-
سپیده جان اگه بتونی از این رابطه درس بگیری و تجربه مفیدی برات بشه خوبه اما مواظب باش که دوباره چند وقت دیگه پیغامی از ایشون نیاد با این مضمون که اره عزیزم من این حرفا رو بهت زدم چون دوستت داشتم و از رو علاقه اینا رو بهت گفتم چون ناراحت شده بودم که تو رفتی با پسر دیگه حرف زدی و دوباره یه سری حرف بی ربط بزنه و در اصطلاح بخواد مخ زنی کنه و شیفتش بشی و دوباره و تو رو به سمت خودش بکشونه..همچین چیزی از ایشون بعید نیست پس مواظب باش با حرفایی از این دست دوباره به سمت این اقا کشیده نشی...چون تجربه نشون داده که ادمای پرتجربه و حراف راحت میتونن با حرفاشون و گفتن یه سری توجیه الکی کسی رو به رابطه دوباره حتی با شدت بیشتری نسبت به قبل برگردونن...پس به جای سرزنش و گریه و ناراحتی خوب فکر کن و درسهای ممکن رو بگیر و مواظب باش که هیچوقت تو زندگیت یه کاری که میدونی اشتباه هست رو دوباره تکرار نکنی.
-
:81::81::81::81:دوست گرامی انروز که از تجربه های تلخمان برای درس عبرت گفتیم وحشتناک جبهه گرفتی و به بیشتر ما انگ زدی چون دلت میخواست وجدانت این اتفاق را بپذیرد ولی امروز تنها موجب رنج عذابت شد . همیشه به این اتفاقات به چشم تجربه نگاه کن اکنون به تجربه های تو برای بهتر زندگی کردن اضافه شده است ان مرد و امثال چنین مردهایی لیاقت ندارند که بخاطرش بخواهی غصه بخوری و روزهای قشنگ جوانیت را بخاطر چیزی بی ارزش به غم و اندوه بگذرانی اکنون هم اگر مثل قبل نسبت به نظراتم جبهه نگیری به تو اطمینان میدهم که این آقا کسان دیگری را پیدا کرده که خلا و عقده های خود را با انها پر میکند اکنون نیازی به شما ندارد اما هر لحضه ممکن است فیلش یاد هندوستان کند پس مواظب خودت و احساساتت باش که بار دیگر به دام نیفتی و روزهای غم انگیز برای خودت رقم نزنی.موفق باشی
-
سلام امیدوارم معنی حرفم سرزنش نباشه
شما از صحبت کردن اون آقا با چند تا خانم دیگه توی گروه ناراحت شدی و به قول خودت لاس زدن تعبیر کردی
ولی توقع نداشتی همسرش که چندین سال با هم زندگی کردن از صحبت با شما ناراحت باشه.
-
سلام سپیده جان
بابا بیخیال یه چیزی گفته اون تو خودت میدونی طلایی قرار نیس اون بدونه که اونو یه بار ولش کردی سوخته برا همین بی خیال شو و دیگه سراغش نرو
منم وقتی ولش کردم ایشونو کلی توهین کرد بهم یه روز ناراحت شدم بعدشم من خودم میدونم اون اونجوری که گفته نیسم من میدونم خوبم پس حرفای اون مهم نیس از سوختنش گفته :311:
-
سلام
این تایپیک رو به کلی یادم رفته بود
اومدم فقط برای همه ی اون هایی که مثله من دلبسته و وابسته ی یه آدم هرزه نشید.کسی که به زنش وفا نمیکنه به شما هم نمیکنه
اون آقا بارها و بارها تو این مدت به من توهین کرد.کلا حرمت بینمون شکسته شده بود.هر بار که آشتی میکردیم دوباره سر کوچکترین موضوعی بهم توهین میکرد! یه بار تو جمع همه تو اون گروه فیس بوکی بهم گفت اگه خفه نشی فلان کارو باهات میکنم و من یه روز کامل تو شوک بودم!
