سلام پونیو جون. خوبی؟
ببین عزیز من, دیگران ممکنه که خیلی چیزا بگن, مهم اینه که شما چگونه برخورد کنی..
شما اگه خودت از خودت راضی باشی و خودت را همانطور که هستی قبول داشته باشی, هر چه قدر هم که دیگران بگویند, تاثیری روی شما نخواهد داشت...
بیبین من هم بینی زیبایی ندارم و وقتی 18 سالم بود قصد داشتم جراحی کنم و حتی پیش پزشک هم رفتم و گفتن که الان نمیشه و بعدا.... ولی مدتی که گذشت دیگه خودم نمی خوام و تغییر عقیده دادم..
و اطرافیانم هم کم نگفتن که اگه عمل کنی, خیلی خوب میشه و....
و مدتی بود که خواهرم هر وقت من را میدید میگفت نمی خوای عمل کنی؟!!! که در نهایت یک روز خیلی خیلی جدی موضع خودم را مشخص کردم و این موضوع بین ما تمام شد و دیگه صحبتی نکردیم.
ببین یک روز فکرامو کردم و به خودم گفتم, انقدر ها هم بینی ام بد نیست و زیبایی هم خیلی برام مهم نیست و برای هدفی هم که دارم نیازی به زیبایی ندارم و همین صورت معمولی که دارم خوبه و راضیم و تصمیمم را گرفتم که جراحی نکنم ..
شما هم بشین فکراتو بکن و تصمیمت را بگیر....
ولی واقع بینانه تصمیم بگیر و انقدر حرف دیگران را ملاک قرار نده.... اگه خودت دوست داری یک بحث...
اگه به خاطر دیگرانه یک بحث دیگه.....
ببین پونیو جان, از این 19 سالگی ات لذت ببر و به چیزهایی که دوست داری و ازشون لذت می بری فکر کن و نه به چیزهای دیگه. و به جای فکر کردن و به موارد منفی و اذیت کردن خودت, فکر کن که چه جوری می تونی حلش کنی....
مثلا یا می پذیری اینجوری خودت را دوست داری یا نمی پذیری... اگه نمی پذیری با این حرفا مثلا بینی شما زیبا نمیشه... بهتر بری دنبال تخصص و شغل و درامد و سپس جراحی... البته اینجوری که گفتی بهتر قبلش یک فکری به حال کمال طلبی بکنی و بعد عمل کنی و گرنه باز هم راضی نمیشی....
نقل قول:
از عمل کردن هم میترسم که شاید بهم نیاد اونوقت بدتر همه مسخرم میکنن
و ببین عزیزم, برای چندمین بار میگم, ذهنت را با چیزای دیگه و مهمتر مشغول کن و از زندگیت لذت ببر... ببین من خودم این دوران از زندگیمو با فکرهای مسخره.. یعنی عدم علاقه به رشته تحصیلی... نابود کردم... دوستانه بهت می گم با این فکرا به هیچی نمی رسی جز پشیمونی و ناراحتی بیشتر..... با فکر کردن چیزی درست نمیشه.... ولی با عمل چرا....
از زندگیت استفاده کن و ان را بساز.... یک لیست از مواردی که می خوای داشته باشی تا بهشون افتخار کنی را بنویس و بعد هم براشون برنامه ریزی کن... با اینکه می گی هیچی ندارم تا بهش افتخار کنم چیزی درست نمیشه.... میشه بگی برای رسیدن به چیزای که می خوای چه قدر پیوسته تلاش کردی؟...
الان این جمله یعنی چی؟؟؟!!!:162: متوجه منظورت نمیشم!!!!
تفکر همه یا هیچ
تعمیم مبالغه آمیز
بی توجهی به امر مثبت
و......
نقل قول:
من همه اجزای صورتم جوری هست که تقریبا دوستشون دارم غیر از بینیم
این جمله خودت... چرا به بقیه صورتت نگاه نمی کنی..
نقل قول:
گم کردم استعدادمو نمیدونم چه کاری دوستدارم انجام بدم
ببین من سر این موضوع زندگیمو نابود کردم و خودمو به خاک سیاه نشوندم!!!
الان اگه تصمیم نگیری, بالاخره باید یک روز انتخابت را بکنی و راهت را پیدا کنی, هر چه دیرتر اقدام کنی, بیشتر از بی هدفی عذاب میکشی و عمرت و فرصت هات را تلف می کنی...
به جای زیبایی بیا روی این موضوع تمرکز کن.... هر کاری که به نظرت لازمه تا هدفت را پیدا کنی انجام بده... حتی اگه لازمه برو مشاوره تحصیلی و..... ببین من این راه را رفتم و خیلی اذیت شدم... یا ادم رشته شو دوست داره و توانایی شو داره و یا نداره.... خود ادم بهتر از هر کس دیگه میدونه... مشاوره هم موثره.... حالا خود دانی....
یکم به زندگی ات و درسات برس و مدتی زیبایی را بذار کنار و.... در اینده که شرایط بهتر شد, فکراتو بکن و اگه هنوز این نظر داشتی جراحی کن.... دیر نمیشه ولی شاید تغییر عقیده دادی....
جدی می گماااا..... ادم 25 سالگی با 18 سالگیش فرق میکنه... وقتی مامانم می گفت بذار 25 سالت بشه بعد اگه خواستی انجام بده... بد بیراه هم نمی گفتند!!!! البته تو پرانتز بگم در بعضی موارد هم هنوز مثل قبل فکر می کنم و تغییر عقیده ندادم ولی در بعضی مواردم چرا........
ببخشید که صریح صحبت کردم.... ولی دلم می سوزه.... برای عمری که سر هدف تلف کردم و تلف می کنی....
موفق باشی پونیو جون :72::72::72: