فرشته جان شما تو تاپیک قبلی گفتی هرکی اینو داره می خونه لایک بزنه ماهم زدیم..دلیل اینکه پست نمی زاریم به خاطر اینکه شلوغ نشه و مطالب پراکنده نشه
من امادگی خودمو اعلام می کنم(از هفته پیش شروع کردم):72:
نمایش نسخه قابل چاپ
عزیز اسم شما اشتباهی در این لیست قرار گرفت بقیه دوستان تشکر نزدن و معلوم نیست که مطلع هستند و آغاز کردند یا نه
فرشته مهربان عزیز، من هر روز این تاپیک رو دنبال می کنم و در جریان برنامه بودم.
فقط نمیدونستم باید لایک بزنم زیر پستتون.
سلام ببخشید من هستم اما متوجه نشدم هنوز شروع نشده؟
منم شرکت میکنم و لطفا اسم منم بذارید
فط روزا میتونم بیام تو سایت و مطالبو بخونم لطفا اسم منو تو لیست قرار بدید
سلام عاشق خانواده شرکت کردید و رفتید پشت سرتون را نگاه نکردید . عزیز شروع شده از این هفته که امروش سه شنبه است ... هفته گذشته شروع بود که به علت بیخبر ماندن بعضیها این هفته تمدید شد .... لطفاً توضیحات را پستهای قبلی من بخوانید و اجرا کنید و این روزهایی هم که تأخیر داشته اید صلواتهایش را بخوانید .
سلام
اعجاز عشق 2 را چرا ميخواهيد حذف كنيد .:54:
راستش من زير پست خانم فرشته مهربان عزيز كه خواسته بودند اعضاء جهت اعلام آگاهي از شروع برنامه تشكر قرار بدهند ...... نام خانم شميم الزهرا را مشاهده كردم بنابراين اسم ايشان هم اشتباهي وارد ليست شده ........ فقط نام خانم فرشته مهربان را در ميان پستهاي اعلام آمادگي يا تشكرها نديدم متاسفانه :biggrin::103:
بچه ها راستش من مرتبا اين تاپيك را دنبال مي كردم ولي از برنامه عقب مانده بودم چون منتظر بودم همه با هم شروع كنيم ...... وقتي كار گروهيه لطفا حضورتون رو اعلام كنيد ......... اين دو هفته هر كدام مثل لشكر شكست خورده بوده ايم......... براي همين گفتم ديرتر اما با هم شروع كنيم .
من از هفته پیش اطلاع پیدا کردم حتی پستی گذاشتم و سوالی هم کردم ولی پاسخی دریافت نکردم.
اتفاقا بعد از پست من یک هفته تمدید شد.
من فکر میکنم اگر یکی دو روز قبل از شروع هفته جدید برنامه رو قرار بدین همه تقریبا در جریان قرار بگیرن.مثلا 5شنبه هرهفته بدونن برنامه هفته بعدی چیه. چون همه هرروز نمیتونن سر بزنن به تالار.من برای هفته اول تا جمعه بعدازظهرش چک کردم با اینکه هفته اول بود و باید زودتر همه در جریان قرار می گرفتن ولی خبری نبود.شنبه نتونستن بیام ولی یکشنبه که اومدم دیدم شروع شده.خب اینطوری به قول اعجاز عشق عزیز میشیم مثل لشکر شکست خورده:18::72:
سلام
عذر میخوام آنلاین نمیشم. اما توی سایت هستم مطالبو میخونم
من جز مربوط به خودمو خوندم ، صلواتمو هم میفرستم.
