با سلام ببخشید آقای تب اعضا برای آقای مدیر احترام خاص دارند یا آقای ابراهیمی؟ ما که نفهمیدیم منم با نظر بال تکین موافقم در هر حال لطف آقای مدیر همیشه شامل حال اعضای همدردی بوده و هست انشاالله همیشه سالم و موفق باشند
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام ببخشید آقای تب اعضا برای آقای مدیر احترام خاص دارند یا آقای ابراهیمی؟ ما که نفهمیدیم منم با نظر بال تکین موافقم در هر حال لطف آقای مدیر همیشه شامل حال اعضای همدردی بوده و هست انشاالله همیشه سالم و موفق باشند
ضمن احترام خاصی که به آقای ابراهیمی میگذارم
مطب راجع به مدیر همدردی بود.
سلام اعضا قدیمی همه خوب دانه خانم می شنا سند پستهای عا لی دیدم شهرت 7 است فکر می کنم بالاترین شهرت در تالار همدردی او دارد دانه خانم تشکر می کنم از دانه خانم تالار زحمت کشید قدردانی می کنم امیدوارم همیشه سلامت باشید موفق وشاد باشید
محمد جان از لطف شما ممنونم. همه براي اين تالار زحمت مي كشند و دوستان به من لطف داشته اند كه اين شهرتها را به بنده داده اند. اميدوارم لايق تعريفهاي آنها باشم و فردا روز كه قرار است براي اعمال خود جواب پس دهيم براي جوابهايي كه در اين تالار داده ام سرافكنده نباشم و واقعاً توانسته باشم به دوستان خودم كمك كنم.
خداوند اعمال خوب ما را بپذيرد و اعمال بد ما را ببخشد(آمين)
من از مدیر همدردی تشکر می کنم
اقاي محمد ابراهيمي شكست نفسي مي فرمايند.
منم واقعا از راه اندازی این تالار تشکر می کنم. از وقتی عضو این تالار شدم از تنهایی هام فاصله گرفتم. همتون رو دوست دارم و از مدیر سایت هم تشکر می کنم. امید.ارم روزی برسه که جز خوشبختی هامون چیز دیگه ای برای گفتن نداشته باشیم.
بنده هم از تلاش ، پيگيري رفع مشکلات سايرين ،ارائه راه حل وصرف وقت ،دلسوزي و... مدير محترم سايت ، کارشناسان افتخاري وهمگي دوستان عزيزتشکر مي کنم.
حس نوعدوستي وهمدردي اعضا ، در اين دنياي پيچيده وبا اين گرفتاريا واقعا تحسين برانگيزه.
من هم به نوبه خودم از مدیر همدردی عزیز:72:
و همه دوستای گلم چه قدیمی ها و چه تازه وارد ها به خاطر حضور گرمشون و قلب پاکشون که از هیچ کمکی برای دوستاشون دریغ نمی کنن و در اوج ناراحتی و مشکلات خودشون دوستاشون رو با نظرات ارزشمندشون کمک میدن
این باعث می شه که ما لابه لای کمک به دوستای عزیزمون مشکلات خودمون یادمون بره یا مشکلات خودمون رو کوچیک تراز اونی که برامون هست ببینیم:73:
و همین طور از آقای ابراهیمی هم یه تشکر مخصوص به خاطر لطف بی کرانشون:72::72:
دانه جان گر چه دیر شده که پستتون رو خوندم عزیزم منم از زحمات و همدردی شما تشکر می کنم
انشا الله همیشه موفق و شادکام باشی
من از مدیر و خانم شیلا خانم خانم مینا 22 قدردانی می کنم
من از دوستان خوبم اقای عرفان مرادی دانه خانم شیلا خانم قدردانی می کنم و از مدیر همدردی قدردانی می کنم
سلام اعضا قدیمی هم خوب دانه خانم می شنا سند پستهای عا لی دیدم شهرت دانه خانم 12 است فکر می کنم بالاترین شهرت در تالار همدردی او دارد دانه خانم تشکر می کنم تالار و اعضا قدیمی مدیر همدردی از دانه خانم قدردانی می کنم امیدوارم همیشه سلامت باشید موفق وشاد باشید[/size]
از دوستان خوبم دانه خانم شیلا خانم مینا 22 که برای تالار خیلی زخمت می کشد تشکر و قدردانی می کنم
ممنونم محمد جان
اينهمه محبتي كه تو داري قابل ستايشه
اما باور كن دوستان ديگري هم هستند كه واقعا زحمت مي كشند و وقت و زماني كه براي هر يك از ارسالهايشان مي گذارند مشخص است كه دلسوزانه دارند زحمت مي كشند مانند خانم شاد و دوستان ديگر كه ماشااله اينقدر تعداد كاربران زياد است كه اگر بخواهي اسم دوستان را بگويي يك ليست بلند بالا مي شود. چند نفر هستند كه از مرداد،شهريور و مهر وارد تالار شده اند كه واقعا پيشرفت خوبي داشته و توانسته اند زحمتهاي فراواني را براي ديگر كاربران متحمل شوند
من از همه تشكر مي كنم و محمد جان لطف شما بارها شامل حال ما شده و من باز هم از تو و قلب پاكت تشكر مي كنم.
