-
RE: آقای مدیر ای كاش می تونستی!!!؟
سلام !
برام خیلی جالبه که اساتید بعد از این همه مدت به سوال بنده مبنی بر تعریف روانشناسی جواب ندادند در عین حال درباره ی اون به ابراز نظر پرداختند !!!
روانشناسی: علم مطالعه ی رفتار و فرایند های روانی به صورت علمی !
مثال هایی از یافته های این علم :
* وادارکردن کودکان چپ دست به نوشتن با دست راست موجب لکنت زبان آن ها می شود !
* بین هوش و پیشرفت تحصیلی همبستگی مثبت وجود دارد .
* بیتفاوتی در برابر رفتار نا مطلوب و واکنش مثبت در برابر رفتار مطلوب (برای مثال استفاده از پاداش) باعث حذف رفتار نا مطلوب و تقویت رفتار مطلوب می شود !
متاسفانه الان به منابعم دسترسی ندارم اما تا آنجایی که میدانم در اسلام محدودیتی برای به دست آوردن علم نداریم که مثلا بگیم این مال غربی هاست پس ولش کنیم !!! پیامبر سخنی با این مضمون دارند :
علم را بدست بیاورید حتی اگر در چین باشد !!!
حالا نوشته ی بالا رو با نوشته های اساتید مقایسه کنید !!!
:shy:
-
ای خدا به چه زبونی حرفمونو بزنیم !!!! :302:
باباجان ما مشکلات و ضعف های عملیاتی کردن علم روانشناسی در ایران رو بررسی می کنیم نگفتیم که این علم بده !!!! اینهایی که عصرین گوزلی میگه و خیلی نکات دیگه در ایران ازش خبری نیست علم روانشناسی در ایران با جهان از زمین تا زیر زمین متفاوته !!! :305:
حالا دوباره یکی میاد میگه علم روانشناسی اینه علم روانشناسی اونه !!!! :D
بد نیست آدم پست ها رو کامل بخونه و متوجه ارسالها بشه بعد نظر بده یا تشکر بکنه !!! :303:
از خانم شاد تعجب می کنم که زیر پست شما رو تشکر می کنند چون ابوالفضل و طاهره که در متوجه نشدن منظور ملت تبحر دارند !!!
-
سلام
غریب آشناو دیگر دوستان مشتاق برای دسترسی به رابطه قرآن با روانشناسی می توانند هر روز ساعت 45/1 از برنامه کانال 3 سیما استفاده کنند و نظرات خود را در این جا بیان نمایند .
-
منم تعجب می کنم که چرا شما فکر می کنید کسی از قضیه سر در نیاورده!! خوب بابا به نظر من مطلبی که آقای ASRIN GOZALI نوشتن جالب بود و از این جمع بندی کوتاه و کامل خوشم اومد.. حالا تشکر من یعنی چی؟ یعنی مطلب رو نفهمیدم یا اینکه از محتویات یه مطلب خوشم اومده!!!
بله من متوجه هستم که شما واقف به تمام تعاریف علم روانشناسی هستین و معتقدین که این علم در ایران اونطور که باید ازش استفاده نمی شه و در واقع مخالف علم روانشناسی نیستین.
حالا اگه از یه مطلبی خوشم اومد تشکر کنم یا نه؟؟؟؟:D
-
سلام دوستان
ASRIN GOZALIمطلب قشنگی برای منطقی كردن بحث و پرهیز از جدل ارائه دادند. ما اول باید تعریفی از روانشناسی و كاركردهایش بدانیم و بعد به رابطه آن با مذهب بپردازیم.
نمی دونم برای بعضی ها چرا این قدر جدل جذاب هست. بهتر هست كه كمی عمیق تر نگاه كنیم.
اصلا حوزه نفوذ روانشناسی و مذهب علیرغم همپوشانی كه دارند چیست؟
و چه مغایرتها و تشابهاتی دارند؟
و رابطه روانشناسی و مذهب چگونه است؟
آیا هیكچدام دیگری را انكار می كنند؟ یا محدود می كنند؟ یا تائید می كنند؟
چه میزان اهداف روانشناسی و مذهب با هم تطابق دارد؟
و هزاران سئوال دیگر
در ضمن در این زمینه تحقیقات فراوانی هم در غرب و هم درهمین كشور خودمون انجام شده است، بد نیست علاوه بر برخورد احساسی و سلیقه ای ، یه كمی هم علمی به مسئله نگاه كنیم؟
هروقت یك تاپیك محتوایی می شود، تمایل به انحراف آن از طریق احساسی كردن، شدت می یابد چرا؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط shad
منم تعجب می کنم که چرا شما فکر می کنید کسی از قضیه سر در نیاورده!! خوب بابا به نظر من مطلبی که آقای ASRIN GOZALI نوشتن جالب بود و از این جمع بندی کوتاه و کامل خوشم اومد.. حالا تشکر من یعنی چی؟ یعنی مطلب رو نفهمیدم یا اینکه از محتویات یه مطلب خوشم اومده!!!
بله من متوجه هستم که شما واقف به تمام تعاریف علم روانشناسی هستین و معتقدین که این علم در ایران اونطور که باید ازش استفاده نمی شه و در واقع مخالف علم روانشناسی نیستین.
حالا اگه از یه مطلبی خوشم اومد تشکر کنم یا نه؟؟؟؟:D
حرف حسابه و جواب هم نداره . :72:
قربون آدم چیز فهم . :72:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط مدیرهمدردی
ASRIN GOZALIمطلب قشنگی برای منطقی كردن بحث و پرهیز از جدل ارائه دادند.
نمی دونم برای بعضی ها چرا این قدر جدل جذاب هست. بهتر هست كه كمی عمیق تر نگاه كنیم.
هروقت یك تاپیك محتوایی می شود، تمایل به انحراف آن از طریق احساسی كردن، شدت می یابد چرا؟
جواب این سه سوال شما را به این شکل می دهم :
1- بحث سر نقاط ضعف روانشناسی و ورانشناسان ایرانیست پست آقای عصرین گوزلی خیلی خوب، علمی و کاملا صحیح بود ولی ربطی به این چالش نداشت !!!! و این صرفا به مذهب بر نمی گردد .
2- منم با شما موافقم و بهتر است که عمیق تر نگاه کنید ( چون شما ظاهرا ً روانشناسید و روی صحبتها با امثال شماست) و به جای طفره رفتن، مقاله و نظریه ی علمیی بیاورید که قانع کننده باشد !!!! جدلی هم درکار نیست و صرفا هدف آگاهسازیست چراکه برخی در مورد هر چیزی توجیه دارند و بدون اینکه تفکر کنند و بدون اینکه دلیلی هم داشته باشند .
3- اتفاقا تاپیک مسیر درستی میرفت اما چون شما عاشق پست های کلیشه ای و حرفهای همیشگی هستید و توان شنیدن موضعی جدید و تفکر دگراندیشی را ندارید از نظر شما تاپیک منحرف می شود ! جالبتر اینکه به جای پاسخدهی به انحرافات و شبهاتی که می گویید ، خود، پستی احساسی و انحرافی می زنید و طبق معمول با رندی همیشگیتان افراد را اسیر حق به جانب گرایی خود می کنید !!!
واقعا جای تاسف دارد !:300:
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 118
باباجان ما مشکلات و ضعف های عملیاتی کردن علم روانشناسی در ایران رو بررسی می کنیم نگفتیم که این علم بده !!!! اینهایی که عصرین گوزلی میگه و خیلی نکات دیگه در ایران ازش خبری نیست علم روانشناسی در ایران با جهان از زمین تا زیر زمین متفاوته !!! :305:
بد نیست آدم پست ها رو کامل بخونه و متوجه ارسالها بشه بعد نظر بده یا تشکر بکنه !!! :303:
از خانم شاد تعجب می کنم که زیر پست شما رو تشکر می کنند چون ابوالفضل و طاهره که در متوجه نشدن منظور ملت تبحر دارند !!!
مطمئنید نوشته های جناب خسته رو خونده اید ؟؟؟ :
------------------------------------------------------------------------------
مطلبی را یکی از دوستان از آقای قرائتی نقل می کردند بدین مضمون که روانشناسی و ... مربوط به دنیای کفر و شرک است و اصولا در دنیای اسلام چنین چیزهایی معنی نمی دهد. (با توجه به این که این سخن دو واسطه دارد- من و دوستم- شاید دقیقا گفته ایشان نباشد)
نظر شخصی من :
یک مسلمان به معنای واقعی : ان الذین قالواربنا الله ثم استقاموا فلا خوف علیهم و لا هم یحزنون ،*** فمن اتقی و اصلح فلا خوف علیهم و لا هم یحزنون، ****الذین ینفقون اموالهم باللیل و النهار سرا و علانیة فلهم اجرهم عند ربهم و لا خوف علیهم و لا هم یحزنون
این مسلمان هیچ وقت غصه چیزهایی که از دست می ده را نمی خوره و واسه اون چیزهایی که به دست میاره زیادی خوشحال نمی شه این مسلمان هیچ وقت دچار افسردگی نمی شه ، این مسلمان هیچ وقت ناامید نمی شه، ....
ما به روان شناسی پناه می بریم چون مسلمان های خوبی نیستیم . البته اسلام به مشاوره توصیه کرده است ولیکن آنچه به عنوان روانشناسی موجود است از پایه ویران است .
درباره ی قسمتی که زیرش خط کشیدم ، سوالی برام پیش میاد !!!
چرا علی (ع) از دست اعراب سر در چاه فرو می برد ؟؟؟
من تا به حال به دانشگاه های روانشناسی خارج از کشور نرفتم ، پس از شما میپرسم شما چه فرقی بین روانشناسی که در دانشگاه های ایران تدریس میشه رو با دانشگاه های خارجی دیدید ؟؟؟ مواردی که در بالا به عنوان نمونه از علم روانشاسی نوشتم از غیب نیاوردمشون ، بلکه همون چیز هایی هستن که در دانشگاه یاد گرفتم !!!!!
شما نوشته اید :
یک روانشناس ، خود بزرگترین بیمار روانیست چراکه همواره درصدد تجزیه کردن رفتار دیگران است و این آفت به تمام رفتارهایش ریشه دوانده است و دوچار یک سوءبرداشت دائمیست و همواره در حال واکاوی کردن رفتار اطرافیانش است در حالیکه شخص مخاطب فارغ از ماجرا در حال زندگی کردن معمولیش است یک روانشناس در حال جستجو و کنکاش شخصیت اوست و ذره بینش همواره در حال بزرگ کردن کوچکترین تحرکات معمولی انسانیست این گفتار را از آن رو عارضم که دوستان روانشناسم همواره خود بر این مشکلشان اعتراف کرده اند . خود روانشناسان بیشترین مشکلات روانی را دارا هستند و خیلی از گفتارشان پیرو آرمانهاییست که دارند نه اینکه خودشان به آن آرمان رسیده باشند در واقع همان مصرع معروف حافظ " واعظان کین جلوه در ....
نظر شما چیست که علم روانشناسی را بر چینیم ؟؟؟
به نظر شما لزومی داره که اصلا افرادی تحت عنوان روانشناس وجود خارجی داشته باشند تا به شناخت انسان به شیوه ای علمی بپردازند ؟؟؟؟!!!
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ASRIN GOZALI
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 118
مطمئنید نوشته های جناب خسته رو خونده اید ؟؟؟ :
مطلبی را یکی از دوستان از آقای قرائتی نقل می کردند بدین مضمون که روانشناسی و ... مربوط به دنیای کفر و شرک است و اصولا در دنیای اسلام چنین چیزهایی معنی نمی دهد. (با توجه به این که این سخن دو واسطه دارد- من و دوستم- شاید دقیقا گفته ایشان نباشد)
نظر شخصی من :
یک مسلمان به معنای واقعی : ان الذین قالواربنا الله ثم استقاموا فلا خوف علیهم و لا هم یحزنون ،*** فمن اتقی و اصلح فلا خوف علیهم و لا هم یحزنون، ****الذین ینفقون اموالهم باللیل و النهار سرا و علانیة فلهم اجرهم عند ربهم و لا خوف علیهم و لا هم یحزنون
این مسلمان هیچ وقت غصه چیزهایی که از دست می ده را نمی خوره و واسه اون چیزهایی که به دست میاره زیادی خوشحال نمی شه این مسلمان هیچ وقت دچار افسردگی نمی شه ، این مسلمان هیچ وقت ناامید نمی شه، ....
ما به روان شناسی پناه می بریم چون مسلمان های خوبی نیستیم . البته اسلام به مشاوره توصیه کرده است ولیکن آنچه به عنوان روانشناسی موجود است از پایه ویران است .
درباره ی قسمتی که زیرش خط کشیدم ، سوالی برام پیش میاد !!!
چرا علی (ع) از دست اعراب سر در چاه فرو می برد ؟؟؟
من تا به حال به دانشگاه های روانشناسی خارج از کشور نرفتم ، پس از شما میپرسم شما چه فرقی بین روانشناسی که در دانشگاه های ایران تدریس میشه رو با دانشگاه های خارجی دیدید ؟؟؟ مواردی که در بالا به عنوان نمونه از علم روانشاسی نوشتم از غیب نیاوردمشون ، بلکه همون چیز هایی هستن که در دانشگاه یاد گرفتم !!!!!
شما نوشته اید :
یک روانشناس ، خود بزرگترین بیمار روانیست چراکه همواره درصدد تجزیه کردن رفتار دیگران است و این آفت به تمام رفتارهایش ریشه دوانده است و دوچار یک سوءبرداشت دائمیست و همواره در حال واکاوی کردن رفتار اطرافیانش است در حالیکه شخص مخاطب فارغ از ماجرا در حال زندگی کردن معمولیش است یک روانشناس در حال جستجو و کنکاش شخصیت اوست و ذره بینش همواره در حال بزرگ کردن کوچکترین تحرکات معمولی انسانیست این گفتار را از آن رو عارضم که دوستان روانشناسم همواره خود بر این مشکلشان اعتراف کرده اند . خود روانشناسان بیشترین مشکلات روانی را دارا هستند و خیلی از گفتارشان پیرو آرمانهاییست که دارند نه اینکه خودشان به آن آرمان رسیده باشند در واقع همان مصرع معروف حافظ " واعظان کین جلوه در ....
نظر شما چیست که علم روانشناسی را بر چینیم ؟؟؟
به نظر شما لزومی داره که اصلا افرادی تحت عنوان روانشناس وجود خارجی داشته باشند تا به شناخت انسان به شیوه ای علمی بپردازند ؟؟؟؟!!!
مغلطه (!)
:D
-
بیایید در چند خط به این جدال بیهوده نگاهی گذرا بیفکنیم:
آقای غریب آشنا در نخستین نوشتار این گفتار سخن از ترکیبی غریب و البته زیبا بنام:*رمضان درمانی*آوردند و آن را در لابلای سخنان زیبا،احساسی و در لایه رویی خود، قشنگ آوردند که گوشه چشمی به درمان روانی داشت و در همانندی با آن بهره گیری از ماه خدایی رمضان تا همه اخلاق،رفتار شان بهتر شود و مشکلاتشات کمتر و اینهمه را در سایه نیایش ها و آداب دینی و عبادی دیدند . . . .
یکی از دوستان با احساسی برانگیخته و به شکل نقل قول سخن از وارداتی بودن دانش روانشناسی آورده و آن را تحفه غرب داتسته و بیهوده اش دانستند و افزودند،اگر:------->>به دستورات و درمانهای دین مراجعه گردد که این فرامین دوای درها و رنجهای بشریتند در همه حال و دیگر با این فرامین نیازی به دانش روانشناسی نیست.
و خود بنده سروپا تقصیر با کلامی نیشدار سخن از دین اوضاع جامعه پس از روضان درمانی شدن دوستان آوردم.
در نادرستی سخن دوستی که روانشناسی را وارداتی دانسته و بیهوده شکی نیست و نیز در نیشداری نوشتار بنده که شاید سبب موضع گیری دیگر دوستان جوان احساساتی شد.
آن دوست که روانشناسی را از غرب دانسته و حتی به طور ضمنی کفرآمیز به این نکته آشکار عنایت لازم را نفرمودند که نباید در تأیید سخنان زیبای *غریب آشنا* (که البته سخن او هم گوشه چشمی به روانشناسی داشت و روان درمانی) در رد یا وارادتی بودن دانشی سخن می راندند که بسیاری از پزشکان مسلمان در سده های پیشین و از جمله بوعلی سینا شیخ الرئیس در درمان مرضی از همان علم بنام مالیخولیا می کوشید و سایر اطبای اسلامی . . . .اگر هنگام که ایشان سخن از علم کفرآمیز و غیرکفرآمیز آوردند بنده یا یکی از ریش سفیدان این حدیث معروف را می آورد که:
کل ما حکم به الشرع،کل ما حکم به العقل و حکم به العقل،حکم به الشرع شاید و تنها شاید آتش نزاع های بیهوده فرصت سوز کینه ساز فرو می نشست.اگر کسی بود یا اگر خدا این لطف را بر من ارزانی می داشت که به جناب*خسته و دیگر جوانان برومند*این تالار گوشزد می کردم که دانش روانشناسی ملیت و کشور نمی شناسد که آنها در ماله کشی بر سخن نادرستشان،روانشناسی ایرانی را مردود بشمارند تا این را به یاد آورند که:
آیا یک بیمار مبتلا به اختلال وسواس یا شیزوفرنیک یا شخصیت ضداجتماعی و هزاران گونه بیماری دیگر روانی را که هیچ دخلی و هیچ ربطی به مسلمانی،کافری،ایرانی،فرنگ ی،عبادت،خداباوری،اینکه مال دنیا ارزش ندارد،اینکه همه می میریم یا مسلمان غصه از دست مال را نمی خورد و . . . . ندارند،شاید سوءتعابیر به حسن تعابیر مبدل می شد.جوانان و پسران و دختران گلم:خرد آدمی چه در نگاه دینی و چه در نگاه غیردینی حرف نخست را می زند و ابراز نظر بر پایه احساسات و یا نقل قولها یا تنها برای اینکه حرفی زده باشیم،هیچ ثمری ندارد و هشدار به شما که اینجا البته جایگاهی است چون خانواده و دیگری را رجحانی بر دیگری نیست(جز به خرد)،اما در جهان واقعی چنین تندگویی ها و شتابزدگی هایی را جز پشیمانی نتیجه ای در بر ندارد.
-
جهت آنکه سوء تعبیری پدید نیاید،درست شده حدیث نوشتار پیش را در اینجا می آورم:
*کل ما حکم به الشرع،حکم به العقل و کل ما حکم به العقل،حکم به الشرع*
-
سلام
تشکر ویژه خود را نسبت به پست مفهومی و عمیق 50 جناب گردآفرید که این تاپیک را به نقطه تعادلی و منطقی خود بازگرداندند اعلام می کنم.
-
نقل قول:
سلام
تشکر ویژه خود را نسبت به پست مفهومی و عمیق 50 جناب گردآفرید که این تاپیک را به نقطه تعادلی و منطقی خود بازگرداندند اعلام می کنم.
شما کماکان متشکر بمان اما بدان پست مذکور ( پست 50 گردآفرید) هیچ پایه ی منطقیی که بحث را متعادل کند و جواب مستدل و قانع کننده و علمیی برای سوالات ما مطرح ساخته باشد ندارد اما برای شما خوب شده که با تعطیلی سایت و این پست و همین طور تخلیه ی انرژی بحث ، بدون اینکه حتی یک پست علمی در پاسخ به ما بزنید ادعای انحراف گفتگو را مطرح می سازید ((!))
گردآفرید در آن پست علنا ً ما را به این متهم می سازد که با علم مخالفیم و روانشناسی را کفرآمیز می دانیم و ... و ... و مثالهایی که می زند از ابوعلی سینا و ... همه بر پایه ی همین استدلال از پایه ویران است و هیچ پایه ی تعادلی و منطقیی ندارد و خود شما هم می دانید و یقین دارم اصولاً با این پست گردآفرید مخالفید اما استفاده ی ابزاری می کنید .
در جایجای پست مذکور مغلطه گویی واضح است حتی در استفاده از حدیث !
-
118 جان!ترش نکنید،تهمت نزنید و منطقی و با ذکر جزییات ادله اتان را بگویید که کجای سخن بنده مغلطه بوده است و نیز نوشتار اسرین گذالی گرامی؟حواستان باشد با حرف خالی چیزی اثبات نمی شود و نیز با بزرگ و قرمز کردن واژه مغلطه در پایان نوشتار احساسی و بی منطقت که درباره نوشتار اسرین گذالی بود.
شما نمی روید تا اولین پست خسته را در صفحه نخست این گفتار بخوانید و همچنین نوشتارهای خودتان در دفاع از سخنان ایشان که روانشناسی دانشی کفرآمیز است و سپس چشم بسته همین جور الکی حرف می زنید!!جان هرکس که برایت عزیز است بروید و نوشتار خسته را در صفخه اول این بحث بخوانید تا بفهمید که چه کسانی مغلطه کارند و چه کسانی منطقی و با دلیل سخن می رانند . . . .