سلام به همه دوستای خوبم و همین طور فرشته مهربان عزیزم.. من هم طبق برنامه و پست های فرشته مهربون عزیزم، جزء مربوط به خودم رو میخونم و همین طور برنامه صلوات و دعا رو انجام میدم .. انشالله دل های همه اروم و شاد باشه.. و خداوند خودش توفیق صدا زدنش رو به همه ماها عطا کنه.. مثل یه تلنگر قشنگ هست این برنامه .. یه جورایی ادم رو از روزمرگی ها بیرون میاره... خدارو شکر هزار بار.. انشالله به لطف و عظمتش رضایت و ارامش و شادی لمس حضورش بشه درمان همه دردها و بی قراری ها و نگرانی ها و نیازهای همه.. ااااااااااامین یا الرحمن الراحمین:72::72::72::72::72::72::72::72::7 2::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72::72: :72:
سلام
کسایی که دراین برنامه شرکت کردند و سهم خودشون رو ادا کردن یا تا اخر هفته ادا میکنند تا اینجا زیر همین پست تشکر بزنن تا یه سرشماری کنیم...(یعنی هفته ی اول)
:72::72:
من رو در سرشماری قرار بدین
دوستان عزیز
30 هفته در جدول مربوطه تنظیم و اعلام می شود تا دوستانی که می خواهند بتوانند پرینت بگیرند و داشته باشند و شروع را همه یک اعلام می کنند و ادامه را اطمینان خواهیم داشت همه همراه هستند و تاپیک برنامه های رفتاری فعال خواهد بود
اعجاز عشق عزیز برای سهمیه ای که گرفتید و به عنوان اعجاز عشق 2 ثبت شده یه نام داده بودید که در تاپیک قبلی بود لطفاً دوباره اعلام کنید تا ثبت بشه
فرشته مهربان عزیز و دوستان همراه، سلام
هر دو هفته با شما بودم ؛ انشاالله سعی همه مون مقبول. برای همه آرزو دارم تا انتها این توفیق رو داشته باشیم و مشکل مهتاب خوبمون هم به بهترین نحو حل بشه و دیگه غصه ای از این بابت تو دلش نداشته باشه:203:
:16::love_heart:
اما هنوز خبری از این دوستان نیست و اگر تا امروز عصر خبری نشه از دواطلبین گروه دوم بجاشون جایگزین میشه تا در روز آخر باقیمانده برنامه جزء و صلاوت را به انجام برسانند و وارد هفته دوم شویم
12 - شمیم الزهرا
17 - del
21 - ترمه
دوستان زیر که برای گروه دوم اعلام داوطلبی کرده اند تا امشب و فردا صبح تاپیک را دنبال کنند ممکن است جایگزین این سه نفر که خبری ازشون نیست شوند و در لیست گروه اول قرار گیرند :
آسناد
setare sorbi
یک داوطلب دیگر نیاز داریم که اگر سه نفر ردیف 12 و 17 و 21 خبری ازشون نشد به همراه آسناد و ستاره سربی جایگزینشون کنیم
سلام
من هم یه بنده خدایی هست که با توجه به موضوع تاپیک خیلی علاقه مند هست شرکت کنه و گفته بسپارم اگر جایگزینی البته جز آقا رضا که زودتر اعلام تمایل کردن پیش اومد اون هم شرکت می کنه ، در صورت این جایگزینی اسم مستعار ایشون رو بصیر می تونید انتخاب کنید.
ممنون.
سلام فرشته مهربان
ببخشید برنامه چیست؟
در هفته بعد باید جزء بعدیمان را بخونیم؟ یعنی هر کس جزء دوم خودش را شروع کنه؟
با سلام
اسامی با تغیییرات به ترتیب زیر است :
1 - mahtab61
2 - آسمانی آبی
3 - hanie_66
4 - یه دختر سرگردان
5 - طلوع زیبا
6 - جاودان
7 - lalejam
8 - اعجاز عشق
9 - بهشت زندگي
10 - عاشق خانواده
11 - Eram
12 - آسناد
13 - مصباح الهدی
14 - hamed-kr
15 - نازی 1371
16 - فرشته اردیبهشت
17 - setare sorbi
18 - SOGAND
19 - نیکیا
20 - paiize
21 - شمیم الزهرا
22 - دختر بیخیال
23 - tanhaeii
24 - abi.bikaran
25 - مسافر زمان
26 - salehe
27 - parsa1400
28 - سوده
29 - گلاب
30 - فرشته مهربان
دوستانی که به رنگ قرمز هستند جایگزین شده ها هستند که به تازگی به جمع پیوسته اند . لازم به ذکر هست که این دوستان حتماً پست های اولیه و توضیحات را بخوانند و بدانند که از ردیف اسمشان جزئی که باید شروع کنند را آغاز کنند و در هفته های بعد ادامه دهند جزء های بعد از آن را به ترتیب . یعنی مثلاً آسناد در این هفته که فردا (جمعه 9 مرداد) آخرین روز آن است جزء 12 را می خواند و در هفته دوم جزء 13 و به همین ترتیب تا در سی امین هفته برسد به جزء 11 همچنین این عزیزان به تعداد روزهای هفته برای هر روز 100 صلواتی که جامانده را می خوانند یعنی فردا 700 صلوات را می خوانند .
برنامه هفته دوم :
از شنبه 10 مرداد تا جمعه 16 مرداد به عنوان هفته دوم هست و هرکس جزء بعدی خود را آغاز می کند .
هدیه به امام علی علیه السلام
در هفته دوم حاجت آسمان آبی طلب می شود
برنامه رفتاری : ضمن ادامه مقید بودن به نماز اول وقت ... در این هفته توجه به حضور در پیشگاه خدا در وقت خواندن نماز می نماییم
یعنی در مدتی که نماز می خوانیم حواس و توجه خود را به این معطوف می نماییم که در پیشگاه خدا هستیم و داریم با او سخن می گوییم و در ارتباطیم .... به عبارتی مثل شاگردی که در پیشگاه معلمش درس پس می دهد و حواسش به معلمش هست و ..... ما هم حواسمان به این خواهد بود که در محضر خدا هستیم و داریم با او آنگونه که خود آموزش داده و خواسته ، سخن می گوییم ....( در کمال ادب و احترام ...... ) می دانیم که آداب نحوه ایستادن به نماز و حرکات آن ادای احترام هست که خواص و فوایدش برای نمازگزار بماند در تاپیک مربوط به آن ...
سلام
منظور از نقل قول مورد نظر در مورد خانم شميم الزهرا آودن نامشان در ليست حذفيات بوده است.
- - - Updated - - -
چنانچه اشتباه نكنم منظور پست 24 و 31 است كه در مورد تمديد مهلت يك هفته و اعلام آگاهي از شروع برنامه بوده است .
البته حيف مي دانم كسي از ليست جديد يا قديم خط بخورد .
راستش صرفا جهت اطلاع سوالي مي پرسم . من چنين تصميمي هنوز نگرفته ام.
آيا امكانش هست دو نفر برنامه ي مربوط به يك نفر را انجام دهند ؟
يعني مثلا هر دو نفر كل برنامه ها را انجام دهند اما نيمي از قرائت يك جزء به نيت خودشان و نيمي به نيت ختم گروهي ......... اينطوري شايد ثوابش نصف بشود اما ممكنه دو برابر هم بشود ........؟؟؟؟؟
با سلام
نه عزیزم چنین امکانی نیست برنامه حساب شده هست و اخلال میشه .... دقیقاً 30 نفر و ختم مطابق نیت و برنامه اعلام شده برای گروه هست اعجاز عشق عزیز طبق برنامه اعلام شده پیش برید عزیزم
البته داریم کسانی که جزء گروه نیستند امابرنامه های گروه را انجام می دهند و شخصی پیش میروند در موضوع برنامه رفتاری و صلوات و دعا .....
شما اگر مایلی نیت خاص خودت را هم داشته باشی می توانی در هفته دوبار جزء مربوطه را بخوانی ..... یعنی برنامه گروه سرجاش باشه اما در کنارش همین برنامه را شخصاً هم داشته باشی .... کارت دوبرابر میشه اما از برنامه گروه چیزی کاسته نمیشه و برنامه گروه با 30 نفر سرجاش هست .
سلام به همه دوستان مهربانم. از اینکه وقت گذاشتین و برام دعا کردید بسیار ممنونم. به امید اجابت دعاهای خوبتون:323:
آسمانی ابی عزیز من هم برای شما اول برای سلامتی و بعد خوشبختی و عاقبت بخیری دعا میکنم انشالله خدا همواره پشتیبان و همراهتون باشه و همیشه در زندگی شاد و خوشحال باشید.:72:
تشکر فرشته مهربون. هستیم و خواهیم بود.
از ترس حذف از گروه زیر تمام پست های فرشته مهربون تشکر می زنم :311:
سلام من عمل لیزیک کردم نتونستم یه مدت سایت بیام اما قرانم گوش میدادم و همراه گروه بودم از اولین تایپیک چندبار اعلام کردم که منم هستم نفهمیدم چرا حذف شدم؟من نمیتونم همه پستارو بخونم چشام اذیت میشن چون هنوز کامل خوب نشدم. یعنی باید هرروز پستارو میخوندم برای حذف نشدن؟اخه کلا هم نمیتونم زیاد بیام سایت لطفا ر سیدگی کنین ممنونم ح
با سلام
شمیم عزیز شما در لیست گروه دوم قرار می گیرید که وقتی به سی نفر رسید اعلام برنامه می شود و ان شاء الله تا اون موقع وضعیت چشمهای شما بهتر میشه و همراهی خواهی کرد
در مورد حضور قلب خوب هست که کمی قبل از وارد شدن به زمان نماز خودمون رو برای ورود به نماز آماده کنیم ، قبل از ورود وضو بگیریم و ترجیحاً دعای اعمال وضو رو هم که بسیار زیباست بخونیم ، بعد اگر بتونیم کمی نافله بخونیم مخصوصاً نافله شب و نافله ظهر.
نافله شب رو اصلاً نیاز نیست که دقیقاً مثل مفاتیح اونقدر مبسوط خوند و در قنوت نماز وتر یه صلوات هم کافی هست .
نافله ظهر هم بسیار سفارش شده .
.................................................. ......................
توضیح این کلام از استاد فاطمی نیا:نقل قول:
از محضر آیت الله بهجت سؤ ال شد: حاج آقا، عمرمان گذشت و دارد مى گذرد امّا هنوز لذتى از عبادت و به خصوص نمازمان احساس نکرده ایم،
به نظر شما چه باید بکنیم که ما نیز اقلاًّ اندکى از آنچه را که ائمه و پیشوایان معصوم علیهم السّلام فرموده اند، بچشیم؟
معظّم له در حالى که سر را تکان مى داد فرمود: آقا، عامّ البلوى است! این دردى است که همه گرفتاریم!
عرض شد: آقا، به هر حال مراتب دارد و مسئله نسبى است. عضى همچون شما مراتب عالى دارید و ماها هیچى نداریم، ماها چه باید بکنیم ؟
باز در جواب فرمود: شاید من مرتبه شما را تمنّا کنم.
عرض شد: حاج آقا مسئله تعارف در کار نیست و یک واقعیتى است .
باز ایشان در جواب با فروتنى و تواضع خاصّى فرمودند که : عَمَّتُک مِثْلُک ! و مرادشان از این ضرب المثل این بود که من هم مثل شما هستم .
به هر حال ، پس از چند بار اصرار فرمودند:
این احساس لذّت در نماز یک سرى مقدمات خارج از نماز دارد، و یک سرى مقدمات در خود نماز. آنچه پیش از نماز و در خارج از نماز باید مورد ملاحظه باشد و عمل شود این است که : انسان گناه نکند و قلب را سیاه و دل را تیره نکند، و معصیت ، روح را مکدّر مى کند و نورانیت دل را مى برد.
و در هنگام خود نماز نیز انسان باید زنجیر و سیمى دور خود بکشد تا غیر خدا داخل نشود، یعنى فکرش را از غیر خدا منصرف کند و توجّهش به غیر خدا مشغول نشود. و اگر به طور غیر اختیارى توجّهش به جایى منصرف شد، به محض التفات پیدا کردن باید قلبش را از غیر خدا منصرف کند.
آيت الله العظمی آقای بهجت قدس الله نفسه الزکیه کلامی دارند درباره حضور قلب در نماز که خیلی مهم است، این را گوش کنید،ان شاء الله در نمازتان تفاوت به وجود می آید، من را هم دعا میکنید.
مفاد کلامشان این است که در مسئله حضور قلب یک ورود داریم یک توقف. ورود چیست؟ ببینید یک وقت افکار خودشان می آیند، ورود افکار دست ما نیست،مولوی این افکار را به زنبور تشبیه کرده، زنبور خودش می آید تو که دعوتش نکرده ای. شما فردا مهمان دارید، ده پانزده نفر را دعوت کرده اید، حالا دارید نماز میخوانید این فکر مهمانی مثل زنبور می آید وارد مغز میشود،"فردا مهمان دارم"، ولی توقف با خودت است، میتوانی توقف نکنی، وقتی آمد "راست میگوید ها، مهمان داریم ، سالادش چه طور باشد، به کدام مهمانخانه بگویم،چطور باشد .." اینها با خودت است، دیگر خراب نکن، ایشان میفرمودند که اینها که بی اختیار می آید مضر نیست،اما توقف دست ماست،آنجا دیگر فکرت را عوض کن و ادامه نده.
بعضیها روی فکری که می آید متوقف میشوند، مثلا "من فردا بروم پیش فلان کس پول قرض بگیرم"،خب این می آید،[روی فکر متوقف میشود] یکوقت میبیند دارد میگوید السلام علیکم، در دفتر این آقا است! دارد برایش چک مینویسد، همه نمازش شد همین، این نشد.یادتان باشد آیت الله بهجت درباره حضور قلب در نماز میفرمایند، ورود دست ما نیست اما توقف در اختیار ماست.
بنده این مطلب را به این فرمایش آیت الله بهجت(ره) حاشیه میزنم و آن این است که اگر به این فرمایش آیت الله بهجت(ره) عمل شود ممکن است به تدریج افکاری که بدون اختیار می آیند کمتر شوند و آن حال حضور و توجه تمام نماز را بگیرد.
دوستان عزیز امیدوارم حال همتون خوب باشه
وقتی این تاپیک رو میبینم حس خوبی بهم دست میده
منتظر اتفاق بسیار خوشایندی در زندگیم هستم
اتفاقی که همواره خوشایند و رضایت بخش باقی بمونه
منتظر دعاهای نابتون هستم
:72:
حتما سعادت نداشتم که با وجود اینهمه پیگیری و اشتیاق اما بی دلیل حذف شدم. لطفو تو توصیحات ابتدایی اینو هم قید کنیگ که باید مکررا بعد شروع اعلام حصور کنیم که دیگران مثل من حدف نشن. من تایک فبلی اعلام کردم این یکی موقع شروع اعلام کردم اما خودتون دوباره خواستیگ هفته اول تکرار بشه بازهم من اعلام کروم اما با اینکه تو دور بودمو تمتم اعلام به موقع بود بازهم حذف شدم!!! اگه میدونستم این اعلام ها بای تا اخر دایمی باشه به کسی میسپردم به جاگ بیاد سایت و هر روز اعلام کنه که هست. ممنونم دور بع منو نذارین چوک بازهم ممکنه حذفم کنبن. التماس دعا
سلام(+15!!!!)
خوشم میاد غیرتی شدین ها:104: ، ولی این قدر دلگیر شدن نداره که این همه غلط تایپی توی چهار تا خط داشته باشین:311:
از قافله عقب موندن این کاروان هم خودش کلی صفاست ، هی خودتو لوس کنی(نه منت بذاری ها خودتو لوس کنی) بگی نگا خدا آخه اینم چشم بود به ما دادی نتونستیم یه تاپیک رو دنبال کنیم ، کلاً بر فنا شدیم رفت بعد انقده خدا خوشش میاد.
خانم فرشته مهربان اگر ممکن هست خانم شمیم الزهرا رو با من جایگزین کنین ، من توی سری دوم شرکت می کنم و البته با همین سری هم برنامه رو تا روزی که اون سری شروع بشه ادامه میدم.
اگر امکانش بود میدونم براتون زحمت هست ولی توی این جا یا پیام خصوصی اعلام کنید البته من تا روزی که ایشون کامل درجریان برنامه قرار بگیرن هم ادامه میدم ، هر از گاهی یه سری فضولی هم میام این جا میکنم البته اگر زنده باشم و خدا بخواد.
ممنون.
سلام خدمت همه ی دوستان
خانم فرشته مهربان
با توجه به اینکه ایشون خیلی زودتر از بنده اعلام حضور کرده بودند و منم نفر آخر بودم مشکلی ندارم ایشون جایگزین من بشند، این به حق نزدیکتره،
البته به عنوان عضو علی البدل ( :) )شماره 21 اگه افتخار داشته باشم باهاتون ادامه می دم. حتی قبل از این قصد نداشتم عضو تاپیک بشم می خواستم چراغ خاموش همراهی کنم!
در هر صورت هستم.
آقا حامد و آقا رضا از کارتان خوشمان آمد و درست دانستم که تشکری کنم از این اخلاق و فداکاری :104:
برنامه سیمرغ واقعا جذابه بخصوص برای ماهایی که مشکلاتی داریم و نگاهمان فقط به سمت خداست. بخصوص برای من که علاوه بر اینها به برنامه های اخلاقی این برنامه هم فوق العاده نیازمندم.
شمیم الزهرای عزیز قبول دارم که شما هم تلاش خودتان را کردید. به نظرم اینکه اسمتون در لیست باشه یا نه خیلی تفاوتی نمیکنه. می تونید گروه را همراهی کنید. و انشاءالله در دوره بعد در لیست هم قرار می گیرید.
کنار نکشید لطفا :72::72::72:
موفق باشید
سلام
آسمان آبی عزیز خالصانه دعا میکنم که سلامت باشی(هم خودت و هم تموم کسایی که برات عزیزن)
دعا میکنم که خدای مهربون تموم حاجاتتو اگر به صلاحت هست بهت بده
دعا میکنم که توی تک تک لحظاتت آرامش داشته باشی و دست خدا به همراهت باشه.
دعا میکنم خدا همیشه توی زندگیت باشه و یک شکرگذار همیشگی باشی
سلام
متاسفانه من هم از قافله عقب موندم :47:
اصن این تاپیک رو ندیده بودم :47:
هر موقع میومدم همدردی دنبال تاپیکی بودم که علامت داره ... آخه من تو تاپیک قبلی پست گذاشته بودم
حالا برنامه گروه دوم اگه دارین من هم شرکت میکنم .
ممنون :72:
سلام به همگی...
آسمانی آبی ان شاا... که خوشبخت بشی خانومی. به هرچی که میخوای برسی و شاد و پیروز باشی
الهی آمین...:72::72:
فرشته مهربان جز قرآن این هفته هدیه به چه کدام عزیزاست؟ هفته پیش پیامبر اکرم بودند...
سلام
الان یکی منو توجیه کنه
من از جز ده شروع کردم امروز نوزدهم و خوندم یعنی هر روز یه جز
اما مثل اینکه برنامه جور دیگع ای هستش
من باید جز ده رو هفته پیش هفت بار میخوندم یا جز ده رو یکبار در طول هفته
ببخشید من پستای اولو خوندم اما نظم فکری ندارم متوجه نمیشم