سلام عزیزم.باید باهاش حرف بزنی تا بفهمی قصد واقعیش چیه.چطوری میشه شما بشی خواهرش.:58:بهش بگو خواستگار داری.عزیزم احساسات رو کنترل کن و با عقلت برو جلو.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام عزیزم.باید باهاش حرف بزنی تا بفهمی قصد واقعیش چیه.چطوری میشه شما بشی خواهرش.:58:بهش بگو خواستگار داری.عزیزم احساسات رو کنترل کن و با عقلت برو جلو.
من دلم نمیخواد بیشتر از این باش در این مورد حرف بزنم چون به این که خود یه پسر باید جلو بیاد اعتقاد دارم
این خصلتشونو که دوست دارن خودشون پیش قدم باشن و به نوعی بدست بیارنو میشناسم .. برای همین بیشتر از این نمیخوام جلو برم من
یه بار که حرفش شد بهم گفت تو لیاقتت خیلی بیشتر از ایناست.. حالا نمیدونم تعارف کرد یا ..
ادم رکی هم هست ندیدم بخواد الکی حرفیو بزنه
من واقعا گیج شدم..
این حرفش یعنی بیا دوست دخترم شو! خیلی واضح و روشن و از طرف یک همچنس.
شما می گی حداقل در حرف اهل دوستی نیستی، "خواهرم باش" پیشنهاد "دوست دخترم باش" هست برای آدم هایی مثل شما که با خودشون رو راست نیستن و دیگران هم به خودشون حق میدن که با اون ها رو راست نباشن و به جای اینکه بگن، بیا باهام دوست باش، می گن بیا خواهرم شو!
البته قبلش هم براتون نوشتم، ولی ظاهرا تا عملا منظورش رو نبینید باور نمی کنید.
همینجا واضح و شفاف از طرف یک همجنس ایشون بهتون می گم اصلا براش جدی نیستی و هیچ برنامه ی مشترکی حتی توی فکرش هم با شما نداره، صرفا یک دوست دختر که چند روزی و چند ماهی رو باهاش خوش باشه، حتی لازم نمی بینه بهت بگه می خواد دوست دخترش باشی...
موفق باشید خانم سنجاب!
:47:
متاسفم اگر ناراحت شدید، برای بیدار شدنتون لازم بود.
یادته اینو گفتم:
نقل قول:
ولی الان با این صحبتای احساسی ای که شده، دو تا راه مشخص و روشن وجود داره. بدون هیچ گونه هم پوشانی.
یا راه درست رو میری (که دو حالت داره یا ازدواج یا قطع رابطه)
یا راه غلط رو میری (هر حالتی بغیر از دو مورد بالا میشه راه غلط)
خیلی چیزا باعث میشه کسی این رو بگه. (از فکرای خوب پشت این حرف در این زمینه بگیییییییییر تااااااااااااااااا فکرای شوم - معمولا هم فکرای خوبی نیست پشتش. خیلی باید خوش بین و غیر واقع بین باشه آدم که این حرفو بدون منظورهای بد ببینه)نقل قول:
چطور میشه بکسی بگی تو دوست داشتنی هستی و بعدش بگی بیا و خواهرم شو ؟؟؟؟؟؟؟
اما چیز واضحی که پشتش هست، اینه که نمیخواد برای ازدواج اقدام کنه.
خیلی خب دیگه. پس اگه رک هست و اگه قصد ازدواج داشت، خیلی راحت بهت پیشنهاد ازدواج میداد.نقل قول:
ادم رکی هم هست ندیدم بخواد الکی حرفیو بزنه
میل خودته که کی بخوای ازدواج کنی.نقل قول:
من تا ازش ناامید نشم نمیتونم برم سراغ زندگیم همش گوشه ذهنم میمونه و میگم شاید باید بازم صبر میکردم شاید من عجله کردم ،
اما اگه ایشون تا آخر هیچ وقت اقدام نکرد و خواست توی خیالاتش فقط یه خواهر داشته باشه، و بعدا که ازدواج کرد، یه همسر هم (جدای از اون خواهر) داشته باشه، همه ی خواستگاریی که بخاطرشون رد کردی گوشه ذهنت میمونن.
نمیخوام حرفام نصیحتی تر از این بشه. پس دیگه چیزی نمینویسم.
امیدوارم که همیشه تو راه درست قدم برداری.:72:
اگه این صحبت من رو قبول دارید بهتون میگم: این فرد رو به طور کامل از زندگیتون حذف کنید. حرفAssertive Boy دقیقا درسته. اون وقتی که دیده شما دوست ندارید تحت عنوان دوستی، با پسری باشید یه اسم دیگه براش اختراع کرده!! خواهر!!!! این یعنی فقط فریب یعنی دروغ یعنی دغل. از درخواست اوندفعه اش هم که مثلا معذرت خواهی کرده! برای این بوده که دیده شما از این درخواستش خوشتون نیومده و هنوز برای این درخواست زود بوده!!!! و منتظر فرصت های بعدی باید بمونه!! بصورت اکید توصیه می کنم ازش دوری کنید و حتی نگاهش هم نکنید و حتی یک کلمه حرف هم باهاش نزنید و پیام هاش رو هم جواب ندید چون این طرف مرد نیست و مردانگی نداره و فقطِ فقط یک فریبکار و دغل کار بزرگ هست.
سلام عزیزم
آفرین به تو چقدر به سرعت و پیوسته ارشد میخونی باریکلا :104:
سنجاب وااای چه اسم خوشگل و دوست داشتنی انتخاب کردی،خانومی کلا قطع کن رابطه ت رو ،بعدشم برای این حالاتت هم یه چند روز به خودت زمان بدی رفع میشه،عزیزم سری که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن که،بیا خواهرم شو :58: چی بگم از این "مردنماهایی" که بلدن چطور احساس یه دختر رو به کار بگیرن،کاملا حرفه ای داره درگیرت میکنه تا حدودی هم موفق شده پس نذار موفقیتش کامل بشه.میدونی اصلا خوب نیست آدم کسی که نمیشناسه رو قضاوت کنه اما اینجا یه نکته هست که ما تا حدی میتونیم قضاوتش کنیم اونم اینه که این آدم اگه هیچگونه شرایطی برای رابطه ی رسمی نداشته باشه حداقل باید اینقدر مرد باشه اگه تورو بخواد یا برنامه ای برای بودن کنارت در آینده داشته باشه بهت بگه بمون کنارم بهم زمان بده تا بتونم خودمو جمع و جور کنم چون سنش کمه و بیکاره،هرچند ادامه دار شدنش در اون حالت هم خوب نیست اما حداقل شما تکلیف خودتو میدونی،الان سنی هستی که زیاد خواهان داری ولی هیچ توجیه ای نداره شما مدام با یه آقایی که هیچ برنامه ای برای شما نداره ارتباطت رو ادامه بدی و چند سال دیگه هم به همین منوال بگذره تا اون آقا بره پی زندگیش اونوقت شما میمونی حسرت موقعیت های خوب زندگیت... تازه این خوشبینانه ترین حالتش بود.
موفق باشی دختر گل
عزیزدلم دیگه فکر نکنم لازم باشه کس دیگه ای چیزی بگه چون بچه ها واقعا قشنگ برات توضیح دادن.
همیشه گفتم یکی از تاسف هایی که این روزا باید بخوریم اینه که خیلی از آقایون راه وابسته کردن خانما رو حتی بهتر از خود خانمها یاد گرفتن. و این آقا یکی از همون خیلی هاست که الان خودت باید بهتر از همه بدونی قصدش خیر نیست.
تو حیفی مواظب خودت باش.
گاهی آدم میماند بین بودن یا نبودن
به رفتن که فکر میکنی اتفاقی میفتد که منصرف میشوی
میخواهی بمانی رفتاری میبینی که انگار باید بروی
این بلاتکلیفی خودش کلی جهنم است !!!
- - - Updated - - -
سلام سنجاب جان.
