من ٤٠ روز سوره يس براي ازدواج جوونا ميخونم خيلي حاجت دهنده است
نمایش نسخه قابل چاپ
من ٤٠ روز سوره يس براي ازدواج جوونا ميخونم خيلي حاجت دهنده است
من هم آیت الکرسی میخونم
امیدوارم همه به خواسته هاشون برسن
از امشب شروعععععععع میشه......هورا.......دعا دوست دارم
سلام به دوستان عزیزم که دلاشون عین دریا پاک و زلاله...
از همه گی قبول باشه...مدتی بود با خدا قهر بودم انگاری!! نماز خوندنم حس و حالی نداشت زورم میومد یه صفحه قرآن بخونم. اما حالا چند روزیه که دوباره رفتم تو آغوش خدا و چقدر هم آرام بخشه...
برخی تاپیک ها خیلی ناراحتم می کنه ساعت ها فکرم مشغوله...
ان شاء الله خداوند به همه تون صبر روز افزونی عطا کنه تا به بهترین نحو ممکن بر مشکلات تون فائق بیاین (الهی آمین)
دوستان خوبم من به دعاهای شما ایمان دارم و مطمئنم مستجاب میشه از تون می خوام برای مادرم و خواهرم دعا کنید چند روز دیگه عقد خواهرمه اما کمی ناخوشه مادرمم شرایط خوبی نداره...
منم اگه زحمتی نیست دعام کنید بعد از اون اتفاقی که برام افتاد هنوز به روال عادی برنگشتم دردهای غیر عادی دارم چند شب پیش از شدت درد فریادم بلند شد خیلی تو تحمل درد ضعیف شدم ممنون میشم دعا کنید تا سلامتی جسمی مو هر چه زودتر به دست بیارم...
من هم برای تک تک عزیزان این تاپیک و دیگر عزیزانم که اسمشون نیست اما حضورشون هست و همه ی ما رو دعا می کنند ، دعا می کنم
سلام به همه دوستای عزیز که با حضورشون اینجا رو نورانی کردن
ان شاالله که همه دعاهاتون مستجاب بشه و مشکلاتتون حل یشه
بین نماز مغرب و عشا به یاد همه همدردیهای عزیز دعا می خونم
تو دعاهاتون ما رو هم به یاد داشته باشید
1-- hafez2014 سوره والعصر
2- آسمان آبی زیارت عاشورا و دعای توسل
3- کیت کت دعای مخصوی برای عاقبت به خیری
4- تسبیخات اربعه و آیت الکرسی
5- تقدیر 5بار دعای مقاتل بن سلیمان
6- واحد دعای فرج
7- m.reza91 دوصفحه از قرآن
8-maryam123 چهارده مرتبه صلوات
9- مصباح الهدی آیت الکرسی
10- آبی آسمان 3مرتبه آیت الکرسی
11-سوده82 آیت الکرسی
12-بارن آیت الکرسی
13-عاشق خانواده نماز غفیله و آیت الکرسی
14- مرضیه - ف 30مرتبه صلوات
15- مسافر زمان دعای احتجاب
16- زندگی موفق آیت الکرسی سوره ناس و سوره فلق
17- paiize زیارت عاشورا
18- nazi1371 سوره یس
19 - gonjishkak سوره والعصر
20- andrya آیت الکرسی
21- فرشته اردیبهشت دعای معراج
22- یه دختر سرگردان دعای مخصوص برای عاقبت به خیری و ذکر بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم رو چهل مرتبه
23-sogand آیت الکرسی
24- مهرااد قسمتی از دعای جوشن کبیر
25- mina mina دوصفحه قرآن
26- ida bahrami آیت الکرسی
27-عطر بهار آیت الکرسی
28- M,S,h آیت الکرسی و صلوات
29-del قرائت کل قرآن کریم
30- سکوت شب سوره مبارکه یس
31- deltang 1990 آیت الکرسی
هر کی عقب افتاد به من بگه ..........
یه جایی خوندم نوشته بود :
در کتاب الجواهر السنیه که کلیات حدیث قدسی است در باب هفتم ص ۱۴۶آمده خداوند به موسی(ع) وحی کرد: ای موسی، مرا با زبانی بخوان که گناه نکرده است.
موسی عرض کرد: خداوندا! آن زبان را از کجا بیاورم؟
خطاب آمد: با زبان دیگری مرا دعا کن.
هم دعا کننده ثواب عظیم برده و دعای او گشایش در امور خوده او را نیز سب میشود و هم دعا شونده به مرحله اجابت نزدیکتر خواهد بود.
دوستان مبادا فقط خودتون رو دعا کنید !!!!
این لیست رو که خانم زندگی موفق زحمت کشیدند دسته بندی کردند نگاه کنید و اسم تک تک کسانی که در این ختم شرکت میکنند رو بگید
1- hafez2014 سوره والعصر
6- واحد دعای فرج
11-سوده82 آیت الکرسی
12-بارن آیت الکرسی
17- paiize زیارت عاشورا
18- nazi1371 سوره یس
20- andrya آیت الکرسی
22- یه دختر سرگردان دعای مخصوص برای عاقبت به خیری و ذکر بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم رو چهل مرتبه
23-sogand آیت الکرسی
27-عطر بهار آیت الکرسی
آخر سر اسم خودتون
اگه همه اینطوری و با صدق دل دعا کنند دعاهاتون در حق دیگران مستجاب میشه
وقتی هم به اسم آسمانی آبی میرسید جلوش یه دونه ستاره بزارید
یعنی خدایا این شخص در اسرع وقت :311:
خدایا یعنی با تکرار هر دعا توسط 31 نفر بازم امکان داره دعاها مستجاب نشه ؟!!!!!
فدای دل های پاکتون ...
ابی؟؟؟؟؟؟؟؟ مطمینی حضرت موسی بودن؟؟؟؟؟
من نشنیدم این روایت.موسی کلیم ال... و پاک بوده ها.......وای دوسش دارم خیلی.خیلی خیلی خیلی
1-hafez2014سوره والعصر
2-آسمان آبیزیارت عاشورا و دعای توسل
3-کیت کتدعای مخصوی برای عاقبت به خیری
4-آرام عشقتسبیحات اربعه و آیت الکرسی
5-تقدیر5بار دعای مقاتل بن سلیمان
6-واحددعای فرج
7-m.reza91دوصفحه از قرآن
8-maryam123چهارده مرتبه صلوات
9-مصباح الهدیآیت الکرسی
10-آبی آسمان3مرتبه آیت الکرسی
11-سوده82آیت الکرسی
12-بارنآیت الکرسی
13-عاشق خانوادهنماز غفیله و آیت الکرسی
14-مرضیه - ف30مرتبه صلوات
15-مسافر زماندعای احتجاب
16-زندگی موفقآیت الکرسی سوره ناس و سوره فلق
17-paiizeزیارت عاشورا
18-nazi1371سوره یس
19 -gonjishkakسوره والعصر
20-andryaآیت الکرسی
21-فرشته اردیبهشتدعای معراج
22-یه دختر سرگرداندعای مخصوص برای عاقبت به خیری و ذکر بسم الله الرحمن الرحیم به حق بسم الله الرحمن الرحیم رو چهل مرتبه
23-sogandآیت الکرسی
24-مهراادقسمتی از دعای جوشن کبیر
25- mina minaدوصفحه قرآن
26- ida bahramiآیت الکرسی
27-عطر بهارآیت الکرسی
28-M.S.Hآیت الکرسی و صلوات
29-delقرائت کل قرآن کریم
30-سکوت شبسوره مبارکه یس
31-deltang1990آیت الکرسی
===============
اسم من جا مونده بود واسه همین دوباره نوشتم...چقدرم صورتی برازنده شماست :)
کیتی جان من این حدیث رو در سایت تبیان دیدم ، این سایت یکی از سایت های رسمی دینی هستش ، فکر نمیکنم بدون سند و همینطوری چیزی نوشته باشه ، حتی منبعشم نوشته : (بحار، ج 93 - 357، ح 11)
آدرسشم :
چرا به دیگران التماس دعا میگوییم؟!
سلام با آرزوی قبولی دعای همگی من هم 7000 بار ذکر یونسیه رو تا آخر دوره میگم .برای رفع گرفتاری من هم دعا کنین .
همه چی دست تو..........موندن . رفتن. ..... شادی . غم ... بودن . نبودن ......
بسم الله الرحمن الرحیم تویی......
جوشن کبیر تویی .............
آیت الکرسی تویی.....................
سوره والعصر تویی....................
سوره توحید تویی...................
احیاء تویی ........
صاحب چشمان ناپیدا پشت دریاها تویییی .......
صاحب دلهای بی کس پشت طوفانها تویی......
دو روز رفتار خانوادم تغییر کرده انگار یه چیزی ازم پنهان میکردن. موضوع خواهرمه تا حالا بر اثر فشار زایمان زود رس چند فرزندشو از دست داده و هنوز فرزندی نداره..... تو 7 ماهگی . 5 ماهگی 4.5 ماهگی .... ..... ...
گویا دوروز بر اثر فشار دوباره بردنش بیمارستان ولی خدا و شکر نگه داشته و دکتر ها مانع شدن...هنوز در هفته 16 به سر میبره . امروز صبح یه عمل خاص داشته و چند روز دیگه هم باید تحت نظر بمونه ....
ازتون میخوام تو دعا هاتون یادش کنید .... ... .. .. .. . ........ . .... . . . . ...... . . ... .. .. ... . . .. . .
من خودم دارم یه بار دیگه کل قرآن به معنی میخونم.... وقت سحر تکتکتونو یاد میکنم....
پیشاپیش ممنون از همتون .....
ای خدا خواهرم برای نگه داشتن یکیش گریون توبود ....
ولی تو بعد آن تک تک ها امروز دوقلو بهش دادی ... ممنونم خداااا شوخی دلگرمی مارا عطا کردی پس تلخش نکن .
نگه داشتنشان دست ما نیست در اراده توست و تو همیشه سخترین را برگزینی .......پس گریانش نکن .
سلام
جناب پارسا واقعا ناراحت شدم...گریه ام گرفت...باتمام وحود درکش میکنم
وباتمام وجود واسه خودش و دانه وجودش دعا میکنم
انشالله همه مادرها وهمه خانمهای باردار وهمه کسانی که خواستاربچه هستن به برکت این روزها وولادت مادرهردودنیا فاطمه زهرا حاجت روا بشن...آمین
منوهم فراموش نکنید:72:
6- واحد دعای فرج
11-سوده82 آیت الکرسی
12-بارن آیت الکرسی
17- paiize زیارت عاشورا
18- nazi1371 سوره یس
20- andrya آیت الکرسی
23-sogand آیت الکرسی
27-عطر بهار آیت الکرسی
32- آسناد 7000 بار ذکر یونسیه
به امید استجابت دعاهای همه 32 نفر و ملتمسین دعا
:72:
بچه ها ازتون می خوام توی دعاهاتون برای همه خانواده های گرفتار دعا کنید
برای شفای همه مریضا
برای همه جوونا که می خوان یه ازدواج خوب داشته باشن
برای همه زن و شوهرا که زندگیشون خوب باشه و در کنار هم خوشبخت شن
برای همه بدهکارا که شرایط سخت اقتصادی اذیتشون می کنه ان شالله که فرجی شه و از دین مردم بیان بیرون
و برای خودتون که تو جمع قشنگ ما هستین و دعاهای پاکتون مستجاب میشه
اگه دوست داشتید برای من که خیلی محتاج به دعا هستم
وقتی اعضای تالار تو تاپیک دعا برای نفر بعد ...بی اونکه بدونند نفر بعد کیه دعا میکنند ....وقتی تو این تاپیک برای مشکلات هم دعا میکنند ....وقتی خطری به واسطه دعایی ازجلو چشم آدم عبور میکنه ... تازه میفهمی بابا تو این تاپیکها یه خبری هست ... من صداقت تاپیک هارو لمس میکنم ....
ولی نا امید نشید دلسرد نشید ....
ذکرها و وعده هاتونو فراموش نکنید ..... وقتی شما وفای به عهد نکنید چطور انتظار دارید که حاجت روا بشید ؟؟ پس ذکرتونو فراموش نکنید اگه ذکر صبحا بگید بهتره ....چون طلوع خورشید امید بخش آرزوها و خواسته هاست .......
موفق باشید ........ و مشکلات همتون به خیر .. و زندگی تون به کام ...
سلام عزیزان
اومدم بگم به لطف پروردگار و دعاهای شما دوستان مشکل جسمی که داشتم برطرف شد الآن از نظر جسمی خیلی بهترم ممنونم از همه ی شما عزیزان
اما هم چنان از شما می خوام واسه ی مادرم دعا کنید اصلا شرایطش خوب نیست و تنها دعاست که می تونه حالشو خوب کنه دعا کنید سلامتی جسمی و روحیشو به دست بیاره...بنده خدا مریضه مادرم
ان شاء الله خداوند مادر های شما عزیزان و من رو حفظ کنه و همیشه شاد و سلامت باشند
====================
برادر پارسا حال خواهرتون چطوره؟!! ان شاء الله به سلامتی فارغ بشند و هم خودش هم فرزندان شون سلامت باشند(الهی آمین)
آغاز ماه رجب رو به همهتون تبریک میگم
میگن اولین شب جمعه تو ماه رجب لیلة الرغایب یا شب آرزوهاست
ان شاالله که دعاهای همه تون مستجاب شه
من رو هم فراموش نکنید
دوستان
من 3 روزه فرصت نکردم ذکرمو بخونم http://yoursmiles.org/tsmile/tears/t23116.gif
آیا میشه هر 3 تارو باهم در یک روز بخونم ؟
وای یه وقت نگید من از دور خارج شدماااا http://yoursmiles.org/msmile/negative/m0930.gif
آسمان آبی ناراحت نباش ... مرسی از صداقتت .... شما از همین امروز همون روزی یه بار بخون اون سه روزی که عقب افتادی من به نام شما میخونم .....سه تا زیارت عاشورا .....انشالله دعا هات مستجاب بشه ......:310:
-----------------------------------------
زندگی موفق ممنون حتما این روز فراموش نمی کنیم و همه دوستان یاد خواهیم کرد ....
زندگی گرامی امیدوارم زندگی تون به نفع شما تغییر کرده باشه :203:
---------------------------------------
خواهرم آرام ... :72: خوشحالم که در سلامتی روحی و جسمی به سر میبری ..... خوشحالم که عمق راهنمایی های فرشته مهربان درک کردی و متوجه محبت ایشون شدی .....اون پست هارو فراموش نکن... و خودتو در فاز یاس نا امیدی قرار نده ...
و به خودت ناخوشی تلقین نکن ...... :72:
خدا به همه مادر ها سلامتی بده و شفای مادر شما رو هم بده ... نگران نباش ... تو سعی کن به لحاظ مهارت هایی که از تالار داری وضعیت روحی ایشونو تا سطح مناسبی بهبود بدی و از پرداختن به بدی ها و مشکلات خانوادگی در حضور ایشون دوری کنی ... :310:
=========
چند روز پیش خواهرم که خونه ما استراحت مطلق گرفته دچار درد شد ... بلافاصله زنگ زدم اورژانس اومد ولی بیمارستانی که خواهرم میخواست نمیبرد ...:97:.....خودم با ماشین بردمش ...تمام مسیر با اجازه افسر ها از خط ویژه رفتم که خدا خیرشون بده :203:...خواهرم خونریزی داشت ....بعد یه هفته تازه دیشب مرخص شده .... حال بچه هاش خوبه ... گویا کیسه ها در هم ادقام شده و منبع تغذیه یکی شده .... دکتر میگفت بده ... خواهرم به خنده میگفت شاید پای یه قتل در مونه ... با حالت خنده میگفت اگه بزرگه کوچک رو بخوره یا بکشه اون یکی خودم میکشم .... من قاتل به دنیا نمیارم ....:311:... من واقعا نگرانم.... :47:....
نشستم دارم چی میگم ..... خدایا تو عالم بر همه چیزی و خوب بد ما دست توست. ای خدا کتاب سرنوشت به قلم توست ..
خواهرم آرام ممنون که پرسیدی ...