البته با توجه به روحیات شما در اینجا عیناً همان نوشتار شماره شش این بحث که متعلق به خسته است را می آورم:
**مطلبی را یکی از دوستان از آقای قرائتی نقل می کردند بدین مضمون که روانشناسی و ... مربوط به دنیای کفر و شرک است و اصولا در دنیای اسلام چنین چیزهایی معنی نمی دهد. (با توجه به این که این سخن دو واسطه دارد- من و دوستم- شاید دقیقا گفته ایشان نباشد)
نظر شخصی من :
ما به روان شناسی پناه می بریم چون مسلمان های خوبی نیستیم . البته اسلام به مشاوره توصیه کرده است ولیکن آنچه به عنوان روانشناسی موجود است از پایه ویران است.**
و نوشتار شماره هفت این بحث را که خود شما نوشته اید:
**خسته نوشته:
نظر شخصی من :
سلام
[size=large]کاملا با این پست موافقم . ما چون آمیزه های اصیل خود را گم کرده ایم به کلیشه های روانشناسی پناه آورده ایم وگرنه یک مسلمان واقعی هرگز نیازی به کلیشه های مشاوره ای روانشناسی ندارد . ماهها پیش پستی زده بودم که الان یادم نیست در کدام موضوع بود و در آن نیز اشاره کرده بودم که علم روانشناسی در ایران یک علم جانیفتاده و غلطی است و این علم برای غرب و نیازهایشان تدوین شده و البته برای مسلمانانی که هویت و ریشه ی اعتقادی و روحی خود را گم کرده اند در کوتاه مدت مسکن خوبیست اما هرگز دوای بلند مدتی نیست .[/size]
بزرگترین آمیزه های حقیقی روانشناسی را در قرآن و مکتب اهل بیت می توان یافت و بزرگترین منابع ریشه ای و حقیقی روانشناسی در فرهنگ خود ماست . یقینا ً در این هزار سال اخیر، هیچ روانشناسی به بزرگی مولانا ظهور نکرده و منبعی به مثنوی ایشان نمی رسد .
ریشه ی تمام گفتارهای صحیح روانشناسی در آمیزه های مذهبی ما به شکل کاملتر و جامع تری وجود دارد و اگر یک مقایسه ای صورت گیرد به اثبات خواهد رسید که افرادی که اعتقادات صحیح مذهبی دارند کمتر به روانشناسان رجوع می کنند .
--------------------------------------------------------------------------------
من جمع اضدادم !
ازدحام تناقض ها !
چون روی پای خودم ایستاده ام !
و تویی که همچون تاک بر دیگران لنگر انداخته ای محکوم به سکوتی !
We will never submit . We will never be silenced. We will never forget **
اینجا پرسشی پیش می آید که:118 گرامی و ارجمند شما یا خواب نما شده اید یا آلزایمر دارید و یا دارید ما را سرکار می گذارید و یا اینکه چشمهایتان کمسو شده اند که اگر اینچنسن نیست آیا این جمله روبرو را می توانید بخوانید: کاملا با این پست موافقم .
و این جملاتتان را در همان نوشتار:
ما چون آمیزه های اصیل خود را گم کرده ایم به کلیشه های روانشناسی پناه آورده ایم وگرنه یک مسلمان واقعی هرگز نیازی به کلیشه های مشاوره ای روانشناسی ندارد .[/size] ماهها پیش پستی زده بودم که الان یادم نیست در کدام موضوع بود و در آن نیز اشاره کرده بودم که علم روانشناسی در ایران یک علم جانیفتاده و غلطی است و [size=medium]این علم برای غرب و نیازهایشان تدوین شده و البته برای مسلمانانی که هویت و ریشه ی اعتقادی و روحی خود را گم کرده اند در کوتاه مدت مسکن خوبیست اما هرگز دوای بلند مدتی نیست .
-
بله باز هم عرض می کنم پست اول جناب خسته و بقیه ی پست ها و مواضع ایشان کاملا درست و بر پایه ی استدلال مقایسه ای صحیح در جامعه ی ماست .:104:
شما هم اگر پست ها را مرور کنید و تشکرهای جناب خسته زیر پست های بنده را ببینید و همین طور تشکرهای بنده زیر پستهای جناب خسته می فهمید که بنده و خسته یک حرف و موضع داریم و شما هستید که بجای پاسخدهی منطقی و علمی به بیان احساسات و حاشیه سازی می پردازید !!!
اولا گردآفرید تو بهتر است نظرت را بدهی و کاری به نظر ما نداشته باشی اما اگر خواستی نظر ما را منتقد و پاسخگو باشی بهتر است مقالات و پاسخ های علمی مستند و قابل قبول ذکر کنی البته با ذکر منبع معتبر و از حاشیه سازی بپرهیزی چون تو نه کارشناس روانشناسی هستی و نه کارشناس دینی و مثل ما فقط به عنوان یک عضو حق دادن یک نظر را داری و توجه ما هم به پست های تو در همین حد است و نه بیشتر پس خواهشا ً جوگیر نشو @! البته بعد از دادن نظرت می توانی از آن دفاع کنی :305:
دوما ً اسزین گوزلی غلط است و عصرین گوزلی درست است _ ( یعنی زیبای زمانه ) :305:
سوما ً دوستان خواهشا ً اگر مقاله و پاسخ مستدل و علمی در نقد این نظریه دارند ارائه دهند تا بحث تمام شود و مقاله باید در نقد این تفکر باشد :
- افرادی که رفتارهای مذهبی صحیحی برای زندگی شخصی، خانوادگی و اجتماعی خود تدوین کرده اند بسیار کمتر نیازمند مشاوره های روانشناسان در ایران قرار می گیرند .
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 118
سوما ً دوستان خواهشا ً اگر مقاله و پاسخ مستدل و علمی در نقد این نظریه دارند ارائه دهند تا بحث تمام شود و مقاله باید در نقد این تفکر باشد :
- افرادی که رفتارهای مذهبی صحیحی برای زندگی شخصی، خانوادگی و اجتماعی خود تدوین کرده اند بسیار کمتر نیازمند مشاوره های روانشناسان در ایران قرار می گیرند .
