نقل قول:
چقدر خوب با نیش وکنایه حرف میزنی ....اشکال نداره شما خوب ما بد شما روشن فکر ما تاریکه تاریکه قضاوت با دوستان ....خوبیه این دنیای مجازی اینه که هر کسی میتونه آزادانه نظرشو بگه و هر کسی هم میتونه برداشت خودشو داشته باشه ...من به عقاید شما احترام میذارم
سبحان شما اول حرفای خودت رو یادت بیاد که می گفتی به کسایی که حرفات رو قبول ندارند که برید چند تا کتاب بخونید و .... تا الان که شما تریپ روشن فکری برداشته بودی نه بقیه .این حرفی که می زنی برای ازدواج و اشتغال آدم باید تمام تلاشش رو بکنه درسته اما خیلی ها هستند که دارند همه ی تلاششون رو هم می کنند ولی شرایط زندگی شون هر زور داره سخت و سخت تر می شه . شما وقتی می گی مشکل اصلی هم اینه که الان یک عده ای دارند توی این کشور برای فرهنگ و اقتصاد این مملکت برنامه ریزی می کنند که اصلا تعلقی به این مردم و این خاک ندارند و فقط دارند توی توهمات خودشون زندگی می کنند .
نقل قول:
اما مثل شما ها از خانواده و جامعه طلب کار نیستم چون میدونم آدم باید خودش حقشو بگیره و با تلاش خودش به جایی برسه ، چون میدونم پدر و مادرم تمام تلاش خودشون رو دارن انجام میدن و من نباید برای رسیدن به آرزوهام چشم به جیب بابام باشه ، میدنم اگه عرضه داشته باشم خودم به همه جا خواهم رسید ، میدونم وقتی حتی مسئولیت خودم رو هم نمیتونم به عهده بگیرم و از همه به خاطر شرایط بد طلبکارم نمیتونم مسئولیت یک نفر دیگه رو هم به عهده بگیرم .
سبحان ما توی کشوری زندگی می کنیم که از نظر ذخایر کربوهیدراتی یعنی مجموع نفت و گاز توی دنیا اوله . از شمال و جنوب به دریاهای آزاد راه داریم . تاریخ چند هزار ساله داریم .طبیعت چهار فصل داریم . جوان های تحصیل کرده داریم و مردمون هم دارای ضریب هوشی متوسطی نسبت به سایر مردم جهان هستند . پس چرا باید وضعمون این طوری باشه ؟ الان می دونی چند ساله که رشد اقتصادی توی کشور ما منفی هست ؟ می دونی خیلی از بنگاه ها و کارگاه های کوچیک و متوسط ورشکسته شدند و بنگاه های اقتصادی بزرگ هم با کمک دولت به کارشون دارند ادامه می دهند .بعدش توی این شرایط رکود تورمی که شرکت ها در حال اخراج بخشی از نیروی کارشون هستند هر ساله ملیون ها نیروی متخصص قصد دارند وارد بازار کار بشوند . الان همه جا در حال اخراج نیرو هستند و اگرم به دلیلی نیرو بخواهند نمی روند یک نیروی تازه نفس بگیرند . این همه ی نیروی متخصص با تجربه وجود داره که بیکار شدند و اون ها می گیرند . سبحان خیلی ها دنبال کار می گردند اما کار مرتبط با رشته که هیچ کار بی ربطی که آبرو مند باشه و حقوق حداقل لازم برای یک زندگی رو داشته باشه پیدا نمی کنند . الان خود من باید برم خونه ی مردم به بچه هاشون ریاضی یاد بدم . اما فکر می کنی مثلا اگه توی هفته ۴ یا ۵ جا هم بخواند به بچه هاشون ریاضی درس بدم ماهی یه زور ۳۰۰ یا ۴۰۰ در می یارم که ۲۰۰ تومنشم باید پول رفت و آمد بدم که خونمون پایین شهره و برای هر جلسه تدریس باید برم بالاشهر . تازه یک کاری هست که همیشگی نیست و توی هر سال فقط چند ماه می تونم روی درآمدم ازش حساب باز کنم
نقل قول:
اما بدونید همون حیوونا هم واسه جذب جنس مخالف باید رو پای خودشون باشن ، باید مقتدر و پر قدرت باشن ، باید بدون اینکه به هوای پدر و مادرشون باشن خودشون شکار یاد بگیرن و برن شکار وگرنه هیچ حیوونه ماده ای حاضر نیست با یک نره بی مسئولیت و ضعیف جفت گیری کنه ...
منظورت با منه . خیلی زننده حرف زدی . برای شما و اون کسایی که نوشته ات رو لایک کردند متاسفم
نقل قول:
ما جوونای امروزی انتظارای بی جایی از خانواده و جامعه داریم که همین باعث میشه همیشه عقب باشیم ، یکم فکر کن ببین خودت تا الان چه کار کردی واسه رسیدن به خواسته هات ؟اصلا کاری کردی ؟ یا فقط نشتی و از دیگران انتظار داری ؟چقدر تلاش کردی که به جایی برسی که همه دخترا واسه ازدواج با تو مشتاق باشن ؟ایم مشتاق بودن فقط از نظر مالی نیست ، چقدر طبق اخلاقیات و اصول درست زندگی کردی ؟میدونی دخترا فقط جذب پول و ثروت یک پسر نمیشن ... خیلی ها دنبال شخصیت ، ایمان ، مسئولیت پذیر بودن و سالم بودن هستن ...
چکار کردم . باید بگی چکار نکردم . اون موقع خانوادم و استادام در مدرسه و غریبه و آشنا بم می گفتند اگه می خوای به جایی برسی درست رو بخون . توی دوره ی راهنمایی و دبیرستان مثله ... درس می خوندم و اصلا حالیم نشد کودکی ام و نوجوانی ام چطور گذشت . معدل دیپلمم ۱۸.۷۰شده بود .بعدشم یک سال پشت کنکور لعنتی موندم چون خانواده می گفتند خرج تحصیلم رو ندارند . بعدشم چهار سال داشتم یک شهر دیگه درسم رو می خوندم که استاد های بشدت سخت گیری داشتیم و واقعا پدرمون رو دراورند تا بمون یک مدرک بدهند . یعنی این طوری بت بگم که با اینکه بچه ها خیلی هم خوب درسا رو می خوندند اما راحت استاد ها نصفه کلاس رو یکدفعه ای توی یک درس می انداخنتند و همش به دانشجوها توهین می کردند و می گفتند شما تنبلید و هیچی حالیتون نیست و ... یک مشت استاد عقده ای .توی یک شهر غریب داشتم درس می خوندم و پولی که بابام بم می داد کفاف یک تفریح خیلی ساده رو هم توی اون شهر رو نمی داد .دیگه اونجا خیلی احساس تنهایی می کردم و همین هم باعث شد که برم سراغ دوستی با جنس مخالف . بعدشم دوباره یک سال دیگه رو پشت کنکور لعتنی بودم و صبح تا شب داشتم خر خونی می کردم تا بلکه بتونم برای ارشد هم از تحصیل رایگاه بهره ببرم و الان هم این ۱۱ روزی که بیکارم اندازه ی ۱۱ سال گذشته برام حالا شما به نظرت من تا الان فقط از بقیه انتظار داشتم و خودم کاری برای رسیدن به خواسته هام نکردم اصلا مگه من چه خواسته ای دارم .اینکه بتونم یک حقوق کمی داشته باشم که باش بتونم یک زندگی رو بچرخونم و یک دختری که حاظر بشه با من زندگی کنه چیز زیادی به نظر شما هست ! زندگی برای من چی داشته به جز رنج و زحمت .
نقل قول:
تو داری تاوان دوست شدن با دختری رو میدی که اصلا به تو تعلق نداشته ...خیلی از دختر و پسرا دقیقا در شرایط تو هستن ، عامل همش هم همین دوستیهای لعنتیه ...و برام جالبه که نه تنها اشتباه خودتو نپذیرفتی بلکه فقط یک نسخه ی موقت واسه خودت پیچیدی ( دوست شدن با یکی دیگه !)
این همه پسر دارند هر غلطی که دلشون می خواد می کنند و هر دروغی که دلشون می خواد به هر دختری می گند و هر عمل نامشروعی هم با دختر ها انجام می دهند بعدش من که از اول با اون دختره با صداقت برخورد کردم و قصدم رو از دوستی باش گفتم باید تاوان پس بدم . دختره مال کسه دیگه بود ؟ مگه دختره جنس یا کالا هست که صاحت داشته باشه !
نقل قول:
میدونی چند درصد دخترای دبیرستانی در اروپا و آمریکا تا قبل سن 18 سالگی تجربه سقط جنین داشتن ؟میدونی در اروپا و آمریکا چه تعداد بچه وجود داره که پدر و مادرش مشخص نیست ؟میدونی چند درصد دخترای زیر 18 سال حداقل یک بار رابطه جنسی کامل رو تجربه کردن ؟این بی قیدی ها و بی هویتی ها به نظرت با ارزشه ؟این که آدما هر چند وقت یک بار با یکی رابطه جنسی داشته باشن ؟واقعا این ایده آله واسه شما !!!؟پس دیگه حیوانات واقعا زندگیه ایده آلی دارن ، خوش به حالشون !!!چون هر وقت که بخوان جلو همدیگه با هر کی بخوان جفت گیری میکنن ، هیچ قید و بندی هم ندارن ...
فکر می کنم در مورد این حرفتون ۱۲۳۴۵۶۷ جوابتون رو دادند و من دیگه لازم نیست حرفی بزنم