اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ام یجیب المضطر اذا دعا و یکشف سوء
نمایش نسخه قابل چاپ
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام سحر جون اروم باش عزیزم
از خدا بخواه و به اون توکل کن
من برای گرفتن حاجتت صلوات فرستادم
برات دعا هم کردم
زودتر مارو با خبر کن
سلام دوستاي خوبم
نميدونم اين طبيعيه يا نه ، من خيلي عذاااااب وجداااااان دارم ، اي كاش قهر نميكردم ،
اي كاش بيشتر محبت ميكردم
اي كاش تنهاش نميذاشتم
اي كاش علارقم ميل اون من ميرفتم كاشان وزودتر سر خونه زندگي
اي كاش روز اول ك خيانتاشو فهميدم ب روش مياورم
اي كاش از روز اول جلوشو ميگرفتم
وااااي خدا اين اي كاشا منو داره از پا در مياره حالمو خيلي بد كرده ، حتي يك ثانيه از ذهنم نميره سركلاس ، موقع ورزش وقت خاب، تو خاب هرثانيه اين فكرا منو داره داغون ميكنه
فكرم اشتباست درسته؟
چطوري از بين ببرمش
ترخدا دوباره بگين ب نظر شما اين اقا اگه من قهر نميكردم و اون جرقه زده نميشد باهام زندگي ميكردو اين اتفاقا هيچوقت نميوفتاد
سحر جان با یه دل شکسته اما امیدوار دارم این حرفارو میزنم
من دارم جدا میشم دارم طلاق میگیرم
واسم دعا کنید بچهها میخوام بی دردسر جدا شم اما نامزدم خیلی نادونه فقط داره خانوادمو تحریک میکنه که راضی به طلاق توافقی نشن
سحرجان داری عمرتو تلف میکنی
من که شرایط مشابه تو دارمو خودتم میدونی حستو میفهمم
میفهمم دارم بهت میگم
سلام سحر:72:
امیدوارم خیلی زود شوهر خواهرت به آغوش خونوادش برگرده. و شما هم صبر لازم برای گذروندن این دوره ی سخت رو داشته باشید.
در مورد پست آخرت،
همونطور که می دونی من از اولش هم با ارتباط برقرار نکردنت مخالف بودم. و علتش رو هم بهت توضیح داده بودم: شرایط بحرانی وقت مناسبی برای تغییر رویه و تغییر رفتار (خصوصا بصورت ناگهانی نیست). شما به یک سری رفتارها و روحیات شناخته شدی، و اگه بصورت ناگهانی رفتارهایی که ازت انتظار نمی ره رو بروز بدی، یا رفتارهایی که ازت انتظار می ره رو بروز ندی، طرفت برداشت های متفاوت و احتمالا نادرستی می کنه، در علت یابی وقایع گیج می شه، و این به تخریب رابطه کمک می کنه.
من فکر می کنم اگه قهر نمی کردی، "ممکن بود" شرایط طور دیگری پیش بره. اما با این وجود احتمال اینکه زندگی زیبا و آرومی در انتظارت باشه، فوق العاده کم بود (با توجه به سطح مهارت ها، و اختلافات اخلاقی و روانی تو و همسرت).
اینها رو قبلا بارها بهت گفته بودم. چیزی که الان می خوام بگم اینه که:
ما تو زندگی ناگزیر از انتخاب کردن هستیم. و هر انتخابی گزینه های دیگری رو در اختیارمون قرار می ده، در نتیجه باز هم در شرایط انتخاب باقی می مونیم. هر انتخابی، کم یا زیاد، روی مسیر زندگی اثر می گذاره. و ما اکثر وقتا نمی تونیم بفهمیم اگه در فلان شرایط، انتخاب دیگری کرده بودم، مسیر زندگیم چی می شد. چون نمی دونیم در اثر فلان انتخاب، چه گزینه های دیگری فعال می شدن.
این واقعیت زندگی ماست، و اگه نپذیریمش، به خودآگاهی لازم برای مدیریت دوره ی حیاتمون نمی رسیم.
واقعیت اینه که زندگی انسانی ما، پیچیده ست... یکی خواسته پیچیده باشه، تا ببینه ما در شرایط مختلف، چه انتخاب هایی می کنیم. یکی از سخت ترین شرایط، وقتیه که به درستی انتخاب های گذشتمون شک می کنیم.
