دوستان عزیز زیارت عاشورا سلام ولعن را همون یک بار بگی کافیه.(اون پست من برای بیشتر شدن ثوابش هست ضمن اینکه این کار را هم می توانیم انجام دهیم:
اگر قرائت صد بار لعن و سلام در هنگام زیارت عاشورا باعث عسر و حرج و یا سبب نخواندن زیارت عاشورا شود اگر چنانچه بعد از هر بخش از لعن ها و سلام ها بگوید:((تسعاً و تسعین مرّه )) ان شاء اللّه ثواب زیارت کامل را خواهد داشت .)
زیارت عاشورا که از دعای معراج کوتاه تر هم هست.
40 روز زیارت عاشورا بسیار بسیار معتبر هست.می تونید در اینترنت هم سرچ کنید:
سفارش امام صادق عليه السلام
امام صادق عليه السلام به صفوانمى فرمايند:
زيارت عاشورا را بخوان و از آن مواظبت كن ، به درستى كه من چند چيزرا براى خواننده آن تضمين مى كنم
1)زیارتش قبول شود.
2)سعی و کوشش او مشکور باشد.
3)حاجت او هر چه باشد از طرف خداوند بزرگ براورده شود و ناامید از درگاه خدا برنگردد....
بعد فرمود: اى صفوان ! هرگاه حاجتى براى تو به سوى خداوندمتعال روى داد. پس به وسيله اين زيارت به سوى آن حضرت توجه كن از هر جا و مكانى كههستى و اين دعا را بخوان و حاجتت را از پروردگار خود بخواه كه برآورده مى شود وخداوند وعده خود را خلاف نخواهد كرد.
آرى ، هر كس حاجت بزرگى داشته باشد حوايج وخواسته هايش با چهل روز خواندن زيارت عاشورا برآورده مى شود
و روایات و احادیث زیادی در این مورد وجود دارد.
دعای معراج هم دعای زیبا و مجربی است و در مورد حاجت هم خیلی سفارش شده اما در مورد ختم چهل روزه آن چیزی نیامده.یعنی من گشتم ولی سفارشی برای ختم چهل روزه نخواندم. این دعا را هم می توانیم بخوانیم.اما اینکه ختم 40 روزه آن جایی سفارش شده باشد؛نیست.
اما زیارت عاشورا به کرات و اختصاصی در مورد ختم 40 روزه در احادیث و روایات آمده.