قضیه تاپیک گربه چیه بچه ها .... منم تاپیک گربه میخوام ...
نمایش نسخه قابل چاپ
قضیه تاپیک گربه چیه بچه ها .... منم تاپیک گربه میخوام ...
سلام بچه ها:43:
خوبید؟
فرشته جون راستش واسه این کم پیدام که یه کم ناخوش بودم اما خداروشکرباده تاآمپول برطرف شد!!!خیلی بدبود!!!
الان خوبم.
ایشالا اون روزهم باشم وبزرگ شدن بچه ام روببینم وهمگی باهم واسش آستین بالا بزنیم...واسه بعضی ها که نشد!!!
جناب فرهنگ واسه سلامتیش هم قران میخونم.هرروزصبح بعدلزنمازصبح واسش آیه الکرسی میخونم شبها هم همینطور.توی روزهم واسش خیلی ازسوره هارومیخونم.
تصمیم دارم هیچکدون ازتاپیکهای همدردی رونخونم فقط یه راست میام سراغ باغ خودمون.حتی تاپیک خودم که دوروزه حسابی روح و روانم روبهم ریخته!!!!
راستی جناب فرهنگ تغذیه روی همه چی تاثیرمیزاره حتی رنگ پوست و....مگه نخوندین!!؟؟ماکه خوندیم...
سلام پاییزه ... انشالله که حالت خوب باشه
نی نی چطوره ؟
راستی اسمشو چی میذاری؟
ترمه باید مشترک آزاد بشی بری تاپیکشو بخونی.منم پست گذاشتم.
ممنون ترمه جون.:72:
نی نی هم خوبه.
واسه اسمش هنوزجدی صحبت نکردیم.هرکی یه چیزی میگه!!تاببینیم چی میشه..
امااگه پیشنهادی داریدبگید ...خوشحال میشم
- - - Updated - - -
منم تاپیک گربه روخوندم اما باورتون میشه یادم نیست درموردچی بود!!!
فک کنم درموردنگهداری گربه وحیوونها بود...
الان یادم اومد...پست جناب فرهنگ هم یادمه...درموردهمه حیوونها نوشته بودی مثلا پرنده ها و....درسته؟
پاییزِ اول باید جنسیت بچه مشخص بشه.بعد ببین ارزش های باستانی براتون
اهمیت داره یا دینی.بعد،از لیستی از اسم های گروه مورد علاقه با توجه به
جنسیت یکی رو انتخاب کنید. انتخاب کنید.
پاییزه الان چطوری یا نه؟
راستی برا اینکه نی نی خوشمل بشه به و سیب و خرما زیاد بخور هرچند میدونم میدونی .به که زیاده البته نمیدونم تو جنوب هست یانه.
سعی کن همیشه خوشحال باشی و غم به دلت راه ندی واقعا اثرش رو بعد تولدت بچه میبینی که چقدر سربراهه و ارامش داره .
الان داره اساسش رو بنا میکنه. خدا هم چه کارایی که نمیکنه جالبه ها:) قربونش برم.
فرهنگ جدیدا اسمایی که میذارن خیلی جلف شدن اصالت هم ندارن .
کاش یکی تاپیک گربه جان رو کپی پیست میکرد اینجا ترمه و دختر بیخیال خیلی اذیت شدن:311: منم میخام بدونم بلخره گربه بخرم یانه.
فرشته جونم خوبم الان.
چشم حتما حواسم هست سیب وخرماهم زیادمیخورم.اما به رونه!راستش دوست ندارم.اینجاهم پیدانمیشه.
فرهنگ یعنی نمیشه همین الان هم اسم دخترهم پسرانتخاب کرد!!؟؟بعدایکی رومیزاریم دیگه!!!خدایی نکرده تونمیخوایم که واسه دخملم اسم پسربزارم یابرعکس:311:
من اینقدرازاین اسم های اجق ووجق بدم میاد.اسم ساده دوست دارم.مثه...شاپرک...ساغر
یکی هست البته ازآشناهای خییییلی دور که تاحالا ندیدمش اسم دخترش روگذاشته پاییزه!!!!فک کن...کاش منم میتونستم بزارم!!!
- - - Updated - - -
فرشته جونم خوبم الان.
