سلام خوشحالم در حال پیشرفت هستید. خدا رو شکر . ما رو بی خبر نذار
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خوشحالم در حال پیشرفت هستید. خدا رو شکر . ما رو بی خبر نذار
Baby جان مي خوام در مورد زندگيمون و انتظاراتمون كلي صحبت كنم . چون فكر كنم لازمه .
ok ، ببخشيد!!
سلام دوست خوبم
منم اوایل در مورد مسائل جنسی خیلی از خودم تمایل نشون نمی دادم . یکبار همسرم گفت که این موضوع باعث ناراحتی اون می شه . می دونی من یه جا خوندم که سکس غذای روح انسان هستش. بعد سعی کردم خودم رو اصلاح کنم . خیلی سخت بود اما موفق شدم حتی بعضی وقتا لازمه که ادم خودش پیش قدم بشه . اینم اصلا به معنی سبک کردن خودمون نیست.
باید هنگام سکس کردن همسرت متوجه شه که تو از اینکار لذت می بری اگه بدون رغبت باشی اونم سرد می شه . سعی کن بیشتر گرم باشی. حتی می تونی فیلمای سکسی رو خودت ببینی تا دانسته هات در مورد سکس بیشتر بشه . اگه باز هم نتیجه نداشت و شوهرت به خود ارضایی خودش ادامه داد حتما باید به دکتر بروی.
اسماء جان اميدوارم ايميلم رو خونده باشي من هم مثل همه دوستان خوشحالم كه داري به نتيجه ميرسي روزهات خوش و لحظه هات پر اميد دوست مهربونم
بچه ها جون فكر كنم راهنمايي هاي خوبتون كار دستم داده باشه.
سلام
يعني اوضاع بهتر شده يا خداي نكرده بدتر . مي شه لطفاً كمي توضيح بدي
بچه ها فکر کنم اسماء جون دارن مامان میشن . آره عزیزم ؟
داری مامان می شی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هورا هورا هورا......................
آره فكر كنم .دوم آبان بايد پريود مي شدم ! امروز صبح با baby check آزمايش كردم مثبت بود . نمي دونم آزمايش خون به اين زودي جواب قطعي مي ده . ناخواسته بود ولي اشكالي نداره اومده ديگه :180:
مبارکا باشه خانم گل
تولد . تولد. تولدش مبارک :73::227:
خیلی تبریک می گم عزیزم. 1000000000تا بوس:46::73::72::104:
وااااي اسماء جون
مباركه خانم.
مادر شدي؟؟!!!؟
واااي . چه حس قشنگي. بهترين حسي كه خدا توي وجود يك زن گذاشته حس قشنگ مادر شدنه.
اي خداي مهربون، ازت صادقانه مي خوام تا ني ني كوچولوي اسما جون سالم و خوشگل رشد كنه و به وجود بياد و درآينده فرد صالحي به بار بياد.
(آمين)
تبريك. تبريك. تبريك
امروز صبح قشنگي بود. با شنيدن اين خبر قشنگ تر هم شد.
هميشه خوش خبر باشي خانم خانوما.
ديگه از اين به بعد بايد مطالعاتت رو درباره تربيت نوزاد و كودك و از اين حرفها رو بيشتر كني تا مادر آگاهي باشي و بتوني از هر جهت به نحو احسنت در تربيت فرزندت عمل كني. برنامه هاي غذايي منظم، استراحت و آرامش روحي و جسمي هم يادت نره.
ديگه اينكه كلي سفارشات مادرانه بايد بهت بديم تا كوچولوي تالار همدردي به سلامت به دنيا بياد.
باباش مي دونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منظورت چیه اسما جون؟
وای ببخشید
مبارکه ان شااله به سلامتی
چقدر این تالار جالب شده
مرسي از همتون .فكر نمي كردم اين خبر واسه شما هم خوشحال كننده باشه .خودم فكر مي كنم شايد نظم دوره ام بهم خورده .آره .باباش هم كلي خوشحاله و البته متعجب .1000 تا سفارش كرد . امروز 100بار بهم گفت استرست رو كم بكن برا بچه ضرر داره . برام دعا كنيد اگه باردار هستم . خدا يه بچه سالم بهم بده .
راستشو بخوايد كلي برنامه زندگيم بهم ميريزه و18 آبان مسابقه داشتيم اونم پريد .واي خدا تمريناتم رو چكار كنم ؟
همه رو ول کن. عسلک رو بچسب. خیلی خوشحالمون کردی. دیگه به هیچی جز این نوگلت فکر نکن. از قول من ببوسش ...
تبريک ميگم قربونت برم.اميدوارم سالم و سلامت به دنيا بياد.
مبارك باشه دوست عزيز
هيچ حسي قشنگتر از حس مادر شدن نيست و هيچ عشقي به عشق مادر به فرزند نمي رسه
اسما عزیز بهت تبریک می گم. امیدوارم برای اون کوچولو نازنین، فرشته های خوبی باشید..