سلام
موضوعی كه انتخاب كرده اید و در ضمن قید مقاله علمی را هم جهت پاسخگویی آورده اید نیاز به یك موضوع جداگانه دارد كه در آن موضوع ابتدا متغیرها به صورت انتزاعی و عملیاتی تعریف شوند مثلا رفتارهای مذهبی باید تعریف دقیق شود. همچنین رفتارهای مذهبی صحیح نیز باید دقیقا مشخص شود،تا بعد اثرش را بررسی كنیم. كه البته موضوع جالب و مفیدی هم خواهد بود. لیكن این تاپیك غریبه آشنا به نظر می رسد كه مقداری از هدف خود جدا شده است كه من از همه دوستان خواهش می كنم با توجه به محتوای پستی كه یك موضوع با آن شروع شده است ، موضوع را دنبال كنند و مواظب حاشیه روی ها باشیم.(اگرچه بعضی از این حاشیه ها ممكن است مفید تر از خود موضوع باشد كه در آن صورت بهتر است با یك لینكی به یك موضوع جدید با همان عنوان ، بحث را غنا ببخشیم)
-
نقل قول:
سلام
موضوعی كه انتخاب كرده اید و در ضمن قید مقاله علمی را هم جهت پاسخگویی آورده اید نیاز به یك موضوع جداگانه دارد كه در آن موضوع ابتدا متغیرها به صورت انتزاعی و عملیاتی تعریف شوند مثلا رفتارهای مذهبی باید تعریف دقیق شود. همچنین رفتارهای مذهبی صحیح نیز باید دقیقا مشخص شود،تا بعد اثرش را بررسی كنیم. كه البته موضوع جالب و مفیدی هم خواهد بود. لیكن این تاپیك غریبه آشنا به نظر می رسد كه مقداری از هدف خود جدا شده است كه من از همه دوستان خواهش می كنم با توجه به محتوای پستی كه یك موضوع با آن شروع شده است ، موضوع را دنبال كنند و مواظب حاشیه روی ها باشیم.(اگرچه بعضی از این حاشیه ها ممكن است مفید تر از خود موضوع باشد كه در آن صورت بهتر است با یك لینكی به یك موضوع جدید با همان عنوان ، بحث را غنا ببخشیم)
سلام ؛
حرکت تاپیک اگر با انحرافات شما و مریدانتان منحرف نشود مسیر صحیحی را دنبال می کند که کاملا با مفهوم غریب آشنا همبسته است و البته شاخه های آن را گسترده تر نیز کرده است . پس من هم با شما موافقم که باید مواظب حاشیه روی هایتان باشید .
رفتارهای مذهبی صحیح را شما نیز بهتر از بنده می دانید و بهتر است سفسطه نکنید . رفتارهایی به دور از تخیل و خرافات و تعصب یعنی پیروی از قرآن و اهل بیت و علمای موجه را رفتار صحیح مذهبی می گوییم . و یقینا هر کس به این خطوط پایبند باشد به مشاوره های روانشناسی بسیار کمتر نیازمند خواهد شد چراکه احکام و برنامه های تدوین شده ی خداوند برای زندگی شخصی ، خانوادگی و اجتماعی ، بسیار جهانشمولتر ، فطری تر و کاملتر از دستیافته های ذهن آزمون و خطا گرایانه ی بشر است و بهتر است یک مقایسه کنید بین مراجعان به روانشناسان تا بهتر به مفهوم القایی ما فهم پیدا کنید .
آقای ابوالفضل یکی از محاسن شما که حتی در رئیس جمهور این مملکت هم کمتر دیده می شود سیاستمداری شما در فرار از اصل و حق به جانبگراییست . تبریک می گویم .:72:
-
" تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل "
هر چه لازم بوده گفته بشه تا مواضع دو طرف تبیین شود گفته شده است و ادامه دادن برای تغییر نظر دیگری بی فایده می نماید . هر کس پست های من و جناب 118 را دقیق و بدون تعصب بخواند نظر ما را متوجه می شود و آن ها که در یک کلمه می مانند نیز به هر حال نظر خویش را دارند !!!
-
ای کاش آقای مدیر می تونست یه کاری کنه به امام زاده نمی دونم به درگاهی متوسل بشه و بتونه از شر ما راحت بشه ولی حیف که نمی شه و هیچ فایده ای نداره
-
درود به همه دوستان
دوست جوانم 118 ارجمند،از شما بابت تذکری که درباره نام آقای عصرین گوزلی دادید،سپاسگزام و از خود ایشان پوزش می خواهم.در مورد موضوع بحث،بنده داوری را بر عهده خودتان می گذارم و البته دیگر هیچ نوشتاری در این گفتار نخواهم گذارد.امیدوارم خداوند بزرگ به حق این شبهای گرانقدر به جوانان ما ادب،نیروی پذیرفتن سخن حق،دوری از لجاجت،توانایی جستن عزت نفس نه در لابلای مجادلات کلامی و شکیبایی عنایت فرماید،این آرزو را از صمیم دل برای هر جوانی دارم.
-
با تشکر از گردآفرید که برای جوانان این مرز و بوم دعای خیر فرمودند . خوب بنده نیز برای اینکه پیران این مملکت از این شبها بی نصیب نگردند برای پیرمردان متعصب و خودبزرگ بینی که با گذر عمر هنوز از چنگال جهل و نادانی نجات نیافته اند آرزوی هدایت به کمال انسانیت را از صمیم قلب می نمایم و امیدوارم از آفت غرور و عقده و کینه ایمن شده ، بعد دنیای فانی را به سرای باقی ترک کنند یا لااقل ابتدا به این فهم برسند که کیفیت مهم تر از کمیت است بعد با این دنیای فریبنده خداحافظی کنند.
بنده بر خلاف گردآفرید اینجا می مانم و منتظر ارسالها و مقالات علمی دوستان هستم و هر جا نیاز باشد از نظریاتم دفاع خواهم کرد هر چند به قول جناب خسته حرف ها گفته شده و بازدیدکنندگان خود قضاوت خواهند کرد .
-
بالاخره فرصت نوشتن جواب در این تاپیک را پیدا کردم !
118 !
جنابعالی از علم و منبع علمی دم زدید ! پس برای علمی کردن بحث ، از شما میخوام ادعای خود مبنی بر مشکل در کاربست و عملیاتی کردن علم روانشناسی توسط روانشناسان ایرانی را بر اساس یافته های علمی و پژوهشی ثابت کنید ! شما ادعا کردید و باید ثابتش کنید ! و تاکید میکنم که بر اساس یافته ها و منابع معتبر علمی نه مشاهدات نامنظم غیر علمی و معدود شخصی .
پست شماره ی 56 علمی هست ، برای فهم موضوع به کتاب « روش تحقیق در روانشناسی و علوم تربیتی » تالیف دکتر « علی دلاور » مراجعه کنید تا متوجه بشوید جریان چیست و درباره ی چه چیزی اظهار نظر می کنید !
ادعا های شما که مسلمان غمگین و افسرده نمیشود ، مثل این میماند که ما بیاییم عواطف و هیجانات بشر مذکور رو نادیده بگیریم و بگوییم که او همیشه خوشحال هست و ناراحت نمیشود !!! تناقض مورد نظر را با فرمایش اما علی (ع) (اگر اشتباه نکنم) تکمیل میکنم که فرمود : شادمانی مومن در چهره ی اوست و غم او در دلش ! (نقل به مضمون)
در این جمله به هیجاناتی مثل غم در مومن اشاره شده ! پس فرمایش شما با استناد به همان منابع مورد نظر شما یعنی منابع دینی رد میشود !!!
نه منطقی و نه علمی هست که از مسلمان واقعی ! سوپر بشر بسازیم و بگوییم که غمگین و افسرده نمیشوند !!!
از گردآفرید جان هم به خاطر نقل قول های دقیق و پیش برد منطقی بحث و از آقای سنگتراشان جهت پیش برد علمی بحث تشکر می کنم .
:shy::72:
-
سلام ،
ای بابا بازم من میخوام بگم نره و شما بگید بدوشش !!! ( مثالهایی که از امام علی زدید اینو القا می کنه !)