چشم حتما حواسم هست سیب وخرماهم زیادمیخورم.اما به رونه!راستش دوست ندارم.اینجاهم پیدانمیشه.
فرهنگ یعنی نمیشه همین الان هم اسم دخترهم پسرانتخاب کرد!!؟؟بعدایکی رومیزاریم دیگه!!!خدایی نکرده تونمیخوایم که واسه دخملم اسم پسربزارم یابرعکس:311:
من اینقدرازاین اسم های اجق ووجق بدم میاد.اسم ساده دوست دارم.مثه...شاپرک...ساغر
یکی هست البته ازآشناهای خییییلی دور که تاحالا ندیدمش اسم دخترش روگذاشته پاییزه!!!!فک کن...کاش منم میتونستم بزارم!!!
پاییزه جان مراقب خودت باش هم جسمی هم روحی
برای اینکه مطمن باشی تحت نظر متخصص پوست زنان و تغذیه ی خوب باشی توی دوران بارداری خیلی خوبه
کلا به خودت برس خیلی
پاییزه اسمش و بذار آتریسا:)
یبار یک دختر کوچولو خیلی ناز دیدم اینقدر این شیرین زبون بود :) خییییییلی بامزه بود با همون حالت کودکانش اسمش و بهم گفت : آتریسا
گفتم یعنی چی
گفت یعنی خوشگل :)
خیلی ناز بود، اسمش همیشه تو ذهنم موند:) با اینکه الان چند ساله گذشته:)
هرکی اسم دختر میپرسه من اینو میگم:)
آتریسا یعنی الهه زیبایی ،دختر زیباروی، دختری از جنس آتش وآذرگون
- - - Updated - - -
دستت درد نکنه!
میخوایم اینجا تولد بگیریم:)
شما هم دعوتی! میای که؟
جدی میگی دیگه نمیری تو اون تاپیک، بخاطر من؟ !!!! وایییی مرسی:)
یوقت نری هااااااااا!
- - - Updated - - -
نی نی هاتونننن؟ شما هم مگه نی نی دارین؟ !:303:
میگم آره براشون نرید خواستگاری خودشون دوست ندارن ازدواج کنند.
اگه دوست داشتن که بجاییکه هر دقیقه تو باغ تنها تنها قدم بزنن.
یک تاپیک راضی کردن مادر جهت امر ازدواج، چهار تا هم تاپیک خواستگاری میزدن، بالاخره همسرشون و انتخاب میکردن باهمسرشون میامدن باغ.والااا
من چندتا سوال دارم ایا.این ارقام جدید اشتراک ها ریال اند یا تومان یا یورو؟ !!!!!!بعدم چرا در کاربران مشهور کیت کت مشهورتر از مدیر همدردیه اصلا اوله:311: من بهت افتخار میکنم کیتی.مدیرباغ کل کل کیه بیاد جوابگوی مشکلات من باشه کجان اونایی که ادعای ریاست داشتن!
خوبه من اون بالا نوشتم چه اسمی دلم و برده !!!!!!! بعد همچین شایعاتی پشت سر من میکنید!!!!
حالا اومدیم و بچه هامون پسر شدن ! اونوقت تکلیف چیه؟
حالا تکلیف من که مشخصه : میشه پسر بی خیال!!!
اما شماها چی؟
میشین: پسر ترمه ، پسر مینوش ، پسر فرشته اردیبهشت ، پسر پاییزه!!!!!!!!!!!!!!!!
مردم چه اسم هایی روی بچه هاشون میذارند.
زودتر تکلیف اسم بچه هاتون را مشخص کنید که کم کم باید برای عضویت در همدردی درخواست وام کنیم :203:
دختر بی خیال اسمش را تو شناسنامه می ذاری دختر بی خیال، صداش می کنی حوض نقاشی :58:
ترمه هم اسم دختره، واسه پسرش می ذاره ترم :58:
اتفاقا من منتظر یک حرکت خودجوش از مدیر بودم!
اینقدر ما بقول جناب فرهنگ دنبال استفاده از حداکثر امکانات بودیم که اینم شد نتیجه اش!
خب باغ و گذاشته بودن واسه ، کمی تعویض اکسیژن! همین ! قدیما وقتی سایر انجمن ها اکسیژن کم میآورد یک عده نقل مکان میکردن به سمت باغ!! اینطوری سال به سال هم مجبور نبودن یک باغ جدید احداث کنند!!!