خدا به همه اونایی که تازه دارن مادر میشن سلامتی بده به فرزندانشون در هر مرحله ای که هستند سلامتی بده ...
خواهرم پاییز :72:.خواهرم کاملیا :72:.. خدابهشون سلامتی بده .....هم روحی هم جسمی :227:
=======
محتاجم....
parsa1400 parsa1400 parsa1400 parsa1400
واقعا ؟؟؟http://yoursmiles.org/msmile/wonder/m1830.gif
مــــــــــــــــرسی http://yoursmiles.org/msmile/pozitive/m1239.gif
میگم که
همراه زیارت عاشورا ، دعای توسل هم هست توو ذکرم
یعنی سه تا هم دعای توسل میخونید ؟؟؟؟ http://yoursmiles.org/tsmile/emb/t1806.gif ابراز شرمندگی ...
آقای پارسا اگه بدونید چه محبتی در حقم کردید
خیلی خوشحال شدم ، چون واقعا برام خیلی سنگین بود برگردم واسه اون سه روز رو با هم بخونم
حالا دیگه خیالم راحت شد.
امیدوارم به خواسته ی قلبیتون برسید ...
الهی آمین
سلام دوستان
ازتون میخوام توی این روزهای پربرکت واسه سلامتی مادرم دعا کنید...چندروزیه حالشون خوب نیست...واقعا نگرانشم..کاری هم ازدست من برنمیاد...تک وتنهاست
واقعا دلم گرفته...خیلی...واسه مادرم...واسه این همه زحمتی که میکشه اما هیچوقت هم جبران نمیشه
دلم میخواددستهاشو ببوسم...پاهاشو ببوسم...
وقتی میاد پیشم دستهاشوپاهاشو میگیرم وماساژ میدم...کاش تموم دردهاش مال من باشه...اما کسی چه میدونه دردش چیه...مادره دیگه...مگه به زبون میاره...مافقط جسمش رومیبینیم که ناخوشه...هیچکس ازدرونش خبرنداره جز خدا
پس ازخدا میخوام خودش مواظب مادرم وهمه مادرهای مهربون باشه...این فرشته های زمینی روهمیشه سلامت نگه داره
دعاکنید دوباره نورلبخندوامیدروتوی چشمهای مادرم ببینم
ان شاالله که حال مامانت خوب شه پاییزه جان
امشب لیلة الرغایب یا شب آرزوهاست
برای شفای مریضا ، ادای دین بدهکارا و ازدواج جوونها برای حل مشکلات زن و شوهر ها و سلامتی همه و باز شدن گره از زندگی های هم دعا کنیم
التماس دعای ویژه
سلام
عاجزانه ازتون میخوام مادرمودعاکنید
دیگه تحمل ندارم
منم می خوام شرکت کنم. اما الان یه دعا دارم از قدیما که دوستش داشتم اواشو اوایلشو. دعای معراج. راستی. وضو هم نمی گیرم همینطوری می خونمش. شبا قبل خوابم می خونم یه بار. یعنی میخوام بخونم. منم باشم تو دعا یاد بگیرم قلبمو جمع کنم یه کم. شرکت می کنم از وسطش باشه. دلم می خواد :)))
سلام دیر این تایپیک و دیدم ولی به نظرم هیچ وقت واسه دعا کردن دیر نشده منم هر شب سوره یس میخونم برای همه ی دوستای خوب همدردیم...سحر51.زندگی موفق.paeeiz.parsa1400.شیدا.کیت کت و....همهی کسایی که میشناسم و نمیشناسم...واسه خودمم دعا میکنم که هر چه زودتر از این دوران عقد و بلاتکلیفی راحت شم و برم سر خونه زندگی خودم واسه منم دعا کنید...
ممنون زندگی عزیز خیلی به یادتم...
واسه ی همه همدردی های عزیز بهترینارو از خدا و شهدا میخوام
من امشب این تاپیک و دیدم و واقعا کیف کردم. هی پستهای بچه هارو خوندم و اشک ریختم. هم از شادی هم از ناراحتی! امیدوارم همه مشکلها رفع بشه و همه حالشون خوب بشه و دلشون شاد.
منم از امشب به نیت همه دعای " اللهم ادخل علی اهل القبور ... رو تا آخرش میخونم
این دعا رو خیلی دوس دارم و آرومم میکنه
بچه ها لطفا برای منم خیلی دعا کنید که دوباره بتونم خوانواده سه نفریمون و دور هم جمع کنم. یا علی
دوست داشتم یه تایپیک جدید میساختم از دوستام کمک می خواستم اما حال و حوصله ی تایپیک ساختنم ندارم...دلم خیلی گرفته..به قول همسرم خیلی بهونه گیر شدم...واسم دعا کنید...امیدوارم بعد از 40روز همه بیان و بنویسن که حاجتشون و از خدای مهربون گرفتن...:203:
دوستان سلام! من امروز خیلی دلم گرفته! اصلا حال خوبی ندارم!
اللهم غیّر سوء حالنا بحسن حالک!
خیلی محتاج دعا و انرژی مثبتم
6- واحد دعای فرج
11-سوده82 آیت الکرسی
12-بارن آیت الکرسی
17- paiize زیارت عاشورا
18- nazi1371 سوره یس
20- andrya آیت الکرسی
23-sogand آیت الکرسی
27-عطر بهار آیت الکرسی
32- آسناد 7000 بار ذکر یونسیه
33- meinoush دعای معراج
34- mohi سوره یس
35- morteza2487 اللهم ادخل علی اهل القبور
به امید استجابت دعاهای همه و جمع شدن خانواده ها دور هم ، شفای همه مریضا ، ازدواج موفق برای جوونها ، ادای قرض بدهکارا و رفع مشکل همه باز شدن گره از زندگی همه ، آشتی زن و شوهر ها و ارامش و عاقبت به خیری همه
التماس دعای ویژه
اللَّهُمَّ أَدْخِلْ عَلَى أَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُورَ
اى خدا تو بر اهل قبور نشاط و سرور عطا كن
اللَّهُمَّ أَغْنِ كُلَّ فَقِيرٍ اللَّهُمَّ أَشْبِعْ كُلَّ جَائِعٍ
خدايا هر فقير را بى نياز گردان خدايا هر گرسنه را سير گردان
اللَّهُمَّ اكْسُ كُلَّ عُرْيَانٍ اللَّهُمَّ اقْضِ دَيْنَ كُلِّ مَدِينٍ
خدايا هر برهنه را لباس پوشان خدايا دين هر مديونى را ادا فرما
اللَّهُمَّ فَرِّجْ عَنْ كُلِّ مَكْرُوبٍ اللَّهُمَّ رُدَّ كُلَّ غَرِيبٍ اللَّهُمَّ فُكَّ كُلَّ أَسِيرٍ
خدايا هر غمگينى را دلشاد ساز خدايا هر غريبى را به وطن باز رسان خدايا هر اسيرى را آزاد گردان
اللَّهُمَّ أَصْلِحْ كُلَّ فَاسِدٍ مِنْ أُمُورِ الْمُسْلِمِينَ
خدايا مفاسد امور مسلمانان را اصلاح فرما
اللَّهُمَّ اشْفِ كُلَّ مَرِيضٍ اللَّهُمَّ سُدَّ فَقْرَنَا بِغِنَاكَ اللَّهُمَّ غَيِّرْ سُوءَ حَالِنَا بِحُسْنِ حَالِكَ
خدايا هر مريض را شفا عنايت كن خدايا به غناى خود جلو فقر ما را ببند خدايا بديهاى حال ما را به خوبى صفات خودت تغيير ده
اللَّهُمَّ اقْضِ عَنَّا الدَّيْنَ وَ أَغْنِنَا مِنَ الْفَقْرِ إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
خدايا دين ما را ادا فرما و فقر ما را بدل به غنا و بى نيازى گردان كه تو اى خدا بر هر چيز توانايى.
ان شاالله هرچه سریعتر همه دوستان به خواسته های قلبیشون ( به بهترین شکل ممکن) برسن!!! التماس دعا
سلام دوستای خوبم
میشه برای من هم دعا کنید زودتر برم سرخونه و زندگی خودم.پدرشوهرم قبول نمیکنن میگن باید تا سال وایستین.
باور کنین بخاطر این کاراشون و پشت گوش انداختناشون نزدیک یک سال و نیم منو شوهرم از زندگی عقب میمونیم.
کم نیست هااا.بخدا خسته شدم.بعضیا چه افکاری دارن .من ازشون بخاطر اون چیزی که حقمه و دارن ازم دریغ میکنن نمیگذرم:47::47:
دوستان عزیزم عاجزانه التماس می کنم واسه ی مادرم دعا کنید
میونه شون با پدرم شکراب شد پدرم خیلی ناراحتش می کنه
تو رو خدا دعا کنید
- - - Updated - - -
دوستان عزیزم عاجزانه التماس می کنم واسه ی مادرم دعا کنید
میونه شون با پدرم شکراب شد پدرم خیلی ناراحتش می کنه
تو رو خدا دعا کنید
شما رو به مقدساتتون قسمتون میدم مادرمو دعا کنید
داره می میره ای خداااا من دیگه بریدم
خدایا الان وقته اذانه ،غروب جمعه است ،خدایا میشه یه نگاه هم به ما بندازی ؟ خدایا میشه به حرمت این روز مقدس به ما قدرت صبر و توکل عطا کنی؟ خدایا میشه ما رو به حال خودمون رها نکنی؟ خدایا میشه گره مشکلات ما رو هم به صلاح و عاقبت بخیری باز کنی؟ خدایا خودمون رو تو دستای مهربانیت رها میکنیم تو ، ما رو به واسطه خطا ها و اشتباهاتمون رها نکن .
باور کنگناهم از سر انکارت نبود،
از سر بازی گرفتن دستوراتت نبود،
نمی خواستم(گستاخانه)
روبروی عذابت سینه سپر کنم،
نمی خواستم تهدیدهایت را جدی نگیرم،
(ماجرا اینها نبود)
فقط خطایی بود که ناگهان پیدا شد:
نفسم توجیه درست کرد،
هوی و هوسم پیروز شد و شقاوتم
به کمک هوسهایم آمد،
با فکر اینکه تاکنون گناهانم را پوشانده ای
خیال ودم را راحت کردم،
بعد به گناه روی آوردم
و به اختیار خودم با تو مخالفت کردم.
(حالا بگو)
از عذاب ت چه کسی مرا نجات خواهد داد؟
چه کسی فردا مرا از دست دشمنان(روحم)رها خواهد کرد؟
به ریسمان که بیاویزم،
اگر تو ریسمانت را از من بگیری؟
وای از این رسوایی!!
فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی
سلام
تعطیلات یه روزه رفتم مشهد برای همتون دعا کردم...خیلی عجیب بود برام چقدر فضای خوب و مثبتی بود.. جالب این بود یاد خیلی هاتون افتادم .. امیدوارم اگه دوست داشتین برید حتما خیلی آرامش بخشه ....
دوستان من رو هم از دعاهای هر شبتون بی نصیب نزارید ،،،
نمی دونم چرا زندگیم از این رو به اون رو شده حال روحی خوبی ندارم اینجا هم تا تاپیک می زنم قفلش می کنند من فقط همین یه همدردی رو دارم من حرف نزنم داغون می شم
من نمی دونم همسرم دیگه چی از جونم می خواد بی دلیل باهام دعوا می کنه من خیلی اعصابم ضعیف شد خیلی تحملم کمه همه خوردم می کنند هیچ کی منو آدم به حساب نمیاره حتی اینجا !!!!!!
صبح بلند میشه با داد و بیداد : نمی تونی بری واسه ی بچه شیر بخری بدی بخوره ؟!!!! منم حرف نزدم ترجیح دادم سکوت کنم اما دلم خیلی پره چند روزه باهام رفتارش بد شده هر وقت می فهمه بابام و من میونمون شکراب شد اونم سوء استفاده می کنه !!!!! مدام می گه حقته بابات کتکت می زنه !!!! چرا انقدر بدبختم ؟!!! خیر سرم همسرمو محرم اسرارم می دونم اما اون.....
واقعا کسی منو نمی فهمه...ازتون می خوام اگر منو آدم حساب می کنید واسم دعا کنید...دیگه بریدم