همین که ابوالفضل یک جمله ی منطقی هم در رد منطقیه ادعای ما نتونست بنویسه ( هرچند که هنوز هم با مغلطه کاری منظور ما رو وارونه نمایی می کنید ) باید برای بقیه ی مریداش درس عبرتی باشه !
خوشبختانه یا متاسفانه وقتی برای بحث و جدل ندارم ...برای فهمیدن منظور ما یه مقایسه ی عادلانه بین مراجعان به روانشناسان کافیست ( یادتون باشه ما کلیت رو رد نکردیم و استثناهایی هم وجود داره)
-
http://qsmile.com/qsimages/55.gif
118 !
برام خیلی جالبه که به جای بررسی های دقیق ، عینی و علمی مثل پست شماره ی 54 ، با کلی گویی و با زدن برچسب هایی مثل مغلطه و سفسطه ، ازپاسخگویی دقیق طفره می روید !!!
شما الان با گذشتن از روی مسئله و سوالات و نوشته های بنده ، همچنان حرف خودتان را می زنید ! اینکه فردی ( آقای مدیر ) جواب شما را نمیدهد دلیل بر مشکل او نیست ، شاید به این نتیجه رسیده باشد که بحث با طرف مقابل بی نتیجه است !
نوشته ی شما در پست شماره ی 57 تاییدی بر علمی بودن پست شماره 56 هست . تعریفی که شما از رفتار های مذهبی نوشتید اولین بار هست که بنده در عمرم خوانده ام !!!!! علت اینکه آقای مدیر بر تعریف دقیق متغیر ها تاکید داشت همین بود ! شاید از دیدگاه عده ای رفتار مذهبی ریختن خون شیعه و متعاقب آن رستگار شدن هست !!!
بسیار خوب ! من منظور شما رو با مغلطه کاری وارونه جلوه دادم ! پس لطفا شما منظورتون رو واضح ، دقیق ، علمی و بدون حاشیه روی و بیان ضرب المثل ! بیان کنید تا بررسی اش کنیم !
http://qsmile.com/qsimages/64.gif
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ASRIN GOZALI
http://qsmile.com/qsimages/55.gif
118 !
برام خیلی جالبه که به جای بررسی های دقیق ، عینی و علمی مثل پست شماره ی 54 ، با کلی گویی و با زدن برچسب هایی مثل مغلطه و سفسطه ، ازپاسخگویی دقیق طفره می روید !!!
شما الان با گذشتن از روی مسئله و سوالات و نوشته های بنده ، همچنان حرف خودتان را می زنید ! اینکه فردی ( آقای مدیر ) جواب شما را نمیدهد دلیل بر مشکل او نیست ، شاید به این نتیجه رسیده باشد که بحث با طرف مقابل بی نتیجه است !
نوشته ی شما در پست شماره ی 57 تاییدی بر علمی بودن پست شماره 56 هست . تعریفی که شما از رفتار های مذهبی نوشتید اولین بار هست که بنده در عمرم خوانده ام !!!!! علت اینکه آقای مدیر بر تعریف دقیق متغیر ها تاکید داشت همین بود ! شاید از دیدگاه عده ای رفتار مذهبی ریختن خون شیعه و متعاقب آن رستگار شدن هست !!!
بسیار خوب ! من منظور شما رو با مغلطه کاری وارونه جلوه دادم ! پس لطفا شما منظورتون رو واضح ، دقیق ، علمی و بدون حاشیه روی و بیان ضرب المثل ! بیان کنید تا بررسی اش کنیم !
http://qsmile.com/qsimages/64.gif
در ارسال قبلی جوابتون رو دادم . ضمنا ً ما نظرمون و راهکار رسیدن به این نظر رو هم دادیم حالا خود دانید .
-
118 جان!براستی دنبال چی هستی؟ چند پرسش مطرح می کنم که دوست دارم باز بخاطر اینکه فکر نکنی کم آورده ای، تندی به آنها پاسخ ندهی:
1-آیا مردمان ممالک لائیک بیشتر از مردمان کشورهای مدتین نزد روانشناس می روند؟
2-آیا هم اکنون در کشور گل و بلبل ما اکثر مردم بیماری روای ندارند؟
3-آیا فقر،بی سوادی و تعصب سبب بیماری روانی نمی شود؟دعواها،چاقوکشی ها،رشوه گیری ها،طلاق ها و روابط جنسی نامشروع در عین دینداری مردمان ما نشانه بیماری روانی نیست؟
4-نگاه ناپسند مردم به زنان مطلقه به فغان آمده و جدا شده از بیداد مردان روانی خود بیماری روانی نیست؟
5-اگر منظورت از دینداری داشتن و نزد پزشکان روانی نرفتن همین چند درصد در اقلیت مردمان خردمند و دیندار است که در همه جهان خردمند دیندار و بی دین بی نیاز به خدمات روان درمانی وجود دارند.
6-آیا نمی فهمی که این حرفهای بی پایه و اساست که توهین است به همه و نشان نادرستی آنهاست،ضربه به اسلام است؟
7-چرا مغلطه در مغلطه می کنید و می گویید که دانش روانشناسی ایران با دیگر کشورها یا غرب تفاوت دارد؟این چه حرف بی اساسی است که می زنید!!مگر اولین کتب روانشناسی و دروس دانشگاهی آن از خارج وارد ایران نشده است؟
وقتی که در داشگاه سخن از نشانه های بیماری شیزوفرنی می شود،آیا دانش روانشناسی ما نظری متفاوت با دیگران دارد؟نمی دانم در چه رشته ای تحصیل کرده ای،مثلاً در رشته عمران اگر سخن از تنش و کشش است،آیا مفهوم تنش و کشش ایرانی جدای از مفاهیم خارجی هاست؟
8-واقعاً دنبال چه هستی؟اگر من بیماران موج گرفته جنگی خودمان را که سرور ما هستند،برایت مثال بزنم؛آیا درمان پزشکان ایرانی جدای از پزشکان غربی است؟آیا آنها داروهای بیماران دیگر کشورها را مصرف نمی کنند؟
9-تو چه حقی داری که جامعه خدوم پزشکان روانشناس بیمار می دانی؟این درست مانند این است که در مورد متخصصین قلب این طور بیندیشیم که آنها هر روز سکته می کنند یا در سی سی یو هستند؟
10-آیا تمام مراجعین برای خدمات روان درمانی بی دینان یا سست دینان هستند؟نظرت راجع به بیماران مادرزاد یا آنهایی که دچار تصادف،شوک یا غم از دست دادن عزیزانشان هستند و نیاز به مشاوره دارند،چیست؟
11-تو چه مدرک و سندی داری که متدینان هیچگاه دچار بیماری روانی نمی شوند؟
12-چرا تصویر نادرست خودت را از مرفهین یا بی دینان بی درد(به نظر خودت) به دین و کارکرد روانی آن نسبت می دهی؟آیا یک فرد دین دار به بیماری جسمی دچار نمی شود که به بیماری روحی دچار نشود؟
13-اگر خودت براستی کمبودی نداری 118 جان،چرا به کسانی که معتادان را از دام اعتیاد و خانواده ها را ار دام مشاجرات و طلاق و دیگران را از مشکلاتشان نجات می دهند،تهمت بیماری می زنی؟!!
14-اگر بیمارند،چرا دیگران را می توانند درمان کنند؟
15-این حرفهای تو سخن انسانهای بی سوادی است که درگفتگوهای خاله زنکی خویش سخن از روانی بودن پزشکان روانشناس می آورند که اگر اینطور بود،پس همه دانشجویان این رشته باید در آینده روانی شوند!!
16-آیا مدیر همدردی،اسرین گذالی،طاهره و PSY133 همه شان دیوانه اند که دارند به دیگران کمک می کنند؟
17-چرا دولت ما که اسلامی است و خود مردم جلوی این رشته و مطب پزشکان این رشته را نمی گیرند؟
18-*ا.س* چرا مدتی سکوت نمی کنی؟چرا ناآرمی؟می دانم دین داری،اما چرا این اندازه لجوجی؟چه مقامی و رتبه ای به تو می دهند که به یکی از گرامی ترین گروه فرهیخته جامعه تهمت می زنی؟
19-تو که مسلمانی چرا می خواهی به خاطر نفس خود و لجاجت،از قرآن و اسلام مایه بگذاری؟کجای قرآن یا احادیث و گفته های روحانیون گفتته شده که باید جلوی دانش روانشناسی را گرفت یا پزشکان آن بیماری روحی و روانی دارند!!!!!
20-چرا نمی فهمی که دین نمی تواند یک بیمار شیزوفرنیک یا پارانودیایی یا اختلال شخصیتی یا دارای فوبیا یا وسواسی را درمان نماید؟
-
حال از پاره ی .......تان سخن می گویم ؛
زیرا همین پاره است که با مکافات آشناست ؛
.
.
بارها شنیده ام درباره کسی که خطا کرده ...........چنان سخن می گویید که گویی از جمع آشنای شما نیست ........
.
بلکه با شما غریبه بوده و نا خوانده به دنیای شما آمده است ..........
.
.
اما سنگ را همچنان در راه گذاشته اند و گذشته اند .......
.
.
اما در واقع ، بار گناه به ظاهر بی گناه و پاکدامنان را به دوش می کشند ....
.
.
.
-
سلام گردآفرید ؛
اولا کلیت قضیه رو ما زیر سوال نمی بریم ثانیا ً خیلی از زیرشاخه های روانشناسی در ایران دیده نمیشه ثالثا ً بیشتر نقطه نظر ما به قسمت مشاوره ایه روانشناسی اختصاص داره رابعا ً وقت روشن کردن شما رو ندارم خامسا ً نظرات داده شده و پاسخ ها هم داده شده پس اجازه بدیم بازدیدکننده ها خودشون تجزیه تحلیل کنند !
-
هیچ دلیل علمی و منطقی برای حرفهایت نداری
این حرفها که دینداران به خدمات روان درمانی نیاز ندارند و خدمات دهندگان این رشته خود دیوانه اند و رشته روانشناسی یا زیر شاخه هایش در ایران نیست و . . . . جزو جوک های سال هستند و از مدیر تالار می خواهم که این دوست ما را روشن نمایند.
-
سلام
دوستان ببخشید من مجبور شدم چندین پست را به جهت خطاب قرار دادن شخصیت افراد ویرایش كنم.
خواهش می كنم صرفا در مورد مفاهیم مورد نظرتون بحث كنید و قضاوت و نظری در مورد شخصیت یكدیگر ندهید.
-
سلام 118. شما می گید دینداران نیازی به روان درمانی ندارند و روان درمانان خود روانی هستند واقعا میدونی داری چی می گی؟ یعنی بنظرت کسی که مسلمانه و دینداره نیازی به روان درمانی و روانشناسی نداره. 118گاهی سکوت زیباترین سخن است. پس اگه اطلاعاتی ندارید چرا نظر میدید.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
سلام 118. شما می گید دینداران نیازی به روان درمانی ندارند و روان درمانان خود روانی هستند واقعا میدونی داری چی می گی؟ یعنی بنظرت کسی که مسلمانه و دینداره نیازی به روان درمانی و روانشناسی نداره. 118گاهی سکوت زیباترین سخن است. پس اگه اطلاعاتی ندارید چرا نظر میدید.
سلام دوست عزیز ؛
ببینید من و دوست عزیزم جناب "خسته" هرگز کلیت قضیه رو زیر سوال نبردیم بلکه مقایسه رو ملاک تصمیم گیری و حرکت قرار دادیم ! لذا مشخصا ً شما کل تاپیک رو نخوندید و همینجوری اومدید و نظر میدید البته برای من محترمه ولی شما متوجه منظور ما نشدید و در اغراق های گرد آفرید و آقای عصرین گوزلی قرار گرفتید و تحت تاثیر آنها نظر دادید .
عرض ما این بود که اگر مقایسه ای صورت بگیره دیده میشه که کسانی که به مسائل مذهبیشان اهمیت بیشتری قائلند کمتر به مشاورها مراجعه کرده اند ( نه اینکه اصلا مراجعه نکرده باشند ) اینو می فهمید !!! ؟ یا باز هم توضیح بدهم !!!؟
ضمنا ً شما هم بهتره موقع پست زدن که مخاطبتون من هستم مواظب کلماتتون باشید !
-
سلام
كسانی كه بیش از بارها اهانتهایشان را به سایر اعضاء حذف كرده یا ویرایش كردم، مواظب باشند. به علت اینكه بیشتر از این انرژی سوزی را برای اینجور كارها ندارم ، در صورت تكرار بزودی كاربری های آنها مسدودخواه شد. اگرچه می دانم همین را می خواهید. ولی لااقل محیط برای دیگران و طرح مشكلاتشان آرام خواهد شد.
-
با سلام به دوستان عزیز. و عرض پوزش به دوستم 118. شما راست می گوید من پست ها را با دقت نخوندم. ولی الان کامل خوندم. اما بنظر من شما اشتباه می کنید وحق با گرد افرید است البته نظر منه. ببخشید اگه جسارتی کردم. ببخش از بزرگترانه.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
با سلام به دوستان عزیز. و عرض پوزش به دوستم 118. شما راست می گوید من پست ها را با دقت نخوندم. ولی الان کامل خوندم. اما بنظر من شما اشتباه می کنید وحق با گرد افرید است البته نظر منه. ببخشید اگه جسارتی کردم. ببخش از بزرگترانه.
عجب !!!
یعنبی شما به همین زودی مقایسه کردید و دیدید که جمله ی زیر اشتباه است !؟
"کسانی که رفتارهای شخصی ، خانوادگی و و اجتماعی خود را بر پایه های دستورات دینی قرار داده اند در مقایسه با افرادی که از آموزه های دینی استفاده نمی کنند مراجعه ی کمتری به مشاوران داشته اند "عزیز من اصلا ً شما جمله ی مزبور را متوجه می شوید و می توانید تجزیه و تحلیل کنید یا صرفا ً درصدد مخالفت هستید !؟
اصلاً معنی کمتر و بیشتر و مقایسه و کمیت را می دانید یا آنها را با کلیت و سیاه و سفید بینی اشتباه می گیرید !؟
به کدام مرکز مشاوره رجوع کردید و با چه آماری نظر ما را اشتباه می دانید !؟
بابا جان ما نمیگیم آنها اصلا به مشاوران رجوع نمی کنند خواهشا ً مطلب را اول متوجه بشوید بعد موافقت یا مخالفت کنید !