من هم از دانه و شاد عزیز ممنونم:104:
منم كه شهرت ندارم و نميدونم اين شهرت از كجا مياد!!! اما از دانه خانم كمال تشكر رو دارم ، چون ديديم چطور دلسوزانه مشكلات بچه ها رو پيگيري ميكنه.
سلام دانه عزیز. منم بهت تبریک می گم. :104:
ممنونم عزيزم
فكر كنم من و دوستان كمي كم لطفي كرديم كه به دوستاني كه شهرت ندارن شهرت تخصيص بديم
شما به بزرگي خودتون ببخشيد.
البته اين شهرت از زماني كه پلاگين تشكر حذف شد كم كم خودشو نشون داد. قديما كه از اين خبرا نبود.
من واقعا همه بر و بچه هاي تالار را دوست دارم و براشون از خدا بهترينها رو مي خوام.
دانه خانم سلام شما بهترین اعضا تا لار هستی شهرت به شما تبربک می گویم شما تالار خیلی زحمت می کشید تشکرو قدردانی می کنم
تبريك براي دانه اما من ازش دلخورم كه جواب پيام خصوصي ام رو نداد
دانه عزيز منم بهت تبريك ميگم شما در همه پستها جوابهاي خيلي قشنگي ارائه ميدهيد . و من از بچه هاي ديگه : شاد عزيز ، اليناي عزيز ، نقاب عزيز ، لرد حامد عزيز ، آقاي ابراهيمي .......... و ديگر بچه ها كه واقعا در اكثر پستها با جوابهاي قشنگشون باعث آرامش مي شن ، كمال تشكر رو دارم .
درود بر شم
واي دلناز جوننقل قول:
نوشته اصلی توسط N.DELNAZ
دوست ندارم از من دلخور باشي
يه پيام خصوصي واسم فرستاده بودي كه با دقت خوندم و يادمه كه چه جوابي واست نوشته بودم و فرستادم اما الان هر چي مي گردم جوابمو پيدا نمي كنم. نكنه ارسال نشده؟!
آخه سرعت اينترنت من خيلي هم زياد نيست. فكر نمي كردم مشكلي پيش اومده باشه.باز هم عذر خواهي مي كنم.
حتما دوباره جوابمو واست مي فرستم.
در اين ميان مي دونم كه آقاي Enyone هم از من دلخور هستند. با اينكه جواب تمامي ارسالهاي خصوصي شان را دادم اما ايشان باز هم از من ناراحت هستند كه اميدوارم اين ناراحتي از دلشان بيرون بيايد.
دانه خانم امیدوارم در تالار موفق باشید
سلام منم تبریک دانه جون انگاری مقام اولو گرفتی درسته اینجا همه زحمت میکشن ولی بعضیا بیشتربیشتر زحمت میکشن
در ضمن اقای ابراهیمی بابت محبتاتون مررررررررررررررسی تشکر
سلام
منم تبریک میگم به این روح بزرگی که در دست احداث داری:)
بازم تبریک میگم بابت اینکه که از درد ها تون پلی ساختی برای کمک و همراهی به دیگران،
نتیجه ای که حاوی درس بزرگیه ،
یا شاید اصلا این کار باید یه نتیجه ی کلیه ما از درد هامون باشه؟؟
شما در برابر مسئله ی شدید به وجود اومدتون ،حالت تدافعی و عقبنشینی به خودتون نگرفتین،بلکه از اون نیرو و انرژی برای انجام کارهای بزرگتر گرفتین.
به امید تداومه آگاهانه این حرکت رو به بالا...
آرزومند آرزوهای بزرگتان
شاد و قدرتمند باشید
از بذل توجه همه شما دوستان واقعا متشكرم و اميدوارم بتوانم روز به روز منش ،رفتار و افكار خود را بهبود ببخشم.
آنكس كه مي تواند در زندگي خود انقلابي به پا كند و تلاش كند تا آن را به سمت كمال برساند مي تواند ادعا كند كه از تجربيات خود هم مي تواند به نحو احسنت براي همياري ديگران استفاده كند.
شايد من كمي با نام اين تالار مشكل داشته باشم. دوست نداشتم نام تالار همدردي باشد چرا كه كلا فعل همدردي بي سود و منفعت است. شايد يكسري افراد حرفهاي خود را اينجا بزنند و عده اي ديگر همدردي كرده و بگويند ما تو را درك مي كنيم، خونسرد باش،ناراحت نباش،خدا كمكت كند و ... اما همه اينها نشد راه حل نشد كمك. كسي كه پا به تالار مي گذارد بي شك به بن بستي رسيده كه آمده در وب سرچ مي كند و به اين تالار مي رسد و به اميد كمك مشكل خود را مي نويسد. بايد او را ياري نمود تا بهترينها را انتخاب كند. البته نه بهترينهاي جامعه بلكه بهترينهاي زندگي خود را.
