کسی بابت در خواست اونا دعوا نکرده خیلی کوتاه امدم کسی برای کارت بانکی دعوا نکرده عزیزجاننقل قول:
گرفتی فک کردی الان عصر عصر برده داریه!!! حرفات بوی یاد دادنای مامانو رو میده!!!!. کارت بانکی چی هست که بخوای سرش این مدلی دعوا کنی!!!! دل زنتو به دست بیار طرف میره زار و
زندگی خونه ی مامانشو جمع میکنه میاره خونت!!! چرا چووون بچه اس!!!!
بابا زن ناز داره. خرجیش مگه چقد بود که ندادی. بعد میگن زن نباید شاغل باشه!!! شاید اول زندگی خواستن گربه رو دم حجله بکشن اون وقت تو فک کردی همه عمرش این جوری میخواد
بمونه. بالاخره سر یه حسابی رفتی گرفتیش دیگه!!!
بعدم من ب حرف خانوادم ومامانم نیستم کاش بودم و دلم نمیسوخت......... مایی که رفتیم اونجا میگم خونه میگیرم بریم سر زندگی میگه نه چکارکنم؟ شما داری تند قضاوت میکنی
یواش باهم دیگه بریم -ب هیچ وجه نمیرم میشه بگید من چکار کردم که باید برم عذر بخام؟
کی گفته پامو اونجا نزاشتم...........؟شما خوب تاپیک رو نخوندیدنقل قول:
دخترشو به کسی بده که حداقل یه بار پاشو خونه شون بذاره. عجب دامادی هستی شماااا.
------
پارسا جان یک تومان رو ازاد کردم حسابم هم باز شد خداروشکر:43:
فردا هم میرم سرکارم
- - - Updated - - -
من خرجیشو دادم تیام جان با نصف کمتر حرفات موافقم با بقیش ن چون تند برخورد کردی خیلی جاهارو .......نقل قول:
بابا زن ناز داره. خرجیش مگه چقد بود که ندادی.
اینکه تو روی دامادت تو هفته سوم بزنی پول بده من قبول ندارم گربه دم حجله کشتن اینجوری نیست اره من تو انتخابم خصوصا خانواده خانمم خیلی خیلی اشتباه بزرگی کردم
الانم اونا نمیخان و عروس کشونی هم حدی داره کسی نمیخاد یا علی ....زندگی یطرفه فایده نداره
زیاد غرورمو خرد کردم شمام تو زندگی من نیستید و منم تو زندگی شما نیستم
اره سکه شو تقسیط شه میدم اما طلاق نه تا خسته بشه
خواست زندگی کنه باید همه چیشو ببخشه اگرم ن خداحافظ از روی عصبانیتم این حرفو نمیزنم زنی که بره دادگاه بی جهت زن نمیشه بره حساب بانکی و حقوق شوهرشو ببنده
با خودم میشینم میبینم الکی رفته دادگاه حالا شما بگو بد بودی که رفته بد ک بودم اما اون روز و اون شب من با خانمم بحثی نداشتم که فرداش بره دادگاه:81::81::81:
بازم ممنونم ازت