نوشته اصلی توسط
تهمتن
خانم میشل یه چیزی رو اجازه بدین در نهایت احترام و برادرانه بهتون بگم. من از فحوای کلام و لپ حرفهای شما اینطور برداست کردم که شما خیلی ماشینی و خشک با موضوع ازدواج و رابطه با همسر آینده چه قبل و چه بعد از ازدواج برخورد می کنید. این رو بدونید که کمتر پسری جذب این نوع شخصیت می شه. یعنی یه پسری که عاشق شما باشه اگر بیاد اینجا این حرفهای شما رو بخونه درصد علاقه اش خیلی پایین میاد. شما یه چیزی رو در نظر نمی گیرید و اون اینه که انگیزه ی اصلی مردها برای ازدواج مخصوصاً در شرایط کنونی با تقبل این همه هزینه و مسئولیت و دردسر رسیدن به یک رابطه ی شیرین عاطفیه. اصلاً مرد جذب خانمی می شه که مهربون و عاطفی و احساساتی باشه. نوع حرفهای شما مثلاً صحبت از سیستم که می کنید به ذهن آدم اینطور میاره که ازدواج رو هم مثل فیزیک و شیمی می بینید. یعنی در چارچوب های قانونمند و خشک و مشخص و منظم و قابل پیش بینی و قابل محاسبه. این نوع شخصیت ها مرد رو جذب نمی کنه. من اتفاقاً تایید می کنم کارتون رو که به اون آقا اس ام اس دادید. لا اقل این کار با نوع بیانتون در اینجا به طور مثبتی متفاوت بود. شما باید بدونید که دختر هم اگر به قول اصطلاح فیزیکیش بخواد ازدواج پذیر باشه یا قابلیت ازدواج رو داشته باشه لطافت و احساسات گرم و عمیق داشتن و توانایی عاشق شدن یک مشخصه ی و یک صفت لازم برای اون دختره. یک زن زیبای بی عاطفه خیلی کمتر از یک زن با چهره ی متوسط ولی احساسات بالا می تونه یک مرد رو جذب کنه.