در این نقطه بعضی وقتا، بعضی از ما متوقف می شیم... و غافل می شیم از این واقعیت که هیچ چیز تغییر نکرده، ما هنوز هم در شرایط انتخاب هستیم. انتخاب هایی که می تونن باز هم مسیر زندگیمون رو به شرایطی که می خوایم برگردونن.
می خوام نتیجه بگیرم که زندگی هنوز در جریانه، اگه فکر می کنی "ممکنه" در گذشته اشتباهی کرده باشی، بدون که این طبیعیه. اینکه اون اشتباه تاثیراتی هم بر مسیر زندگیت گذاشته باشه (و مثلا همسرت دیگه حاضر به زندگی باهات نباشه) هم طبیعیه. اما در همین نقطه ای که هستی، هنوز می تونی نگاه کنی و ببینی که الان در این شرایط، انتخاب درست و کار درست چیه؟
موفق باشی.
شاید هرچیزی درمان داشته باشه ولی خیانت درمان نداره شاید ناراحت بشین ولی ایشون شمارو نمیخواد لااقل تا زمانیکه اینجور بهشون چسبیدین نمیخواد چطور یه ادم تحصیلکرده راضی میشه به کسی فکر کته که بهش خیانت کرده بالاخره جدامیشی اگه منتظر معجزه هستی مطمعن باش رخ نمیده چون ایشون تنوع طلب و خاعن میخوای اینقدر صبر کنی تا وقتی بره زن بگیره آره ؟؟؟فقط داری موقعیتاتو از دست میدی
ببخشید شما این همه اینجا راجع به شوهر خواهرتون پست گذاشتید و کلی درخواست دعا کردید, اونوقت بدون اینکه حداقل برای آدمهایی که این همه دعاش کردن یه توضیح کوچیک بدید , یه راست رفتید سر مشکل زندگیتون؟؟؟
اگر در اون زمان ، قهر نمی کردید ، باز هم زندگی اونقدر پستی و بلندی داره که به یک بهانه جدید کارتون به جدایی برسه . من راه حلی برای کیس شما ندارم !
شاید اگر طلاق جدی شد در آخرین لحظات شوهرتون از شما عذرخواهی کنه و تغییر رویه بده . ولی اگر خودش نخاد دیگه راهی نیست . یعنی اگه تمایل داره با دختر بازی جلو بره و به شما هم علاقه جدی نداره ، یعنی راهی نیست . شما هم هرچی دست و پا بزنی فقط حس ترحم رو در ایشون زنده می کنی که خود حس ترحم بیشتر موجب جدایی میشه!
خانوم سحرناز عزيز اگه پست هاي قبلي رو بخونيد ميبينيد دوستاي مهربونمون تو همين تاپيك بمن راهنمايي كردن كه مشكلم رو جاي ديگه از تالار مطرح بكنم منم همين كارو كردم و تمام مدت توي اون پست ميذارم و هرروز از شرايط ايجاد شده برا دوستاي خوبم توضيح ميدم و التماس دعا دارم ازشون
شما هم از اون طريق سرچ در تمام ارسال هاي من اونو ميتونيد ببينيد
ممنون از اقاي بهنام ، ميشل مهربون و الهه عزييييييز
بله من ميدونم ديگه زندگي ما راه برگشتي نداره ايشون مثل ي معتاد هستند و اعتيادشون ب خانوماي ديگه اس متاسفانه و ترك كردن تقريباً غير ممكن ،
باتوجه ب وضعيت ما ك فاميل درجه يك هم هستيم براي قضيه گرفتن مهريه و حق و حقوق دچار مشكل شدم و نميخام بخاطر من خانواده ها از هم بپاشن
نميدونم بايد چطوري رفتار كنم ، با خانوادش مث قبل باشم، زياد تحويل نگيرم، زنگ نزنم ، با وكيل صحبت كنم و ب ايشون واكذار كنم يا از طريق افراد ديگه فاميل مث خاله و دايي كمك بگيرم ؟؟؟؟ ميشه راهنماييم كنيد
به نظر من اول از بزرگترا کمک بگیرین بزارین ببینم اونا چکار میکنن حداقل فردا شمارو مقصر ندونن بعدا اگه دیدین حل نشد میشه همیشه به وکیل مراجعه کرد شما قبل تر از اینا باید از ریش سفیدای فامیلتون کمک میخاستین
با خانوادم و يك نفر ك همه حرفاشو قبول دارن صحبت كردم
البته بار اولم نيست خيلي وقته در جريانن
ايشون گفتن همسرم تو اين قضيه ١٠٠٪ مقصر و گفتن ب همه فاميل و دوست و اشناهم اين مسئله رو ميگن
و اول از همه ب پدرشون گفتن و ايشون باور نكرده اول ولي گفتن براتون مدرك و سند ميارم تا باورتون شه و ايشون هم گفتن من از روي سحر خجالت ميكشم و روم نميشه حتا بهش تلفن بزنم
خلاصه خانواده همه طرف من هستن و همه ميگن تا قرون اخر مهريتو ازش بگير ولي ايشون هيچ پول ملك يا ماشيني نداره حتي
نميدونم چطوري ميتونم حقمو بگيرم
سلام سحر جان حالت خوبه؟
عزیزم این ایشون که میگی منظورت کی هست نامزدت یا اون واسطه؟
هیچی نداره ، ولی با همین نداری کلی عیش و نوش کرده و برای دخترای دیگه بریز و بپاش کرده ،
حقتو باید بگیری ، حق گرفتنیه دادنی نیست
صبر کن توکل کن آروم باش اول از همه مواظب خودت باش بعدم حتما روی حقوقت تاکید کن و مصمم باش وگرنه بعدا خودت اذیت میشی .
ایشون واقعا ارزش فکر کردن نداره ،بهتر که خودشو نشون داد و اگه لیاقت زندگی با تو رو نداشت حداقل جرات داشت بکشه کنار تا تو مسیر درستی برای آیندت انتخاب کنی پس استفاده کن و قوی باش .
واسطه گفتن ك همسرم مقصره و پدر شوهرم قبول نكردن ، حالا قراره واسطه با سندومدرك بهشون اثبات بكنن ،
همسر من خيلي روش زياده الان كه محرمه اومده ساري و در تمام مراسمايي ك من هم هستم شركت ميكنه و راحت انگار هيچ اتفاقي نيوفتاده
بمن راحت سلام كرد مث قبل از عقدمون و اس داد ك من هميشه بهتون احترام ميذارم و همه چيز مثل قبله
خيلي خيلي پرروىه بمن خيانت كرده در كمال احترام و زندگيمو داغون كرده حالاهم همه چي عاديه عادي
من و خانوادم خيلي باهاش سرسنگين و من حتا ب صورتش نگاه نكردم
ازم خاست ك زودتر همه چيرو تموم كنيم و منم گفتم خودت تصميم بگير
بنظر شما چكار كنم چطوري باهاش برخورد كنم چطوري حقو حقوقمو بگيرم
سلام سحر جون
چه حس بدیه وقتی طرف میاد بهت میگه زودتر همچیو تموم کنیم.
سحر من واقعا دلیل این کارای پسرا رو نمیدونم. چطور آدم انقد تغییر میکنه و نظرش عوض میشه؟ مگه میشه یه عاشق و شیدا به همچین کسی تبدیل بشه. منم امروز پدر شوهر سابقم رو تو دسته دیدم. جالبه با داشتن یه پسر بی مسئولیت و بی غیرت که زندگی منو خراب کرد تازه یجوری نگاه میکرد انگار از من طلب داره.
چه شرایط سختیه سحر جون. چون خودمم یه شرایطی مثل تو دارم کاملا درکت میکنم. آخه ادما چطور دلشون میاد انقد راحت با زندگی هم بازی کنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
امام حسین کمکمون کن لطفا :54:
اگر یادتون باشه من نظر مثبتی روی شوهر شما نداشتم و در اینجا هم اشاره کردم ، ولی . . .
سحر خانم مهریه شما چند سکه هست ؟ در این وبسایت خانم ها خیلی راحت به هم توصیه میکنن که حتما باید تا سکه آخر رو وصول کنیم ! ولی وای به روزی که یک توصیه مشابه به یک آقایی بشه !!
مثلاً به یک آقایی توصیه کنن که زنت رو طلاق نده تا موهاش رنگ دندون هاش بشه . یا مثلاً به یک آقایی توصیه کنن که شما هم برو صیغه کن یا زن دوم بگیر . اون وقت 90 درصد خانم ها شروع می کنن به حمله . . .
چطور چنین اتفاقی افتاده که خانم های این روزگار به هم توصیه میکنن که با شوهرتون بجنگید ولی در مقابل توصیه هایی که به آقایون میشه جور دیگری فکر می کنن ؟؟
آیا این وبسایت سیاست هاش ضد مرد هست ؟ آیا اکثریت کاربران ضد مرد هستن ؟؟ دقیقاً معیار حق و حقوق چی هست ؟؟ دقیقاً چند سکه حق و حقوق زنان و دختران ما هست ؟؟
به نظر من در این وبسایت یک سیاست ضد مرد تبلیغ میشه که از قضای روزگار به شدت برای خود زنان و دختران مشکل درست کرده !! ولی فکر می کنن که به نفعشون هست که تا سکه آخر رو وصول کنن . حالا فرقی نداره که 14 سکه باشه یا 14 هراز سکه !! باید بجنگن و کم هم نیارن . . .
این رویکرد برخی دوستان تاسف آوره . انتظار حملات تون رو البته دارم !
خیلی تعجب کردم که از امام حسین کمک خواستید . امام حسین چند تا زن داشت ؟؟ مهریه زنان ایشون چقدر بود؟؟
آقا بهزاد چرا اینقد عصبانی هستی؟ خودتو ناراحت میکنی، من اکثر تاپیک هاتو میخونم،خداییش طرز فکرت خوبه اما خودتم میدونی اصولا زنها احساسی و شکننده هستن، سرپرست خانواده مرد هست، حالا شما که منو نمیشناسی اما من تا قبل ازدواجم نگذاشته بودم کسی بهم دست بزنه ،، بعد با یه خطبه عقد که من بهش اعتقاد داشتم و 14 تا سکه مهریه همه ارادتمو گذاشتم تا با مردی زندگی کنم که شوهرم بود ولی خب 2 سال منو دنبال خودش کشوند بازیم داد با روح و جسمم بازی کرد بعدشم طلاقم داد ،تازه ادعاش میشد دوستم داره ، اما خب میخواست منو بفرسته یه استان دیگه تا کار کنم پول در بیارم آقا ماشین با کلاس تر بخره،خلاصه دردسرت ندم من اگه مرد بودم اینجوری از همه طرف بازی نمیخوردم به جرم زن بودن و اعتقادات به همه چی اینروزا بدو بیراه میگم از درد به خودم میپیچم و مجبورم زندگی کنم، اگه از زنا طرفداری میشه چون جسما و روحا ضعیف ترن، اون با من حال کرده برا اون هیچ عیبی نداره، برا من سرشکستگیه که دیگه دختر نیستم، اون زود ازدواج میکنه ولی من خدا میدونه جواب قلبمو روحمو باید چی بدم؟ تا قاضی دادگاه گفت اگه 14 تا سکه نبود اینجوری دمت دراز نمیشد! تازه هنوز میخواست بره محضر دلش میخواست نره یه بار دیگه حال کنه، بنظرت من این 14 تا سکه رو هم میبخشیدم خیلی خوب میشد؟تو خودتونبین که مردی ،عرضه داری، عاطفه داری، بلانسبت شما و مردای مرد، گلاب بروتون اما نامردی هم زیاد شده،،،،،،،،،،،،، اینم بگم مهریه من از پول ماشینم کمتر بود اما واقعا آدم قانعی بودم اما شوهرم یا دایم میخواست گربه دم حجله بکشه یعنی من هر چی سعی میکردم فایده نداشت تا ماه رمضون منو مجبور میکرد دهان روزه دوبله نقشه کشی و طراحی انجام بدم چون عاشق پول بود خداییش اینا نامردی نیست چیه؟ روز خواستگاری اینقد خوب نقش بازی کرد که با همه اجتماعی بودنم سرم کلاه رفت
شرمنده تو تاپیک شما نوشتم،،،،،،، بابا اگه یه مرد بخواد زندگی کنه خیلی کم زنی پیدا میشه که جابذاره بره ، تعداد همچین زنای بیوفایی خیلی کمتر از مردایی که بیوفاهستن
با سلام
این تاپیک از ظرفیت مجاز عبور کرده
به نظر می رسد فضای مجازی بیش از این ظرفیت حل مسئله شما را ندارد و شما از طریق بزرگترها و مشاوره حضوری نیاز دارید موضوع را بررسی و حل نمایید تا به تصمیم درست برسید
موفق باشید