سلام امین جان. سلام مجید بزرگوار:72::72:
امیدوارم پاسخ منو به سوالهای مرحله دوم شما قبل از سانسور مدیریت خوانده باشی. دلیل این آرزو تنها و تنها آشنایی صحیح با نوع نگرشم بود و نه غیر.
بله دیدم فکرمیکنم نمیخواست تنشی ایجاد بشه چون پست منم ویرایش کرده بود میتونی نگاه کنی..ولی اونجا که گفتم ممکنه روابط آزاد اعتقادات رو ضعیف کنه منظورم صرفاعذاب آخرتش نبود،احتمالا جلو رشد درونی رو بگیره
دوست عزیز من هم چند تا سوال دارم البته منظورم از بیانش آشنایی وکنکاش ذهن شماست نه تلافی کردن و هیزم افزودن به صندلی داغ . خواهش میکنم .بفرمایید
یک: شما به خانواده مرد سالار عقیده دارید؟ در صورت مثبت بودن پاسخ علت برتری مرد بر زن در چیست؟
به"مدیریت نسبی مرد"اعتقاد دارم(دربرابرمدیریت مطلق که منفی ودیکتاتوری هست).اگه بچه ی یه مهمان شیئ ازخونه پرت کنه بیرون به کسی آسیب بزنه اول میگن مرد خونه کیه.نمیشه انتظارداشت درصورت وجود مردتوی خونه پاسخگوی مسئولیتهای حساس زن باشه.مرد بدلیل قوامیت (محکم بودن)ذاتی شخصیتش،نسبت به زن ،انتظارمیره در شرایط حساس وملتهب قالب تهی نکنه.مدیریت نسبی، اعتقادی به برتری مردبر زن نداره.مرد حرف همه رو میشنوه وتصمیم حساس ومهم که سرنوشت همه اعضا خونه به اون تصمیم وابسته هست رومیگیره.اگه خود زنها این مسئولیت روبرعهده بگیره کم کم روح اونا زمخت تروروح مردها لطیف ترمیشه وقطعا جذابیتشون واسه همدیگه کم خواهدشد.
دو : شما پاسخ فرشته اردیبهشت رو در مورد حجاب اجباری به صراحت بیان نکردید. به نظر شما باید اجبار وجود داشته باشه؟اگر پاسختون مثبته، اجبار بر کشف حجاب در کشورهایی مانند فرانسه و هلند رو چگونه توجیه می کنید.؟
اجباری وجودنداره قانونی هست که درمجلس توسط نماینده های مردم تصویب شده.آزادی دراسلام، آزادی از بند دستورات غیرشرعی هست چون ریشه دستورات روازخدا میدونه واعتقادی به فرمانبرداری ازغیرخدانداره_) دلیل ما برای حجاب دستورات قرآن هست (یا ایها النبی قل لازواجک_آیه ۵۹سوره احزاب )
چون مردم به حکومت اسلامی رأی دادند ونظراکثریت حاکم هست.آزادی موردنظر درفرانسه بیشترتحت تاثیر نظرات جدیدی بودکه "هانا آرنت"وآیزیا برلین"دادند.بنابراین دراونجا هرفرد تاجایی آزادهست که به دیگران آسیب نزنه وآزادی دیگران رومحدود نکنه(نظریه آزادی مثبت؛هانا آرنت) باوجودی که درفرانسه تعریف محتوای آزادی با اینجا فرق داره بنابراین حجاب زن آسیبی به دیگران نمیزنه وآزادی اونارومحدودنمیکنه(طبق تعریف خودشون ازآزادی)پس چرامنعش میکنن . اجبارکشف حجاب هیچ ریشه ای درحقوق بشرو نظریه پردازان حقوق بشرشون نداره!!_اما دراینجا حجاب ریشه قرآنی داره.قانونیه که تصویب شده ازطرف اکثریت. اقلیتها هم جزو این مردمند که نظراکثریت روپذیرفتند (حتی طبق نوشته های ویل دورانت قوم یهود هم حجاب داشتن حتی ایرانیان زمان هخامنشی هم حجاب داشتن _
جلداول تاریخ تمدن ویل دورانت ص۵۵۶)این برای اقلیتهایک قانونگرایی هست اما نبود حجاب درفرانسه وبدترازاون قانون کشف اجباری ریشه درهیچ نظریه یا سند توجیهی نداره
سه: اجبار داشتن حجاب برای افراد اقلیت غیر مسلمان و یا توریست ها در حالی که اسلام اجباری بر این مسئله نداره ، آیا کاسه داغ تر از آش شدن معنی نمیده؟