چند روز پيش ميخواستم نظرمو بگم ولي دوستان بهتر راهنمايي كردن ولي وقتي ديدم خواهر خطابت كرده تجربه اي رو يادم اومد كه دقيقا مثل شرايط شما بود.اگر ميخواي بدوني كجاي اين ماجرايي دقيقا در قله اي همين الان بايد تصميم بگيري چون ادامه دادن يعني دنبال اون رفتن به ناكجا اگر قصدش ازدواج بود هنوز قابل تحمل بود.
شايد به ازدواج فكر كنه ولي به ازدواج با شما فكر نمي كنه يك كلام شما سوگليش نيستي كه براتون به آب و آتيش بزنه .
يه موضوعيم كه شايد ناراحتت كنه اينه كه قطع ارتباطم كني ككش نميگزه .شايد بعد از مدتي ازتون خبر بگيره .
اگرم به شرايط ازدواج برسه شما تازه ميشي يكي از گزينه هاش.
شما ارزشت بيشتر از اينه كه منتظر يكي بموني كه تكليفش با خودشم معلوم نيست.
دليل رفتاراي الانشم اينه كه ميخواد حالا يكي باشه تا بعد چي پيش بياد. چه فردي از شما بهتر كه توجه هم بهش داره.
حرفاتونو قبول دارم .. یعنی هیچ وقت امکان نداره این حرفو برای این گفته باشه که نتونسته حرفشو بزنه ؟ اولش بهم گفت میخوام یه چیزی بهت بگم میترسم ناراحت شی و دادو فریاد کنی منم گفتم پس نگو این نمیتونه دلیلش باشه ؟؟
من که خودمو میشناسم با این که شرم دارم حتی این جا بگمش اما منم دلم میخواست دستشو بگیرم !! یعنی منم ادم دغل بازی هستم ؟؟ اون حتی نمیتونست درخواستشو بگه با این که کنار هم بودیم برام مینوشت حرفاشو نمیتونه نشونه ی خوبی باشه ؟!!
آسمان آبی جونم کاملا باهات موافقم منم انتظار داشتم چیزی بگه تا از این سردرگمی راحت شم .. یکی از خصلتاش اینه که حتما باید همه چیز سر جاش باشه
به وقت کار کار .. اگه بهم میگفت بمونم تا اخر عمرم میموندم همون جوری که الان با نگفتنشم نمیتونم برم : (
گاهی آدم میماند بین بودن یا نبودن
به رفتن که فکر میکنی اتفاقی میفتد که منصرف میشوی
میخواهی بمانی رفتاری میبینی که انگار باید بروی
این بلاتکلیفی خودش کلی جهنم است !!!
من دختر ضعیفی نیستم از پسش بر میام .. فقط باید مطمئن بشم .. چطور میتونم کاراشو حرفشو بد تعبیر کنم
کسی که قبل این که ازش کمکی بخوام برای کمک امادس .. هیچ وقتم تو این مدت ازم چیزی نخواسته !!
4سال باهاش همکلاس بودم که دوسال ارتباط نزدیکی باش داشتم
کسی تابحال تو زندگیم نبوده نمیتونم اینو فراموش کنم میخوام حتما حتما مطمئن شم فقط در این صورته که میتونم فراموشش کنم
بازم باهاش میخوام حرف بزنم منو تنها نزارید ..
خیر امکان نداره. اونم بعد از دو سال! حالا یکی دو هفته بود شاید. حرفی که تو دلشه هنوز قابلیت گفتن به شما نداره!! به مرور زمان! هنوز که شما به قول خودت بهش وابسته نیستی اینقدر براش اشک میریزی وای به روزی که وابسته بشی! آره دیگه حرف دلشو تعدیل کرده و بهت گفته خواهرش باشی!! (کلمه دوست رو تعدیل کرده). دقیق به این کلمه فکر کن خواهر یعنی چی؟! یعنی کنارش باشی (به عبارتی دوست دخترش باشی) نه زنش باشی!!