:72:
سلام . مثل اینکه من خیلی دیر رسیدم ولی وقتی که این پست رو خوندم از همدلی و دوستی نزدیک اعضا خیلی خوشحال شدم .امیدوارم همه ی ما به مرور زمان وبا هم فکری هم بتونیم برمشکلاتمون غلبه کنیم.آخ.... یادم رفت یه تبریک برادرانه به اسما عزیز .پاینده باشید در پناه حق
:227: اي جووووووووووونم مبارك باشه خيلي خوشحال شدم عزيزم :43::123:
ممنون از همه تون .راستي بچه ها شما اولين نفرايي هستيد كه خبردار شديد.:46:
واي
دلت مي ياد اين خبر خوب رو به خونوادهاتون نگي ؟؟
واي من به جاي تو احساس مي كنم از الان بايد برنامه ريزي كنم.
دانه جان باور كن شوهرم شروع كرده به خواندن كتابهاي نه ماه انتظار . و نكات مهم را بلند براي من مي خونه . از ديشب هم اجازه نداد برم كلاس ورزش گفت : نكنه مي خواي بچه ام رو بكشي !
به خانواده نگفتم آخه مي خوام مطمئن تربشم . فردا جواب آزمايش خون رو مي گيرم .
اي خدا
اين كوچولوي اسما جون رو به سلامت به اين دنيا بيار و اسما و شوهرش بتونن سربلند از اين امانت نگهداري كنن.
من خیلی ذوق کردم گفتی اسماء جان. خیلی خوشحالم که این اتفاق شیرین برات افتاد.
اسما جون اسمشو چی می خواین بذارین؟؟؟؟
:73:
امروز ساعت 10 شوهرم ميره آزمايشگاه جواب قطعي رو بگيره .حتما" بهتون خبر مي دم . هنوز براي نامگذاري فكر نكردم . ولي مطمئنا" از شما دوستان خوبم كمك مي گيرم.
ديروز تا برگه آزمايشگاه رو ديدم بغض كردم گفتم آخه چرا ؟شوهرم خيلي ناراحت شد .باور كنيد واكنشم دست خودم نبود .ديشب رفتم فيلم دعوت رو ديدم شوهرم بهم گفت خدا اين فيلم رو براي تو رسونده كه ناشكري نكني.
ني ني كوچولو بهم قول داده مامانش رو اذيت نكنه . منم عاشقش شدم .از حالا به بعد ديگه نمي پرنم نمي دوم .ورزشهاي سخت نمي كنم .........ديگه ني ني رو كوهنوردي نمي برم.
سلام. خوبی ؟ مگه چی شده اسما جان ؟؟؟ من متوجه نشدم اصلا ؟؟؟
اسما جان
حتما" حس خیلی خوبی داری نه؟
ما همه خوشحالیم
آخي ، قربون شلك ماهت بشم ني ني گلم مي بوسمت هزارتا اسماي نازنينم قدر لحظه لحظه حاملگي ات رو بدون عصبي نشي ها غم به دل مهربونت راه ندي ها غذاهاي مقوي بخور اما به حرف كسايي كه مي گن تو حالا دو نفري بايد بيشتر بخوري اعتنا نكن كه بخواي بتركوني
اما عموماً خانم ها توي اوايل بارداري هي مي خورن و مي گن نمي دونيم غذا ها كجا ميره . من كه براي بچه اولم انگار معده ام سوراخ بود و چيزي توش نمي موند.
هزاران تبريك دلناز رو صميمانه بپذير
نازنين جان
چطور متوجه نشدي
اسما مادر شده
ان شا اله قسمت ما
آخه من حالا تصميم نداشتم كه بچه دار شم يه كم غير منتظره بود تو اين مدت هم نمي دونستم باردارهستم كاراي خطرناك زياد كردم .
ديروز ماما بهم گفت 6 هفته داري .
حالا ديگه خوشحالم . حس مي كنم ديگه نبايد فقط به خودم فكر كنم .ني ني به تغذيه مناسب احتياج داره . حسم مي گه ني ني دخترخانم خيلي مهربونه .
:72::72::72: عززززززززززززززززیزیم. قربون دخترم بروم. من عاشق دخترم. :72::227::227: همیشه دلم می خواد یک دختر داشته باشم دقیقا شکل خودم و اسمشو عسل بذارم :P
خیلی مواظب باش اسماء جان . به نظر من این هدیه خداوند به تو و شوهرته. انشاله به سلامن به دنیا می یاریش:72::43:
:72:دانه جان انشاله. :72:
امیدوارم خدا قسمت ماها توی یک شرایط عالی و آرامش توی زندگیمون بکنه. :72::43:[/i]
به سلامتی اسماء جان
فقط حواست باشه از شوهرت غافل نشی