نوشته اصلی توسط
yaasi
سلام اقای کامران
امیدوارم حالتون خوب باشه.
من راستش مدت زیادی هست که از مطالب این سایت استفاده میکنم ولی تا امروز عضو نشده بودم.پست شما باعث شد بلاخره ثبت نام کنم.
راهنمایی های دوستان خیلی خوب بود مخصوصا در مورد حفظ روحیه و میدان ندادن به بیماری ولی من به عنوان کسی که خودش سالیان سال بیماری اتو ایمیون داشته و متاسفانه توی 25 سال دکترها توی یک کشور پیشرفته اروپایی نتونستن تشخیص بدن وظیفه خودم دونستم که تجربه های خودم را با شما درمیان بزارم . حالا تخقیق در مورد چیزهایی که میگویم به عهده خود شما هست.
من از بچگی بیمار بودم و خوب هیچ تشخیصی برای بیماری تیرویید من که بیماری سیستم ایمنی هست وجود نداشت.
بیماری هاشیموتو اگر زود تشخیص و درمان بشه مشکل زیادی ایجاد نمیکنه ولی وقتی بالای دو دهه از شروعش بگذره عوارض بدی به همراه میاره.
مطالبی که الان خواهم گفت ممکنه در وحله اول مسخره جلوه کنه ولی شما میتونین در بارش تحقیق کنید یا یک امتحان کوچولو.
الان خیلی از تحقیقات نشون داده که مصرف گلوتن یکی از عاملان به وجود امدن ام اس هست.و برای مقابله با بیماری های سیستم ایمنی یا همان اتو ایمیون حذف کامل گلوتن میتونه روند بیماری را کند کنه.
باید مثل یک بیمار سیلیاکی حواستون باشه که ذره ای گلوتن تو غذاتون نباشه.حتی 1 گرم. باید حتی کنترل کنید که توی مواد عذایی مثل سس یا هرچیز دیگری از ارد یا نشاسته گندم استفاده نشده باشه.
سخت به نظر میرسه ولی ادم بزای سلامتیش سختی را به جون میخره مگه نه?
دومین کار تشخیص طبع بدنتون هست . اکثر بیمارهای اتوایمیون به خاطر غلبه بلغم هست. لازم هست طبعتون را بشناسید و تغذیه مناسب با طبعتون را انتخاب کنید.
من خودم اصلاا به طب سنتی اعتقاد نداشتم ولی بهم ثابت شد که بهترین روش درمان هست.
خلاصه میتونین تو نت در باره دخالت گلوتن در باره بیماری های اتو ایمیون سرچ کنید و همچنین در باره طب سنتی و نظرش در باره بیماریهای سیستم ایمنی.
ویتامین دی بدنتون را حتما چگ کنید که به احتمال خیلی زیاد کمبودش را دارید.کمبود ویتامین دی هم یکی ار علل ایجاد ام اس هست.
با ارزوی موفقیت براتون