...توریستها هم که مطابق کنوانسیون های بین المللی که کشورهاشون اونو امضا کردن ملزم به رعایت قوانین کشورمقصد هست با این تعهدات تونستن ویزابگیرن،ضمن اینکه حکومت دینی یه حریم اجتماعی داره که نباید شکسته بشه تازمانی که اسم حکومت دینی روی اون جامعه هست،
چهار : شما مسلمانید یا مسلمان زاده؟ اگر در یک کشور غیرمسلمان بدنیا آمده بودید العان مسلمان بودید؟ آیا بدنبال شناخت آن بودید؟
هم مسلمان زاده هم مسلمان،ازسال ۱۳۸۴باجدیت دنبال این بودم که چرا بایدخداروقبول کنم یانه.دوم آیاقرآن کتاب اوست یا نوشته بشرآخرین تحقیقات اصلیم پارسال اسفندماه تموم شدمیشه ۸سال_ بله من قبلا طوری فرض گرفتم که انگار مسلمان نیستم.سه بار و هربارحدود سه ماه دقیق قرآنو مطالعه کردم که آیا این کلام بشرهست یاخدا_دقتی که درآیات وریشه یابی کلمات دیدم ازتوان یک نابغه هم خارج بود بعنوان نمونه پروفسور ژاک برک که خودش یه فردلائیک هست طی ۱۵سال تحقیق درقرآن کتاب بازخوانی قرآن رو نوشته ودراون سوره بقره که ۲۸۶آیه هست روتقسیم بر ۲میکند که طبیعتامیشه ۱۴۳اونجا این آیه اومده وکذالک جعلناکم امتا وسط_ا،(این یه نمونه کوچک وحاشیه ای از قرآن هست).البته مهمترین دلیل من محتوای آیات وپاسخ سوالات سخت علمی بودکه خود کتابی که خونده بودم ازجواب گویی به اون سوالات عاجزبود.جوابا رو درقرآن دیدم.
پنج : اگر در آینده فرزند شما از افکار شما پیروی نکرد چگونه رفتار می کنید؟ تسلیم می شوید یا ایشان را تنبیه و برخورد میکنید؟ سعی میکنم با منطق نرم وقابل درک کمکش کنم راهشو انتخاب کنه .
-نظر شما راجب این کلام چیه؟ : " الملک یبقی مع الکفر ولایبقی مع الظلم. " قبول دارم همینطوره فکر کنم جواب سوال بعد توضیح هردو سوالت رو مقداری تامین کنه
- و همینطور این کلام. " لا اکراه فی الدین "
کسی که نخاد دیندارباشه رومجبورنکردن واسه اونا هم یه نظام سیاسی هست که اموراتشون رو رتق وفتق میکنه، حکومت دینی به قبول اکثریت رسیده ودرقانون تصویب شده در اصول دین هم که اجباری نیست هر 5اصل دلایل عقلی داره ولی کسی که پذیرفت اتوماتیک فروع واحکام رو هم میپذیره در اونجا به تنهایی نمیتونه بفهمه که رکعات نماز چند تاست چون حداقل در ظاهر قرآن به عنوان مثال تعداد رکعات نیومده
-بیشتر از خدا میترسی یا دوستش داری؟
دوستش دارم وازش هم میترسم چون هرکاری کنه حق هست پس ترس من ازخداریشه وانعکاس ترس از رفتارهای خودم روداره_ولی خوف ورجا(ترس وامید) باید باهم باشه اگه فقط یکیش باشه بنده اشتباه میکنه ازخط تعادل خارج میشه(مثل عرفانهای عجیب وغریب فرقه های بابیت وبهائیت که مجریان چند شبکه ماهواره ای هم جزوش هستند)بدون کتاب اشتباه میکنیم
- مجید چگونه فردیست؟ لطفا بدون رو دربایسی بگو:
به نظرم شخصیت مجید باوجود توان فرهنگ پذیری وجامعه پذیریش متأثراز دونیمه زندگیش هست.نیمه اول نسبتا افراط وتحت تأثیرمجید بالغ وسرزنشگر_نیمه دوم بخاطرخستگی روحی ازمجید بالغ وسرزنشگر روبه تفریط آورده ولی دربازتعریف دلپذیرگذشته ش مقداری ناتوان هست بنابراین آنچه که قبلا وقلبا بهش ایمان داشته رو فعلا تا حد احترام وقانون کاهش داده.واین باعث میشه همچنان شکی تو دلش باشه. که رضایت مندیش رو هم کاهش میده.(من توی صندلی داغ عملا شدم فال گیر:18:)
متشکرم. منم از شما سپاسگزارم :72::72: