-
RE: توجه توجه: مشکل فنی در تالار همدردی
با سلام
احتراما به استحضار بازدیدکنندگان و اعضاء محترم همدردی می رساند، که در راستای ارتقاء نسخه تالار همدردی ، همچنین رفع مشکلات فنی احتمالی تالار ، طی روزهای آینده ممکن است به طور موقت شاهد تغییرات یا نارسایی هایی باشید. خواهش می کنم صبور باشید.
موارد نارسایی یا مشکلات احتمالی را می توانید به صورت خلاصه در همین تاپیک قرار دهید تا انشاء الله رفع گردد.
با تشکر
-
سلام مدیر خوب همدردی مسو ل فنی تالار همدردی انتخاب کرد به مسو ل فنی تالار این سمت تبربک می گویم امیدوارم با کمک مسو ل فنی تالار همدردی مشکلات فنی تالار زودتر حل شود ممنون:72::72::72:
-
با سلام و احترام
دوستان با توجه به آپگرید تالار همدردی، به مرور مشکلات جزئی پیش آمده حل خواهد شد.
پلاگین تشکر و تاریخ هجری شمسی به زودی انشاء الله حل می شود.
لطفا دوستان سایر مشکلات پیش آمده که با آن روبرو می شوند در یک یا دو خط خلاصه در همین تاپیک قرار دهند. و از پیگیری مشکلات به صورت خصوصی اجتناب کنند. همچنین مباحث متفرقه را در این تالار مطرح نکنند.
بنده منتظر اشکالات احتمالی به جز پلاگین تشکر و تاریخ هجری شمسی هستم.
موفق باشید
-
سلام خسته نباشید مدیر خوب همدردی
پاسخ سریع شکلکها در پاسخ سریع نیست پیگیری کنید امیدوارم زودتر مشکل فنی تالار حل شود ممنون
-
تا یه کم پیش همه صفحات بجز صفحه اصلی اصلا باز نمیشد.حالا هم که باز شد تعجب کردم.پایین صفحه هم که میبینید شماره صفحات مرتب نیست.شکلکها هم که غیر فعالن.
-
جناب آقای مدیر!
پیرو فراخوانتان:
چینش شماره صفحات تاپیک ها مشکل داره.
-
یعنی دیگه نمیشه تشکر کرد؟ یا حل میشه؟
باتشکر از زحماتتان.:72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط فرانک68
یعنی دیگه نمیشه تشکر کرد؟ یا حل میشه؟
باتشکر از زحماتتان.:72:
با سلام
پیگیر حل آن هستیم.
دوستان اگر موارد جدیدی از مشکل هست حتما طی چند روز آینده گزارش کنند.
با تشکر
-
سلام
آقای مدیر ،توی پروفایل اگر برین سنم را زده 1982 سال وای ننه مگه من عمر حضرت نوح را دارم
-
سلام جناب مدیر
خسته نباشید
!-شکلک ها غیر فعالن
2-وقتی تشکر میکنیم مثل قبل نیست یعنی خیلی طولش میده تا یه تشکر میزنه و میره به اون صفحه ای که میگه:
"با تشکر.هم اکنون شما به صفحه ی قبلی منتقل میشوید"
به خاطر همین من گاهی وقتها از خیر تشکر میگذرم
با تشکر
-
سلام دیشب تالار همدردی مشکلی فنی داشت دیشب تالار همدردی باز نمی شد مشکل فنی تالار واقعا خسته شدم این مشکل فنی تالار کی درست می شود متخصص فنی تالار این مشکل فنی تالار حل نمی کند اگر مشکل فنی تالار ادامه پیدا کند مدیر محترم همدردی باید متخصص فنی تالار عوض کند از متخصص فنی تالار با تجربه با دانش با علم استفاده کنید از مدیر محترم همدردی با پیگیری خیلی تشکر و قدردانی می کنم:72::72::72::72:
-
سلام ،
می گم این ساعت همدردی رو چطور یک ساعت بکشم جلو؟
-
سلام،
در کنترل پنل کاربر به قسمت ویرایش تنظیمات بروید.
در قسمت تنظیمات تاریخ و ساعت می توانید ساعت رو تغییر بدهید. البته اگر "زمان ذخیره سازی روشنایی روز" روی تنظیم خودکار بگذارید، ساعت خودش باید اتوماتیک تنظیم بشود.
وقت محلی رو هم که باید بگذارید روی 03:30+ GMT
موفق باشید.
-
آقای حامد خان به روش شما درست نشد.
اما اگه "زمان ذخیره سازی روشنایی روز" را روی "استفاده دائمی از "DST" بذاریم درست می شه.
-
سلام خانم بی نهایت محترم
قسمت ویرایش تنظیمات بروید ساعت 3 عصر انتخاب کنید بعد نتظیم خوردکار باشد ارسا ل ویرایش نتظیمات کلیک کنید بعد ساعت جلو می رود ممنون:72::72::72:
-
سرعت تالار پایین اومده
سلام خدمت مدیران محترم
چندروزی هست که احساس میکنم سرعت نرافزار تالار پایین اومده.
وقتی میخواهم تشکر بزنم خیلی باید صبرکنم یا قبول میکنه یا اخطار میده.
ویا بخواهم برم صفحه های دیگر خیلی دیر عمل میکنه.من اول فکر کردم مشکل از اینترنتم هست
ولی در تالار های که به شغلم مربوط میشه رفتم دیدم سرعت خیلی عالی هست.
....................................
دوستان عزیز اگر شما هم به این مشکل سرعت تالار برخوردید در این پست اعلام کنید تا مدیران
محترم رسیدگی کنند.
-
RE: سرعت تالار پایین اومده
وای افتضاحه................ خدا میدونه چقد معطل باز کردن همین تاپیک شدم .
من که از خیر اومدن به تالار امروز میگذرم.
من هم سایت های دیگه رفتم سرعت عالیه فقط اینجا مشکل داره
-
منم همچین مشکلی دارم...مجبورم هزاربار صفحه رو رفرش کنم تازه اگه باز بشه با یه قالب بندی افتضاح..
ظهر میخواستم تو تالار همچین تاپیکی بزنم که بپرسم مشکل چیه صفحه بازنشد که نشد
خوب خداییش این تالار چقد باید مشکل فنی داشته باشه؟؟اول خیال کردم اینترنتم مشکل داره.هزاربار با پشتیبانی اینترنتم تماس گرفتم.نمونشم رفتم یه اسپیلیتر دیگه گرفتم..گفتم شاید خطمون نویز داره.
خیرسرمون تالار مشاوره است..ما عادت کردیم اون تازه واردی که هزارتا مشکل و ناراحتی داره واقعا نمیتونه کل اعصابشو واسه بازشدن صفحات هزینه کنه..
میدونم که مدیرا خصوصا مدیر همدردی پیگیرن و دستشون هم درد نکنه..اما شاید بهتره دنبال راه حل بهتری باشید
موفق باشید
-
سلام
ممنون پدر بزرگ که این تاپیک رو ایجاد کردید
من همش فکر میکردم سرعت اینترنت پایینه.اخر سرم احتمال دادم سیستمم ویروسی شده !!
راست میگه بهار...واقعا یه ادم با یکسری مشکلات میاد به تالار سر بزنه.اینجوری بدتر اعصابش خورد میشه
لطفا مدیران محترم و زحممتکش رسیدگی کنند.
-
سلام و احترام
سرعت تالار پایین امده این مشکل من دارم اینترنت پر سرعت استفاده می کنم پشتییانی اینترنت گفت تالارهمدردی سرعت تالار پایین است امیدوارم مدیرخوب همدردی این مشکل حل کند درباره متخصص فنی تالار حرفی نمی زنم حرفی بزنم مدیران تالار حذف می کند ممنون:72::72::72:
-
من تا وقتی تاپیک بخواد باز بشه می رم سایت همسایه چندتا پست می خونم بر می گردم.
-
یه پیشنهاد دارم برای مدیران :
با کمک کاربرا سایت را خلوت کنید! یعنی دیتابیس را بفرستید اصلاح کچلش کنید!
چه جوری ؟
یه سری کاربر هستند که هیچ وقت فعال سازی نشدند! خوب طبیعیه که پاک بشن!
یه سری موضوعات هستند که مربوط به قبل از سه سال پیش هستند این موضوعات غیر از معدودی که حالت رفرنس دارند و می تونند به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرند! یا تعدادی موضوع جالب یا تعدادی که می تونه توسط دیگران هم استفاده بشه بقیه می تونند پاک بشن
خوب فایده ی این پاک شدن ها چیه؟
بهینه سازی دیتابیس!
وقتی دیتابیس شما خیلی سنگین می شه هزینه ی جستجو توی اون هم خیلی زیاد می شه و باری که روی سرور می گذاره زیاد می شه
وقتی هزینه ی جستجو بالا می ره یعنی این که یک جستجو که بناست چند ثانیه دیتابیس و رم را اشغال کنه مثلا سی ثانیه رم را می گیره!
نتیجه : سایت کند می شه!
پیشنهاد : در ازای بررسی تعدادی از پست های قدیمی و مثلا حذف هر بسته ی مثلا 50 تایی شارژ مشخصی به کاربر داده می شود.
-
حالا تاپیک ها به هر زور و زحمتی شده باز می شن
جواب پیام خصوصی رو نمی شه فرستاد یعنی خیلی طول می کشه من 10 بار سعی کردم پیام خصوصی بفرستم
آخرشم نشد.:(
علت چیست؟:(
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط بچه مثبت
یه پیشنهاد دارم برای مدیران :
با کمک کاربرا سایت را خلوت کنید! یعنی دیتابیس را بفرستید اصلاح کچلش کنید!
چه جوری ؟
یه سری کاربر هستند که هیچ وقت فعال سازی نشدند! خوب طبیعیه که پاک بشن!
یه سری موضوعات هستند که مربوط به قبل از سه سال پیش هستند این موضوعات غیر از معدودی که حالت رفرنس دارند و می تونند به عنوان مقاله مورد استفاده قرار گیرند! یا تعدادی موضوع جالب یا تعدادی که می تونه توسط دیگران هم استفاده بشه بقیه می تونند پاک بشن
خوب فایده ی این پاک شدن ها چیه؟
بهینه سازی دیتابیس!
وقتی دیتابیس شما خیلی سنگین می شه هزینه ی جستجو توی اون هم خیلی زیاد می شه و باری که روی سرور می گذاره زیاد می شه
وقتی هزینه ی جستجو بالا می ره یعنی این که یک جستجو که بناست چند ثانیه دیتابیس و رم را اشغال کنه مثلا سی ثانیه رم را می گیره!
نتیجه : سایت کند می شه!
پیشنهاد : در ازای بررسی تعدادی از پست های قدیمی و مثلا حذف هر بسته ی مثلا 50 تایی شارژ مشخصی به کاربر داده می شود.
سلام
پیشنهاد خوبی است.ما از آن استقبال میکنیم.کاربران میتوانند چنین موضوعاتی را گزارش کنند تا مدیران در مورد آن تصمیم بگیرند.
در خصوص شارژ رایگان هم مدیر همدردی باید تصمیم بگیرد.در هر صورت تصمیم نهائی با ایشان است
-
کیوان جان اگه بنا باشه مدیران در موردش تصمیم بگیرن! عملا موضوع کان لم یکنه!
آخه برای این که واقعا دیتابیس سبک بشه باید حجم زیادی از مطلب پاک بشه که این موضوع از توان مدیریتی دو سه نفر خارجه و یه عزم جدی پشتش می خواد به همین علت گفتم کمک کاربرا
خوب مثلا افراد می تونند پست های قدیمی خودشون را پیشنهاد بدن
ممکنه برخی پست ها هم بتونه در قالب یه مقاله جدا ارسال بشه و از قالب تالار بیاد بیرون.
-
سلام
اعضاء محترم ، مدیر همدردی پیگیر مشکلات اخیر هستند.
مراتب جهت استحضار شما عزیزان
-
می خواستم بگم سرعت تالار خیلی خوب شده دست همگی درد نکنه.
این پستو واسه این زدم که تشکر کنم .
خواستم بگم خوب نیست تا یه مشکل هست داد و بیداد کنیم که وای تالار فلان و بهمان....
حداقل زمان هایی هم که مشکلی نیست یه تشکر خشک و خالی هم بکنیم.
مدیران عزیز
خسته نباشید
-
سلام مشکل فنی تالار ادامه دارد تالارهمدردی 2 رو ز باز نمی شد متخصص فنی تالار مشکل ساده فنی تالار نمی تواند حل کند واقعا خیلی متاسفم متخصص فنی تالار پشتییانی فنی تالار به درد تالار نمی خورد متخصص فنی تالار پشتییانی فنی تالار باید عوض شود مشکل فنی تالار پیش می اید اطلاع رسانی خیلی ضعیف است خیلی متاسفم
مدیرهمدردی پاسخگو نیست مدیرهمدردی یاد گرفته می گوید صبور باشید تا کی صبور باشیم متخصص فنی تالار به درد تالار نمی خورد متاسفم
:72::72::72:
-
امروز از صب تا الان من نمی تونستم بیام تالا ر...
-
با سلام و احترام
دوستان با عرض معذرت از مشکلات فنی اخیر، به اطلاع می رسد که ما مرتب پیگیر هستیم.
و در صدد هستیم نقص های پیش آمده را به حداقل برسانیم.
با تشکر از شما
-
مدیرهمدردی مشکل فنی ساده تالار درست نمی شود متخصص فنی تالار نقص های پیش امده تالار نمی تواند درست کند خیلی متاسفم مدیرهمدردی پاسخگو نیست تا موقع متخصص فنی تالار باشد مشکل فنی تالار ادامه دارد خیلی متاسفم اطلا رسانی خیلی ضعیف است سرعت تالار خیلی پایین است متخصص فنی تالار نمی تواند سرعت تالار درست کند خیلی متاسفم :72::72::72:
-
مشکل کم شدن سرعت سایت
با سلام
اولا از اینکه مشکل فنی سایت برطرف شد و دوباره تالار همدردی فعال گردید از زحمات مدیر محترم همدردی تشکر می کنم . اما متاسفانه سرعت لود شدن صفحات سایت خیلی پایین اومده . این رو بنده که اینترنت پرسرعت ندارم ( به دلیل نداشتن خط تلفن ثابت ) به طور محسوس متوجه میشم واقعا سرعت خیلی کم شده !!!
خواهشا مدیران فنی سایت فکری برای این مشکل بکنن . قبلا بنده با گوشی خیلی راحت وارد سایت می شدم و بیشتر پستهام رو با گوشی موبایل مینوشتم اما متاسفانه اینقدر سنگین شده که با گوشی موبایل هم تالار باز نمیشه . لطفا فکری برای این مشکلات بکنید چون بنده به سختی وارد سایت شدم . تشکر
-
با سلام و احترام
ضمن عرض معذرت از اشکال فنی به وجود آمده در سرور تالار همدردی و همچنین با تشکر از خویشتنداری و صبر همه اعضاء و بازدیدکنندگان عزیز به اطلاع می رساند که هم اکنون مشکل مذکور تالار همدردی بر طرف شده است. لیکن ممکن است طی روزهای آنی اختلالاتی را شاهد باشیم. لذا خواهش می کنم اگر با مشکل خاصی در این زمینه روبرو شدید در همین تاپیک بیان فرمایید.
به عنوان مثال اگر ، سایر اعضاء هم ادر مورد سرعت لود صفحات چنانکه متوجه کاهش سرعت شده اند در همین جا بیان فرمایند.
-
با سلام و احترام
با عرض معذرت به خاطر مشکلات فنی که برای سرور همدردی ایجاد شده بود برای ساعاتی، دسترسی به تالار قطع شده بود. که هم اکنون مشکل مذکور بر طرف شده است.
با تشکر از شما:72:
-
سلام به مدیر همدردی عزیز ...
من یه چن وقتیه واسه ورود به تالار خیلی دچار مشکل میشم...
که البته وقتی فهمیدم همه گیر بوده ..خب قانع شدم...
اما الانم درست نمیتونم کانکت شم سرعت لود شدن صفحات بسیار پایینه و بیشتر وقتها وسط کار
قطع میشه و من بعضی وقتها نمیتونم حتی دکمه خروج رو بزنم و همیجوری انلاین میمونم تا ....
نمیدونم مشکل از سیستم منه یا هنوز تالار مشکل داره؟ لطفا راهنماییم کنین تا دنبال راه چاره باشم...
دیروز کلی مطلب نوشتم یهو همه چی باهام پرید دیگه حتی نتونستم آف بشم....
بازم ممنون
-
با سلام
مشکل شما گزارش همگانی نداشته.
شما از مرورگر دیگری مثل فایرفاکس استفاده کنید.
توصیه به دوستان می کنم وقتی مطالب طولانی می نویسید حتما قبلش در ورد ذخیره کنید. تا در صورت قطعی خط مطالبتون نپرد
-
با اجازه مدیر عزیز
دوست عزیز این مشکل از ویندوز یا نرم افزارهای که تنظیم شده که از
اینترنت آپدیت شون هم میباشد .
وقتی ویندوز سیستم تون را تنظیم کردید آپدیت شود . بار سرور میگیرد و هی ریست میشود یا
بقولی میپرد . این باعث میشود که هرچی زحمت تایپ کرده اید حدر رود.
و سرعت اینترنت تون هم مربوط میشود .
سیستم را چک کنید . ویندوز برای آپدیت دستی شود
یا آنتی ویروس . و یاهوومسنجر. وغیره.....
-
یاد پدربزرگ عزیز بخیر
آخرین پست اینجارو ایشون گذاشتن
مشکل فنی من اینه که الان 3روزه وقتی میزنم روی گزینه آخرین ارسالها، خطا میده و آخرین ارسالها رو من به هزار مدل عجیب غریب خودم یجوری میارم
میخوام ببینم تالار مشکل داره یا مشکل از بروزرهای منه
حتی جواب همین پستمم نخواهیم دید قطعا
و باید هزار جای دیگه بره تا ببینم چی جواب برام میدید
یاحق
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
نادیا-7777
یاد پدربزرگ عزیز بخیر
آخرین پست اینجارو ایشون گذاشتن
مشکل فنی من اینه که الان 3روزه وقتی میزنم روی گزینه آخرین ارسالها، خطا میده و آخرین ارسالها رو من به هزار مدل عجیب غریب خودم یجوری میارم
میخوام ببینم تالار مشکل داره یا مشکل از بروزرهای منه
حتی جواب همین پستمم نخواهیم دید قطعا
و باید هزار جای دیگه بره تا ببینم چی جواب برام میدید
یاحق
با سلام
مشکل مذکور در حال پیگیری می باشد
-
من چطور میتونم مشکلاتم رو بصورت خصوصی سوال کنم؟