سلام دانه جان با نظر شما موافقم اي كاش عوض همدردي با مشكلات راه حلي براي اونايي كه مشكل دارند بدهيم آبی تر از آنیم که بی رنگ بمیریم شیشه نبودیم که با سنگ بمیریم تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبیم شاید که خدا خواست که دلتنگ بمیریم :72:
من هم از دانه و شاد عزيز به خاطر زحماتي كه در حق دوستان انجام مي دهند كمال تشكر رو دارم. موفق باشيد.
صداقت و این همه شهرت برای تو دانه خانم عزیز :72:
دانه یکی از اعضای زحمتکش و دلسوز این تالار است که با وقت گذاشتن زیاد معمولا پاسخهای خیلی خوبی به مراجعان میدهد .
برای دانه عزیز آرزوی موفقیت و سلامت میکنم . :72:
من از همه شما دوستان كمال تشكر را دارم
مرا بيشتر از اين شرمنده نفرمائيد.
سلام :72:نقل قول:
نوشته اصلی توسط دانه
منم اومدم شما دانه ی عزیز رو شرمنده ی خودم کنم :D شمایی که بدون این شهرتها هم محبوب هستی و هنوز هم با انرژی بیشتر اینجا وقت میذارید .
" جدا خسته نباشید " و با آرزوی موفقیت
دانه عزیز، من هم از شما تشکر می کنم به خاطر تمام پستهای مفید و احساس زیباتون :72: :72: :46:
از تمام دوستانی که به من لطف دارن هم متشکرم...
:72: :72: :72:
شما يك دنيا لطف داريد ومن يك دنيا شرمندگي http://qsmile.com/qsimages/26.gif
اينطوري كه شما به من توجه داريد وظيفه من را سخت تر مي كنيد و فكر مي كنم بايد بيشتر به ارسالهايم دقت كنم.
سلام دانه خانم منم بهتون تبريك ميگم اميدوارم درهمه مراحل زندگيتون موفق باشين
چقدر جات خالی شاد عزیز!:203:نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
کسی برای قدر دانی از تو تاپیکی باز نکرده بود ولی همه به فکرت بودیم تا وضع به این صورت پیش نیامده بود .ما آدمها چقدر از هم انتظارات بالا داریم ولی تو هیچ وقت خواب نیستی و خواب نداری .من امشب این تاپیکو دیدم .دانه عزیز جزو کسائی هستین که لیاقت این قدردانی رو دارید هر چند این روزا ماکمی نسبت به همدیگه کم لطف شدیم ولی از دوستان صمیمی هم هستیم و امیدوارم این دیر رسیدنو به حساب کم توجهی نگذارین!همیشه موفق و شاد باشین :104:
واز محمد ابراهیمی عزیز هم بابت موضوعی که ایجاد کردین وهمیشه به تالار و اعضا توجه میکنید(البته به جز من):302::D
امشب قرار بود همه گی برای شاد عزیز دعا کنیم که به زندگی برگرده و من برای اعضائ حاضر هم آرزوی سلامت و خوشبختی دائمی دارم:"عم یجیب المضطر اذا دعا و یکشف السوئ":203::
نيلوفر عزيز
به خاطر توجهي كه به اين مسئله كردي بايد بهت احسنت گفت.
حقيقتا من چندين بار به خاطر حوصله اي كه شاد براي جواب دادن به تاپيكها مي گذاشت و ديد باز و افكار روشنفكرانه و انساندوستانه اي كه داشت به او غبطه مي خوردم و گاهي از بعضي از جوابهايش تعجب مي كردم و با دقت چندين بار جوابهايش را مي خواندم تا از او درس بگيرم. باور كنيد اغراق نمي كنم. من خيلي وقتها از او خيلي چيزها را ياد مي گرفتم. گاهي اينقدر جلوي او كم مي آوردم كه خودم خنده ام مي گرفت و مي گفت مثلا چرا جواب فلان مسئله به فكر خودم نرسيد.
جدا جداي از اتفاقي كه براي شاد افتاده و همه ما را متأثر كرده بايد اعتراف كنم كه نوع نگاه ايشان به زندگي ستودني بود.خونسردي، صبر و گذشتش مثال زدني بود.
البته نبايد تمامي فعلهايم را ماضي استفاده كنم. هست و خواهد بود.
سلام من از مدیر همدردی که برای تالار خیلی زحمت می کشد تشکر و قدردانی می کنم و دوستان خوبم ارزو خانم دانه خانم شیلا خانم که برای تالار زحمت می کشد در تالار مفید واقع شده اند تشکر و قدردانی می کنم
خانم مینا 22 در تالار خیلی زحمت کشیده است در تالار مفید واقع شده است تشکر قدردانی می کنم
همه اعضا تالار مدیر همدردی تشکر و قدردانی می کنم
من از تمام کسانی که برای کمک به دیگری وقت گذاشته و پستی در این تالار گذاشته اند چه اعضای قدیم و چه تازه واردها و مدیر همدردی ممنونم:72:.