اگه گرفته بودی یک قدم بسیار بزرگ برای رسیدن به هدفش برداشته بود! خیلی شانس آوردید. شما شاید بخاطر احساساتت می خواستی دستشو بگیری ولی اون بخاطر چیز دیگه!! حرفاشو مینوشت! چه پسر معصومی!!! یخورده در مورد روش های عشق بازی (هوس بازی) مطالعه داشته باشید خوبه، متاسفانه خیلی اطلاعاتتون در این زمینه ها کمه.
به عنوان توصیه پیشنهاد می کنم یک مدتی کلا ازش فاصله بگیرید و کاملاِ کاملا مثل یک غریبه باهاش رفتار کنید (برای به آرامش روحی رسیدن خودتون هم خوبه) اونوقت اگه دوباره سعی کنه همین بازی ها رو دربیاره دقیقا هدفش معلومه (برای اینکه به خودت اثبات بشه و الا برای من یا پسرای دیگه ای که این تاپیک رو می خونن هدفش معلومه!). فقط به عنوان یک نکته بهتون بگم که پسر تا زمانی که رسما نیاد خواستگاری (خواستگاری حداکثر دو یا سه ماه بعد از آشنایی) هدفش ازدواج نیست و همچنین اینکه پسرا از خواستگاری کردن یا پیشنهاد ازدواج دادن (پیشنهاد واقعی نه برای فریب) به دختر ها خجالتی ندارند اون هم بعد از چند سال!!! پس فکر نکن خیلی خجالتی تشریف داره!
یکی دو هفته باهاش قطع رابطه میکنم .. شاید کلا گوشیمو خاموش کنم چون نیازی بهش ندارم
سلام سنجاب جان.گوشيتو خاموش نكن .اين يعني خالي كردن ميدون. ادامه هم نده چون ميافتي تو يه دور باطل.
- - - Updated - - -
طبق اون تجربه اي كه گفتم ميتونم بهت بگم گام بعديش چيه.
اين آقا ميتونه انسان شريفي باشه ولي شما بايد دور بايستي.گفتي ازت چيزي نخواسته بالاتر از احساست هست كه خواسته يا ناخواسته درگيرش كردي؟؟؟؟
پیام بده که نمیتونم جوابشو ندم ( کار درسی )
سنجاب جان بذار خودشو بهت ثابت كنه پيام درسي و غير درسي نداره.مطمعن باش بهانست.
اگر شما فك ميكني رابطه الكي شروع شده اون اصلا فك نميكنه رابطه اي شروع شده پس براي رابطه شروع نشده نه تكليف معلوم ميكنه نه كات ميكنه.اگر نميخواي بازنده اين بازي باشي احساستو بردارو با سرعت نور فرار كن و فقط يه همكلاسي حسابش كن.
یه مدت بهتره که رابطه تلفنی کاملا قطع کنن تا این خانم بتونه آرامش بگیره و هم اینکه اون طرفش بفهمه برای ایشون با این رفتارایی که از خودش درمیاره ارزشی نداره. و الا اون که از خداشه همیشه پیام بده و مثلا سوال درسی کنه!!!! بعد از این مدت که ایشون یه مقدار خودشونو پیدا کردن (با قطع تماس ها و چند وقت در ارتباط نبودن با اون) اونوقت باید ببینن اون طرف بازم بعد از این مدت قطع ارتباط میاد و همین بازی ها رو در میاره!
یه مدت بهتره که رابطه تلفنی کاملا قطع کنن تا این خانم بتونه آرامش بگیره و هم اینکه اون طرفش بفهمه برای ایشون با این رفتارایی که از خودش درمیاره ارزشی نداره. و الا اون که از خداشه همیشه پیام بده و مثلا سوال درسی کنه!!!! بعد از این مدت که ایشون یه مقدار خودشونو پیدا کردن (با قطع تماس ها و چند وقت در ارتباط نبودن با اون) اونوقت باید ببینن اون طرف بازم بعد از این مدت قطع ارتباط میاد و همین بازی ها رو در میاره!
سلام آقا امين فك نمي كنم صحبتاي ما دو تا با هم تفاوتي داشته باشه.
من ميگم شروع دور باطله.يعني اين آقا همين رفتارا رو دوباره تكرار ميكنه.
