلكه تو هر قشري به يه روشي اتفاق ميوفته. مثلا اگه هر دو طرف مذهبي باشن دختر وقتي پسرو مي بينه سرشو ميندازه پايين و لپ گلي ميشه يا شايد يكم دست پاچگي نشون ميده! اگه امروزي تر باشن دختره يه لبخند به موقع تحويل ميده يا ...... حالا نمي دونم چه اصراري داري اين رفتارا رو اسمشو بذراي جلف بازي!!! جلف به دختري ميگن كه تو رابطه ش با تمامي آقايون هيچ حد و مرزي نداره و رفتارهاي عشوه گرانه رو حتي از سوپري سر كوچشون هم دريغ نمي كنه!
چرا براي آرامش خودت سعي مي كني به اون دختر برچسب بزني؟! مي بيني كه برات آرامشي به ارمغان نياورده و همچنان داري خودخوري مي كني. ايشون كسي رو دوست داشته و موجش رو هم فرستاده. حالا بين شما دو تا واقعا علاقه اي هم به وجود نيومده بوده ها ولي الان حرص داري از موفقيت اون دختر!
اول از همه تكليفت رو با خودت معلوم كن و ببين از زندگي چي مي خواي. رفتار و طرز فكرت رو با هم يكسان كن. بعد تازه مي توني تشخيص بدي اصلا چه مرداني مناسب تيپ شخصيتي تو هستن. قرار نيست هر مردي كه طرفدار بيشتري داشت، براي تو بهترين گزينه باشه!!
حقیقتش از حرفاتون خوشم اومد نمیدونم چرا
باز هم تاکید میکنم منه نه باون دختر کاری دارم نه به اون پسر
حرفای جالبی بود نمیدوم چقدرشو من بتونم در خودم عملی کنم اما خب من تا 28 سالگیم یعنی الانم از رفتارام و طرز فکرم نتیجه نگرفتم البته یک تعدادی از رفتارای اشتباهم که کاری به طرز فکر نداشته و فقط مشکل در نحوه رساندن مفهموم بوده رو فهمیدم
شاید من واقعا مردا رو نمیشناسم و تا حد زیادی هم دارم طبق رفتارای خوب شناخته شده پنجاه سال پیش رفتار میکنم تازه چیزی هم که هست واقعا مادرا و مادر بزرگای ما هم در عمل و واقع اینطور نبودن!!
میدونی درمورد ابرا زعلاقه و توجه غیر مستقیم ترس از اینکه اگه طرف تورو نخواد یا اینکه فکری که ازش داشتیم اشتباه بوده احساس تحقیر و شکست میتونه به ادم بده . یعنی هم خیلی حساب شده باید باشه و هم باید مسئولیتش رو پذیرفت . من الان با این خیلی مشکل دارم
باز هم اطلاعاتی واقعا درمورد اخلاق مردها ندارم
چیز دیگه ای هم که هست به نظرتون ادم اگه یه فرصتی رو که از دست بده فرصتی که شاید منتظرش بوده اما استفاده نکرده قابله جبرانه؟ منظورم بعد از خراب شدن رابطه نیست. بعد از اینکه کسی رو میخواستی و اونم توجهی بهت نشون داده اما از موقعیت استفاده نکردی و در شرایطی هم که نیستی راحت بتونی باز ببینیش و نخوای هم از دستش بدی .اینطور موقعیت ها رو دوباره میشه زنده کرد؟:) ! خودم خندم گرفتت از طرز بیانم
سلام خوبین همگی؟
پس جواب ندادین که.
پسرا چرا هیچی نمیگن؟نظری درباره من ندارن؟!
توجه نشون دادن بهتره یا بی توجهی االبته در شرایط مختلف مثلا
1 ازت دوره و نمیبینیش
2 نزدیکه به و زیاد میبینیش
3 توجه نمیکنه
4 توجه میکنه
من کتاب میخوام نمایشگاه هم که هست
3
تجربه میگه به مرد باید کم کم ذره ذره قطره قطره محبت کرد وگرنه ارزشتو ازدست میدی ربطی به فاصله هم نداره اگه زیلد زیاد محبت کردی فکر میکنه خبریه و رابزه رو خراب کردی
درمانش خیلی ساده هست.
سخت نگیرید زندگی رو همش میاد و میره:)
من جواب این حرفتون رومیدم اما دوتاسوال دارن
شماهم باقبلی موافقید که محبت کردن وتوجه کردن زیاد خوب نیست
یه سوال دیگه فکر کنم شما گفتید پسر هستی
اگه پسری مثلا توی فضای مجازی دختری زو بعد از یکی دوبار کوتاه دیدن فرند نکنه یا فالو نکنه یعنی از شما خوشش نیومده یا کیس مورد نظرش تدونسته؟البته از رفتارش فکر میکردی ازت بدش تیومده و درحالیکه توی لیستش دختر وجود داره.دلیل دیگه که نمیتونه داشته باشه
الان شما کیس جدید پیدا کردی؟
ببخشید خانمم من فکر میکنم شما به هیچ عنوان آمادگی برای ازدواج نداری ها این جوری پیش بری خودتو بدبخت کردی. کسی برای ازدواج شما رو تحت فشار گذاشته؟ مثلا خانواده ات
میگن سنت بالا رفته و ...؟ یا میخوای زود ازدواج کنی که حال اون پسره رو بگیری؟
جواب سوال قبلیت که پرسیدی، دلت میخواد چی باشه؟ تو رو اد نکرده یعنی دوستت نداره یا اگه اد میشدی نشون دهنده ی عشق بود!!!!
فرض کن اد کرد تو رو از فردا برنامه ات چیه؟ قراره چطوری باهاش رفتار کنی؟
خودم میدونم حرفام کمی منطقی نیستن ولی میخوام حالا که شراتیطش هست اینجا بپرسم .ندانستن عیبه
عجله من برای ازدواج نیست یکیو دوست دارم نمیخوام از دستش بدم
من کاری به اون طرف سوالم ندارم این طرفش رو پرسیدم خواستم پسرا که بیشتر به هم شباهت دارن جواب بدن که اد نکردنش دلیلش این بوده یا نه
بچه ها بهم گفتن خشکی و اون طرف از کجا باید بفهمه شما مخیوایش میخوام بهش علاقه نشون بدم اما قبلش میخوام بدونم اگه از من خوشش نیومده و من احتمالا نفهمیدم دیگه ابزار توجه نکنم
ببینید شما یک جوری از پسرها حرف میزنید انگار همه پسرها عین هم هستند. به هیچ وجه اینطور نیست.
با این حال بله اگر فالو نکنه یا اد نکنه معمولا میشه گفت هیچ نظری روی دختره نداره. البته واضحه اد کردن هم دلیل غشق واقعی نیستااااااا. خیلی از اد کردن ها احساسی و فقط ظاهری هست.
من نگفتم توجه نکنید من گفتم اعتدال رو رعایت کنید.
من حرف خانم دکتر رو کاملا تایید میکنم. شما کلا احساس میکنم خودتون رو گم کردید!
با سلام و احترام
متاسفانه بعضی مراجعان مثل maryam.maryam گرامی مشکلشون دو لایه هست. و اینها معمولا تاثیر پذیریشان از مشاوره نزدیک به صفر هست.
این دو لایه چیست؟
الف) همان مشکلی که می پرسند و ظاهرا دنبال حل آن هستند. (شناخت جنس مخالف و بحث ازدواج)
ب) تمایلات مشکل زای ناخودآگاه، که دنبال می کنند. (چگونگی ارتباط دوستی دختر و پسر به هدف ازدواج)
می بینید که بنده با معرفی مقاله هر دو این لایه ها را هدف قرار دادم. و مراجع هم پذیرش منطقی نشان داد.
لیکن هدایت تاپیک را نگاه کنید.
مراجع دنبال دوستی ها ، درگیر شدن رفتارهای پسر، و معطوف کردن احساسات خود قبل از ازدواج به مسائل هست.
یعنی مراجع هدف دوم را پیگیری می کند. و اصرار دارد که کاربران در این مسیر او را یاری کنند.
و چون همدردی اساسا با اصل این خواسته مخالف هست، اجازه نمی دهد که مراجع از طریق تاپیکهایش در همدردی آسیب ببیند.
در اینترنت پر از سایتهایی هست که همه اش بر اساس همین احساسات بنا نهاده شده است و اتفاقا مشتریهایش هم بیشتر هست.
ما ترجیج می دهیم مراجعان را کمک کنیم و از ما دلگیر شوند تا اینکه بی تفاوت باشیم و اشتباهاتشان را بپوشانیم و درگیر شوند.
اینجا فضایی هست که سالها مراجعان فعالیت دارند. و از مقاطع مختلف زندگی مجرد، نامزدی، ازدواج و یا طلاق عبور می کنند. بنده به عنوان مدیر همدردی دوست دارم که هر وقت مراجع در جستجوهای اینترنتی تالار و سایت همدردی را دید، با خود بگوید که اینها همیشه درست ها را گفته اند. و اگر مشکلی در زندگی برخورد کرد متوجه شود که از عدم پذیرشش از همدردی بوده است.
لذا به این مراجع گرامی هم توصیه می کنیم همان لینکهای مشاوره ازدواج برای شما کفایت می کند و ما قصدا و عمدا چنین روابطی را برای دختران و پسران به خصوص کسانی مثل شما که آگاهی کمتر و احساسات بیشتری دارند ، سفارش می کنیم.
این تاپیک برای جلوگیری از اصرار مراجع بر روش خود که ناکارآمد است قفل می شود.