از همکاری و کمک همه تشکر می کنم . واقعاً این لطف شماست که همراهی می کنید و وقت میزارید .
کاربر عزیز شکوه
این جمله شما انقدر درست بود که آزارم داد : عکس العمل های اشتباه دیگران شما رو داغون کرده. عدم درک شدنتون باعث شده فکر کنید اشتباهید. پس باید ماسک بزنید و دروغ باشید. بد اخلاق ، عصبی و پر از غرور. مجبورید آدمای اطرافتون رو تحقیر کنید مجبورید دیگران رو له کنید در حالی که واقعا نمیخواید.
اما مشکلی که گفتید دیگران درک درستی از تصمیم من ندارن ، الان دردسر بزرگی شده . دردسر اصلی خانومم هست و خانوادش که احساس می کنن از رفتارهای زشت شون نتایج خوبی گرفتن .
در مجموع با لطف زیادی نسبت به من مطلب تون رو نوشته بودید . . .
کاربر عزیز شیدا
از توصیه های شما تشکر می کنم ولی موضوع اینه که الان هیچ مسیر ارتباطی وجود نداره که حتی اسم و آدرس اون روانشناس رو بفهمم . یعنی الان چندین روزه که قطع ارتباط کامل هست و نمیشه به توصیه شما عمل کنم . اگر از طریق مادرش سوال نمی کردم که همین اطلاعات اندک رو هم نداشتم . ولی از توصیه های شما تشکر می کنم . به نظرتون اگر من با مادرش هم دیگه تماس نگیرم بهتره ؟ در این صورت ممکنه مثلاً یکماه یا بیشتر هیچ ارتباطی نباشه . در این شرایط آیا خانومم نمیگه که حتماً من جدی نبودم که دیگه رفتم و پیگیری نکردم ؟؟ کلاً وضعیت بسیار بدی درست کرده با خاموش کردن گوشیش و قطع ارتباط . . .