اون آقا هيچ تغييري نميكنند .خاموش كردن گوشي هم دردي دوا نميكنه. پس بهتره كنار بكشند.
اوه....چقد نسبت به پسرا بدبینانه نوشتی دوسته من...خیلی بد بینانه نوشتی...شما همه پسرا رو یکی کردی؟؟ الان که اینطوری به این خانم میگی ایشون همه رو به یه چشم نیگا میکنه...
ینی ممکن نیست حتی یه درصد هم اون طرف هدفش این نباشه؟؟
بی انصافیه...:97:
من واقعا به ارامش نیاز دارم حتما تلفنمو از دست درس خارج میکنم
اما میدونم بعدش باید به این که این مدت کجا بودم و چرا نبودم جواب بدم .. این کارو قبلا تجربه کردم به مدت یک ماه که جویای حالم از دوستانم شده بود
من پیشنهاد میکنم به کسی (از جمله این طرفتون) در مورد اینکه چرا جواب دادید یا ندادید، جواب پس ندید اولا اصلا لازم نیست باهاش حرف بزنی (کم محلی برای امثال اینها بدتر از هر چیز دیگه ای هست) اگه هم خیلی اصرار کرد بهش بگو دلم خواست. با هر کسی باید متناسب با شعورش حرف زد. منم با آقا/خانم صبوری در این مورد موافقم که شروع دوباره دور باطل هست و از نظر من هم باید این شخص رو از زندگیت کاملا پاک کنی (حتی اگه به فرض محال اومد و پیشنهاد خواستگاری داد)، می خوام بهت ثابت بشه که این شخص دوباره می خواد همون دورباطل رو راه بندازه و شما رو بازی بده.
- - - Updated - - -
توی پست قبلی اونجایی که گفتم اگه خیلی اصرار کرد بهش بگید دلم خواست، منظورم این نیست که حتما با همین لفظ بگید و میشه لفظ بهتری هم استفاده کرد مثلا اینکه "به شما ارتباطی نداره" یا ... ، نباید برای کاراتون به کسی که بهش مربوط نیست جواب پس بدید (و الا طرف فکر میکنه خیلی شخصیت مهمیه!).
از این که این همه پیگیر کار منید خیلی ممنونم
منظور من این بود که میپرسه خانم سنجاب مدتی خبری از شما نبود حالتون خوبه ؟ نگران حالتون بودم اینجوری
چرا این همه این ادم از نظر شما بد و خبیثه ؟ شاید من توی گفتن اشتباه کردم که اینجوری برداشت شده
ادم مثبت نگری نیستم .. همیشه حواسم به طرز گفتار و رفتارش بوده مورد بدی ازش ندیدم
مطمئنم اگه بخوام برم از طریق برانگیختن احساسات جلومو نمیگیره
خیلی راحت میتونست با قول بیخود منو دنبال خودش بکشونه همون جوری که گفتم یه بار که حرفش شد ، فقط بهم گفت لیاقتم بیشتر از ایناست و مراقب خودم باشم
من مدتی سر نمیزنم میخوام به هیچی فکر نکنم تا بعد یه تصمیم قاطع و درستی بگیرم از همه بابت اینکه
وقتشونو برام گذاشتن خیلی زیاد ؛ بینهایت ممنونم ..
می خواستم دیگه پست نذارم ولی این یکی رو لازم دیدم که بذارم. البته خیلی میبخشید.
شما نگفتید که با چه لحنی ازتون میپرسه روی همین لحاظ هم من فرض رو بر این گذاشتم که لحنش حالت مُصر برای گرفتن جواب باشه و اینطور پاسخ دادم. اگه می گفتی لحنش اینجوریه منم با لحن دیگه ای بهش جواب میدادم (لحن کاملا ملایم و در عین حال نگفتن دلیل).
فعلا که متاسفانه احساساتت رو درگیر کرده و هنوزم در حال ادامه دادنه اگه مرد بود مثل مرد میومد می گفت چی می خواد!
آره قول بیخود بهت نداده ولی امید بیخود بهت داده (بصورت کاملا هدف دار)
موفق باشید
تصمیم نگرفتی دوست من؟
به ماهم خبرشو بده
ممنون دوستای گلم که به فکرم بودین .. بله گرفتم .. انجامم دادم
وقتی باهاش حرف زدم ازم خواست همین جوری که تا الان بودم باشم بدون عنوان مشخصی
قبول نکردم الانم چند روزی میگذره ازش
روز اول حس خفگی داشت خفم میکرد حتی نمیتونستم اشک بریزم .. همش بغض و عصبانیت
ولی بعدش بهتر شدم
دوباره شدم همون دختر شادو شیطون امروز کلی انرژی دارم کلی خوشحال بودم یه روز کاملو با یه دختر 5 ساله گذروندم شیطون تر از اون من بودم
مطمئنم از این که منو از دست داده پشیمون میشه اما من دیگه نمیخوام ببینمش هیچ وقت
اصلا و ابدا کینه ای ازش به دل ندارم بهترینا رو براش ارزومندم
فقط حس میکنم به قدر 2 سال به خودم بدهکارم ..
برام دعا کنید بتونم از پسش بر بیام . برای دلم دعا کنید
حس میکنم یه خلا بزرگ بزرررررررررررررررررگ توشه
میخوام به خدا نزدیک تر بشم
تنهام نزارید ..
سلام عزیزم.بهت تبریک میگم بابت تصمیمی که گرفتی.مطمینم بهترین تصمیم بوده:104::104::104:
- - - Updated - - -
باور کن روزی میرسه که به خودت میگی خدایا ازت ممنونم که کمکم کردی.شما تنها نیستی چون خدا رو داری.برات ارزوی خوشبختی میکنم
آن سوی تنهایی
بهانهایت برای رفتن چه بچه گانه بود
چه بیقرار بودی زودتر بروی
از دلی که روزی بی اجازه وارد ان شده بودی ..
من سوگوار نبودنت نیستم !!
من شرمسار این همه تحملم ..
من که بهش گفتم بره چرا بازم پیام داد ؟؟ چرا نمیزاره من اروم بشم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:47:
سلام سنجاب عزیز:72:
بزار اون پیام بده پسرا این شگردشون واسه اینکه تو رو وسوسه کنه تا دوباره رابطتتو شروع کنی داره احساستو تحریک میکنه!
اصلا بهش محل نزار جوابشو نده به هیچ عنوان!
اگه واقعا تو رو رو بخواد و نیتش خوب باشه حتما علاقلانه تر عمل میکنه نه با اسمس بازی!
این حس و حال به نفعت نیست.مرثیه سرایی نکن.
سلام سنجاب جان.اینکه پیام میده .دو حالت داره یا میخواد به رابطه دوستی ادامه بدون بدون هیچ هدف خاصی یا میخواد احساسات شما رو تجریک کنه.که هر دو بر میگرد به رابطه ای بدون هیچ هدف و بیشتر از جانب شما اذیت شدن.دوست خوبم بهتره به ایشان پیامی بگید که به هیچ وجه نمیخواید با ایشان ارتباط داشته باشید یا اینکه اگه امانش هست خط خودتون رو عوض کنید.دوست خوبم اجازه نده ذهنت درگیر پیام ها و تلفنهای ایشان شود.
مواظب احساسات ات باش هر کسی لایق وجود تو نیست....
آدم به خودش بدهکار نمیشه؛ فقط وقتی به خودت بدهکار میشی که از این تجربه که برات هزینه ی عاطفی و زمانی زیادی داشته درس های لازم رو نگیری. این پیام ها شروع تلاشش برای برگردوندنت هست، حتی ممکنه بیاد پیشنهاد جدی تری بده. آمادگیش رو داشته باش. این آدم تو رو به عنوان یک مورد جدی ندیده و نخواهد دید، با خودت صادق باش و طبق تصمیمی که گرفتی عمل کن. همچین کسی، حتی لیاقت ناراحتی و سوگواری اتمام رابطه رو هم نداره.