اما الان بخاطر استفاده بیش از حد از باغ مجبورند هرماه یک باغ برامون احداث کنند.
اینقدر اینجا پر رفت و آمد شد که مدیر مجبور شدند برای اینجا هر ماه یکبار سیستم تهویه و کپسول اکسیژن بخرند!
همینکارا و کردیم هزینه ها رفت بالا!
قدر امکانات ندونستیم:102::302:
بعد بعضیا بیاین اینجا همش بگند باید از امکانات حداکثر استفاده کرد و هر دقیقه رنگین کمان ایجاد کنند!! والااااا!!!!!
************************************************** ************************************************** *************************************************
میگمااا حداقل تا 25 ام صبر میکردید من یک تولد اینجا میگرفتم :302::302::302::302::302::302::302::302::302:
میخواستم تولد بگیرم ها ! حالا نمیتونم دیگه!
17 اشتراکم تموم میشه!:102:
همش تقصیر استفاده بیش از حد از امکانااااااته!!!! تحویل بگیرند بعضیااااا! حالا بفرمایید از امکانات نهایت استفاده ببرید!
شما استفاده کردید دودش تو چشم من رفت:302::102:
دل من ؛ کودک درون من ؛ تولد میخواد ! چرا مسولین پاسخگو نیستند!!!!!
منم یه هفته دیگه منقرض میشم و در هاله ای از مه گم میشم:315::315:
نمک در نمکدان شوری ندارد دل من طاقت دوری ندارد
خب تکلیف اسم پسرم هم میشه :" فرشت "خوبه نه؟
ملودی تو به شوی میگی چشم و اینجا بهت شارژ هدیه میدن ما چاره ای نداریم که بخاطر شارژم که شده باید زودتر ازدواج کنم.
نمیشه به خاستگار بگم چشم؟
من فکر میکنم هرچی هست زیر سر این باغه اقا نخواستیم اصلا جمع کنین والا!!!!!! بیخیال میتونی روز تولدت همه مونو شارژ کنی بیاییم برات جشن بگیریم.
پاییزه بیا جمع شیم خدافظی کنیم.
دختر بیخیال!!!!!!!!!نقل قول:
بیخیال میتونی روز تولدت همه مونو شارژ کنی بیاییم برات جشن بگیریم.
آهان فکر خوبیه ! اتفاقا مینوش هم هست نصف نصف!
از مدیر برامون تخفیف بگیر!:18: فقط کادو یادتون نره ! چون مجازی نمیشه چیزی داد! شماهم ما رو به همون اندازه شارژ کنید! نصف سال من، نصف سال مینوش!!!:103:
عزیزان دلم خدافسی نکنید:302:
جناب مدیر هوای شما رو داره شما ده روزه شارژ کنید مطمئن باشید سه ماهه شارژ میشید صبر ندارید که
صبوری رو از من یاد بگیرید:311:
امروز امتحان تو راهی شناسی پاییزِ داشتم.4تا سوال داده بود.4تا.سوال اولش
7نمره داشت،همه رو جواب دادم اولی رو مطمعن نبودم چیزی که خواسته رو
نوشتم هر چی بود نوشته بودم،بعد امتحان کتابو دیدم فهمیدم چی می خواد
اتفاقن نوشته بودم.دو دل بودم برم توضیح بدم؟نرم؟دست آخر رفتم پیش استاد
استاده ها از اینایی نیست هنوز مهر مدرکشون خشک نشده،گفتم سوال اولو
اینجوری نوشتم اسممو پرسید،برگم رو بود دیدم همونو نمره نداده،بعد نشون
دادم جواب درستو نوشتم ولی مثال نگفته بودم.3نمره داد یکی هم به سوال
آخر اضافه.10 شد 14.قبل از اینکه برم پیشش 18-17 می شدم.یه سوال 7نمره؟
دوخطم بیشتر نمی شد.
دوشیزه بی خیال من از کد رنگ استفاده می کنم.
سلاااام
چی شده؟؟؟؟!چراخداحافظی کنیم؟؟فرشته نگووو...دلم واست تنگ میشه.
همین چندروزهم دلم کلی واسه همه تنگ شده!!!
الان بازمدیرمیادمیگه این دوستی ها ودلتنگی هاآخرعاقبت نداره!!!!
بابابی خیال همه چی گرون شده این هم روش...البته من هنوزقیمتهاروندیدم!!!
میگم ترمه الان اسم پسر خاله قزی میشه خاله قزی؟؟؟!!!
یامثلا عمورضا....پسرش ازبدو تولد عمو میشه!!خوش به حالش:311: شانس دارن والا!!!
- - - Updated - - -
اوه اوه .....قیمتها رودیدم:161:
فک کنم دیگه کم کم بایدیه جوری تاپیک کل کل مجانی یه جایی راه بندازیم!!!میشه؟؟؟
فرشته؟؟؟؟؟
خدایی داری شهرت؟؟؟؟؟؟اما چرا من انقده مشهورم!؟؟بچه ها کیا می خوان با من سلفی بگیرن!!!؟من پایما!من خیلی مردمی هستم!اصلا خودم نمیگیرم.......!!!!!!!!!!!:311:
کیت کت خانم دکتر می گم بعد از دهان شویه،دهانو آبکشی کنیم نکنیم؟
اینقدر اومدید اینجا رو شلوغ کردید که صدای این بنده خدا هم دراومده ... :311:نقل قول:
اما مشترک شدن منجر به پرسه زنی های جنبی در انجمن های سرگرمی و تعاملی می شود که هم وقت و انرژی خود این عزیزان را به خود معطوف می کند و هم منجر به زیر رفتن تاپیکهای مهم می شود.
پاییزه خانم که با کمال صراحت اعلام کرد " من به بقیه تاپیک ها نگاه هم نمیندازم که روحیه ام خراب نشه ... " حالا عاقبتشو دیدین :)
دوستان به تاپیک های دیگه سر بزنید و راهنمایی کنید.... نشون بدید که اعضای خوبی هستید . الان عید نزدیکه، بلکه مدیر برامون یه عیدی توپ در نظر بگیره :43:
اشتفاده از دهانشویه:1.لطفا دقت بفرمایید در کل دو نوع دهانشویه داریم : -نوعی که برای بیماران لثه و بعد از جراحی های پریو تجویز میشوند -نوعی که حاوی فلوراید بوده و جهت کنترل پوسیدگی ها مورد استفاده قرار میگیرند2.دقت کنید استفاده نادرست از دهانشویه ها یااستفاده از دهانشویه ای که با نیازهای دهان و دندان ما مطابقت ندارد می تونه عوارضی مانند زردی دندان ها،از دست رفتم کلسیم دندان و ضعیف انها،زبا مودار و سیاه و حتی التهاب و سرطان های بافت دهان به دنبال داشته باسه.3.توصیه میشه کودکان از 6 سالگی از دهانشویه فلوراید دار استفاده کنند.4.در حالت عادی باید هفته ای 1 بار و در صورت مستعد بودن به پوسیدگی های وسیع یه رکز در میان از دهانسویه استفاده کرد.5.دهانشویه بدون استفاده صحیح از مسواک و خمیر دندان بی فایده است.روش مصرف:استفاده کامل از میواک و نخ دندانطبق دستور پزشک یا نحوه استفاده روی بطری مقدار معین دهانشویه را درون درب بطری ریختهوارد دهان می کنیم به مدت 30 ثانیه به شدت در دهان می چرخانیمو تا 30 دقیقه بعد از ان از خوردن و اشامیدن پرهیز میکنیم.بعد این مدت می توانید دهانتان را ابگیری کنید.
چرا من همیشه و همه جا باید ضایع بشم ؟!!!:302:
دیروز من و مادرم رفتیم کیک تولد پسرم رو از شیرینی فروشی بگیریم با آژانس رفتیم
یکی از کارکنان کیک رو برد گذاشت صندلی عقب ماشین مامانم گفته تو برو جلو بشین من پشت مراقب کیک باشم
کیکش هواپیما بود
هیچی رفتیم نشستیم آقا چشمتون روز بد نبینه راننده نگو راننده رالی !!!!! اافتضاح رانندگی می کرد یه جا فکر کردم داریم تصادف می کنیم من محکم پامو فشار دادم جلو ماشین(حالت ترمز گرفتن)!!:311:
راننده متوجه شد و خنده ش گرفت و گفت خانوم من راننده ام نه شما !!!:302::58:
ملودی اون فشار دادن پا به جلو یه واکنش غریزی برای پرت نشدن به جلو بوده.
هر کسیدیگه م جات بود همون کارو می کرد.
حالا از کیک چیزی مونده؟البته من نمی خورمابرای شیدا و فرشتهبقیه اعضا
می گم.توش کردو داشت؟
خدایی من همیشه کنار راننده با پام ترمز میکنم اما حس ضایع شدن ندارم.....یا اینکه بیام اینجا بگم!!!!!
اقا فرهنگ شیرینی و کربوهیدرات نخور برادر من.......دندونات از دست رفت.
ترمه حالا همه تقصیرها افتادگردن من!!!؟؟؟من بی گناه بیدم!!!
فکرنمیکنم جناب مدیربه این دلیل قیمتها رویرده باشه بالا!!
تازه خوشحالم میشن که دوستان کمتربیان همدردی!!خودشون چندوقت پیش ازپست علی گیلان تقدیروتشکرحسابی کردکه گفته بوددیگه نمیادهمدردی!!!!
درضمن چندروزپیش هم خودمدیر یه جایی نوشته بودن کاش میشدهمدردی روتعطیل کرد!!
آنها را چه شده است؟؟؟به قول خودجناب مدیر به کجا می روند!!!!
فک کنم زیادی کنگرخوردیم لنگرانداختیم!!!خسته شدن خوب!!!
پس خوشحال هم میشن ماها نیایم!!!چه مهمان نوازی یه توپیییی!!!:311::311:
واااای خدای من!!
ماهم هنوز ازاون پستهای قبلی آقا امین درتعجبیم وساکت وخیره موندیم وباکسی صحبتی نداریم که دوباره پست جدید عهدتیروکمونشون رو روکردن!!!
تاکی بایدبازهم خیره بمونیم ازدست این پستهای بی مزه آقاامین!!
من موندم!!!!!! میخوام بمونم اصلا...
پاییزه عزیز تقصیر تو نیست اخه چی بگم نمیدونم اسمشونو بگم نگم؟؟؟!!مدیر از خیلی چیزها خسته شدن و
از جنجال هایی که تو باغ راه انداختن ،یا از پست های بیمزه که ادم باخوندنش شاخ در میاره و میگه اخه این بشر چه فکری پیش خودش کرده که این ها رو نبشته؟
یا از پست های اعلام جهادیشون بگم که چون کمرنگن میرن جاهای بی پول گروه صنفی تشکیل میدن و بعد هم محترمانه به سمت ازاد راهنماییشون میکنم. از کدومشون بگم؟
.پ.ن: لطفا از پرسه زدن در باغ اکیدا خودداری کنید دیگه عه.
هی روزگار :47: هروقت یاد این جمله شون میفتم کلی دلم می گیره !! خسته شدند دیگه ، گناه دارند !!:54:
اوج خستگی شون تو این جمله پیداست :
برای اطلاع بییتشر اینجا را کلیک فرمایید
من فکر می کنم بیشتر صحیح باشه حالا ایشون مدیر هستند و صاحب اختیار:103:
بچه ها اگر منو ندیدید حلال کنید :58:
چرا شماها انقدر مدیر دوست دارید؟
خدایی درک نمیکنم.
خوب چرا واقعا اینجارو نمیبندن اگه انقدر بده یا خستن؟
- - - Updated - - -
واقعنی پرسیدم.........جبهه نگیرید من بخورید!!!!
