نوشته اصلی توسط
ستاره زیبا
سلام عزیزم خیلی متاسفم من بعضی قسمتهای این پستت رو خوندم امامتوجه شدم شما اگه بیشتر از همسرت مقصر نباشی کمتر از ایشون مقصر نبودی
دختر خوب اگه هنوز دوسش داری جو گیر نشو در عصبانیت تصمیم نگیر خیلی از زندگیها از پای طلاق برگشته و با هم زندگی زیبایی رو شروع کردن
یه لحظه فکر کن ده سال زندگی کردی این کم نیست یادته روزای اول باهم چطور بودین ایا ایشون از همون روز اول به پدرت فحش میداد؟؟؟؟؟ووو
نه یکی از علتهاش خود شمایی تعجب نکن
مردها علشق و حریص این هستن که الویت اول زندگی همسرشون باشن اگر فقط حس کنن اینطور نیست شده زندگیشون به اتیش میکشن تا خودشون رو اثبات کنن
دقیقا همین کار همسر شما
دختر خوب با توجه به اینکه هردو هم دوست دارین یه فرصت به زندگیت بدهجای دوری نمیره شاید این فرصت شروع دوباره برا یه زندگیه 50_ساله باشه
پدر شما از رو دلسوزی پدرانه و حتی لجبازی و بیزاری از کسی که دخترش رو ازرده داره بهت میگه طلاق
اما بهت قول میدم اگه تمام رفتارهای منفعلانه ات تو زندگیه قبلت رو تغییر بدی شوهرت بشه همون که میخای حتی اگه بچه دارنشی
شاید بخودت بگی نه من همیشه یه زن مهربون و فداکار بودم و......
اما اینطور نیست ناخاسته کارهایی کردی که ایشون برا اثبات خودش شمارو تحقییر کرده تا اعتماد بنفس خودش رو بازسازی کنه
پس بسیار خطاها داشتی تو همین تالار خانومای بسیاری که اول تاپیک زدن همین چیزها رو گفتن که من خیلی خوب بودم و ........
اما اخر تاپیک گفتن حالا فهمیدم چقدر اشتباه داشتم
پس دوباره بخودت فرصت بده تا مطالعه کنی و تاپیکهای دیگران رو بخونه تا از تجربیاتشون استفاده کنی
فعلا اگه همسرت پیام داد محترمانه بهش فرصت بده ولی بهش بگو نیاز داری یه مدت رو خودت کار کنی و مشاوره بری بگو من میخام ازین به بعد یه زندگی شاد داشته باشم پس میخام رو خودم کار کنم شما هم همبنطور دیگه اگه شوهرت برا دفاع خودش گفت نه من همه چی تمومم بگو برا همین دارم برمیگردم یعنی تاییدش کن
خودش میفهمه باید تلاش کنه برا برگشت
پس این مدت که از هم دورین سعی کن جواب پیامکهات تایید و اقتدار ایشون باشه
تا بشی ملکه زندگیت
سخنرانی های دکتر حبشی بخصوص کلید مرد ایشون رو واقتدار دکتر و خوب گوش کن تا بدونی کجاها اشتباه کردی
منتظر خبرای خوبم
ایشون ببین چقدر دوستت داره مه حاضره بچه دار نشه ولی با شما باشه