-
نقل قول:
سلام
كسانی كه بیش از بارها اهانتهایشان را به سایر اعضاء حذف كرده یا ویرایش كردم، مواظب باشند. به علت اینكه بیشتر از این انرژی سوزی را برای اینجور كارها ندارم ، در صورت تكرار بزودی كاربری های آنها مسدودخواه شد. اگرچه می دانم همین را می خواهید. ولی لااقل محیط برای دیگران و طرح مشكلاتشان آرام خواهد شد.
تهدید !!!؟
خندمون ننداز تو رو خدا !
حالا یکی ندونه فکر می کنه چه خبره !!!!
مرد حسابی 6 ماهه خود من دارم میگم نام کاربریم رو حذف کن حالا تو داری برای این کار تهدید می کنی !!!؟
البته اگر مسئله بخواد با تهدید جلو بره تو ضرر می کنی چون گیرم که یه نام کاربری مسدود بشه مگه نامهای کاربری دیگه مرده اند !!!؟ اما از اونجایی که به حسن نظرت اعتقاد دارم می تونی با ملایمت به درخواست سالم من مبنی بر حذف نام کاربری عمل بکنی تا این تالارت بمونه واسه خودت و پیروان تفکر سخیفت و پاچه خوارات !
این محیط هرگز آن چیزی که تو می خواهی نخواهد شد چون تناقضات زیادی برای حفظ آرامش دارد چراکه زیر ساختهای آن مشابه فارومهای عمومی و کاربران آنها طراحی شده اما انتظارات تو از این تالار ، تخصصی بودن آن است !!!! در صورتی که تنش های زیادی اینها به وجود آورده !
البته تو ثابت کردی اهل نصیحت شنیدن نیستی و با یک دندگی درصدد تحمیل روشت هستی که الان بعد از یکسال هیچ پیشرفتی که نکردی هیچ ، بسیار عقب تر هم رفته ای .
-
118 خوب نیست آدم به کسی توهین کنه(مدیر همدردی). هر چی از دهانتان می اید می گویید من منبعی برای حرفام ندارم اگه تو داری چرا رو نمی کنی ؟ منبع حرف هایی خود را بگویید تا بریم مطالعه کنیم شاید ما اشتباه می کنیم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط نقاب
118 خوب نیست آدم به کسی توهین کنه(مدیر همدردی). هر چی از دهانتان می اید می گویید من منبعی برای حرفام ندارم اگه تو داری چرا رو نمی کنی ؟ منبع حرف هایی خود را بگویید تا بریم مطالعه کنیم شاید ما اشتباه می کنیم.
شما با حواشی سایت در ارتباط نیستید پس بهتره یه طرفه به قاضی نرید در ثانی من و ابوالفضل تقریبا ً از نظر تاریخ عضویت یکسان هستیم ... بگذریم .
اما در مورد منبع ، ما سوال کننده هستیم و پاسخ گوینده باید کارشناس تالار باشد در واقع کسی که سوال می پرسد که منبع سوال را مطرح نمی کند بلکه نظرش را بیان می کند و این پاسخ دهنده به هر سوالی ( بخصوص سوال علمی ) است که باید با ذکر استناد به تحقیقات و منابع معتبر پاسخ صحیح و قابل قبولی ارائه دهد !
ثالثا ً دوست بزرگوار منبع تحقیقی که فرمودید اینست که به کارشناسان مشاوره رجوع کنید و بدون مطرح کردن صورت سوال ، مراجعان به مشاور و شخصیتشان را مورد بررسی قرار دهید آنوقت به هر نتیجه ای رسیدید مورد قبول بنده نیز است . البته خود ابوالفضل چون فرد مذهبی هم هست می تواند در این مورد گزینه ی خوبی باشد ! ولی اگر مشاور دیگری را برای بررسی انتخاب کردید هرگز صورت سوال تحقیقتان را بیان نکنید چون ممکن است با انگیزه های ضد و نقیض که در برخی افراد در رابطه با مقوله ی دین وجود دارد پاسخ صحیحی دریافت نکنید .
:72:
-
سلام به همه دوستان...من همه پست ها رو خوندم...با صحبت های جناب 118 و خسته موافقم...به نظر من هم کسانی که رفتارهای خودشونو بر پایه های دستورات دینی قرار داده اند در مقایسه با افرادی که از آموزه های دینی استفاده نمی کنند کمتر نیاز به مشاوره دارن.
-
سلام به اعضا تالار همدردی
به عقیده بنده حقیر ، هر شخصی خواه مسلمان یا غیر مسلمان؛ مسیحی ، یهودی و..... که با سرچشمه هستی یعنی حق تعالی انس و الفت داشته باشد و در خوشیها ، ناخوشیها ، سختیها و مشکلات و حتی روزهای طلایی خود به خداوند پناه ببرد و همیشه شاکر معبود خویش باشد مسلما بر اثر این ارتباط روحانی با معبود خویش از روحی آرام و طبعی دلپذیر برخوردار میشه .
شخصی که خدا رو در زندگیش قرار می ده و همیشه اونو در کنار خودش و نزدیکترین دوست خودش می دونه مسلما در مواقع مشکل وسختی هر کدوم از ما به سراغ بهترین دوستانمون می ریم پس اینگونه افراد هم خداوند که بهترین دوستشون هست رو معتمدترین شخص برای مشاوره می دونن
و ابتدا پیش اون می رن و خود خداوند اگه صلاح بدونه اونا رو به بنده های دیگرش که در این زمینه تخصص دارن راهنمایی می کنه که شاید این بنده ها بزرگ فامیل باشن شاید انسان پخته ای باشن شاید معلم یا استاد ما باشن و از قضای روزگار شاید روانشناس و مشاوره باشن ، پس به عقیده بنده احترام هر کسی که ما رو قدمی به سوی ترقی و کمال رهنمون می کنه واجبه و خداوند کسی است که همیشه ما رو به این سو راهنمایی می کنه و احترام این دوست عزیزمون از همه واجبتره ....
این رو هم متذکر می شم که بسیاری از جامعه پزشکان و روانشناسان به خاطر اینکه با طیفهای گسترده مردم و مشکلات اونها سرکار دارن و به خاطر تحقیقات زیادی که در زمینه های انسان شناسی و فلسفه وجودی انسان انجام داده اند ، همیشه خداوند رو در زندگی خودشون احساس می کنند و شاید دیده باشید حتی روانشناسان خارجی که مسلمان هم نیستند سعی می کنند در بیماران خود اعتقاد به معنویات و رفتار بر پایه معنویت رو بسط و گسترش بدن چون تبلور در معنویات و سوق به زندگانی معنوی باعث ایجاد آرامش وصفای روح و دوری از بیماریهای روحی و جسمی میشه .
درپایان از کلیه دوستانی که در این بحث شریک هستند معذرت خواهی می کنم به هر حال علم و آگاهی من در همین حد کم بود به و بنده هم سعی کردم دیدگاه خودم و اونچیزی رو که شناخت داشتم بیان کنم .
موفق و شاد و سلامت باشید