یکی دو روز بعدش بهم پی ام داد که ما نون و نمک با هم خوردیم .بده حرمتمون انقدر بشکنه .بیا برای اینکه دیگه حرمتا شکسته نشه برای همیشه از هم خداحافظی کنیم!!!!
بهش گفتم تو این مدت تو مرتب به من توهین کردی و من توهینی نکردم که حرمتی رو شکسته باشم و دوستیم باهات ب خاطرنون و نمک نبود که اینو میگی
گفت من خوشحال نیستم ولی چاره ای نیست.تو رو روابط من با دخترای دیگه حساس شدی با وجود اینکه میدونی چیزی نیست و من هم ناچارم با توهین تمومش کنم پس بیا همدیگرو عذاب ندیم و تموم شه
حدود پنج شش روز گذشت و ما مثلا تموم کردیم .به دوست صمیمیم گفته بود منتظرم اروم شیم و برم منت کشی ولی هیچ خبری نشد
تا خودم بهش پی ام دادم که دلم تنگ شده و بسه
جواب سر بالا داد و رفت و دیگه خبری نشد
چند شب پیش عکس دونفرشو با یکی از دخترای گروه گذاشت تو فیس بوک و نوشت مهمون این روزهای من
تازه متوجه شدم چه خبر بوده و چرا انقدر دنبال دست ب سر کردن من بود
چند روز بعدش بهم پی ام داد که بیا حرف بزنیم و من هم گفتم تو یه اشتباه و حماقت بودی .تجربه ای شده برام که تا ابد یادم نمیره .منی که این همه آدم و پسرای تو سن و سال خودم رو دست رد به سینه شون میزنم به راحتی خرت شدم و برای خودم متاسفم
از همه جا هم بلاکش کردم
فقط میتونم بگم بیچاره همسرش که تو ایرانه و این آقا حتی افتخار نمیداد بهش هفته ای یک بار زنگ بزنه و زمانی هم اون زنگ میزد جواب نمیداد و تو گروه دائما ازش شکایت میکرد که نمیخوادش
من فقط یه دوست ساده بودم ولی اون زن همه چیزش این مرد هرزس که به یکی دو تا دختر هم اکتفا نمیکنه
فقط نوشتم که اگر کسی مثله منه یا شرایط مشابه اون زمان من رو داشت بدونه که مسلک این مردها همینه .اگر الان شما براشون زیباترینید و همسرش و بقیه ی زن های عالم زشت ترین مطمئن باشید یه مدت دیگه دختر جدیدتری براشون میشه بهترین و شما هم میشید جزو همون زن های زشت اطرافشون
قدر خودمونو بدونیم
تایپیک لطفا قفل بشه.ممنون:heart:
از همه دوستان ممنونم.نوشته هاتون فکرم رو درگیر کرد و واقعا از روز اول و اولین تایپیکی ک گذاشتم انگار انرژی مثبتی برام فرستاده شده که تموم شه .من قبل ازون حتی فکر نمیکردم روزی دوستی ما به هم بخوره و اصلا بشه که به هم بخوره
برام دعا کنید
ممنون:heart:
-
با سلام
خدا را شکر و خوشحالم که به نتیجه درستی رسیدی و این رابطه کاملاً اشتباه را ترک کردی . تبریک میگم ... عزت نفست را قوی تر کن که دیگه وارد این روابط نشی .... توهینهاش بهدادت رسید و این یعنی اینکه ته وجودت دختری هستی صادق و اهل پذیرش و شهامت که وقتی اشتباه کردی باکی نداری از پذیرشش ... همینکه اینجا اومدی و بیان کردی و به دیگران توصیه و هشدار می دهی یعنی قدر خودتو بدون ، قدر قدرت پذیرشت را بدون ، قدر صداقتت را بدون و نزار به وسیله آدمهای هوسباز پایمل بشه ... البته می دونم که چنین خواهد شدچون این پستت گویای همینه .
باز هم بخاطر صفاتی که اشاره داشتم و قاطعیتت در تمام کردن یک رابطه اشتباه تبریک میگم