دوستان عذر میخوام که مدتی نبودم نو این مدت آثاری که ذکر کرده بودید رو مشاهده کردم و خیلی موثر بود مخصوصا فیلمهایی که خانم fariba s و فرشته اردیبهشت معرفی کردن دوستان با دیدن فیلم راز زندگیم به کل از این رو به اون رو شده به شما هم توصیه میکنم حتما حتما مستند راز و همچنین صحبتهای استاد عباس منش رو ببینید این فیلم اصلا از من یه آدم دیگه ساخته :227::43: و تازه مزه زندگی رو دارم میچشم از همه دوستان تشکر میکنم و امیدوارم هم این تغییر رو توسط قانون جذب در زندگیشون احساس کن.
- - - Updated - - -
دوستان عذر میخوام که مدتی نبودم تو این مدت از آثاری که ذکر کرده بودید : "فیلم راز" و "چهار اثر از فلورانس اسکاول شین" و همچنین صحبتهای استاد عباس منش رو مشاهده کردم و با دیدن و گوش دادن به این فیلمها و فایلهای صوتی به کل زندگیم از این رو به اون رو شده به شما هم توصیه میکنم حتما حتما مستند راز و همچنین صحبتهای استاد عباس منش و رو ببینید و کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین رو مطالعه کنید.این فیلم اصلا از من یه آدم دیگه ساخته
:227::43: و تازه مزه زندگی رو دارم میچشم از همه دوستان تشکر میکنم و امیدوارم همه این تغییر رو توسط قانون جذب در زندگیشون احساس کنن...
مخلص همگی