سلام خانوماي عزيز
منم يه نفر با مشكلات شما ، كه همينطوري با صبوري و گذشت زندگيمو دارم از دست ميدم
همسر من با يه خانوم دوست بودن و من فهميدم ولي به روش نياوردم اين حرف مشاورينه البته خودمم به اين اعتقاد دارم
حتي براش گوشي يك ميليونو پونصدي خريده بود
تمام مدت گوشيش قفل
تمام مدت در حال اس بازي
تلفناي مشكوك
پيچوندن من فرار كردن
پشت خط موندن
اينا يعني دوست دختر داره منم خودمو راضي ميكردم كه نه چيزي نيست دروغاشو باور ميكردم البته خودمو ميزدم به ببخشيد خرييت ، اخه جعبه كادو تو ماشين يعني چي مگه ميخايم خودمونو گول بزنيم مگه خيانت يعني چي ؟؟؟؟؟ بعدش به كجاها ختم ميشه ؟؟؟ فقط با يه اس ام اس كه نميمونه بعدش ديدار قرار و ...
خانوما ترخدا گذشت زيادي نكنيد من ٢ ساااال گذشت كردم حالا رفته با اونو ديگه به هيچ عنوان منو نميخاد
نميخام از خودم تعريف كنم من از نظر قيافه هيكل تيپ تحصيلات محل كار هيچي كم ندارم فوق العاده صبور باگذشت اروم مهربون به فكر زندگي ... همه تعجب ميكنن و ميگن تو چي كم داشتي كه اين رفت
فقط من گذشت و صبوريم زياد بود تا اينكه اين مطلبو تو نت خوندم :
(((((گذشت هميشه باعث محكم شدن رابطه نميشود گذشت بيجا گاهي راه را براي خيانت هموار ميسازد )))))
اينم بگم اگه قضيه رو به روي شوهرتون بيارين بعد از چند بار پافشاري شك نكنيد اينو جواب ميده
اصاً دوس دارم ولم كن دلم ميخاد
نذاريد حرمتا شكسته شه نذاريد ترسش بريزه الان ازتون ميترسه ولي وقتي قبح قضيه بشكنه
دختر جوان عزيز من همسرم ٥ ماهه ولم كرده خيلي برام سخته ازين كلمه استفاده كنم ولي اين واقعيت داره
ولي وقتي بعد از سه ماه ديدمش با من رابطه جنسي عاشقانه برقرار كرد در صورتي كه منو نميخاد و بهم ثابت شده و به مشاورمون هم گفته
من اونجا ياد حرف اقاي دكتر حبشي افتادم كه اگه دوست نداره نمياد رابطه باهات برقرار كنه من خوشحال شدم و اميدوار كه دوسم داااره
ولي نداااااااشت بخدا نداشت
اميدوارم همسر شما دوستون داشته باشه و از صميم قلب ارزوي خوشبختي دارم براتون