سلامانتظار عزیز .:72:
ببین عزیزم این مشکل خیلی از دخترهاست.شما که تنها نیستی.اینجوری ناشکری نکن خانومی.
منم مثل تو 26 سالمه. منم مثل تو دوست دارم زودتر ازدواج کنم. منم مثل تو نمی خوام به هرقیمتی فقط با یکی که چون فقط پسره ازدواج کنم و معیار دارم. می تونی تاپیک های منو بخونی.
ببین عزیزم درسته شما زیاد خواستگار داشتی.می تونم درکت کنم واقعا چه حسیه که هیچ کدوم قسمت نمی شن!!!
ولی عزیزم ببین آدم هایی که تو این تالار میان چقدر در مورد ازدواجشون مشکل دارن! خب اگر آدم بخواد به هر قیمتی ازدواج کنه و بررسی و ... نکنه ممکنه همین وضع براش پیش بیاد.
پس تو اگر واقعا دلیل داشتی برای رد کردن مثل همین مساله مهم به دل نشستن اصلا جای نگرانی نداره و خوب کاری کردی. هر چقدر هم بقیه بهت گفتن سخت گیری گوش نکن. زندگی خودته/ بعد ازدواجت همون بقیه نمیان تو خوشبختی بهت کمک کنند!!!
انتظار جان مگه شما به خدا توکل نکردی؟
اگر واقعا توکل کرده باشی و اگر واقعا به خدا اعتماد داری؛خیالت راحت شوهر آینده ات تعیین شده! ولی الان وقتش نیست. حالا به هر دلیلی.
ببین هر کسی یه جور امتحان میشه.حالا یکی تو ازدواجش . یکی قبل ازدواجش .یکی باخواستگار زیاد و جور نشدن و یکی هم با نداشتن خواستگار.
خدا را شکر کن که این امتحان قبل ازدواجه. البته که سخته .من می دونم. ولی باور کن از ازدواج بد خیلی راحت تره!
ببین انتظار جان یه چیزی درگوشی بهت بگم:
چرا ما دخترا همش به فکر شوهریم؟ بابا همه خوشبختی که به ازدواج نیست.هست؟ چرا ما باید فقط ختم به ازدواج بشیم؟
ما این قدر روی این مساله تمرکز می کنیم و زوم می کنیم که از جوانیمون استفاده نمی کنیم.
اصلا هم حواسمون نیست جوانی داره می ره ها!!! تو جوانی آدم می تونه درس بخونه و استعداد هایش را شکوفا کنه.
قبل ازدواجه که آدم مسئولیت هایش کمتره و می تونه با اختیار کامل هر کاری دوست داشت انجام بده.
ببین آدم وقتی مجرده می تونه متاهل بشه ولی وقتی متاهل شد که دیگه نمی تونه برگرده به زمان مجردیش! می تونه؟
پس تا وقتی که خدا بهت این فرصت مجردی را داده؛ازش به نحو احسنت استفاده کن!!! با دوستات باش.خوشحال باش.برو ورزش!!!
فکر می کنی وقتی ازدواج کردی چقدر وقت داری بری ورزش؟ بری کلاس و...
پس تا اینجا این شد که لطفا تمرکز بیش از اندازه ات را از اینکه این قدر می خوای سریع ازدواج کنی بردار.خیالت راحت.تو فقط کار درست را انجام بده.دیگه بیشتر از این وظیفه نداری که.داری؟ بقیه اش هم که دست خداست.و تو هم به خدا اعتماد کن.
موضوع دیگه ای که می خوام در موردش باهات صحبت کنم مساله ظاهر و قد هست که روش حساس شدی.
انتظار جان اولا که هر حسی نسبت به قدت داشته باشی فردا به شوهرت انتقال می دی.
بعد هم من همینجا چند مورد آقا دیدم از خانم های ظریف و کوچولو خوششون میاد. این مساله یه چیز کاملا سلیقه ای هست.
یکیش این بود:
http://www.hamdardi.net/OLD/thread-17999.html
همین طور لطفا تاپیک زیر به خصوص پست #9را بخون تا متوجه بشی در آینده چقدر خودت در اینکه نزد همسرت زیبا جلوه کنی نقش داری!!!:
ترس از مورد پسند واقع نشدن
موضوع دیگر در مورد آرایش هست.
آفرین به شما که برای اینکه صرفا یه آقایی از شما خوشش بیاد آرایش نمی کنی و محجوبی. این هم یک امتحان است.
امروز روز میلاد امام حسین هست پس یک حدیث از ایشون بهت می گم:
(من حاول امراً بمعصیه الله فهو افوت لما یرجو و اسرع لما یحذر)
اگر کسی از راه گناه بخواهد مطلوب خودش را به دست بیاورد دوان دوان به ضد مطلوب رفته است و از آن چه میترسیده است به سرش آمده است،
اینو مطمئن باش اگر دختری از راه آرایش و جذابیت های حرام بخواد کسی را جذب کند شاید در ظاهر زود تر به هدفش برسه و ... اما در باطن ازدواج موفقی نداشته.چون کسی انتخابش کرده که براش جذابیت های ظاهری بیشتر مهم بوده.
عزیزم تو ببین چه جور همسری دوست داری.اول خودت باید اونجوری باشی تا همون همسر جذبت بشه.
مثلا دختری که خیلی بد آرایش می کنه و ... نمی تونه انتظار یک همسر با حیا و چشم پاک و... از خدا داشته باشه و برعکس.
همین راهی که رفتی را ادامه بده وجلوی نامحرم آرایش زیاد نکن.ولی در عوض در مهمانی ها بسیار زیبا و ... باش.
من تو خواستگاری هام حتی یک کرم پودر هم نمی زنم(البته به کسی در این حد نمی گم ها.ولی نظر خودم برای خودم اینه).چون می خوام کسی که منو انتخاب می کنه همین قیافه منو بپسنده. فردا که با آرایش زیبا تر می شم حس می کنه دختری خیلی زیبا تر از کسی که انتخاب کرده نصیبش شده و این خیلی در به دل نشستن بیشتر و افزایش محبت تاثیر داره.
خودت هم یکمی محکم کن!
بابا من خودم را می گم ها! همین قبل ازدواج هنوز مسئولیت ازدواج را نچشیده این قدر زود صدامون در میاد و ابراز ناراحتی می کنیم.وای به حال بعدش که ازدواج کردیم و کلی مسئولیت ریز و درشت برعهدمون بود می خوایم چی کار کنیم؟
اصلا سیاست های زندگی مشترک را تا حدی بلدیم؟ اصلا خودمون می تونیم همسر خوبی باشیم؟ چه طوری ؟ اینا سوالایی هست که باید از خودمون بپرسیم.و مطالعه کنیم.
موفق باشی.
- - - Updated - - -