کیت کیت جان من خیلی شکلات کیت کت دوست دارم ولی باشه ایندفعه نمی خورمت:227:
کسی نگفت اینجا بده عزیزم منظور من از خستگی ، جسمی بود نه اینکه خدایی ناکرده از کاربری خسته شده باشند !!! تعطیل نمی کنند چون در قبال کاربرای اینجا احساس مسؤلیت می کنند چون لذت می برند وقتی می بینند با کمک این فروم زندگی عزیزانی مثل خانوم سوده 82 این چنین شیرین میشه طوری که الآن عاشقانه در کنار همسرشون دارند زندگی می کنند
از اینکه یه عزیزی داره خودشو به خاطر عشق های دروغین و پوچ از بین می بره و میاد اینجا راهنمایی میشه و سربلند بیرون میاد و از آسیب دیدنش جلوگیری میشه لذت می برند
من به شخصه از همسرم متنفر بودم دارم با صراحت تمام بهت میگم عزیزم ، روابط زناشویی بین ما خیلی کمرنگ بود اصلا شبیه زن و شوهر نبودیم اما حالا همسرم عین پروانه دورم می چرخه یه مدلایی محبت میکنه که خودم تعجب می کنم که واقعا بلد بود و محبت نمی کرد!!! من تو برخی زمینه ها واقعا تغییر کردم همشو مدیون همدردی هستم
از این موردها خیلی زیاده ها که اومدند اینجا راهنمایی گرفتند و زندگیشون متحول شد
کیت کت خانوم اگه ادامه بدی هر دومون جیز میشیم:311:
همممممم......:dodgy: موافقم باهات......من اصلا مدیر دوست ندارم.انگار می خواد من بکنه تو کوره ادم سوزی هر وقت هر چی میگم یه برداشت عجیب و غریب از توش درمیاره و پیغام میده خودم می مونم!!!مممم دو بار دلم خواست بهش پیام بدم و بگم فلان جا فلان چی بهت گفتم الان عذتب وجدان دارم اما خوب تو هم فلان چی گفتی و......یا دستت درد نکنه من اونی که تو معیارهای شماست نشدم اما تغییر کردم و اوضاعم خیلی عالیه....وقتی اومدم یه دختر موش مرده بودم ارزوی ازدواج داشتم اما الان.......به خودم میگم زن قوی چون این تغییرات کردم و شغلم تو راستای این تغییرات سرو سامون دادم و ......دیشب رفته بودم ساعت امگا بخرم یاد همدردی افتادم.....من کار میکردم اما بی حال و بی جون و غمگین اصلا دستم به این چیزا نمیرسید...حالشم نداشتم اصلا برم دنبال همچین چیزی.در مورد رابطم هم....نمیگم که نظرم پاک نشه.
اره سر کله زدن ما ادم های مشکل دار که استانه صبرشون پایین کار سختیه.گاهی خودم برای یه نفر نظر میذارم میام میبینم اصلا نفهمیده جریان چیه تازه طلب کار هم هست زورم میگیره و.....
مدیر جان اگه اینجارو می خونی..........باید بگم مرسی.من اونی که تو معیارهای شماست نشدم اما با معیارهای خودم...خیلی خود الانم دوست دارم،همونیم که همیشه ارزو داشتم باشم.ممنون
خب کدش و به ما یاد میدادید تا ما هم استفاده کنیم!
نکنه یوقت از رنگاش و امکاناتتون چیزی کسر میشه اگه بما هم یاد بدید!:huh::huh::huh:
هدفتون هم کلا گذاشتید فقط استفاده از حداکثر امکانات ، هزینه که اصلا مهم نیست!!
با این ارقام جدید حق عضویت شما عضو انجمن آزاد شدید!!!!!! :303:
مدیر خیلی محترمانه دارند میگند برید بیرون، شما خیلی شیک پنجره و باز میکنید میگید : دالی ، من اومدم!:):328:
شیدا جوون دوستت داریم:104::104::104:
این اقایون هیچ کاری رونمیتونن درست انجام بدن!!!واقعا که...الان مراجع چه فکری پیش خودش میکنه...تازه زمینه پستشون هم سبزه دیگه آدم نمیدونه چی بگه!!!
دختر بی خیال کد رنگ چیزی نداره،ترکیبی از حروف و اعداد یا حروف یا اعداد برای
اعمال از اونجایی که رنگ انتخاب می کنی زیرش زده مور کالر روی اون می زنی
پنجره سلکت کالر باز می شه،تو کادر سفید (چپ پایین) کد می زنی.
چنتا مثلن:#ff8822#/cc66aa#/884455#/aa4499
از حرف a-f و عدد.حروف ابتدایی تیره انتهایی روشن.اعدادم به همین وضع.بزن اول مربع .
اااوووووهوم :d
فکر کردم، منظورتون اینه که یک کد میزنید همه اش بصورت تصادفی رنگ و انتخاب میکنه و تبدیل به رنگین کمان میشه :)